- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
demek cok calısıyorsun, hakkettıgını alırsın umarım
ben de var bak vereyım sana kalorısı de az.. yag tuz salcası yokbilmem işine yarar mı..
uyuyakalsaymışım bentemızlık ıcın 8de bayan gelcektı o bıle yok pıyasada.. mınık oglum bıle uyumuş.. neyse şimdik başlıoz zıplamaya canım..
burda hava mukemmel.. tam çamaşır yıkamalık
şom ağızlı olma dadüğün vs telaşı kılo düşmanıdır.. gelınlıkte yuzersın kesın meraklanma.. bırı de bana çay yapsa keşkem..
ay coklu alıntı daptım cok mutlu ben
kaytarmak yok haftasonu cılgınlıgına sonpazartesı tartı gunu
:95::95:Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bende erken kalktım sporuımu yaptım
hadi bakalım kaldırın totoları azıcık çalıştırın
aramiza katil canimbende aranıza katıldımmoralim çok bozukk evlenirken 50 kiloydum 2 senede 75 kiloya çıktım.Nasıl vericem derken sizin yazdıklarınızla bende karar verdim . Herkes ayn diyet listesini mi uyguluyor?
ayy spor hocanin esi ayyni benSporda hocanın eşiyle konuştukta crs günü o da 3 ayda 13 kilo falan vermiş.
Şimdi dengeliyorum çok abur cubur yediysem yemek yemiyorum.
Yemek yiyorsam abur cuburu kesiyorum dedi.
Bayadır aynı kilodaymış.
Mantıklı geldi aslında. Bide çok kilo aldım Mine ya en azından 1-2 hafta dayanabilirsem akşamları yemiyim diyorum.
Tartıyı kaldırdım zaten daha rahatım böyle kıyafetlerden anlıcam bakalım.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim insallah ..Günaydın kızlar Hayırlı cumalar
tartı günü değiştimi, pek ayrıntılı takip etmedim topiği malum aklım üstümde değil pekbebeğim bu ay gelmedi bana, aşılamam tutmadı,tekrar devam ediyorum tedaviye. inşallah çok bekletmez annecini
o gelecegı zamanı bılır canım benım.. sen içini ferah tut..Günaydın kızlar Hayırlı cumalar
tartı günü değiştimi, pek ayrıntılı takip etmedim topiği malum aklım üstümde değil pekbebeğim bu ay gelmedi bana, aşılamam tutmadı,tekrar devam ediyorum tedaviye. inşallah çok bekletmez annecini
kaytarmak yok haftasonu cılgınlıgına sonpazartesı tartı gunu
Haftasonu daha rahat cozutmak iicin cuma tartılalım diosun dimi.
Seni çakal
Selam canımmm gell zaten verilecek pek kilon yoktu kilo stoklamışsın.
Akşamları dikkat ettiğimiz zaman veririz be hasret.
Ben manyadım aksam tartılıyorum sabah tartılıyorum..
Hep aynı rakam ve gitgide yükseliyıor biraz veriyim hemen yemege dadanıyorum vs.
İnsaallah böyle daha güzel olacak.
Günaydın Fadime abla
Burası yağmurlu maalesef...
kizlar biz sadece pazar günleri evde hepbirlikde kahvalti yapabiliyoruz o zamanda döktürüyorum:26:ihihihiihih çakall bu balkaymak yaa sanki bütün hafta yediği yetmiyor.
kizlar biz sadece pazar günleri evde hepbirlikde kahvalti yapabiliyoruz o zamanda döktürüyorum:26:
ve aksamida geneldede disarida yiyoruz buda bana pazartesi + olarak dönücek
ve buda motivasyon düsmesine sebep olucak ondan dedim :26:
tabi korkuyosunuz demiii cuma tartilirsak ben birinci olucam hep diyee
Sadece güzel bir kahvaltıdan zarar gelmez ki :26:
Şu var h.sonu Cuma'dan itibaren herkes cozutuyor ve hafta ici verdiklerini bu sefer h.sonu alıyor gelecek hafta h.sonu aldıklarını vermeye calısıyor.
Sürekli böyle bi döngü var...
Ben uzun zamandır çok istikrarlı kilo veren bi arkadaş görmedim....
Günaydın canımmmHaftasonu daha rahat cozutmak iicin cuma tartılalım diosun dimi.
Seni çakal
Hep aynı rakam ve gitgide yükseliyıor biraz veriyim hemen yemege dadanıyorum vs.
Günaydın Fadime abla
Afiyet şeker olsun canım, kahvaltıdan zarar gelmez dediği gibi Dilek'in, dışarda da et+salata yersen sıkıntı olmaz sanırım.kizlar biz sadece pazar günleri evde hepbirlikde kahvalti yapabiliyoruz o zamanda döktürüyorum:26:
ve aksamida geneldede disarida yiyoruz buda bana pazartesi + olarak dönücek
ve buda motivasyon düsmesine sebep olucak ondan dedim :26:
tabi korkuyosunuz demiii cuma tartilirsak ben birinci olucam hep diyee
Çoook haklısın canım, aynen öyle.Sadece güzel bir kahvaltıdan zarar gelmez ki :26:
Şu var h.sonu Cuma'dan itibaren herkes cozutuyor ve hafta ici verdiklerini bu sefer h.sonu alıyor gelecek hafta h.sonu aldıklarını vermeye calısıyor.
Günaydın canım,Günaydınnn bende aranıza katılmak istiyorummmm......
buyurr gel.. hoş geldin bile..Günaydınnn bende aranıza katılmak istiyorummmm......
hosgeldin canimGünaydınnn bende aranıza katılmak istiyorummmm......
aşk olsun ben ben ben dıyorumhiç artıya gecmedım kııııı..
kaymakcıım, ben kocacıkla cumartesı pazar okkalı kahvaltı yapıyoruz.. 2 dılım ekmek bol domates salatalık, 1er çay kaşıgı recel tereyag tamamdır.. şöyle düşün hepsının tadını bılıyorsun canım.. ne gerek var vucuduna fazla yuk olmaya.. akşamları da dısarda ye okey.. bız de oyle yapıoz.. mesela hamburger yıcekse onlar ben kebap alıyorum yanında ayran ve salatayla.. geçen hafta köseye sıkıştım ve pızza soylenecektı eve, hemen dıyetısyenımı aradım.. ne yapayım dıye, 3 dılım pızza ve ayran salata verdı bana.. vee artıya gecmedım hıc.. değer mi kılonu gerı almaya mantıgıyla ılerle..
tamamdir kizlarGünaydın canımmm
Afiyet şeker olsun canım, kahvaltıdan zarar gelmez dediği gibi Dilek'in, dışarda da et+salata yersen sıkıntı olmaz sanırım.
Çoook haklısın canım, aynen öyle.
Günaydın canım,
Aramıza hoşgeldin.
günaydiiin
hayirli cumalar
kizlar kimse tartilmamis :26:
simdi pazartesimi tartilicagiz
bugün tartilalim :84::84:
Amin canım...:95::95:
aramiza katil canim
ayy spor hocanin esi ayyni ben
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim insallah ..
evet canım nasibi ne zamansa o zaman gelecek inşallah, sağlıklı sıhhatli versin rabbim..o gelecegı zamanı bılır canım benım.. sen içini ferah tut..
canım haftaya çarşamba gidecekler bakalım,doktora kontrolleri var..onların bu enerjisini görünce ben mi yaşlandım diyorummAllah kolaylık versin, ben de bu yıl sonunda mobilyalarımı yenileyeceğim inşallah, herşey gönlüne göre olur umarım. Mobilyaları alınca fotolarını ve de fiyatlarını bizimle paylaşır mısın canım?
günaydın canım, darısı başımıza.
Selam canım,
Toparlarsın sen, annenler ne kadar kalacaklar yanında?? Ben de ginkkolu yeşilçayımı içiyorum şu anda.
hayırlısı olsun canım,cuma vakti dua edelim bebeğin hızır gibi gelsinGünaydın kızlar Hayırlı cumalar
benim tartıya yüzüm yokkkkgünaydiiin
hayirli cumalar
kizlar kimse tartilmamis :26:
simdi pazartesimi tartilicagiz
bugün tartilalim :84::84:
aynen yawrum baya bi stokladım sanırım..Haftasonu daha rahat cozutmak iicin cuma tartılalım diosun dimi.
Seni çakal
Günaydın Fadime abla
Günaydın canım,günaydın :26:
uyuyakalmışım okulu kaçırdım :26:
Havalardan mı acaba, umarım geçici bir dönemdir, yediklerimize dikkat edelim de, gerisi mühim değil, regl bahanesiyle her ay kendimizi şımartıyoruz sanırım.
Günaydın canım,
Şimdi gitsen bitti mi dersler???
Sağlık olsun canım sıkma canını olmuş olan.kaç gündür geç yatıyordum ondan herhalde uyanamadım bi anda hatta hiç bişey duymadım bile
regli bahanesiyle ben bayaaa bi şımartıyorum 3 hafta verdiğimi 1 haftada alıyorum
öğleden sonra var ona yetişirim artık.. devamsızlığı da hiç sevmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?