70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Regl olcam nedense canım ekşili bulgurlu acılı bişiler istio :26:
reglken genelde tatlı istenir ama
kilon ne durumda buarada
bu koşturmada zayıflarsın canım
eşyaların fotosunu bekliyoruz
bu ne ya çok terbiyesiz reklamlar vermeye başladılar daha önce böyle bişey yoktu
ne reklamıki ben görmedim

saba
1 yumurta
işaret parmağı kadar beyaz peynir
1 dilim çavdar
domates, salatalık(keten tohumuda vardı)
3 tane zeytin

ara
3ü 1 arada
yarım elma

öğlen
1 kase çorba
6 kaşık et sote
yoğurt

ara
1 portakal

sonrasını yaşayarak öğrenecez

canım menün çok güzel

selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü

Teşekkürler.Bende aranıza şu saç kestirirebilcem kuaförü ararken katıldım.eh konuyuda görünce yine kilolarımaklımageldi.işallah burda hep beraber bi arada amacımıza ulaşıcaz.yanlız bana spor sayılabilcek ama spor olmayan aktiviteler lazım birde saçlarım yıprandığı için çok dökülmeye başladı.acaba kilo verirsem dökülmede artış olurmu ?

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce 62 kiloydum, şimdi 72 kilo oldum. Daha 6 aylık evliyim. bebek yok ama eşimle yiyioruz o da iştahlı.yeni evli olduğumuzdan her davette yediriyolar. ne yapacağım bilmiyorum. biraz diyet yapmak istesem başım dönüyor gözlerim kararıyor. nolur bana yardım edin. misafirliğe gittiğimde göbeğimi saklamaktan kasılmaktan sıkıldım., herkes hamile misin demeye başladı ya nasıl zayıflarım en etkili yol nedir birlik olalım kızlar. Az yemek yiyince gerçekten doymuyoruz. iki saat sonra tekrar acıkıyoruz. yardım edin...

canım öncelikle hoşgeldin
yürüyüş yapabilirsin,saç dökülmesi için sağlıklı beslenmelisin,kan sayımına baktırmanı öneririm forumda saç bakım kürlerine bakabilirsin canım

Sende bendensin .hoşgeldin.bende eylül başında evlendim.ondan beri kilo aldım.aynı sorular banada geliyor malesef

selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü

canım yaza az kaldı hadi hadi fıstık gibi olcaz inş.istediğimiz kıyafetleri alcaz,ben 100 dakkaya çıkardım yürüyüşleri hiç olmazsa yaza kadar 70 olsam

Sende bendensin .hoşgeldin.bende eylül başında evlendim.ondan beri kilo aldım.aynı sorular banada geliyor malesef

canım yeni evlenince öyle oluyo ama vermesi daha zor,yediğimiz her lokmanın bize dönüşünü düşünsek sanırım daha dikkatli yeriz,sen protein ağırlıklı beslen canım ekmeği pilavı hamurişini kes,ekmeği kesemem diyosan tahılı ekmeklerden ye günde 3 dilimi geçmesin,inşallah vercez başlamak bitirmenin yarısı demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…