- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
sanırım ondan keten tohumuna benziyor ama kabuğu yok yulaf ezmesi yazan bir kutuda 3.5 tl yarım kilosu çokta lezetli aslındagünaydın kızlaaaaarr
canım bahsettiğin yulaf kepeği değilmi:26:
hoşgeldin gel özledikseni
ne güzel tebrik ederim canım umarım bende veririm
hoşgeldin canım
arkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
günaydın canım hoşgeldin sadece lapamı yiyerek verdin hergün neler yediğini yaz fazla olanları söylüyor arkadaşlar ona göre dengeliyoruz
arkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
ben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii
hoşgelin canım
hoşgeldin tekrar ozamanMerhabalar kizlar tekrardan aranizdayim, 3 ay ayriliktan sonra geri dondum, nasilsiniz bakalim, umarim herke istedigi kiloya yaklasmistir, yaza cok az kaldi, ben cok sukur almadim ve birazda verdim, aslinda fazla birsey yapmadim sadece cok hastalandim, cizelgemi yeniden yapip tekrardan araniza katiliyorum, gorusuruzzzzzz....
hmm anladım canımGÜNAYDIN
aslında kilosu duranlar için iyi oluyormuş haftada 1 öğün öğlen ne isterse yiyormuş kızlar a yüzbire egzersiz aletleri geliyormuş ve form yicekler indirime giriyormuş bu hafta perşembe istiyen göz atsın
günaydın kızçelerim
geldim sonundabu sabah tartıya çıktım.61 olmuşum ama annemin yaptığı 3 tencere yaprak sarmasına,kabak tatlısına ve bilumum kalorili yemeklere rağmen bu kiloda olduğum için mutluyum
ben şuan 61 olsam varyaaaaaaa
günaydın kızçelerim
geldim sonundabu sabah tartıya çıktım.61 olmuşum ama annemin yaptığı 3 tencere yaprak sarmasına,kabak tatlısına ve bilumum kalorili yemeklere rağmen bu kiloda olduğum için mutluyum
günaydın güzeller
Tebrik ederim yürüyüş için, olacak inşallah bu sefer, biraz da pasta-börek-çörek yapmaya ara ver canım.
yaaaa aklıma getirme işte
tüstüm
yürüdüm canım 45 dk falan
bu sefer kararlıyım canım
kaçamak yapsamda bisonraki öğünde dengeliycem
insanlık hali bazen yememiz gereken durumlar olabiliyor
inşallah valla şuan tek isteğimiz o
biran önce zayıflamak ve kilomuzda sabit kalmak
vallamı
ufak değişiklikler var ama kötü değildir umarım :26:
kesinlikle
yemeniz hazzı çok kısa sürüyor aslında
hadi bakalım dön artık aramıza
buarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım
hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
Geçmiş olsun şişiko Neslinaber mine bi ikimiz varız kısçeler uyuyor herhal
karnım çok ağrıyor
reglden sanırım
birde çok karbonhitrratlı beslendim
bir haftadır çok düzenli olup bir gün tıka basa ye
mide fesadı geçircektim
biçokda yoruldum misafir vardı
hoşgeldin canım, nerelerdeydin, biz de hep aynı kilomuzdayız, eski kızlar olarakMerhabalar kizlar tekrardan aranizdayim, 3 ay ayriliktan sonra geri dondum, nasilsiniz bakalim, umarim herke istedigi kiloya yaklasmistir, yaza cok az kaldi, ben cok sukur almadim ve birazda verdim, aslinda fazla birsey yapmadim sadece cok hastalandim, cizelgemi yeniden yapip tekrardan araniza katiliyorum, gorusuruzzzzzz....
Günaydın canım, sağolasın bakayım bir.GÜNAYDIN
aslında kilosu duranlar için iyi oluyormuş haftada 1 öğün öğlen ne isterse yiyormuş kızlar a yüzbire egzersiz aletleri geliyormuş ve form yicekler indirime giriyormuş bu hafta perşembe istiyen göz atsın
Hoşgeldin.arkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
Gözünaydın canım,günaydın kızçelerim
dilekolay3 kilo verince 61 olacaksın zaten
Tebrik ederim yürüyüş için, olacak inşallah bu sefer, biraz da pasta-börek-çörek yapmaya ara ver canım.
Sabırrrrrlı ol lütfen, olacak bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?