70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:1 kuru kayısı kabızlık problemim var malesef
1 kupa ılık su
2 den daha az kalanları da yediğim için haşlanmış yumurta
yarımdan az salatalık domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kızarmış form ekmek
1 kupa yarım yağlı süt

öğlen : 1 küçük tabak k. fasulye 3 kaşık yoğurt çok az turşu yerim sanırım

ara: az şekerli kahve

akşam :yulaf ezmeli yoğurt yemeye çalışacam 4 kaşıkda k. fasulye

ara : yarım avuç beyaz leblebi 2 lt su 1 5 i biryerde çay

arkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)

günaydın kızlaaaaarr

canım bahsettiğin yulaf kepeği değilmi:26:

hoşgeldin gel özledikseni

ne güzel tebrik ederim canım umarım bende veririm

hoşgeldin canım
sanırım ondan keten tohumuna benziyor ama kabuğu yok yulaf ezmesi yazan bir kutuda 3.5 tl yarım kilosu çokta lezetli aslında

günaydın canım hoşgeldin sadece lapamı yiyerek verdin hergün neler yediğini yaz fazla olanları söylüyor arkadaşlar ona göre dengeliyoruz

günaydın canım hoşgeldin sadece lapamı yiyerek verdin hergün neler yediğini yaz fazla olanları söylüyor arkadaşlar ona göre dengeliyoruz

günaydın canım hoşbulduk. lapayı bugün ilk kez deniyorum. ama daha önce yaptıgım diyetleri sayarsak eger lahana corbası 5 günde 5 kilo elma diyeti isveç diyeti gibi diyetlerle verdim ama durdu artık suan bide regl oldum cok moralım bozuldu yaa 1 kilo geri aldım motivasyona cok ihtiyacım var 60 kilo olmam lazım hazirana kadar

bide sölemeyi unuttum sabah aksam aç karnına soğan suyu içiyorum cok faydalı gerçekten mutlaka deneyin sadece kilo olarak değil kadın hastalıklarına da cok faydası var ve bol bol bitki çayı içiyorum

ben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii

günaydın kızçelerim
geldim sonunda bu sabah tartıya çıktım.61 olmuşumama annemin yaptığı 3 tencere yaprak sarmasına,kabak tatlısına ve bilumum kalorili yemeklere rağmen bu kiloda olduğum için mutluyum

hoşgeldin tekrar ozaman
hayırdır neden hastalandın
geçmiş olsun
hmm anladım canım
bende heveslenmiştim

ben şuan 61 olsam varyaaaaaaa

Tebrik ederim yürüyüş için, olacak inşallah bu sefer, biraz da pasta-börek-çörek yapmaya ara ver canım.

buarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım

hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
Sabırrrrrlı ol lütfen, olacak bu sefer.

Geçmiş olsun şişiko Nesli

hoşgeldin canım, nerelerdeydin, biz de hep aynı kilomuzdayız, eski kızlar olarak

Günaydın canım, sağolasın bakayım bir.

Hoşgeldin.

Gözünaydın canım,

Güzel ve güçlü bir sabah kahvaltıyla diyetimin 2. günündeyim hadi bakalım hafta başı tartıya çıkacağım sporda da tam gaz .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…