70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese benden yeşil çay öğlen yemeğinden sonra iyi gider ben limon sıkıyorum tadını sevmediğimden içemeyenlere tavsiye ederim

can sIkIntisindan aklim sürekli birseyler yiyeyimmi modunda :18: ac degilim biliyorum ac olunca dayanamaz insan bosluk yüzünden ne yiyebilirim arayisi icindeyim :26: saatim gelsede ciksam
giyemediğin kıyafetleri ,bakmak istemediğin aynayı ,yanından geçen güzel kızları düşün
kızlar ne der bilmiyorum ama ben zorda kalınca light tüketiyorum çünkü light ürünler güzel olmuyo bi kere yiyince 2 cisini insan istemiyo
sagol canim onlardan varda dikkat ediyorum onlarida fazla yemiyeyim diye mesela ogluma cikolata aliyorum sevmiyor tadini birakiyor esimde yemeyince duruyor dolapda bi kac gün bende atilmasin diye yiyorum
ben artık oğluma da almıyorum oda benle badem ceviz yiyo ama eğer biri aldıysa oğluşum görmeden eşim kızıyo hayır verme die e tabiki ben yiyorum

acaba derin dondurucuya atsak zayifladikdan sonra yeriz
iyi fikir
ya gülmeyin ama bende çok unutkanlık var sırf bu şekilde düzensiz beslendiğim için:18:
paylaşımın için de saol canm
komşun yokmu dağıt sevaba girersin.ben öle yapıyorum yada buzluğa at o arkadaşşın geldiğinde çıkar koy önüne
yaşasın benm gb avm de fink atan varmış bi tek ben değilmişim
saol canım ama bunlar bile kurtarmaz gibi geliyor çok moralim bozuk
akşamınıda güzel atlatıcaksın
afiyet olsun tatlım
canm okadar bozma moralini zararın neresinden dönersen kardır derler

canım benim ben istanbulda oturuyorum hem kayın validem yakın hem annemler ablamda var buarada ama maalesef yalnızım kimsesizmiş gb
takılma böle şeylere Allah herşeyin hayırlısını wesin .oğlun nasıl bişey olmadı inşallah

kaç gündür evde çikolata duruyodu oğlum yemesin dedim alerjisi var.atmaya kıyamadım ve sonunda olan oldu

light urunler tehlıkelı kesınlıkle onları agzına bıle sokma derım ben.. ıclerınde cok katkı maddesı var.. bır de avmlerde fena ındırım var ehehehe... ama tabı bu fınk atma spordan sayılmaz

seviyor istiyor canim yemekden sonra veriyorum bende herseyide yemez begenmez cikoyu cipside agiz tadina uymazsa yemiyor kalincada bana kaliyor :18: o unutkanlik bendede cok var canim ama simdi b vitamin haplari kulaniyorum sanki biraz daha iyiyim
yok smile falan.. benim smile yapmamı istemıolar

canim msj yazdigimiz sayfanin altinda imzayi göster falan yaziyor birde oraya bak diger secenekler yaziyor orda bi secenek var gülümsemeler gösterilmesin yaziyo o tiklanmissa da göstermiyor herhalde :26:

işte sorun da burda bende hiç imzayı göster falan yazan yer de yok

Unutkanlık ,halsizlik b12 eksikligindende oluyor bendede var ömür boyu her ay igne yaptırmam gerekiyo ama ben 3 ayda bir yaptirıyorum

Unutkanlık ,halsizlik b12 eksikligindende oluyor bendede var ömür boyu her ay igne yaptırmam gerekiyo ama ben 3 ayda bir yaptirıyorum

dktor bana da verdı ama o da iştah actı yaa.. bıraktım o nedenle.. emzırdıgın ıcın dogaldır dıyor herkes.. sutten kestıgımde gorcem bakalım kalıcı mı olcak yoksa gecıcı mı..

tamam canim öyle yap yüz msjin gecmis smileler gelmedi mi canim bi bak bakim

yok smile falan.. benim smile yapmamı istemıolar

işte sorun da burda bende hiç imzayı göster falan yazan yer de yok Eki Görüntüle 657162

bende de çıkmıyo öle bişey ben ezberledim iki nokta üstüste sayı ikinokta üstüste yaparak yapıyorum ne emek hatcıom o smillere

of suzimm,baktım da 2 dilim baklava 500 kaloriymişBir saat sürecek olan tempolu yürüyüşle 2 dilim baklavayı yakabilirmişiz..Allahtan akşam yarım saat yürüdüm ve temizlik yaptım,işallah yakmışımdır
off ya ben de çok severim balığı ,ama evde yapması fırın,mutfak leş gibi oluyor..bir de istanbulda balık almaktan korkuyorum..balıkçılar üste güzelleri koyuyor,altı bozuk..zehirlenme riskinden korkuyorumm

bende de çıkmıyo öle bişey ben ezberledim iki nokta üstüste sayı ikinokta üstüste yaparak yapıyorum ne emek hatcıom o smillere

hemen işini kolaylaştırayım senın.. sayfanın ustunde forum ayarlarım var bize ulaşın yazan yerın altında oraya gır.. orada Çeşitli Seçenekler kısmında standart toolbarı işaretle.. hayatın kolaylaşsın

keki yedinmi yoksa öldümü:44:

menülerde balık göremiyorum ben.. folik asit kaynağı ve bir çipura hem tok tutar hem hafiftir.. balık yemeye çağrı yapıyorum :)
ben pişirememki kokusuna dayanamıyorum temizliğinede
Eki Görüntüle 657103

oturdugumuz yerden popişleri küçültelim
hayıııııııııır popişim küçülmesin nolur göbişim küçülsün

neden ömür boyu ya
şu palnlamalar beni sinir ediyo şimdiden sıkıldım ilaçla olmuyomu
dktor bana da verdı ama o da iştah actı yaa.. bıraktım o nedenle.. emzırdıgın ıcın dogaldır dıyor herkes.. sutten kestıgımde gorcem bakalım kalıcı mı olcak yoksa gecıcı mı..

iştahmı açıyo aman Allahım iştahım zatn açık

kızlar topikten hiç çıkmak istemiyorum.keşke gerçektede görüşüyo olsak ama çıkmam lazm çünkü
bugün sohbetim var 1buçukta .biaz ewi topliyim bıcı bıcı yapıyım sohbete gidiyim .sonra kuzu gelir yemeğini yer uyur bende yine girerim
buarada dünkü kaçamağım çok fena akşam dünüde bugünüdeyazarım öptm sizi kocaman

yukarda anlattım baharcım.. forum ayarlarım-cesıtlı secenekler-standart toolbar..

yavrımm şimdi gördüm yazdıklarını ne kaa güzel cahillik başa bela vallahi

işte sorun da burda bende hiç imzayı göster falan yazan yer de yok Eki Görüntüle 657162

canim biraz gezdim bu cevapi buldum bi bak olmazsa devam ariyalim yapacaz sana smileyleri

bak hani yukarda ana sayfa..forum takip...albümler yazan yer varya.. onun hemen altında yeni mesajlar..özel mesajlar..burçlar...araçlar yazan yer var ordan forum ayarlarımı tıkla ordanda forum ayarlarını tıkla dedigim şekilde yap canım kolay gelsinn

he buarada nestle nesfit hakkında ne düşünüyosunuz sizce ara mı yoksa öğunmü yenmeli siz yazın ben gelcem şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…