70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ne güzel burdada viyana disinda bi türk var isgara yapiyor balliklari cok lezzetli oluyor ama hem uzak hem pahali tek ballik 10 € yaklasik 20tl yani herzaman gidilmiyor senede 1-2 kere ailecek gidiyoruz iste evet ev hep ballik kokuyor cami kapiyi aciyorum kokuda sIkIyorum ama sanki havada kaliyor kokusu
öglenle aksami karistirdi herhalde e aksam ne yiycekmissiz öglen onu yersek

kokuyu onlemek ıcın bır tabaga karbonat koy ve sırkeyle macun halıne getır (elma sırkesı de olabılır), koku olarak da lavanta vs katarsan eger koku kalmaz.. oyle dıyorlar ama hıc uygulamadım

herkesın ev duzenı farklı, 7den sonra yememeye çalışıom ben.. sen de en azından 8e cek bu saatı.. 10d da meyve tamamdırr..
eşimi beklemicem bundan sonra çünkü 8buçukta geliyo 9daanca başlıyoruz ona salatamı bırakırım onunla yerim
insan metabolizması saat 22:00 da kendini kapatır unutmayın..
ııım bilmiyodum ama yediğimin erimediğini beni rahatsız ettiğini biliyorum

bendede var doğal can simitleri
napcaz onlar kilo verince gider herhalde dimi canim :26:
kokuyu onlemek ıcın bır tabaga karbonat koy ve sırkeyle macun halıne getır (elma sırkesı de olabılır), koku olarak da lavanta vs katarsan eger koku kalmaz.. oyle dıyorlar ama hıc uygulamadım

sirkeyi hic sevmiyorum kokusunu o yüzden benim eve sirke bulunmaz aman napim koksun canim ayda yilda yiyoruz zaten

elma soydum yiyorum ara mi yapiyorum

napcaz onlar kilo verince gider herhalde dimi canim :26:

sirkeyi hic sevmiyorum kokusunu o yüzden benim eve sirke bulunmaz aman napim koksun canim ayda yilda yiyoruz zaten

elma soydum yiyorum ara mi yapiyorum

kayınpederım balık berekettır der kokut evını berektın bol olsun.. afıyetler de olsun..

canim bi kere ipin ucunu saldinmi toparlanmasi zor oluyor birde kacamaklar yapinca insan menüde paylasasi gelmiyor bende mesela menü paylasmiyorsam vardir bunda bi pit yemi o yüzden kacamakda yapsan menü paylas ki kizlar sacini basini yolsun
bir yollalar iki yollalar yolmasinlar diye dikkat edersin

geleyim ben fasulyenın faydasına.. dun gecen steakhouse'u mıdeme ındırdıgım ıcın utanıyorum ve bugun kendımı cezalandırıyorum öğlen de dıyetısyende tartılcam eyvah kı ne eyvah..

sabah 8:00 2 dılım kepek ekmek arasına kecı peynırlı tost..

ara 10:00 sekersız turk kahvesı

ara 12:00 rezene cayı

öğlen 13:30 portakal-yoğurt

ara 15:30 2 wasa

ara 17:00 humana still tea

akşam 19:00 taze fasulye ya da kayınvalıdede ne varsa onlardan az olacak sekılde pilav yok makarna yok.. yogurt salata her zaman var :)

gece 21:00 meyve

canim menün güzelde öglen daha doyurucu birseyler yeseydin keske :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…