bravo canlarım yaa ne başarılar varmış... maalesef kilomla bu topik kısmındayım allahım yaa ne olur bi 5 kilo gitse keşke.. boyum uzun olduğu için kurtarıyorum yani ... azda versem hemen belli oluyor ama hiiiç sabredemiyorum yaaa.. memlekete gitmeden versem ne kadar güzel olur... herkes dese aaaa ne güzel olmuşsun kızz ne kadar zayıflamışsın diye... mayısta gitcem memlekte ne olur bana bir yol gösterinooofff ümitleniyorum yazılarınız okuyunca en fazla 2.5 gün... sonunda dayanamayıp bozuyorum diyeti ne olur bir teselli bana yada öğüt... iki kelimecik bana motivasyon.... bana tavsiyeee... hellppp.....
Selam kızlar
Liste için ne karar verdiniz?
Bana bildirim yapan 7 kişi sanırım..
Açıkcası liste yapacak mecalim yok.
Ne yapıyoruz?
Selam kızlar
Ne yapıyoruz?
sende Allah a emanet ol canm.bu hafta güzel kilo vermişsin tebrik edrimkızlar merhaba
gec oldu belkı ama kılo bıldırımıyapacagım...lıste yapılmıssa can saglık ..bu hafta ve onumuzdekı hafta topiğe gıremıyecegım sanırım.ailevi bir takım sıkıntılarımız var.kendınıze ıyı bakın.......ALLAHA EMANET OLUN...
baslandıc kılo :66
gecen hafta:66,1
bu hafta:64,9
gıden kılo:1,200
hedef kılo :60
kalan kılo:4,9kg...
çok iyi gidiyosun canımGünaydınnn günaydınn..
oğluma içirdiğim rezene çayından sonra sağ selamey cuma gününü atlattım.. iyi başlayan bır gune oglen 3 ara öğünümle annem ananem ve kızkardeşimin ellerinde pasta börekle gelişi beni yıktı.. dogum gunu boyle mı kutlanır da dıyemedım alınmasın kımse dıye
sadace 3 le 5 arası 1 gevrek bır dılım borek ve eşimin gonderdıgı mını keklerden yedım 2 tanebunları saatlere böldüm ki ağır gelmesın.. akşam da bıfteklı sote yıyıp ayran ıctıkten sonra 1 saat Kordon boyunda yürüdüm.. gece yatarken 5 kuru erık yedım ve 2 günün ardından wc'ye cıkabıldım şu an kuş gıbıyım
hemen bugunumuzu paylaşayım..
sabah 9:30 bır dılım ekmek, bır dılım peynır, bır haslanmış yumurta, 3 yeşil 3 sıyah zeytın, 1 tatlı kaşığı çemen
ara 12:00 1 portakal 1 cevız
öğlen 14:00 1 elma 3 badem
ara 1 portakal 1 cevız
akşam 1 balık dopdolu yeşil salata ve yogurt
KArbonhıdratı kestım bugun cunku dun aldım zıyadesıyle
pazartesi fazla cıkmayalım da
Selam kızlar
Ne yapıyoruz?
slm dilek bende pazartesi olmasindan yanayim genelde kabul eti
bu cuma güme gitti :) en iyisi pazartesı yapmak
günaydın,
Ben de kilo bildirirmimi yapmak istiyordum ama geç giden misafirlerim sayesinde yazamadım akşam.ama olsun.bu hafta adetim vardı.tatlı isteklerime yenildim.bazen boğazımı tutamadım ama sabah tartıda gördüğüm rakam beni fazlasıyla mutlu etti :))))
tam 69.9 olmuşum ..........
çok sevindimmmmmmmmmmmmmm
bu hafta kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.veremeyenlerde üzülmesin bu hafta hep beraber verelim inşallahh.
herkese merhababende aranıza katılmak istiyorum.tam 79 kiloyum..10 gündür diyetle 82.5 dan 79 a düştüm...6 ay önce doğum yaptım..hamileliğim süresince az kio aldım diye sevinirken doğumdamn sonra öyle bir iştahım açıldıki bi baktım hala 83 ümm..ve 5 mart salı günü kendimce diyete başladım.80in altına düşmüşkende size katılayım dedim neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirimmm herkese az kalorili günler diliyoruummmm
ben 2 haftadır diyetdeyim duraklamasından korktum3.5 veren arkadaş var maşallah
Selam kızlar
Ne yapıyoruz?
bide şu kilo cetvelini bende yapmak istiyorum nası olcek yardımcı olur musunuz....
merhaba kızlar nasılsınız
benım dıyet dun aksam patladı tatlı yedım yedım yedım
mıne gıbı mıneye eslık ettım
eskıler bılır ayse abla vardı ya (meltemın ablası )
hasta ıdı 2 gun once hayatını kaybetmıs
cok uzuldum duyunca ne kadar kotu bırsey
suan okadar kotuyum kı allahım eslerımızı basımızdan eksık etmesın
hoşgeldin canmherkese merhababende aranıza katılmak istiyorum.tam 79 kiloyum..10 gündür diyetle 82.5 dan 79 a düştüm...6 ay önce doğum yaptım..hamileliğim süresince az kio aldım diye sevinirken doğumdamn sonra öyle bir iştahım açıldıki bi baktım hala 83 ümm..ve 5 mart salı günü kendimce diyete başladım.80in altına düşmüşkende size katılayım dedim neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirimmm herkese az kalorili günler diliyoruummmm
herkeslere iyi hafta sonları diliyorum
dünkü menümm
sabah
elma sirkeli sıcak su
çeyrek demet mydanoz
1 salatalık
1 üçgen peynir
2 dilim kepek ekmeği
4-5 tuzsuz siyah zeytin
ara
1 elma
yeşil çay
öğlen
z.yağlı yoğurtlu bakla (2 çorba kaşığıyemek +2 çorba kaşığı yoğurt)
haşlanmış kabak 2 çorba kaşığı (üzerine sarmısaklı ve limonlu zeytinyağlı sos yapmışlar harika olmuş çok hafif)
2 dilim kepek ekmeği
roka salatası )yağsız)
soğanlı yahni vardı 3 küp şeker büyüklüğünde et
ara
1 portakal
yeşil çay
akşam
3 çorba kaşığı z.yağlı kereviz
2 çorba kaşığı yoğurt
az şekerli kahve
2 ceviz büyüklüğünde irmikli hafif bi tatlı (arkadaşıma gitmiştim mecbur kaldım ama çok hafifti):26:
:18::18::18:selam kızlar bu hafta sonu kaçamakları ne olacak yaaa kocişle hafta sonu abartmamak şartıyla kaçırdık yine ama saat 5 ten sonra bişey yemiyoruz eyvah pazartesi olmuş tartı günümüz
merhaba kızlar nasılsınız
benım dıyet dun aksam patladı tatlı yedım yedım yedım
mıne gıbı mıneye eslık ettım
eskıler bılır ayse abla vardı ya (meltemın ablası )
hasta ıdı 2 gun once hayatını kaybetmıs
cok uzuldum duyunca ne kadar kotu bırsey
suan okadar kotuyum kı allahım eslerımızı basımızdan eksık etmesın
herkese merhababende aranıza katılmak istiyorum.tam 79 kiloyum..10 gündür diyetle 82.5 dan 79 a düştüm...6 ay önce doğum yaptım..hamileliğim süresince az kio aldım diye sevinirken doğumdamn sonra öyle bir iştahım açıldıki bi baktım hala 83 ümm..ve 5 mart salı günü kendimce diyete başladım.80in altına düşmüşkende size katılayım dedim neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirimmm herkese az kalorili günler diliyoruummmm
herkeslere iyi hafta sonları diliyorum
dünkü menümm
sabah
elma sirkeli sıcak su
çeyrek demet mydanoz
1 salatalık
1 üçgen peynir
2 dilim kepek ekmeği
4-5 tuzsuz siyah zeytin
ara
1 elma
yeşil çay
öğlen
z.yağlı yoğurtlu bakla (2 çorba kaşığıyemek +2 çorba kaşığı yoğurt)
haşlanmış kabak 2 çorba kaşığı (üzerine sarmısaklı ve limonlu zeytinyağlı sos yapmışlar harika olmuş çok hafif)
2 dilim kepek ekmeği
roka salatası )yağsız)
soğanlı yahni vardı 3 küp şeker büyüklüğünde et
ara
1 portakal
yeşil çay
akşam
3 çorba kaşığı z.yağlı kereviz
2 çorba kaşığı yoğurt
az şekerli kahve
2 ceviz büyüklüğünde irmikli hafif bi tatlı (arkadaşıma gitmiştim mecbur kaldım ama çok hafifti):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?