70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım
22 mart dogum gunum
1 ve 8 hazıran dugun tarıhlerım
ıskan ımm nasıl acıklasam beledıyenın devletın onayı dıyelım

insallah neslim dikkat edelim tamam

yok canım
22 mart dogum gunum
1 ve 8 hazıran dugun tarıhlerım
ıskan ımm nasıl acıklasam beledıyenın devletın onayı dıyelım

anladim herhalde tatlim annemgil ev yaptirirken unutmuslar ondan sonra ugrasmislardin belediyeye bildircez diye öyle birsey herhalde

Canım ben bu hafta yoğurt kürü yaptım ve de 2 gündür karatay diyetine uymaya çalışıyorum, bakalım haftaya ne olacak bilmiyom? Karatay 2 ana öğünden bahsediyor 3.cüsü hastalık diyor, gerçekten 2 öğün zor belki ama 3 öğün yapıcam bundan sonra, bir süre bunu deneyeyim bakalım.

Günaydin sekerler

muz haric güzel canim bende muzu cok seviyorum ama nerde okursan oku diyetisyenim bile muz kesin yasak yersen sadece haftada bi kere oda aksam olmasin demisdin :26:

Günaydın Suziiii

kızlar bısı danıscam sıze
bır evın ıskanı yoksa ne gıbı tehlıkeler yaratabılır
Bir sürü tehlikesi olur, kesinlikle alma, su-elektrik abonesi bile alamazsın.

Haftaya verirsin inşallah canım.

bugun oglum cok hysuz yaaaaaa.. dogum gunum dıye hedıyesı herhalde
Doğum günün kutlu olsun:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydin canimcim

cumalari sabah doluyoruz öglende cin top oynuyor bende ciktim kizlar güzel haftasonlari fazla kacirmayin gelebildikce gelmeye calisirim yine öptüm sekerparelerim

kızlar ben cısssların tam ortasından kenera çekilince daha fazlasını bekliyordum sanırım ama daha da yavaşlıcak sanırım kilolar gittikce

sabah:yarım domates,yarım salatalık,1 kepekli tost yağsız 1 çtl yağsız peynir 1 bardak şekersiz süt.

öğlen:1 küçük kase şehriye çorbası, 2 tam ymk kşk yoğurt 5 tane ince küçük burçak kepekli bisküvi dün akşamdan beri canım

çekmiştibizim eşimle gündüz değilde gece çok karnımız acıkıyor ne yapmalıyız :44:

benim tariflerde pide tarifi var çok güzel oldu onu deneyebilirisin canımmm
tebrikler canım bak gitmiş işte gözünaydın
sağol canımm

canım yavaş yavaş azalt bence
yani geçen hafta çok kısmıştın akşam çok az yiyordun

bende yapayim bildirimimi

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:73.7
bu hafta:73.6
giden 100 gramm
toplam giden: 3.5
hedef: 55
yavaşta olsa gitsin suzimmm

doğum günün kutlu olsun canımmmm
dikkat et hasta olmasın kıyamam şuram ağrıyorda diyemiyorkiiii

sendede muz gözüme batti aslinda tokda tutuyor muz ama karbonhydrat degeri yüksek herhalde birde seker orani yoksa söyle muzu ezeceksin sütle karistirip iceceksin ohhh

oo kacamaklar vardin bu hafta ama yinede iyi gitmis minem

evet canım dün sabahta tartılmıştım 64.8dim yine ama akşam yediğim çikolata işe yaradı sanırım

İskan alınmamış konutlarda belediyenin her an problem çıkarma olasılığı var.İskanı alınmamış eve kredi çıkmıyor

saol canım
nasıl besleniyorsun banada biraz anlat canım
2 öğün yada 3 öğün

gündüz olan bir aranı saat 21.00 bırak
aralarda ne yeniceğini biliyorsun zaten
yada yarım yağlı süt içebilirsin bir kabuk tarçınla tok tutar seni

canım yaa hadi senin kilon az diye az veriyosun ya ben bu kiloyla bide +300 üm, ne yapıcaam ben yaaa strese girdim üstelik her sabah 1 saat yürüyorum

bende yapayim bildirimimi

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:73.7
bu hafta:73.6
giden 100 gramm
toplam giden: 3.5
hedef: 55
tebrik canım eksi eksidir

canım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee

kızlar an itibariyle 68.9 kiloyum nihayet 70den kurtuldumm
canım adına çok sevindim umarım bende şu seksenlerden kurtulurumm

tolga_dyg oğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun Nice yıllara
eşim sütü sevmiyor oda diyet yapıyor kociş ne yiyebilir ki kızlar fırında patates yaptınız canım çekti valla bende bugün yaptım artık yicem küçük bir tabak

Son düzenleme:
Canım yoğurt küründe 2 kaşık yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın koyup karıştırıp, 3 öğün yemekten 30 dakika önce yiyorsun. Karatayda ise ekmek-makarna-pirinç pilavı-börek türü undan yapılan herşey yasak, ekmek yerine 1 ince belli çay bardağında sabahları özellikle ceviz-fındık-badem-fıstık olabilir bundan yiyorsun, öğlen 12 ye kadar ara yapmıyorum, öğleden sonra acıkırsam 1 meyve serbest, diğer yemekler sebze türü-et türü serbest canım, detaylarına bölümü var ordan bakabilirsin.
3 ana öğün, 2 ara öğün gibi şimdilik yani, öğleden sonra ve akşam yemekten sonra birer ara yapıyorum.

Son düzenleme:
Anaaaa topikte kimsecikler kalmamış, bildirimini yapan yemeye gitmiş Kızzzzzzzzzzz çok kaçırmayın bak, belki de pazartesi yapılacak tekrar bildirim ona göre benden söylemesi

Şimdiiii topiği ateşe vereceğim, kızlarrrrrrr bildirimler pazartesi yapılıyor, liste salı yayınlancak, çok yemeyinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…