70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrrr 2 gündür misafirlerim vardı yoğundum giremedim fazla az yedim abartmadan karnımı tam şişirmedim bugün sabah 78.6 gördüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlarrr

Günaydın işçi abla
Patron kalleş işçi kardeş

Selam kaymak aksam geç girmişin

öyle bi geldim kaçıyom kızçeler
iyi geceler
diloooooo uyudunmu paçi aşağıda
görmedun benuuuu küstüm bendaaaa kaçayrummmm

Akşam bi okudum yattım canım o arada sen yazmışsın sanırım :26:

Şekersize alışana kadar tatlandırıcı alsan?
Şeker ve tuz cidden çok zararlı..
Bırakamıcam diye düşünme ben 1 fincana 5-6 tane küp şeker atardım.
3ü bi aradaya bile 2 küp şeker atar öyle içerdim.
Yoğurdu bile tuzlayıp yiyen bi insandım
Şimdi şekersiz iciorum tuzda ortak yemekse anca öyle yiyorum.
Tek başıma yemek yaparsam tuz atmam.

oluuuuuy hosgeldin

çok iyimenün ya bende böle yapabilmek istiyorum ama olmuyo

geçmişolsuncanm ya nazardır nazar

Örnek olması açısından paylasıoruz hem aklında bi fikir olur ordaki tadelleyi kes tabi
Örnek dğil ooo

Sen muptelası mı oldun tadellenin bakiim

Ya ofise yeni gelen bi kız var en eski benım tadelle sevdiğimi ögrendi sürekli tadelle alıp duruyor.
Bişi de diyemiorum

okula giderken paçama takılıp yere yapıştım pardesüm yırtıldı elim soyuldu yanağım acıyor
hemen kalktım tabii yerden

Anaaa
Çok geçmiş olsun kuzumm benim..
Ben düşünce kendine gülen tiplerdenim
Hemen yere kalkamam

burda berbat tozlu bir hava var

menünün görünce kendimden utandım

Dobikk Mineee dobikkk Mineeee

Dün ki menüyü tamamlıyım.

Sabah:
3 kepekli etimek,
Menemen,
Peynir,
Çay

Öğlen:

1 şinitzel 2-3 tane nugget ( fırında pişmiş yağsız ),
Zero,
1 bitter tadelle

Ara:
Sade Türk kahvesi,
2 tane hurma

Akşam:
1 kase çorba,
4-5 tane fırında pişmiş köfte ufaktı köfteler,
5-6 tane de patates,
1 bardak ayran,
Salata

Ara:
Sade Türk kahvesi

Akşam avm ye gittik özsüt'e gittik orada da ve ben o kadar tatlı içinde sadece kahve içtim
Sanırım bu kez tartılmamak bana gaz vericek
Bugün biraz daha midemin rahat oldugunu hissediyorum.

Selam herkese gunaydin.Bende kararimi verdim kilolardan kurtulmak istiyorum.Kendim bir haftadir yediklerime dikkat ederek basladim. Bu yolda yalniz yurumek zor oluyor. Bende sizlerle bu yolda yurumek hikayemi basarimi sizlerle paylasmak istiyorum. Nedersiniz ??

selam kızlar herkese güzel kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum

dün gece bende çiko krizinin dibine vurdum tatlı isteğini tarçınlı süt kesiyomuş ama yapabilene bravo:26::26:

günaydın kızlarrrrrr 2 gündür misafirlerim vardı yoğundum giremedim fazla az yedim abartmadan karnımı tam şişirmedim bugün sabah 78.6 gördüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
aferin sana
Günaydın kızlarrr
günaydın hatta tünaydınn
Günaydın kızlar
tünaydın canımm

karar vermek başlamak bitirmenin yarısıdır derler hoşgeldin

Baharcım nasılsın ortim ben tekrar aranıza döndüm derken yarın yılllık izne çıkıyorum 10 gün yokum ama arada girmeye çalışırım tabi...Bu hafta kilom sabitti senin nasıldı?

Baharcım nasılsın ortim ben tekrar aranıza döndüm derken yarın yılllık izne çıkıyorum 10 gün yokum ama arada girmeye çalışırım tabi...Bu hafta kilom sabitti senin nasıldı?

iyiyim canım sen nasılsın?arada uğrarsın ..benim bi arttı bi indi bu sabah 69,7 yi gördüm umarım tekrar çıkışa geçmem çok kaçamaklar yaptım bu hafta regl yüzünden umarım haftaya daha güzel bi hafta olur

Sen kimseye bakma.millet o basen için bıçak altına yatıyo :)

evet orasi oyle ama bukez pes etmiycem yaza kadar devam daha once3 haftada 8 kilo vermistim ozaman 62 kiloya kadar dustumama 60 olmadi birturlu simdi 75 ustuyum gerci 2 haftadir rejimdeyim ve tartilmadim hafiflik hissediyorum ama 22 nisanda tartilacam ve sizinle paylasacam :) insallah 5 kilodan fazla vermisimdirde daha ck motive olurum

Sen kimseye bakma.millet o basen için bıçak altına yatıyo :)

kizlaar bende nasil bi program uyguladigimi sizinle paylasmak istedim ozel olarak bi diyet listem yok ama ekmeyi yagi ve sekeri kestim bol su iciyorum yesillikleri yogurtlayip yiyiorum hafifi corbalar yapiorum dukan diyeti diye corba tarifeleri var onlardan mesela aksam 6 dan sonra sadece su iciyorum yada acik sekersiz cay bide kendime yagsiz sut aldim bide tatlandirici kahve icin onu sekersiz icemem maalesef pirincte yemiyorum esmer bulgur kullaniom ve bugun hafta sonu bol salata ve balik yiycem bol yesillikli kisirda yapiom acilida yapiom biraz bulgurla sutlac tarcinli icinde seker yerine tatlandirici var yanii oyle iste arada cok kucuk cikolata parcasi atiom agzima cunku ben hastayim cikolataya ama iyi dayandim onuda sabah yersem yiyom ztn aksama kdr eseri kalmio 1 ay sonra eyer beni mutlu eden sonuc gorursem kendimi odullendirecem ve mc donaldsa gidecem evede yuruyerek gelicem yedigim hazim olsun diye :)

Anaaa
Çok geçmiş olsun kuzumm benim..
Ben düşünce kendine gülen tiplerdenim
Hemen yere kalkamam

sağol canım
bende çok güldüm zaten kendime ama acelem vardı ondan kalkmak zorunda kaldım
okula gittim düşüşümü canlandırıyorum bi de

pazartesi tartılmıcanmı kuzum
menünde güzel afiyet olmuştur
çikoda gözümden kaçmadı

selam kızlar hiç kimse yok
hafta sonu diye azıtmayın
pazartesi tartı günü unutmadan hatırlatayım
çozutmayın sakın

fadime abla benim kargo geldi seninki geldimi
açtım tereddütlü açtım beğenmem diye
ama çok güzelmiş resimdeki gibi değilmiş
ayy süper oldu siyah bej rengi beyaz değil tam
ceketimlede uyum sağlar
havalar biraz daha ısınsın giyinip resim atarım
inşallah sende beğenmişsindir aldıklarını
öperim biçok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…