70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı ölçulerdeyız ama bn 40 42 gıymıom.. 169 boyum 72 kıloyum..

bende pantalon olarak 42 kapanmaz kolay kolay 44te ustu tm oturuyo alt bol cunku basenlerim var eritmeye calisiorum sen kac beden giyiniosunki?

bende pantalon olarak 42 kapanmaz kolay kolay 44te ustu tm oturuyo alt bol cunku basenlerim var eritmeye calisiorum sen kac beden giyiniosunki?

Şaşırdım şimdi.. Ustum 38 altım da bazı markaya göre 38 bazısına göre 40. Hiç yeni kıyafetim yoktur hep gebelik öncesi eski kıyafetlerimi giyiyorum. Bende kas fazla ama, sen spor yapıp sıkılaş biraz.

selam kızlar biraz işim vardı giremedim bugün 79 gördüm çok mutluyum aslında ama yine kıskançlık krizim tutu galiba eşimle tartışıyorum sürekli

basenlerim var ck benim bundan bıraz daha zayıfken ustumu 38 altı 42 gıtdıgımı bılırım ama artk hep esortman bellı lastıklı seyler gıyıyorum yanı kendıme soz verdım kılo verene kadar yenı kıyafet almıycm spor olarak evde yapabılecegım seyler yapıorum aırobıck oryantel gıbı kalca basen egzersızlerı spora gıdemıorum cunku kucuk cocugum var bıyere bırakma sansımda yok basen ve kalcalarım moralımı bozmuyo deyıl cunku zayıflasam bıle ustun gıtmıs ama bıraz altın var dedıklerı zaman sınır oluyom

Sen kimseye bakma.millet o basen için bıçak altına yatıyo :)

slm kızlar ben geldim nasılsınız kim var kim yok bakim
bugünkü menümü yazıyım
kahvaltı
4-5dilim peynirli börek:18::18::18::18:
1 tane çeri domates
acı biber salçası
3zeytin
3küçük salatalık

ara
neskafe şekerli
yeşil çay

ara
neskafe şekersiz

öğlen yok

akşam
1kase yayla çorba
fırında köfte patates 7-8 kaşık
1dilim ekmek
salata

ara
2dilim kek

7otlu çay
yeşil çay
1.5lt su

kızlar nolur yardım edin bana ben ne etcem böle
misafir geliyo die yemek yapıp onlar yemedimi oturup kendim yiyorum
gittiğim misafirlikte ısrar üstüne ısrar orda yiyorum ve en önemlisi çiko krizimi durduramıyorum
bişey tavsiye edin cancağzlarım
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
uyyy sağa nazarmu değduuuu
ne edeysun böle
yersen şişko olacan bunu bil
yazada dombili gerecen

öyle bi geldim kaçıyom kızçeler
iyi geceler
diloooooo uyudunmu paçi aşağıda
görmedun benuuuu küstüm bendaaaa kaçayrummmm

neyse kızlar i geceler hepinize yalnız bişi sorcam şu kilo çizelgesi ve evlilik çizelgesinden istiyorum yapcam bu kez bana o adresibidaha verirmisiniz

ayni ben

zavallilar bizden cektikleri

hosgeldin
buraya takil canim

Herkese merhabalar hanımlar. bende bir zamanlar buraya üye olmuştum fakat aktif olmamıştım. benide aranıza alında birlikte zayıflayalım ya olmaz mı :))
hosgeldiin

okula giderken paçama takılıp yere yapıştım pardesüm yırtıldı elim soyuldu yanağım acıyor
hemen kalktım tabii yerden
gecmis olsun canim

selam kızlar biraz işim vardı giremedim bugün 79 gördüm çok mutluyum aslında ama yine kıskançlık krizim tutu galiba eşimle tartışıyorum sürekli
aman canim skma kocisini

iki dilim kek iki tutam saca bedel canim

bende yarin misafir cagirmayi düsünüyorum :18:

Günaydın kızlar uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi bende kilo vermek istiyorum sizinle beraber boy 168 kilo 80 ( 2 ayda 15 kilo vermek istiyorum tabi sizin desteginizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…