70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın
bende iki gündür 100 dakkaya çıkardım yürüyüşleri
bence dişini sık ham senin için hırs olur geri gönderme
100 dakika da süpermiş.

İİnşallah yaza kadar hepimiz istedğimiz bedenlere düşeriz canım.
Eti yulaf ezmesi canım
Kahvaltı yapıyorum canım, haftada 1 gün tost günümüz var mesela yarın tost günü, kızlara beslenmesine hazırlarken kendimde yapıyorum, sonra bazen yağda yumurta yiyorum annemlerde, yani sürekli değiştiriyorum. Corn flaksi de yeni aldım işte değişiklik olsun diye ama tok tutmadığı için ceviz-kayısı falan ekleyeceğim artık.
Kıyafet konusuna gelince ben de öyle düşünüyorum ama kendime de pek güvenemiyorum açıkçası.:26::26:

Ne yaptın montunu bu arada, girebiliyon mu içine

Buraya yazamyorum yarın öbür gün ögrenilecek burda takıldıgım çünkü.
Kalbim kırık sadece :26:

Canım batırık istedi

merhaba güzeller

bugün diyetimin tam tamına 3.haftasındayım veeee sabah ac karnına 78.4 çıktım
yani 4.5 kg gitti çok mutluyum ama bi yandanda korkuyorum..:18:birden çok verip sonra geri alır mıyım sizce?? sadece şekerli ve unlu gıdaları yemeyerek bide beyaz ekmegi keserek yapıyorum diyetimi..bu sabah ;
2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yagsız lor peynirli tost
domates,maydanoz,
5 zeytin ve şekersiz çay içtim,

ara öğün;
1 yeşil elma
7-8 tane çubuk kraker

öğle;
bezelye,salata ve yoğurt yicem..1dilim de k.ekmeği..

yani doğum sonrası diyete başlarken ilk bir kaç ay hızlı kilo vermek normalmi acaba
:26:...yardımm

merhaba sekerler
ozledım sızlerı ben hala yogun bır tempoda kosusturuyorum
suan esyaları topluyorum bıraz ara vereyım dedım
dun mobılyalarımı aldım sonunda
10 gun sonra teslımat suresı
bende boyle ıste durumlar sızler ıyısınız ıns
gecmısede gıdemedım opuyorum sızı
ıyı kılo vermelere

Bende 765 kiloyuım evlendikten sonra 7 aydıriş bulamadığım için malesef 5kilo birden aldım.ev işi yaparak zayıflayamıyor insan.ama hayatımın hiç bir dönemindede malesef düzenli spor yapamadım.yorgunluk bi kenara sıkılıyorum.illa bişeyle uğraşmam lazım boş spor yapmamıyorum bi türlü.ama dünden beri sabah çayımı bir kaşıkşekerle içiyorum.malesef ondan vazgeçemiyorum.birde tavsiyem sabahları kahvaltıda bol maydonoz yiyin suyundan daha çok işe yarıyor.greyfurtta etkili ama artık azalmaya başladı.

Regl olcam nedense canım ekşili bulgurlu acılı bişiler istio :26:
Kız tatlıların çikoların suyu mu çekti, ekşili bulgurlu iyiymiş

Selam canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Ne kadara mal oldu, bir de fotolarını bekliyoruz gelince. Bizler de aynen devam canım, 2 al 1 ver öyle işte

Aramıza hoşgeldin canım.

selam kızceler , 3 gündür hamurişi ile hşır neşirim, reglden dolayımıdır, yoksa iğnemden dolayımı bilmiyorum sürekli yemek istiyorum, sanırım geri 70 olmuşumdur sabah 3 tane haşhaşlı poğaça ve çay içtim:26: biri beni durdursun yahuuuuuuu

hazirana daha çok var olursun inşallah canım kızlar fasulyemin içine 2 kaşık yulaf ezmesi koydum gerçektende çok açtım ama doydum çok doyurucu tv de doktor çorbalarınız içinede koyun diyor ekmek yerine hemde daha doyurucu

canım eve alma yada yapma hamur işi olunca yeniliyor aman dikkat et emeğin boşa gitmesin

canım eve alma yada yapma hamur işi olunca yeniliyor aman dikkat et emeğin boşa gitmesin
cumartesi annemdeydim katmer yaptı, bide kalabalıktık felaket yedim, dünde sınıfta toplandık yine veliler bişiler yaptık orda yedim. akşamda haşhaşlı poğaça yanına kek ve patates salatası istedi evdekiler, ondanda yedim, çok cısss yaptım çookkkk ama midem hafiflere alışmış zaman zaman ağır ekşimeler oluyor midemde

evet canım ağır yemekler benide rahatsız ediyor evdekiler bitince uzun bir süre yapma bende kaçamak yapıyorum bazen ama sürekli olmamak şartıyla dengelemeye çalış akşam çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…