kararsiz kaldim canim ben ya ama fena degil gibi :44:bugünkü mamalarım::
sabah==2bardak ılık su
=yeşil çay
kahvaltı=5zeytin
2çeri domates
1 salatalık
1dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
ara =chese kek 400 kcal di .4te 1 ini yedim 100 kcal olmuştur sanırsam
yeşil çay kocaman
öğlen =1 porsiyon barbunya yemeği
yarm kase light yogurt
1dilim tam tahıllı ekm.
çorba
ara =yarımdan az neskafe şekerliydi die yarıma gelmeden bıraktım
=2ısırık çiko
akşam =1porsiyon kuru fasulye
yarım kase light yoğurt
yarım kase çorba
1dilim ekmek
ara =7otlu çay ve bir tane light 87 kalorilik çiko yerim
iyi canim iyi
kızlar menümde ufak değişiklik var
akşam
6 kaşık et sote
2 kaşık sade şehriye pilavı
salata
son ara
2 tane susamlı çubuk kraker
yinede iyi gittim demi kızlar
uzun zamandan sonra karnım aç olsada içim rahat
ohh yürüyüsüse devammbuarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım
hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
gecmis olsun canimnaber mine bi ikimiz varız kısçeler uyuyor herhal
karnım çok ağrıyor
reglden sanırım
birde çok karbonhitrratlı beslendim
bir haftadır çok düzenli olup bir gün tıka basa ye
mide fesadı geçircektim
biçokda yoruldum misafir vardı
hosgeldinMerhabalar kizlar tekrardan aranizdayim, 3 ay ayriliktan sonra geri dondum, nasilsiniz bakalim, umarim herke istedigi kiloya yaklasmistir, yaza cok az kaldi, ben cok sukur almadim ve birazda verdim, aslinda fazla birsey yapmadim sadece cok hastalandim, cizelgemi yeniden yapip tekrardan araniza katiliyorum, gorusuruzzzzzz....
hosgeldinarkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
tebriklerben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii
61 migünaydın kızçelerim
geldim sonundabu sabah tartıya çıktım.61 olmuşum ama annemin yaptığı 3 tencere yaprak sarmasına,kabak tatlısına ve bilumum kalorili yemeklere rağmen bu kiloda olduğum için mutluyum
dileeeeek yazmadan kaçmışsın kız yakaladım seniii
3 kilo verince 61 olacaksın zaten
günaydiiinnnn
güzel bir gün olsun insallahhh
saglikli ,enercik ,kalorisi az , mussmutlu birgüünn
Aaaaa, duymamış olayım, pek bi depresifiz bu aralar, gençsin, güzelsin, bekarsın kıymetini bil canım, yarın evlenip çora çocuğa kavuşunca anlarsın ne demek istediğimi, kiloysa tek sorun, onu da çözeceğiz ama önce mutlu olmalsın değil mi???Hayvan gibin uykum var
Bide mutsuzum
Günaydın canımmmgünaydiiinnnn
güzel bir gün olsun insallahhh
saglikli ,enercik ,kalorisi az , mussmutlu birgüünn
hayirdir dilekim :26:
Aaaaa, duymamış olayım, pek bi depresifiz bu aralar, gençsin, güzelsin, bekarsın kıymetini bil canım, yarın evlenip çora çocuğa kavuşunca anlarsın ne demek istediğimi, kiloysa tek sorun, onu da çözeceğiz ama önce mutlu olmalsın değil mi???
Günaydın canımmm
günaydın tatlım
günaydiiiin manken adaylarim benimmAaaaa, duymamış olayım, pek bi depresifiz bu aralar, gençsin, güzelsin, bekarsın kıymetini bil canım, yarın evlenip çora çocuğa kavuşunca anlarsın ne demek istediğimi, kiloysa tek sorun, onu da çözeceğiz ama önce mutlu olmalsın değil mi???
Günaydın canımmm
Sabah cornflakes yemiştim hiç tok tutmadı beni bu, bir kaseye sütle yaptım, önce de 4 kuru kayısı yedim, 7 gibi yemiştim, 9,30 da acıktım, 7 tane çiğ badem yedim. Yulaz ezmesi yediğimde tok tutuyordu öğleye kadar:26: :26: :26:
Herkese günaydınlarrrr, yani tünaydınlarrr
Öğlen olmuş ya.
Neslii benim kargolar da geldi ama kalçalarıma tam oturduGeri göndercem sanırım, ah bir 55 olaydım şıp diye otururdu ama, acaba dişimi sıksam da, uğraşsam mı, onlara girmek için:26::26:Yapabilir miyim Nesli ne diyon, geri göndersem mi?
Sabah 30 dakika yürüdüm bu arada.
benimde pantalona okadar ihtiyacim varki ama almiyorum zayiflicam diye :26:Herkese günaydınlarrrr, yani tünaydınlarrr
Öğlen olmuş ya.
Neslii benim kargolar da geldi ama kalçalarıma tam oturduGeri göndercem sanırım, ah bir 55 olaydım şıp diye otururdu ama, acaba dişimi sıksam da, uğraşsam mı, onlara girmek için:26::26:Yapabilir miyim Nesli ne diyon, geri göndersem mi?
sükür canimBilmiyorum pek keyfim yok.
Sen nasılsın kaymak?
Herkesin derdi kendine büyük geliyor işte onlar benim için ilerki seviyeler
olsun yınede ıyı kptmısssın
yaaaa aklıma getirme işte
tüstüm
yürüdüm canım 45 dk falan
bu sefer kararlıyım canım
kaçamak yapsamda bisonraki öğünde dengeliycem
insanlık hali bazen yememiz gereken durumlar olabiliyor
inşallah valla şuan tek isteğimiz o
biran önce zayıflamak ve kilomuzda sabit kalmak
vallamı
ufak değişiklikler var ama kötü değildir umarım :26:
kesinlikle
yemeniz hazzı çok kısa sürüyor aslında
hadi bakalım dön artık aramıza
zyıflıcaz ıns azımle devam edelımbuarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım
hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
hosgeldın gecmıs olsun buradMerhabalar kizlar tekrardan aranizdayim, 3 ay ayriliktan sonra geri dondum, nasilsiniz bakalim, umarim herke istedigi kiloya yaklasmistir, yaza cok az kaldi, ben cok sukur almadim ve birazda verdim, aslinda fazla birsey yapmadim sadece cok hastalandim, cizelgemi yeniden yapip tekrardan araniza katiliyorum, gorusuruzzzzzz....
bence gyet guzel fıyet olsunsabah:1 kuru kayısı kabızlık problemim var malesef
1 kupa ılık su
2 den daha az kalanları da yediğim için haşlanmış yumurta
yarımdan az salatalık domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kızarmış form ekmek
1 kupa yarım yağlı süt
öğlen : 1 küçük tabak k. fasulye 3 kaşık yoğurt çok az turşu yerim sanırım
ara: az şekerli kahve
akşam :yulaf ezmeli yoğurt yemeye çalışacam 4 kaşıkda k. fasulye
ara : yarım avuç beyaz leblebi 2 lt su 1 5 i biryerde çay
ıkı gunluk sok dıyet dıyemı yapıyorsun yoksa sureklımı lapa yıyorsunarkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
bence baya saglıksız vermısssın emın ol verdıgın kılolrın yarısını gerı alacaksın onların yerıne duzenlı beslenıp spor yapsaydın keske hem vucuduna ezıyet etmemıs olurdungünaydın canım hoşbulduk. lapayı bugün ilk kez deniyorum. ama daha önce yaptıgım diyetleri sayarsak eger lahana corbası 5 günde 5 kilo elma diyeti isveç diyeti gibi diyetlerle verdim ama durdu artık suan bide regl oldum cok moralım bozuldu yaa 1 kilo geri aldım motivasyona cok ihtiyacım var 60 kilo olmam lazım hazirana kadar
msllahben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii
slm kızlr nasılsınız ben bugun gec kalktım kahvaltı gume gıttı
sen bılırsın cnm ben senı uyardım cunku oyle kılo verenler normal duzene gelınce verdıklerının hepsını gerı lıyor sonuct ömrununu sonun kdr oyle beslenemezsınkısadece 2 günlük olarak yapacağım cok saglıksız verdiğimin farkandayım biri dalga gecti hırs yaptım hedefe ulasınca düzene girmeyi düşünüyorum zayıfladım deyipte yemem artık bakalım hayırlısı hakkımızda bıktım artık kilolardan gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin dedim
günaydin canim hafif birseyler yeseydin yinede
yürüyünce motive oluyor insanohh yürüyüsüse devamm
hmmmmHayvan gibin uykum var
Bide mutsuzum
pisboğazlık desekOnda bu hamaratlık varken zor.
yulaf ezmesini nerden alıyorsun?Sabah cornflakes yemiştim hiç tok tutmadı beni bu, bir kaseye sütle yaptım, önce de 4 kuru kayısı yedim, 7 gibi yemiştim, 9,30 da acıktım, 7 tane çiğ badem yedim. Yulaz ezmesi yediğimde tok tutuyordu öğleye kadar:26: :26: :26:
bence göndermeHerkese günaydınlarrrr, yani tünaydınlarrr
Öğlen olmuş ya.
Sabah 30 dakika yürüdüm bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?