canim biraz gezdim bu cevapi buldum bi bak olmazsa devam ariyalim yapacaz sana smileyleri
bak hani yukarda ana sayfa..forum takip...albümler yazan yer varya.. onun hemen altında yeni mesajlar..özel mesajlar..burçlar...araçlar yazan yer var ordan forum ayarlarımı tıkla ordanda forum ayarlarını tıkla dedigim şekilde yap canım kolay gelsinn
benden hiçbir teknik sorun kaçamazsonunda ıkoncukklarım var .....
evet istah aciyor dogru :18:dktor bana da verdı ama o da iştah actı yaa.. bıraktım o nedenle.. emzırdıgın ıcın dogaldır dıyor herkes.. sutten kestıgımde gorcem bakalım kalıcı mı olcak yoksa gecıcı mı..
su temizlik hastaligi bana gelsede oturdugum yerde oturamazsam keske :111: taze olmasi sart dogru söylüyorsun nerden bilecez :26:of suzimm,baktım da 2 dilim baklava 500 kaloriymişBir saat sürecek olan tempolu yürüyüşle 2 dilim baklavayı yakabilirmişiz..Allahtan akşam yarım saat yürüdüm ve temizlik yaptım,işallah yakmışımdır
off ya ben de çok severim balığı ,ama evde yapması fırın,mutfak leş gibi oluyor..bir de istanbulda balık almaktan korkuyorum..balıkçılar üste güzelleri koyuyor,altı bozuk..zehirlenme riskinden korkuyorumm
yaz da sen biz seni severiz
keki yedinmi yoksa öldümü:44:
ben pişirememki kokusuna dayanamıyorum temizliğinede
hayıııııııııır popişim küçülmesin nolur göbişim küçülsün
ewet öle yapcam inş.
akşama 2menüyüde paylaşıyım ozaman beni dövsünler sen de rahatla bariiiiiiii
hem belki kızmazlar severler beni
ewet almamamlazımsaol süzim enerji geldi senden :13:
bence çok az oluyo yazdıkların iyi değil bu ceza
diyet kaçamakları lightta olsa ne kadar zararlı ya bilmiyoruz ama çoğu şeyleri
aslında vitaminlerimi kullanmam lazm ama oğlum alerjik astık bi ton ilacı var ondan kendime vakit ayıramıyorum bide unutkanlık için b vitaminini almayıda unutuyorum
kolay gelsinn canimkızlar topikten hiç çıkmak istemiyorum.keşke gerçektede görüşüyo olsak ama çıkmam lazm çünkü
bugün sohbetim var 1buçukta .biaz ewi topliyim bıcı bıcı yapıyım sohbete gidiyim .sonra kuzu gelir yemeğini yer uyur bende yine girerim
buarada dünkü kaçamağım çok fena akşam dünüde bugünüdeyazarım öptm sizi kocaman
ögün olarak canim aksam yemegi yerine olabilir diye biliyorum ama kizlara sormak lazimhe buarada nestle nesfit hakkında ne düşünüyosunuz sizce ara mı yoksa öğunmü yenmeli siz yazın ben gelcem şekerler
yaptım suzım yaptımzafer benım..
ben kacıyorum kızlar dıyetısyene gıtmem lazım.. sut sagıp bırakcam ogluma anca hazırlanırım
napcaz onlar kilo verince gider herhalde dimi canim :26:
sirkeyi hic sevmiyorum kokusunuo yüzden benim eve sirke bulunmaz aman napim koksun canim ayda yilda yiyoruz zaten
elma soydum yiyorum ara mi yapiyorum
geleyim ben fasulyenın faydasına.. dun gecen steakhouse'u mıdeme ındırdıgım ıcın utanıyorum ve bugun kendımı cezalandırıyorumöğlen de dıyetısyende tartılcam eyvah kı ne eyvah..
sabah 8:00 2 dılım kepek ekmek arasına kecı peynırlı tost..
ara 10:00 sekersız turk kahvesı
ara 12:00 rezene cayı
öğlen 13:30 portakal-yoğurt
ara 15:30 2 wasa
ara 17:00 humana still tea
akşam 19:00 taze fasulye ya da kayınvalıdede ne varsa onlardan az olacak sekılde pilav yok makarna yok.. yogurt salata her zaman var :)
gece 21:00 meyve
Allah nazarlardan saklasın ikinizde çok tatlısınızeveeeetttcok şirincek..
dktor bana da verdı ama o da iştah actı yaa.. bıraktım o nedenle.. emzırdıgın ıcın dogaldır dıyor herkes.. sutten kestıgımde gorcem bakalım kalıcı mı olcak yoksa gecıcı mı..
inşaalllaaahh canım ümidim o yönde tabi kilo verebilirsim:26:
afiyet olsun
canım bebeği emziriyosun bence kahve içme hem sütün tadını bozar hemde bebişin uykusunu kaçırır
Allah nazarlardan saklasın ikinizde çok tatlısınız
benimde unutkanlığım bu sene daha iyi,bide bolca kırmızı et tüketmeye çalışın
dün erkende yattim aslinda ama yorgun hissediyorum kendimiyatsam uyurum yine
gülanneöglen ne yiycen bende gidip geliyorum lahana tursusuyla sosis :26:yerim yada ispanak beyaz peynir koyarim icine :26:
yada lahana corbasi 1 veya 2 dilim ekmek :26: isarkadasina saglikli yiycez dedim bakalim neye karar verecez ona kalsa cislilara kosuyor ama bugün niyetim yok ona uymaya
belkide canimcanım bahar yorgunluğu olabilir
canım yaaaa
annem bugün lahana sarması yapmıştı küçük bir tatlı tabağı ve bir kasede hoşaf yedim
ama sen amman cısslardan uzak dur
belkide canim
öglen yemen iyi olmus canim affiyet olsunben cok severim lahana sarmasini bol yogurtla lahana iyidir zayiflatmaya etkisi var ama aksam agir olur iste kabuska da yiyebilirsin kizlar yiyorlar bazen aksamda hafif birsey yer kapatirsin
teşekkür ederim canımnasıl bır sayfadır o, onlar nasıl yemekler.. bunları yaptıgın ıcın helal olsun vallahı.. ugrastırıcı zor yemekler de var..
teşekkürler canımsabah kahvaltı yapmadığım için öğlen sağlam yiyorum canımyemekhanede ne yemek çıkarsa bahtımıza işim hem masabaşı hem dışarda geziyorum
minem helal olsun walla,ne güzel tariflerin var
evet canım çok seviyorum özellikle pasta börek yamayıcok lezzetli görünüyor ellerine saglik mineivittt :18::18::18:
benim favorilere kayitlisin minemcok marifetlisin yemek yapmayi seviyorsun belliki ben senin gibi yapsam yuvarlanarak gezerdim herhalde
bidedikleri diğerini tutmuyor vallaher diyetisyen farklı şey söylüyor yaaamakarna yogurt kılo aldırır dıyorlar.. benım doktorum kesınlıkle aldırmaz, o eskıdendı dedı.. ki kılo vermem de buna ornek olabılır.. ama artık lutfen dıyetısyenler tv'ye cıkıp onu bunu ye demesın; cunku herkesın metabolızması farklı.. sadece az ve sık yıyelım, yağı tuzu şekeri kısalım.. biz kızlar da burda menü paylaşarak birbirimizi kontrol ederek aslında daha önemli bir iş yapıyoruz.. yeni popüler şey de bu: diyet partnerliği :)
yaparken yakalandığımı düşündümde
araba tekeri gibimielledimde simdi resmen simit olusmus bende can simiti araba tekeri gibi :84:
kaç gündür evde çikolata duruyodu oğlum yemesin dedim alerjisi var.atmaya kıyamadım ve sonunda olan oldu
sen çalışıyormuydun canımyok smile falan.. benim smile yapmamı istemıolar
karbonatlı su şişkinliğide önlüyormuşYARIN BÜYÜK GÜNhafta sonu kaçamağı olmasaydı çok güzel olurdu kesin :78::78::78::78:kızlar suyunuzun içine bir çımçık karbonat atın sirkeli su gibi zayıflamaya yardımcı oluyormuş alkali seviyesi yükseliyormuş suyun
Aç bakim ağzını hımmmm bak bir kupa su getirdimay canim bak arkadasinada üzüldüm simdi :26:
cok zor yazik anlatamamisda baksana :26:
belki tartisma felan oldu o durum icindeykende arayamadi :26:
cok zor kayinvalide ile oturmaakkk
islak kekmiiiislak islak
derin dondurucuya degil benim agzima aaattttt
bence birsey olmaz canim ya konulur yani
ben ilk başladığımda böyle başlamıtım diyetecikolu barlar felan varya canim bu da meyveli bar yanlis cevirmediysem öyle yani :26:
sadece 85 kalori canim ara icin iyi diye düsündüm ama :26:
ekmeklerime gelince canim dilimler kücük hani su uno denge var ya ondanda kücük dilimleri 1 dilim 64 kalori kadar
nafin ekmeklerini degil ama pisininkileri hatirliyorum canim evet cok sasirmistik onda makara felande vardi yanlis hatirlamiyorsam
bende ekmeksiz yapamiyorum canim
proteinde deliriyorum ekmek diye
selam canım aminnnnnnnnnntükkani ben kapattim ben actiimm
günaydiiiiiiiiiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
gelecegin ince belli küccücük totoluu 36 beden :108:
kizlariiiiiiii
az az mamalarinizi yiyin bugüüünn :97:
boool boool su iciinn
yogurt ve yesillik yiyiiinn
vee bitki caylarinizi höpürdetiiinnn :124:
aaaaaama bir dakika icmeden önceee suziye sorun o bitki ile bir hatirasi varmii
inşallah farketmez yarına canımGünaydınlarrr efemmgece eşim sagolsun çok iştahlıdır steakhouse burger soyledı, ben de nasıplendım; ama tartıda fark etmemış şukur.. şimdik hafıf kahvaltı daptım.. keçi peynırlı mınık tost gecenın cezasını cekcem bugun.. meyve ve sebzeyle gıdeyım dıyorum..
evet canım ya kayınvalideyle oturmak zor olsa gerekgünaydıııııınlaaarrrr
booool eksili bir gün olur inşalllaahhhh
canımm yaaaçok üzüldüm,biraz ayıp etmiş ama eminim geçerli bir sebebi vardır, kayınvalide ile oturmak çook ama çoookkk zordur
ben 6 sene oturdum hem görümce hem kayınvalide vardı evde, çeken bilir ne diyimmgitsin gelmesin o günler
yaptıklarının hepsini dondurucuya atabilirsin,çıkardığın zaman ıslak keki öyle yiyemezseniz kup yaparsın onun içine ufalayıp atarsın çok güzel olursıkma canını tolga_dyg nin dediği gibi bu gün dengelersin canım ortağım
canım çok güzel görünüyor fırında patatesli yemek
canım dün ilk defa yaptım güzel oldu
etleri julien doğradım tavada suyunu salıp çekinceye kadar pişirdim
sonra soğanları doğradım üzerine ama ocağı kapatıp
kasede sıvıyağ salça ve baharatları karıştırıp etleri onunla iyice karıştırdım
borcama yaydım bunu üzerinede yine yağlayıp baharatladığım patatesleri yaydım
fırında pişirdim
Eki Görüntüle 656996
spor şart canım valla
bende yürüyüşe başlıycam
buakşam yürümeyi planlıyorum
bakalım
canım sanki akşam fazla olmuş
yani 2 kase çorbayı azaltsaydın keşke :26:
vallahi canım ıslak keki denemedim hiç
ama sen bidene bakalım
kurursa başka türlü değerlendirirsin üzerine çikolata sos dökersin
yada truff yaparsın
birşekilde değerlendirilir sen yeme ama
suziiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18:
kızzzzz :18::18:
burdada var ama tatlım oğşluş hastalandı grip oldukızlar günaydın
bahar havası gibi bir günden hepinize öpücükler
enerjikim yine bugün
akşam 10buçukta yattım sabah de kalkıp yürüyecektim ama kalkamadım
akşamüzeri yürüyecem ama
sabırsızlanıyorum
saol canım çok işe yyarıyorYazarlar – Nefis Yemek Tarifleri
tariflerime bekliyorum kızlar
linkten sonra beni bulup tıklamanız yeterli
aman boşverdim suzimgünaydin kizlarEki Görüntüle 657004
bilgiler icin sagol canim
ilk basda dedim belki cocuk basiyordur sonra cok kötü birseymi oldu dedim ama sebepde söylememis bi bes dakika bile ariyamadimmi ben olsam bende sinir olurdum neslim ayni sen gibi oturur hepsini yerdim
ögleden sonraki pohca olmamis ama aksami güzel kapatmissin canim
bende aksam 2 dilim ekmek yedim hic yemesek ekmegi aksamlari daha da cabuk ve güzel kilo veririz ama ben ekmeksiz doymuyorum sankim
önceden sevmesdim siyah zeytini tatlim dombik olali onuda cok sever oldumcekirdege gelince ucuzluk vardin bi ara almisdik isarkadasiyla dolapimda durup duruyor bitsin bidaha cekirdek almiycam hem sivilcide yapiyor ergen kizlara benzedim :111:
ay kuzum ya birsey olmadi insallah :26: gecmis olsun canim
affiyet olsun minembende bilgisayara ekmek mi bansam
onuda atilmasin diye yiyordum minem az az yiyim bitince bidaha almam zaten okada da canim istemiyor :26:
balli benlen ugrasiyor :111:
telefondan takip ettim sizi minem ve bugün 5 zeytin getirdim sadecebirde dünkü peynirden de daha kücük aldim yanima kibrit kutusu gibi sanki olabilir
aksam pilav yerine yogurtla yeseydin keske canim köfteni daha iyi olurdun yada salata
2 dilim ekmek yedim ama roggenbrot onun türkcesi kara ekmekmi balli :26: ugrasma benle
merakla bekliyorum nezamandin bu ay mi seker
bende yiyimmi bar lardan :101:
ya niye öyle yapmis uff bari mesaj at konusamiyorsan yok beni tatmin etmedi sebepini bilmeyince
bende ekmeksiz doymuyorum neslim napcam:26: dün bir tabak salata yedim ama ekmeksiz doyamam sandimbirde ekmeklen daha tatli geldi sanki :26:
günaydinay nediycem sana dün 2 -3 kere gecmise gittim tekrar okudum konusduklarimizi isirgandan nasil geldikse artik o konuya ama sen zaten sabahdan takmisdin kafayi bana wcye gittigimi bile tebrik etmidin
günaydin canimispanak ye canim öglen veya aksam
günaydin caniminsallah
güzelmiş canım afiyet olsundünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 avuç badem
ara
yok
öğle
Eki Görüntüle 657005
çorba
beşamel soslu sebze vardı..beşamel sosunu temizledim,hiç yemedimo koca tabağın içinden beşamel sosu temizleyince haşlanmış 2 brüksel lahanası,1 parça karnıbahar ve 1 parça brokoli çıktı.
fırında makarna
salata
ara
Eki Görüntüle 657007
2 baklava
yeşilçay
akşam
Eki Görüntüle 657009 Eki Görüntüle 657010
bi bitmedi şu köfte
mor lahana salatası
sonra bir temizliğe giriştim
ara
2 elma
menülerde balık göremiyorum ben.. folik asit kaynağı ve bir çipura hem tok tutar hem hafiftir.. balık yemeye çağrı yapıyorum :)
bu hareketler kolları sıkılaştırıyor canımgeleyim ben fasulyenın faydasına.. dun gecen steakhouse'u mıdeme ındırdıgım ıcın utanıyorum ve bugun kendımı cezalandırıyorumöğlen de dıyetısyende tartılcam eyvah kı ne eyvah..
sabah 8:00 2 dılım kepek ekmek arasına kecı peynırlı tost..
ara 10:00 sekersız turk kahvesı
ara 12:00 rezene cayı
öğlen 13:30 portakal-yoğurt
ara 15:30 2 wasa
ara 17:00 humana still tea
akşam 19:00 taze fasulye ya da kayınvalıdede ne varsa onlardan az olacak sekılde pilav yok makarna yok.. yogurt salata her zaman var :)
gece 21:00 meyve
bende öyle yaptım canım
giyemediğin kıyafetleri ,bakmak istemediğin aynayı ,yanından geçen güzel kızları düşün
kızlar ne der bilmiyorum ama ben zorda kalınca light tüketiyorum çünkü light ürünler güzel olmuyo bi kere yiyince 2 cisini insan istemiyo
ben artık oğluma da almıyorum oda benle badem ceviz yiyo ama eğer biri aldıysa oğluşum görmeden eşim kızıyo hayır verme die e tabiki ben yiyorum
iyi fikir
ya gülmeyin ama bende çok unutkanlık var sırf bu şekilde düzensiz beslendiğim için:18:
paylaşımın için de saol canm
komşun yokmu dağıt sevaba girersin.ben öle yapıyorum yada buzluğa at o arkadaşşın geldiğinde çıkar koy önüne
yaşasın benm gb avm de fink atan varmış bi tek ben değilmişim
canm okadar bozma moralini zararın neresinden dönersen kardır derler
canım benim ben istanbulda oturuyorum hem kayın validem yakın hem annemler ablamda var buarada ama maalesef yalnızım kimsesizmiş gb
takılma böle şeylere Allah herşeyin hayırlısını wesin .oğlun nasıl bişey olmadı inşallah
kaç gündür evde çikolata duruyodu oğlum yemesin dedim alerjisi var.atmaya kıyamadım ve sonunda olan oldu
merak ettim ne sohbeti canımkızlar topikten hiç çıkmak istemiyorum.keşke gerçektede görüşüyo olsak ama çıkmam lazm çünkü
bugün sohbetim var 1buçukta .biaz ewi topliyim bıcı bıcı yapıyım sohbete gidiyim .sonra kuzu gelir yemeğini yer uyur bende yine girerim
buarada dünkü kaçamağım çok fena akşam dünüde bugünüdeyazarım öptm sizi kocaman
canım ben geçen sene akşamları yiyordumhe buarada nestle nesfit hakkında ne düşünüyosunuz sizce ara mı yoksa öğunmü yenmeli siz yazın ben gelcem şekerler
evet benimde dikkatimi çektidilek gelmiyor iki gündür :26: görüsürüz kizlar
bilmiyordum :26:teşekkürler canımYARIN BÜYÜK GÜNhafta sonu kaçamağı olmasaydı çok güzel olurdu kesin :78::78::78::78:kızlar suyunuzun içine bir çımçık karbonat atın sirkeli su gibi zayıflamaya yardımcı oluyormuş alkali seviyesi yükseliyormuş suyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?