100 dakika da süpermiş.tünaydın
bende iki gündür 100 dakkaya çıkardım yürüyüşleri
bence dişini sık ham senin için hırs olur geri gönderme
İİnşallah yaza kadar hepimiz istedğimiz bedenlere düşeriz canım.benimde pantalona okadar ihtiyacim varki ama almiyorum zayiflicam diye :26:
ay insallahhh
sükür canim
havalardandir belki :26:
gerci sen birazda anlatmiyo gibisin burada anlatmasanda
cok canin skkin olunca konustugun birileri vardir insallah
yoksa insan konusma konusma daha kötü oluyor :26:
Eti yulaf ezmesi canım
yürüyünce motive oluyor insan
hmmmm
havadan değil sanırım bu sefer :26:
pisboğazlık desek
yulaf ezmesini nerden alıyorsun?
buarada neden kahvaltı yapmıyorsun? özellikle kahvaltıyı değiştirerek yapmak gerekiyormuş haftada 1-2 kere o şekilde beslensen diğer günler normal kahvaltı yapsan 1 gün tost yapsan daha iyi değilmi
bence gönderme
kışın ben bimont aldım small beden
bilerek aldım zayıflayacam içine girecem diye
bisürüde para verdim
senin için hırs olur işte neden gönderesin?
Ne yaptın montunu bu arada, girebiliyon mu içine
hmmmm
pisboğazlık desek
buarada neden kahvaltı yapmıyorsun? özellikle kahvaltıyı değiştirerek yapmak gerekiyormuş haftada 1-2 kere o şekilde beslensen diğer günler normal kahvaltı yapsan 1 gün tost yapsan daha iyi değilmi
bence gönderme
bisürüde para verdim
sen bılırsın cnm ben senı uyardım cunku oyle kılo verenler normal duzene gelınce verdıklerının hepsını gerı lıyor sonuct ömrununu sonun kdr oyle beslenemezsınkı
haklısın tabiki ama sağlıklı diyetisyen kontrolündede yaptım fakat onu bırakınca gene geri aldım önemli olan verdim deyip yememek bundan sonra hayatımda şeker ve tuz yok ama hamur işine gelince de ucundan tadına bakaraak yiyeceğim artık
benimde pantalona okadar ihtiyacim varki ama almiyorum zayiflicam diye :26:
ay insallahhh
sükür canim
havalardandir belki :26:
gerci sen birazda anlatmiyo gibisin burada anlatmasanda
cok canin skkin olunca konustugun birileri vardir insallah
yoksa insan konusma konusma daha kötü oluyor :26:
hmmmm
pisboğazlık desek
bence gönderme
bisürüde para verdim
zaten giriyordum içine ama dardıNe yaptın montunu bu arada, girebiliyon mu içine
benim canım istemedi bikeremmmmmCanım batırık istedi
zaten giriyordum içine ama dardı
bayadırda giymiyorum
benim canım istemedi bikeremmmmm
hıhhhhh
Kız tatlıların çikoların suyu mu çekti, ekşili bulgurlu iyiymişRegl olcam nedense canım ekşili bulgurlu acılı bişiler istio :26:
Selam canımmerhaba sekerler
ozledım sızlerı ben hala yogun bır tempoda kosusturuyorum
suan esyaları topluyorum bıraz ara vereyım dedım
dun mobılyalarımı aldım sonunda
10 gun sonra teslımat suresı
bende boyle ıste durumlar sızler ıyısınız ıns
gecmısede gıdemedım opuyorum sızı
ıyı kılo vermelere
Aramıza hoşgeldin canım.Bende 765 kiloyuım evlendikten sonra 7 aydıriş bulamadığım için malesef 5kilo birden aldım.ev işi yaparak zayıflayamıyor insan.ama hayatımın hiç bir dönemindede malesef düzenli spor yapamadım.yorgunluk bi kenara sıkılıyorum.illa bişeyle uğraşmam lazım boş spor yapmamıyorum bi türlü.ama dünden beri sabah çayımı bir kaşıkşekerle içiyorum.malesef ondan vazgeçemiyorum.birde tavsiyem sabahları kahvaltıda bol maydonoz yiyin suyundan daha çok işe yarıyor.greyfurtta etkili ama artık azalmaya başladı.
günaydın canım hoşbulduk. lapayı bugün ilk kez deniyorum. ama daha önce yaptıgım diyetleri sayarsak eger lahana corbası 5 günde 5 kilo elma diyeti isveç diyeti gibi diyetlerle verdim ama durdu artık suan bide regl oldum cok moralım bozuldu yaa 1 kilo geri aldım motivasyona cok ihtiyacım var 60 kilo olmam lazım hazirana kadar
canım eve alma yada yapma hamur işi olunca yeniliyor aman dikkat et emeğin boşa gitmesinselam kızceler, 3 gündür hamurişi ile hşır neşirim, reglden dolayımıdır, yoksa iğnemden dolayımı bilmiyorum sürekli yemek istiyorum, sanırım geri 70 olmuşumdur sabah 3 tane haşhaşlı poğaça ve çay içtim:26: biri beni durdursun yahuuuuuuu
gülanne seninle kilomuz aynı gidiyordu yarışa varmısın
cumartesi annemdeydim katmer yaptı, bide kalabalıktık felaket yedim, dünde sınıfta toplandık yine veliler bişiler yaptık orda yedim. akşamda haşhaşlı poğaça yanına kek ve patates salatası istedi evdekiler, ondanda yedim, çok cısss yaptım çookkkkcanım eve alma yada yapma hamur işi olunca yeniliyor aman dikkat et emeğin boşa gitmesin
canım sen harika gidiyosun yaa,nezaman diyete başladın
cumartesi annemdeydim katmer yaptı, bide kalabalıktık felaket yedim, dünde sınıfta toplandık yine veliler bişiler yaptık orda yedim. akşamda haşhaşlı poğaça yanına kek ve patates salatası istedi evdekiler, ondanda yedim, çok cısss yaptım çookkkkama midem hafiflere alışmış zaman zaman ağır ekşimeler oluyor midemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?