evet canım haklısın
çok inceydi form bisküvisi diye fazla kaçtı sanırımGünaydın kızlar dün bebeğim salıncağından bugün yatağımızdan düştü hareketlendikçe çok zor oldu işim offf ne yapacambilmiyorum çok kötü bir anne oldum sanırım yeterince bakamıyorum heralde yanımızda düşüyor eşimde bende şok oluyoruz sanki tutamıyoruz o an yere koysam başını çarpıyor beşikten inmeye çalışıyor yürüteçle çok tehlikeli anneler siz nasıl bu dönemleri geçirdiniz yardım edin bana
rica ederim canım umarım beğenirsiniz
canım ben kızımdan dolayı hergün çıkamam
çok üzerime düşüyor özlüyor beni birde yürüyüşe hergün gidersem vicdanım elvermez
onun için 2-3 gün yete bana
canım olacak o dönemler
benim kızımda düştü bizim yataktan allah koruyor bişekilde
sen haraketlerini kontrol et
1 saat içinde bikaçkere kusarsa hemen doktora götürürsün
yatağınızda yatırırken etrafına yastık koyun ama dönüyorsa onuda atlatabilir
beşikten hiç düşmedi bizimki 29 aylık çok şükür
hemen linkini vereyim canım
tarifte bana ait aynısı zaten
Kabak Kavurması - Nefis Yemek Tarifleri
tükkani ben kapattim ben actiimm
günaydiiiiiiiiiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
gelecegin ince belliküccücük totoluu 36 beden :108:
kizlariiiiiiii
az az mamalarinizi yiyin bugüüünn :97:
boool boool su iciinn
yogurt ve yesillik yiyiiinn
vee bitki caylarinizi höpürdetiiinnn :124:
aaaaaama bir dakika icmeden önceee suziye sorun o bitki ile bir hatirasi varmii
evet canım haklısın
çok inceydi form bisküvisi diye fazla kaçtı sanırımGünaydın kızlar dün bebeğim salıncağından bugün yatağımızdan düştü hareketlendikçe çok zor oldu işim offf ne yapacambilmiyorum çok kötü bir anne oldum sanırım yeterince bakamıyorum heralde yanımızda düşüyor eşimde bende şok oluyoruz sanki tutamıyoruz o an yere koysam başını çarpıyor beşikten inmeye çalışıyor yürüteçle çok tehlikeli anneler siz nasıl bu dönemleri geçirdiniz yardım edin bana
sabah kahvaltı yapmadığım için öğlen sağlam yiyorum canımhem corba hem makarna fazla olmuş mındercıım, ıyı kı akşam hafıf yemıssın.. sebze ve etın öğununu degıstır bence dıcem ama çalışıosun sanırım elınde degıldırmasa başı işse eğer buna ragmen guzel gıdıosun..
sağolun arkadaşlar iyi ki varsınız
Amiinnnnn balım aminnnn, ama biz ikimiz ilk önce bi şişelimay cene yapmakdan bi günaydin diyemedim
günaydiiiiiiiiiiiinn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
erim erim erisin totolaaarrr
ip incecik olsun belleeerrrr
bunun 36 si yada 38 i yokmu desin dilleeerrr :118::118:
bizi görünceolsun gözleeerrrrrrr
anammm sarkida yazdim daha ne diyem kizlaarrrr
lülülüüüüüü
doktora gitmiştim canım hesapta yoktu dışarda yiyeceğimiz, oyüzden o gün böyle oldugünaydin politikacimizpatates kizartmasi ve aksam lahmacun keske öglenle aksami degistirseydin canim cok daha güzel olurdun :26:
hosgeldin canimhadi ozaman yola devam :13:
bende bi keresinde esimlen yüzmeye gidecekdik orasida tamir oluyormus kapaliymis dagin tepesindeydin yüzme yeride bende sIkIstimi esime diyorum tutamiycam cisim geldi gir agaclarin arasina yap dedi orasida isirgan otu doluymus yandim bittim mahfolmusdum
Geçenlerde gazetede okumuştum, yabancı bir ülkede en pinti insandan birini anlatmışlar, kadın çay almayıp bahçedeki otları kaynatıp içiyormuş, wcde su akacak para gidecek diye kavanoza işeyip, onuda bahçeye döküyormuş. yazının en sonunda bu otların ne ile yetiştiğini anlamadıysanız yazıyı tekrar okuyun yazıyordukiz suziiii ya senin bu seyettiklerini toplayip bize cay yapiyorlarsaaa
Anam naptınız siz böle geçmişi oku oku bitiremedim vallahızınıza yetişilmiyo, gerçi bende pek oturamıyor pcye buara:26:
Amiinnnnn balım aminnnn, ama biz ikimiz ilk önce bi şişelimsonra nasıl olsa ineriz :)
doktora gitmiştim canım hesapta yoktu dışarda yiyeceğimiz, oyüzden o gün böyle oldu
çok yaşa sen suzi ya gülmekten bi hal oldum
Geçenlerde gazetede okumuştum, yabancı bir ülkede en pinti insandan birini anlatmışlar, kadın çay almayıp bahçedeki otları kaynatıp içiyormuş, wcde su akacak para gidecek diye kavanoza işeyip, onuda bahçeye döküyormuş. yazının en sonunda bu otların ne ile yetiştiğini anlamadıysanız yazıyı tekrar okuyun yazıyordu
dayanamadım gırdım yıne.. menun 10 numara olmuş.. hiç de geçmezsınn artıya..
kızlar menüm
bende kıskandım fotoğrafladım
sabah
Eki Görüntüle 656804
öğlen
Eki Görüntüle 656805
ara
1 elma
ara
1 küçük kase fındık
akşam
Eki Görüntüle 656806
fotodakiler haşlanmış beyaz lahana nar ekşili
yoğurt
fırında etli patates
son ara
1 küçük portakal
arkadaşlar hayırlı geceler...
bende menümü yazayım..
sabah 1 dilim ekmek..
zeytin 8 adet
iki küçük kanat
salatalık
1 bardak çay
ara yok..
öğlen mevlütteydim bir porsiyon tavuklu nohutlu pilav..
akşam 2 adet küçük fırın köfte.. 1 yemek kaşığı pilav
3 litre su,
1,5 saat yürüyüş..
1 saat temizlik..
ben bu menü ayarlama işine bi alışamadım yahuu:18:
11 tane acı biber turşusumumamalariim
kahvalti:
light sütlü az sekerli süzme kahve
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim salam
5-6 tane zeytin
dereotu
ara:
1 tane elma
zencefil cayi
öglen:
5-6 kasik sogan ,domates ve kuru biberli yemek
yogurt
2.5 dilim ekmek
9 tane kücük aci biber tursusu
ara:
kuru meyvali bar
ara:
1 kasik yulafli yogurt
1 tane domates
aksam:
2 kase corba
yogurt
2 tane kücük aci biber tursusu
2 kasik bulgur pilavi
yarim dilimden az ekmek
peynir
1 tane domates
kahve
Günaydınlarrr efemmgece eşim sagolsun çok iştahlıdır steakhouse burger soyledı, ben de nasıplendım; ama tartıda fark etmemış şukur.. şimdik hafıf kahvaltı daptım.. keçi peynırlı mınık tost gecenın cezasını cekcem bugun.. meyve ve sebzeyle gıdeyım dıyorum..
evet canım haklısın
cok lezzetli görünüyor ellerine saglik mine
canım dün ilk defa yaptım güzel oldu
etleri julien doğradım tavada suyunu salıp çekinceye kadar pişirdim
sonra soğanları doğradım üzerine ama ocağı kapatıp
kasede sıvıyağ salça ve baharatları karıştırıp etleri onunla iyice karıştırdım
borcama yaydım bunu üzerinede yine yağlayıp baharatladığım patatesleri yaydım
fırında pişirdim
Eki Görüntüle 656996
spor şart canım valla
bende yürüyüşe başlıycam
buakşam yürümeyi planlıyorum
bakalım
canım sanki akşam fazla olmuş
yani 2 kase çorbayı azaltsaydın keşke :26:
vallahi canım ıslak keki denemedim hiç
ama sen bidene bakalım
kurursa başka türlü değerlendirirsin üzerine çikolata sos dökersin
yada truff yaparsın
birşekilde değerlendirilir sen yeme ama
suziiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18:
kızzzzz :18::18:
bende istiyorum bahar havasindankızlar günaydın
bahar havası gibi bir günden hepinize öpücükler
enerjikim yine bugün
akşam 10buçukta yattım sabah de kalkıp yürüyecektim ama kalkamadım
akşamüzeri yürüyecem ama
sabırsızlanıyorum
benim favorilere kayitlisin minemYazarlar – Nefis Yemek Tarifleri
tariflerime bekliyorum kızlar
linkten sonra beni bulup tıklamanız yeterli
olacak canim cocuk düse kalka büyüyecekevet canım haklısın
yine kahvalti yapmamissin kendin yapsaydin keske :26:bugünde eşim işe geç kaldı kahvaltıyı kaçırdık benim de tek canım istemiyoru sabah form çubuk kraker yarım bardak süt
bende severim mor lahanayi affiyet olsun sekerdünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 avuç badem
ara
yok
öğle
Eki Görüntüle 657005
çorba
beşamel soslu sebze vardı..beşamel sosunu temizledim,hiç yemedimo koca tabağın içinden beşamel sosu temizleyince haşlanmış 2 brüksel lahanası,1 parça karnıbahar ve 1 parça brokoli çıktı.
fırında makarna
salata
ara
Eki Görüntüle 657007
2 baklava
yeşilçay
akşam
Eki Görüntüle 657009 Eki Görüntüle 657010
bi bitmedi şu köfte
mor lahana salatası
sonra bir temizliğe giriştim
ara
2 elma
Anam naptınız siz böle geçmişi oku oku bitiremedim vallahızınıza yetişilmiyo, gerçi bende pek oturamıyor pcye buara:26:
Amiinnnnn balım aminnnn, ama biz ikimiz ilk önce bi şişelimsonra nasıl olsa ineriz :)
doktora gitmiştim canım hesapta yoktu dışarda yiyeceğimiz, oyüzden o gün böyle oldu
çok yaşa sen suzi ya gülmekten bi hal oldum
Geçenlerde gazetede okumuştum, yabancı bir ülkede en pinti insandan birini anlatmışlar, kadın çay almayıp bahçedeki otları kaynatıp içiyormuş, wcde su akacak para gidecek diye kavanoza işeyip, onuda bahçeye döküyormuş. yazının en sonunda bu otların ne ile yetiştiğini anlamadıysanız yazıyı tekrar okuyun yazıyordu
TÜNAYDIN KIZLARRRR
geçtim canım geçtim dün iyiydi ama ondan öceki günl cozuttum
8 zeytin çok canım 4-5 olsun maximum çünkü su tutar die biliyorum..bide sabah sabah kantaafiyet olsun
11 tane acı biber turşusumuwc ye çıkışın muhteşem olacak balım kaymağım salam yime
steak house en sevdiğimuzun zaman oldu görüşmeyeli
düşe kalka büyür o, sıkma çok canını ..kıyamam bebişine geçmiş olsun tatlım..
TÜNAYDIN KIZLARRRR
geçtim canım geçtim dün iyiydi ama ondan öceki günl cozuttum
8 zeytin çok canım 4-5 olsun maximum çünkü su tutar die biliyorum..bide sabah sabah kantaafiyet olsun
11 tane acı biber turşusumuwc ye çıkışın muhteşem olacak balım kaymağım salam yime
steak house en sevdiğimuzun zaman oldu görüşmeyeli
düşe kalka büyür o, sıkma çok canını ..kıyamam bebişine geçmiş olsun tatlım..
her diyetisyen farklı şey söylüyor yaaamakarna yogurt kılo aldırır dıyorlar.. benım doktorum kesınlıkle aldırmaz, o eskıdendı dedı.. ki kılo vermem de buna ornek olabılır.. ama artık lutfen dıyetısyenler tv'ye cıkıp onu bunu ye demesın; cunku herkesın metabolızması farklı.. sadece az ve sık yıyelım, yağı tuzu şekeri kısalım.. biz kızlar da burda menü paylaşarak birbirimizi kontrol ederek aslında daha önemli bir iş yapıyoruz.. yeni popüler şey de bu: diyet partnerliği :)
yapan olsada yesemmenülerde balık göremiyorum ben.. folik asit kaynağı ve bir çipura hem tok tutar hem hafiftir.. balık yemeye çağrı yapıyorum :)
kanald doktorumda yıne bır dıyet lıstesı..
yapan olsada yesemhele temizlemesini hic yapamiyorum esim yapiyordun ama bu ara hic yapmiyor
ne diyorlar
öglen yersen birsey olmaz sanirsam ama aksam önemli benceher diyetisyen farklı şey söylüyor yaaamakarna yogurt kılo aldırır dıyorlar.. benım doktorum kesınlıkle aldırmaz, o eskıdendı dedı.. ki kılo vermem de buna ornek olabılır.. ama artık lutfen dıyetısyenler tv'ye cıkıp onu bunu ye demesın; cunku herkesın metabolızması farklı.. sadece az ve sık yıyelım, yağı tuzu şekeri kısalım.. biz kızlar da burda menü paylaşarak birbirimizi kontrol ederek aslında daha önemli bir iş yapıyoruz.. yeni popüler şey de bu: diyet partnerliği :)
hic sormayin yaahhh ahhh ben de unutmuştum burgerlerın tadını, eşim en cok benı yoldan cıkartan ınsan valla.. sonra da bıraz bozuon sen dıyetı dıyoro zaman ne dıye benı yoldan cıkarıosun ben adam zaten iştahım guzel, severım yemegı.. bır de bırılerı durttu mu hıc dayanamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?