. super yaa bende 10 kq zayiflarsa cok guzel olurr...siz nasil zayifladiniz??
geçmişi karıştırdım ama görmedim hiç beceriksizleştim iyice acele ediyorumya ondan
iyimiş menünn güzel bence canın çekmiş die yemişsin ama sınırlı
hoşgeldin canm hepimiz aynı durumdayız çekinme gel içeri
geçen senemi
Allah bozmasın ama dostluğunuzuhatta benide alın bu gidşle bende veremiceğim için epeyce burda olurum
hayır canm diyet listesi farklı hatta yok
sadece pzrtesi bildirim yapıyoruz buarada hoşgeldin
yağmur yağıyo şimdi hem hava hem be rahatladım
bunun üstüne bi yeşil çay içilir
inşlllah canımdualarımız seninle hayırlısıyla
kesinlikle doğru karar cumadan sonra durduramadım kendimi
olmaz bugün beni bozar:18:
ozaman kesin pzt tartılalım
ewet c.tesi pazara ara dioruz sonrasını hatırlamıyorum
açılmadıki:26:
hoşgeldin canm
Aynı ölçulerdeyız ama bn 40 42 gıymıom.. 169 boyum 72 kıloyum..
bende pantalon olarak 42 kapanmaz kolay kolay 44te ustu tm oturuyo alt bol cunku basenlerim var eritmeye calisiorum sen kac beden giyiniosunki?
basenlerim var ck benim bundan bıraz daha zayıfken ustumu 38 altı 42 gıtdıgımı bılırım ama artk hep esortman bellı lastıklı seyler gıyıyorum yanı kendıme soz verdım kılo verene kadar yenı kıyafet almıycm spor olarak evde yapabılecegım seyler yapıorum aırobıck oryantel gıbı kalca basen egzersızlerı spora gıdemıorum cunku kucuk cocugum var bıyere bırakma sansımda yok basen ve kalcalarım moralımı bozmuyo deyıl cunku zayıflasam bıle ustun gıtmıs ama bıraz altın var dedıklerı zaman sınır oluyomŞaşırdım şimdi.. Ustum 38 altım da bazı markaya göre 38 bazısına göre 40. Hiç yeni kıyafetim yoktur hep gebelik öncesi eski kıyafetlerimi giyiyorum. Bende kas fazla ama, sen spor yapıp sıkılaş biraz.
basenlerim var ck benim bundan bıraz daha zayıfken ustumu 38 altı 42 gıtdıgımı bılırım ama artk hep esortman bellı lastıklı seyler gıyıyorum yanı kendıme soz verdım kılo verene kadar yenı kıyafet almıycm spor olarak evde yapabılecegım seyler yapıorum aırobıck oryantel gıbı kalca basen egzersızlerı spora gıdemıorum cunku kucuk cocugum var bıyere bırakma sansımda yok basen ve kalcalarım moralımı bozmuyo deyıl cunku zayıflasam bıle ustun gıtmıs ama bıraz altın var dedıklerı zaman sınır oluyom
selam kızlar biraz işim vardı giremedim bugün 79 gördüm çok mutluyum aslında ama yine kıskançlık krizim tutu galiba eşimle tartışıyorum sürekli
selam kızlar biraz işim vardı giremedim bugün 79 gördüm çok mutluyum aslında ama yine kıskançlık krizim tutu galiba eşimle tartışıyorum sürekli
uyyy sağa nazarmu değduuuukızlar nolur yardım edin bana ben ne etcem böle
misafir geliyo die yemek yapıp onlar yemedimi oturup kendim yiyorum
gittiğim misafirlikte ısrar üstüne ısrar orda yiyorum ve en önemlisi çiko krizimi durduramıyorum
bişey tavsiye edin cancağzlarım
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrrrrrr nörüyonuzzzz:121::121:
uyyy sağa nazarmu değduuuu
ne edeysun böle
yersen şişko olacan bunu bil
yazada dombili gerecen
öyle bi geldim kaçıyom kızçeler
iyi geceler
diloooooo uyudunmu paçi aşağıda
görmedun benuuuu küstüm bendaaaa kaçayrummmm
neyse kızlar i geceler hepinize yalnız bişi sorcam şu kilo çizelgesi ve evlilik çizelgesinden istiyorum yapcam bu kez bana o adresibidaha verirmisiniz
ayni benavatarına bayıldımmmmmmmm
Amin canım...
evet canım nasibi ne zamansa o zaman gelecek inşallah, sağlıklı sıhhatli versin rabbim..
bencede pazartesi olsun :) eşim özel sektörde ve izin günleri pazartesi. bende hep pazartesi cozutuyordum.sabah tartılır sonrasında cozuturum :) tam benlik oldu bu tartı günü zaten son zamanlarda hiç dikkat etmedim
zavallilar bizden cektiklericanım haftaya çarşamba gidecekler bakalım,doktora kontrolleri var..onların bu enerjisini görünce ben mi yaşlandım diyorumm
hayırlısı olsun canım,cuma vakti dua edelim bebeğin hızır gibi gelsin
benim tartıya yüzüm yokkkk
aynen yawrum baya bi stokladım sanırım..
hosgeldinslm kizlaar ben diyete basliyali sali gunu tam 2 hafta olucak nekadar kilo verdigimi bilmiorum cunku tartilmadim 22 nisanda tartilacam normal kilom 76 felandi boyum 1 70 olmam gereken kilo 65 ve alti yani 60 kadar yolu var suan 42 44 beden giyiniyorum ama ben 36 38 istiorum yani xl l lerden kurtulup m s lere gecmek istiorum artk yazin dugun var oyle motive ediyorum kendimi ve 1 ay sonra yeni kiyafet alicam diyom kendi kendime buda ise yario daha ck motive olmak icin bende buraya uye oldum onerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum xx
hosgeldiinHerkese merhabalar hanımlar. bende bir zamanlar buraya üye olmuştum fakat aktif olmamıştım. benide aranıza alında birlikte zayıflayalım ya olmaz mı :))
gecmis olsun canimokula giderken paçama takılıp yere yapıştımpardesüm yırtıldı elim soyuldu yanağım acıyor
hemen kalktım tabii yerden
aman canim skma kocisiniselam kızlar biraz işim vardı giremedim bugün 79 gördüm çok mutluyum aslında ama yine kıskançlık krizim tutu galiba eşimle tartışıyorum sürekli
iki dilim kek iki tutam saca bedel canimslm kızlar ben geldim nasılsınız kim var kim yok bakim
bugünkü menümü yazıyım
kahvaltı
4-5dilim peynirli börek:18::18::18::18:
1 tane çeri domates
acı biber salçası
3zeytin
3küçük salatalık
ara
neskafe şekerli
yeşil çay
ara
neskafe şekersiz
öğlen yok
akşam
1kase yayla çorba
fırında köfte patates 7-8 kaşık
1dilim ekmek
salata
ara
2dilim kek
7otlu çay
yeşil çay
1.5lt su
bende yarin misafir cagirmayi düsünüyorum :18:kızlar nolur yardım edin bana ben ne etcem böle
misafir geliyo die yemek yapıp onlar yemedimi oturup kendim yiyorum
gittiğim misafirlikte ısrar üstüne ısrar orda yiyorum ve en önemlisi çiko krizimi durduramıyorum
bişey tavsiye edin cancağzlarım
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?