merhabalar herkese
uzun zamandır giremedim menümüde yazamadım oyüzden
hı hı sen geç dalga ben pazartesiyi iple çekeyimevet bencede 79 dan aşağı düşersem çok iyi olacak,bu aralar gevşedim biraz,misafir gelen giden
bu alerji ne kötü şeyy yaagerçi yumuşatıcıda çok zararlı
saol pötüşüm2 gündür içmeye başladım daha bişi diyemem bakalım 2 haftaya belli olur ona göre derim
Selam pötüşümmm
Güle güle kullan parfümlerinii
Bende bakayım bari.
Menü paylasmıon artık
Pucca buırda
Sadece yeşil kahveyi icersen taze fındık gibi kokuyo ne alak diceniz ama
Ben içine biraz normal kahve atıorum şekersiz iciorum bildiğin kahve yani sütsüz tatsız.
Yesilcaydan icilebilir kesinlikle
teşekkür bebişimGüle güle kullan canım.
Mineeee ben de burdayım ama hiççç yazasım gelmiyor bu aralar. Bir ileri, 2 geri yuvarlanıp gidiyoz işte. Akşam tatlıları kaçırdım ben de, regl gelicek sanırım. Yaz da geliyor bir 60'a bile düşemedik kiBu hafta sadece bugün yürüyebildim. Kahvaltı takımın da nazara geldi sanırım, sağlık olsun, canına bişey olmasın, yenisini alırsın, ama gösterme sakın Diloya
Bu sıralar yorgunum genel olarak, sabah 6 da kalk, okula kızı bırak, anneanneye ufak kızı bırak, işe git-gel akşama koştuırmaca, yemekti sofraydı bulaşıktı bunaldım yaniiii. Tatil istiyommmmmm
hoşgeldin tabiki katıl bize hayatyını sağlıklı yaşaKızlaaar beni de aranıza alır mısınız? Ta aralık ayında 70 küsür olup geleceğim dedim ama ancak nasip oldu bu kiloya gelmem:))
Şu an 78 kg ile aranıza katılmak istiyorum. Ne dersiniz hanımlar? :))
Nesquik senin kıyafetler geldi mi, benimkiler kargoya bile verilmemiş daha.?
gelmedi bebişim yaBu bizim Dore de vardı canım, şu anda var mı bilmiyorum ama, eskiden vardı.Dore | Hayatınıza güzellik ve kolaylık katın
hı hı sen geç dalga ben pazartesiyi iple çekeyim
saol pötüşüm
tavsiye ederim ikiside çok hoş
üşeniyorum pötüş yaçok tembel oldum bu aralar
bahardanmıdır nedir
ama cumadan bu yana sadece pötüşün artıkları cıslarım oldu
oda toplasan 1 wanted etmez
bu sefer dikkat ediyorum
çok kilo aldım
teşekkür bebişim
hoşgeldin tabiki katıl bize hayatyını sağlıklı yaşa
gelmedi bebişim ya
sipariş alındı yazıyo hala kargoya daha çıktısı yok
Yves De Sistellenin canım insedence çok doğal ve hoş bir koku
ikincide bi okadar hoş
insedence eski 2008-2009 kullanmaya başladım
ama kimsede yok bu parfüm
yoklama alacam artık
kimse gelmez oldu
ballll yok
hasret yok
suzi yokk
neskuik yok
betül yok
nora yok
nazuğur yok
ftemiz yok
başkaaaa :44::44:
selam beybiler nasılsınız bakalım
ben dünden buyana yoktum ama
baktım kimsecikler yokmuş:26:
diyetimi aksatmadım cumadan buyana dikkat ediyorum
sporda yapmaya çalışıyorum
inşallah nisan ortalarına doğru 60'a gelirim
kuzenimin düğünü var
inşallah sağlıkla zayıflarız
Güle güle kullan canım.
Mineeee ben de burdayım ama hiççç yazasım gelmiyor bu aralar. Bir ileri, 2 geri yuvarlanıp gidiyoz işte. Akşam tatlıları kaçırdım ben de, regl gelicek sanırım. Yaz da geliyor bir 60'a bile düşemedik kiBu hafta sadece bugün yürüyebildim. Kahvaltı takımın da nazara geldi sanırım, sağlık olsun, canına bişey olmasın, yenisini alırsın, ama gösterme sakın Diloya
Bu sıralar yorgunum genel olarak, sabah 6 da kalk, okula kızı bırak, anneanneye ufak kızı bırak, işe git-gel akşama koştuırmaca, yemekti sofraydı bulaşıktı bunaldım yaniiii. Tatil istiyommmmmm
Kızlaaar beni de aranıza alır mısınız? Ta aralık ayında 70 küsür olup geleceğim dedim ama ancak nasip oldu bu kiloya gelmem:))
Şu an 78 kg ile aranıza katılmak istiyorum. Ne dersiniz hanımlar? :))
bilmiyorum canım onu hiç kullanmadımguccinin envy diye bır kokusu vardı lisede kullandıydım.. görenınız bılenınız bana hemen yazsın.. yok piyasada ya..
inşallah canımandroid telefonum yok ki okuldan gireyim
öğrencilik zor iş vesselam
kararlı olman çok güzel canım sen zaten dikkat ettin mi çok güzel diyet yapıyorsun eminim yakında istediğin kiloda olursun
benim de hiç yazasım gelmiyor nedense :26:
çok fena tatlı yemeğe başladım durduramıyorum kendimi gündüz güzel gidiyor eve gelince cozutuyorum :26:
haftaya regli gelcek ondan herhalde
yatmadan önce o kadar yediklerime rağmen midem kazınarak uyuyorum
anlamadım neler oluyor
hoşgeldin canım aramızdasın bile
guccinin envy diye bır kokusu vardı lisede kullandıydım.. görenınız bılenınız bana hemen yazsın.. yok piyasada ya..
bilmiyorum canım onu hiç kullanmadım
gitti gidiyora bir bak istersen orda herşey var
inşallah canım
aklıma gelmişken betülüm sen kistini naptın
ilacı kullanmaya başladınmı
sana hangisinden verdi tatlım
inşallah eritirsin canım
evet canım küçüldü ama doktor ilaç vermedi gerek yok dedieridi canım benimki sadece adetim gelsin diye ilaç kullandım ya ondan sonra gitti..
1 cm'lik miyom varmış galiba da onlar da iyi huylu ya bişey olmaz arada takip ettirirsin filan dedi abla
4 cm'lik koca kisti atmışım resmen.. adetim gecikti ya ondan herhalde birikmiştir adet olunca hepsi gitmiş hiç kalmamış şükür..
seninki de küçülmüştü diye hatırlıyorum
ilaca devam mı etceksin :26:
evet canım küçüldü ama doktor ilaç vermedi gerek yok dedi
6 ay da bir kontrollerde bakarız dedi
2cm kalmıştı en son
miyomu ihmal etme tatlım o kist gibi değil biliyorsun zaten
bende ialcı sevmiyorum canımiyi bari canım sevindim ya uzun süre ilaç kullanmayı sevmiyorum ben
tabii önemli hastalıklarda gerekli illaki de ne bileyim her şeyin yan etkisi var sonuçta onlar da masum değil ki..
inşallah kontrollerde tamamen gider kistin..
evet canım ben de arada bi kontrol ettiririm bişey olmaz inş. :26:
kızlar geçmişte aradım ama bulamadım
pztesi çizelge yapılmadı demi buyüzdende sanırım birinci belirlenmedi
yada belirlendi de benmikaçırdım
geçmiş olsun canım yenisini alırsın
artıda olman da kötüüüüü
selam canımselam beybiler nasılsınız bakalım
ben dünden buyana yoktum ama
baktım kimsecikler yokmuş:26:
diyetimi aksatmadım cumadan buyana dikkat ediyorum
sporda yapmaya çalışıyorum
inşallah nisan ortalarına doğru 60'a gelirim
kuzenimin düğünü var
inşallah sağlıkla zayıflarız
pazartesimi tartılcaziyiyim tatlım da
sen hani çok kötü gaza gelmiştin
bu senin gaza gelmiş halinse
seniiiiiiiiii
böle böle
yolarımmmm ona göre
2 dilim baklavayı akşama yürüyüş yada sporla erit
yoksa gece rüyana girer kabus olurum ona göre
pazartesi bildiriminde 1.5 kilo üzeri olacakkkkk
canım mesaim bitmiştiMine okudun nereye kaçtın
ay ben en cok zeytin peynire üzüldüm
saka saka canim üzülme olan olmus
sen ben demirbaş olduk bugünlerdePucca buırda
Sadece yeşil kahveyi icersen taze fındık gibi kokuyo ne alak diceniz ama
Ben içine biraz normal kahve atıorum şekersiz iciorum bildiğin kahve yani sütsüz tatsız.
Yesilcaydan icilebilir kesinlikle
çiğ sebze mantı falan bırakmaz sende canımbak bak baaakk.. sabah kımseler yoktu.. şimdi dolmuşunuzz.. güzel güzel hafifcene yemekler yiyin bakeemm.. baklava falan noluyo yanı.. ssizin yüzünüzden burda mantıları okuya okuya ahanda yedım sonunda mantıananeme çankırı mantısı yaptırdım yedım öğlen.. akşama da yogurtlu çiğ semızotu yersem bu işi guzelce kapatırık.. Yeşil kahveyı de araştırdım akşama almaya gıdıyorum
ben yürüyorum ama yinede kilo veremiycem sanırım buhaftaGüle güle kullan canım.
ayy benimde yokandroid telefonum yok ki okuldan gireyim
öğrencilik zor iş vesselam
Merheba arkadaslar bende 71 kiloyum ve kilolu olmakdan biktimm...bilmiyorum kimseler varmi bu konuda ama olursa birlikde kilo vermeyi cok isderdim...
Merheba arkadaslar bende 71 kiloyum ve kilolu olmakdan biktimm...bilmiyorum kimseler varmi bu konuda ama olursa birlikde kilo vermeyi cok isderdim...
bende 70 kiloyla başladım geçen sene
10 kilo verdim
sonra yine aldım
yazdan beride adapte olamadım
grubumuz iyidir, düzenli takip edersen sende motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?