ohh ne güzel burdada viyana disinda bi türk var isgara yapiyor balliklari cok lezzetli oluyor ama hem uzak hem pahali tek ballik 10 € yaklasik 20tl yanibizim burda hazır kapıya getırıyorlar pişmiş.. evde kokmuyorya da annelerde yıyoruz balığı.. bızım evde koku yapıyor dıye pişirmiyorum ben doktorumda da bı şey demedıler valla murat topoğlu alelacele lıste verdı ama begenmedım. araları yok.. oğlen corba salata yogurt yıcekmışmışız.. ölelim o zaman tamam mıı muratcım..
ohh ne güzel burdada viyana disinda bi türk var isgara yapiyor balliklari cok lezzetli oluyor ama hem uzak hem pahali tek ballik 10 yaklasik 20tl yaniherzaman gidilmiyor senede 1-2 kere ailecek gidiyoruz iste evet ev hep ballik kokuyor cami kapiyi aciyorum kokuda sIkIyorum ama sanki havada kaliyor kokusu
öglenle aksami karistirdi herhaldee aksam ne yiycekmissiz öglen onu yersek
eşimi beklemicem bundan sonra çünkü 8buçukta geliyo 9daanca başlıyoruz ona salatamı bırakırım onunla yerimherkesın ev duzenı farklı, 7den sonra yememeye çalışıom ben.. sen de en azından 8e cek bu saatı.. 10d da meyve tamamdırr..
ııım bilmiyodum ama yediğimin erimediğini beni rahatsız ettiğini biliyoruminsan metabolizması saat 22:00 da kendini kapatır unutmayın..
aslinda iyi birsey bende bi ara yaziyor sonrada amma yemissim diyordumburaya da aslinda o amacla yaziyoruz elimden geldiyince menü paylasmaya calisiyorum ki bidaha ayni hataya düsmiyeyim
canim kendini cezalandirip yememezlik yapma sakinac kalarak zayiflayamayiz daha fazla protein agirlikli beslenirsen hemencik toparlarsin
insallah canim
benim bildigim yatmadan 3-4 saat önce yemegi kapatman lazim
o gün keşke cezalandırabilseydim maalesef akşam tutamadım kendimi misafir geldi yine kendimi kaybettim
napcaz onlar kilo verince gider herhalde dimi canim :26:bendede var doğal can simitleri
kokuyu onlemek ıcın bır tabaga karbonat koy ve sırkeyle macun halıne getır (elma sırkesı de olabılır), koku olarak da lavanta vs katarsan eger koku kalmaz.. oyle dıyorlar ama hıc uygulamadım
eşimi beklemicem bundan sonra çünkü 8buçukta geliyo 9daanca başlıyoruz ona salatamı bırakırım onunla yerim
ııım bilmiyodum ama yediğimin erimediğini beni rahatsız ettiğini biliyorum
aslinda iyi birsey bende bi ara yaziyor sonrada amma yemissim diyordumburaya da aslinda o amacla yaziyoruz elimden geldiyince menü paylasmaya calisiyorum ki bidaha ayni hataya düsmiyeyim
canim kendini cezalandirip yememezlik yapma sakinac kalarak zayiflayamayiz daha fazla protein agirlikli beslenirsen hemencik toparlarsin
insallah canim
o gün keşke cezalandırabilseydim maalesef akşam tutamadım kendimi misafir geldi yine kendimi kaybettim
eşinle yedıgın salata hem ara ogun gıbı olur senın ıcın.. 1 tatlı kaşığı yag koyarsan.. boylece acıkmazsın gece de..
napcaz onlar kilo verince gider herhalde dimi canim :26:
sirkeyi hic sevmiyorum kokusunuo yüzden benim eve sirke bulunmaz aman napim koksun canim ayda yilda yiyoruz zaten
elma soydum yiyorum ara mi yapiyorum
eşimi beklemicem bundan sonra çünkü 8buçukta geliyo 9daanca başlıyoruz ona salatamı bırakırım onunla yerim
ııım bilmiyodum ama yediğimin erimediğini beni rahatsız ettiğini biliyorum
insallah canim
kayınpederım balık berekettır derkokut evını berektın bol olsun.. afıyetler de olsun..
geleyim ben fasulyenın faydasına.. dun gecen steakhouse'u mıdeme ındırdıgım ıcın utanıyorum ve bugun kendımı cezalandırıyorumöğlen de dıyetısyende tartılcam eyvah kı ne eyvah..
sabah 8:00 2 dılım kepek ekmek arasına kecı peynırlı tost..
ara 10:00 sekersız turk kahvesı
ara 12:00 rezene cayı
öğlen 13:30 portakal-yoğurt
ara 15:30 2 wasa
ara 17:00 humana still tea
akşam 19:00 taze fasulye ya da kayınvalıdede ne varsa onlardan az olacak sekılde pilav yok makarna yok.. yogurt salata her zaman var :)
gece 21:00 meyve
canim menün güzelde öglen daha doyurucu birseyler yeseydin keske :26:
dün gece yeterınce doydum suzi.. akılsızlığımın cezasını cekeyım bence
soracam soracam unutuyorum canim avatarindeki foto senmisin bebisinle :26:
eveeeetttcok şirincek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?