70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba

gec oldu belkı ama kılo bıldırımıyapacagım...lıste yapılmıssa can saglık ..bu hafta ve onumuzdekı hafta topiğe gıremıyecegım sanırım.ailevi bir takım sıkıntılarımız var.kendınıze ıyı bakın.......ALLAHA EMANET OLUN...

baslandıc kılo :66
gecen hafta:66,1
bu hafta:64,9
gıden kılo:1,200
hedef kılo :60
kalan kılo:4,9kg...

Günaydınnn günaydınn..

oğluma içirdiğim rezene çayından sonra sağ selamey cuma gününü atlattım.. iyi başlayan bır gune oglen 3 ara öğünümle annem ananem ve kızkardeşimin ellerinde pasta börekle gelişi beni yıktı.. dogum gunu boyle mı kutlanır da dıyemedım alınmasın kımse dıye

sadace 3 le 5 arası 1 gevrek bır dılım borek ve eşimin gonderdıgı mını keklerden yedım 2 tane bunları saatlere böldüm ki ağır gelmesın.. akşam da bıfteklı sote yıyıp ayran ıctıkten sonra 1 saat Kordon boyunda yürüdüm.. gece yatarken 5 kuru erık yedım ve 2 günün ardından wc'ye cıkabıldım şu an kuş gıbıyım

hemen bugunumuzu paylaşayım..

sabah 9:30 bır dılım ekmek, bır dılım peynır, bır haslanmış yumurta, 3 yeşil 3 sıyah zeytın, 1 tatlı kaşığı çemen

ara 12:00 1 portakal 1 cevız

öğlen 14:00 1 elma 3 badem

ara 1 portakal 1 cevız

akşam 1 balık dopdolu yeşil salata ve yogurt

KArbonhıdratı kestım bugun cunku dun aldım zıyadesıyle

pazartesi fazla cıkmayalım da

öncelikle iş senın kendınde bıtıyor ; kseın kararını vermelısın.. kaybedecek bır seyın yok sadece fazlalıkların var.. adı ustunde fazlalık, demek kı senın bu fazlalıga ıhtıyacın yok.. daha once tadına bakmadıgın hıcbır yıyecek yok, o yuzden yemek zorunda olmadıgını düşün.. börek mı gordun tadını bılıosun yemesen nolacak kı dıye düşüneceksın.. bız de burda yardımcı oluyoruz bırbırımızı durtukleyerek.. ve ıyı de gelıyor psıkolojık olarak..

sende Allah a emanet ol canm.bu hafta güzel kilo vermişsin tebrik edrim
çok iyi gidiyosun canım
Selam kızlar
Liste için ne karar verdiniz?
Bana bildirim yapan 7 kişi sanırım..
Açıkcası liste yapacak mecalim yok.
Ne yapıyoruz?

selam dilek bencede pztesi olsun çok bildirim yapılmamış zaten
pazartesiye kadar bende fazlalıkları telafi ederim

herkese merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.tam 79 kiloyum..10 gündür diyetle 82.5 dan 79 a düştüm...6 ay önce doğum yaptım..hamileliğim süresince az kio aldım diye sevinirken doğumdamn sonra öyle bir iştahım açıldıki bi baktım hala 83 ümm..ve 5 mart salı günü kendimce diyete başladım.80in altına düşmüşkende size katılayım dedimneler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirimmm herkese az kalorili günler diliyoruummmm

tebrikler tatlım aynı kilodayız

herkeslere iyi hafta sonları diliyorum
dünkü menümm
sabah
elma sirkeli sıcak su
çeyrek demet mydanoz
1 salatalık
1 üçgen peynir
2 dilim kepek ekmeği
4-5 tuzsuz siyah zeytin

ara

1 elma
yeşil çay

öğlen

z.yağlı yoğurtlu bakla (2 çorba kaşığıyemek +2 çorba kaşığı yoğurt)
haşlanmış kabak 2 çorba kaşığı (üzerine sarmısaklı ve limonlu zeytinyağlı sos yapmışlar harika olmuş çok hafif)
2 dilim kepek ekmeği
roka salatası )yağsız)
soğanlı yahni vardı 3 küp şeker büyüklüğünde et

ara

1 portakal
yeşil çay

akşam

3 çorba kaşığı z.yağlı kereviz
2 çorba kaşığı yoğurt
az şekerli kahve
2 ceviz büyüklüğünde irmikli hafif bi tatlı (arkadaşıma gitmiştim mecbur kaldım ama çok hafifti):26:

hoş geldin menüleri takip et

ben 2 haftadır diyetdeyim duraklamasından korktum 3.5 veren arkadaş var maşallah

ilk haftalar olduğu için böyle vermeniz normal canım da aslında haftada 1 kilodan fazla vermemeniz lazım zararlı o kadar hızlı kilo vermek
hem sen daha duraklamaya girmezsin
dikkat ettiğin sürece daha çok gidecektir..

Selam kızlar
Liste için ne karar verdiniz?
Bana bildirim yapan 7 kişi sanırım..
Açıkcası liste yapacak mecalim yok.
Ne yapıyoruz?

7 kişi de azmış
hayırdır neyin var canım??

selam kızlar bu hafta sonu kaçamakları ne olacak yaaa kocişle hafta sonu abartmamak şartıyla kaçırdık yine ama saat 5 ten sonra bişey yemiyoruz eyvah pazartesi olmuş tartı günümüz

merhaba kızlar nasılsınız
benım dıyet dun aksam patladı tatlı yedım yedım yedım
mıne gıbı mıneye eslık ettım
eskıler bılır ayse abla vardı ya (meltemın ablası )
hasta ıdı 2 gun once hayatını kaybetmıs
cok uzuldum duyunca ne kadar kotu bırsey
suan okadar kotuyum kı allahım eslerımızı basımızdan eksık etmesın

aminnn canım ....Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabırlar versin

hoşgeldin canm
güzel olmuş canm irmik tatlısının
bozacağini sanmıyorum
selam kızlar bu hafta sonu kaçamakları ne olacak yaaa kocişle hafta sonu abartmamak şartıyla kaçırdık yine ama saat 5 ten sonra bişey yemiyoruz eyvah pazartesi olmuş tartı günümüz
:18::18::18:

yedikçe iştahı açılıyor insanın
Allah rahmet eylesin ...hayatının gerçekleri ama bende etlinenirim bu üzücü haberlerden şimdide olduğu gb
kalanlara sağlık versin

ben de 5 ay önce dogum yaptım, 92ydım doguma gıderken, dogum sonrası şişlik falan gıdınce 78.8 olmuştum, pek sevındım ancak 2. ay tartıya bı cıktım 83 :18::18::18: şok oldum ınanamadım.. ama sebebı suydu ha babam alo pızza, alo kebap, alo sandvıc.. emzırırken cok acıkıyordum.. 3. ay bıttı ve 15 ocakta dıyetısyene basvurdum.. şimdi durum ortada çok da mutluyum.. hele bu forumu buldugum ıcın daha da mutluyum.. ıstersen dıyetısyenın verdıgı menulerı senınle paylaşabılırım

menun cok guzel pazar gunu kacırmaman dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…