70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuk bu düşecek canım, hiç de kötü anne falan olamazsın.. bır daha duymıım bunu :) o senın canından bir can.. ıster mısın hıc dusmesını.. ama gelişimi tamamlandıkca o da düşmemeyı ogrenecek..

nasıl bır sayfadır o, onlar nasıl yemekler.. bunları yaptıgın ıcın helal olsun vallahı.. ugrastırıcı zor yemekler de var..

günaydınnn

günaydın canımmm
çocuk hareketlendikçe olacak böyle kazalar,sanırım ilk bebeğin Allah bağışlasın,nasıl kötü bi anne oldum da ne demekduymuyimm bi dahaçocuk büyüdükçe olur öyle sizde zamanla alışacaksınız, evde ona zarar verebilecek şeyleri kaldıracaksınız,deterjanlar ve ilaç vb.kilit altına alacaksınız ulaşamayacağı yerlere koyacaksınız,hele hareketliyse işiniz çok zor ama zevklide

sabah kahvaltı yapmadığım için öğlen sağlam yiyorum canımyemekhanede ne yemek çıkarsa bahtımızaişim hem masabaşı hem dışarda geziyorum
minem helal olsun walla,ne güzel tariflerin var

Anam naptınız siz böle geçmişi oku oku bitiremedim valla hızınıza yetişilmiyo, gerçi bende pek oturamıyor pcye buara:26:

Amiinnnnn balım aminnnn, ama biz ikimiz ilk önce bi şişelim sonra nasıl olsa ineriz :)

günaydin politikacimiz patates kizartmasi ve aksam lahmacun keske öglenle aksami degistirseydin canim cok daha güzel olurdun :26:
doktora gitmiştim canım hesapta yoktu dışarda yiyeceğimiz, oyüzden o gün böyle oldu

çok yaşa sen suzi ya gülmekten bi hal oldum

kiz suziiii ya senin bu seyettiklerini toplayip bize cay yapiyorlarsaaa
Geçenlerde gazetede okumuştum, yabancı bir ülkede en pinti insandan birini anlatmışlar, kadın çay almayıp bahçedeki otları kaynatıp içiyormuş, wcde su akacak para gidecek diye kavanoza işeyip, onuda bahçeye döküyormuş. yazının en sonunda bu otların ne ile yetiştiğini anlamadıysanız yazıyı tekrar okuyun yazıyordu

menülerde balık göremiyorum ben.. folik asit kaynağı ve bir çipura hem tok tutar hem hafiftir.. balık yemeye çağrı yapıyorum :)

topik bazen sessizleşiyor, bazen coşuyor

TÜNAYDIN KIZLARRRR

dayanamadım gırdım yıne.. menun 10 numara olmuş.. hiç de geçmezsınn artıya..

geçtim canım geçtim dün iyiydi ama ondan öceki günl cozuttum

8 zeytin çok canım 4-5 olsun maximum çünkü su tutar die biliyorum..bide sabah sabah kanta afiyet olsun

11 tane acı biber turşusumu wc ye çıkışın muhteşem olacak balım kaymağım salam yime

steak house en sevdiğim uzun zaman oldu görüşmeyeli

düşe kalka büyür o, sıkma çok canını ..kıyamam bebişine geçmiş olsun tatlım..

cok lezzetli görünüyor ellerine saglik mine ivittt :18::18::18:
bende istiyorum bahar havasindan bugün burda kar yagiyor cizmeleri giydim yine :84:
Yazarlar – Nefis Yemek Tarifleri

tariflerime bekliyorum kızlar
linkten sonra beni bulup tıklamanız yeterli
benim favorilere kayitlisin minem cok marifetlisin yemek yapmayi seviyorsun belliki ben senin gibi yapsam yuvarlanarak gezerdim herhalde
olacak canim cocuk düse kalka büyüyecek sen yinede tedbirini birakma
bugünde eşim işe geç kaldı kahvaltıyı kaçırdık benim de tek canım istemiyoru sabah form çubuk kraker yarım bardak süt
yine kahvalti yapmamissin kendin yapsaydin keske :26:
bende severim mor lahanayi affiyet olsun seker ama baklava cok kalorili tek bitanesi 340 falandin herhalde :18:
günaydin buarada canim

her diyetisyen farklı şey söylüyor yaaa makarna yogurt kılo aldırır dıyorlar.. benım doktorum kesınlıkle aldırmaz, o eskıdendı dedı.. ki kılo vermem de buna ornek olabılır.. ama artık lutfen dıyetısyenler tv'ye cıkıp onu bunu ye demesın; cunku herkesın metabolızması farklı.. sadece az ve sık yıyelım, yağı tuzu şekeri kısalım.. biz kızlar da burda menü paylaşarak birbirimizi kontrol ederek aslında daha önemli bir iş yapıyoruz.. yeni popüler şey de bu: diyet partnerliği :)

ahhh ahhh ben de unutmuştum burgerlerın tadını, eşim en cok benı yoldan cıkartan ınsan valla.. sonra da bıraz bozuon sen dıyetı dıyor o zaman ne dıye benı yoldan cıkarıosun ben adam zaten iştahım guzel, severım yemegı.. bır de bırılerı durttu mu hıc dayanamam..

tünayyydııınnnnnlaaarrrr

bencede yaşasın diyet partnerliği
ha buarada benim partnerim nerde
nerdesin neskuikim canım benimmmm

Son düzenleme:
yapan olsada yesem hele temizlemesini hic yapamiyorum esim yapiyordun ama bu ara hic yapmiyor

ne diyorlar

bizim burda hazır kapıya getırıyorlar pişmiş.. evde kokmuyor ya da annelerde yıyoruz balığı.. bızım evde koku yapıyor dıye pişirmiyorum ben doktorumda da bı şey demedıler valla murat topoğlu alelacele lıste verdı ama begenmedım. araları yok.. oğlen corba salata yogurt yıcekmışmışız.. ölelim o zaman tamam mıı muratcım..

öglen yersen birsey olmaz sanirsam ama aksam önemli bence
hic sormayin ya benim esimde gecen ne yemisdim ya :44: but ve kiymali menemen yogurtla ekmek uzatiyor önce beyaz ekmek uzati yok dedim sonra siyah ekmegi uzati istemiyorum dedim ye de ye deyip durdu sanane canim ya dedim allah allah migde benim ne yedigime ne karisiyon dedim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…