- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
​ne reklamı ki , gece kıyafetlerinin reklamınımı diyosun :26:
bu 4. haftam canım 1 ay olacak sizinle tanışmak çok iyi geldi bana gün boyunca neler yediğimi gördüm
gülanne yarışa varmısın ?????
reglken genelde tatlı istenir amaRegl olcam nedense canım ekşili bulgurlu acılı bişiler istio :26:
kilon ne durumda buaradamerhaba sekerler
ozledım sızlerı ben hala yogun bır tempoda kosusturuyorum
suan esyaları topluyorum bıraz ara vereyım dedım
dun mobılyalarımı aldım sonunda
10 gun sonra teslımat suresı
bende boyle ıste durumlar sızler ıyısınız ıns
gecmısede gıdemedım opuyorum sızı
ıyı kılo vermelere
ne reklamıki ben görmedimbu ne ya çok terbiyesiz reklamlar vermeye başladılar daha önce böyle bişey yoktu
canım menün çok güzelsaba
1 yumurta
işaret parmağı kadar beyaz peynir
1 dilim çavdar
domates, salatalık(keten tohumuda vardı)
3 tane zeytin
ara
3ü 1 arada
yarım elma
öğlen
1 kase çorba
6 kaşık et sote
yoğurt
ara
1 portakal
sonrasını yaşayarak öğrenecez
canım bilmem ki sen maşallah çok güzel veriyosun,ben birbuçuk ayda anca bu kadar verebildim bilmemki:26:
sen beni yenersin kııız
reglken genelde tatlı istenir ama
kilon ne durumda buarada
bu koşturmada zayıflarsın canım
eşyaların fotosunu bekliyoruz
ne reklamıki ben görmedim
yok ya adı üstünde yarış yenilmemeye çalışacaz belli olmaz
e hadi tamam o zaman, kııı senin yaşın kaçtı
26 yaşındayım sen ?
zero kola içemiyormuyuz
zero kola içemiyormuyuz
Teşekkürler.Bende aranıza şu saç kestirirebilcem kuaförü ararken katıldım.eh konuyuda görünce yine kilolarımaklımageldi.işallah burda hep beraber bi arada amacımıza ulaşıcaz.yanlız bana spor sayılabilcek ama spor olmayan aktiviteler lazımbirde saçlarım yıprandığı için çok dökülmeye başladı.acaba kilo verirsem dökülmede artış olurmu ?
merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce 62 kiloydum, şimdi 72 kilo oldum. Daha 6 aylık evliyim. bebek yok ama eşimle yiyioruz o da iştahlı.yeni evli olduğumuzdan her davette yediriyolar. ne yapacağım bilmiyorum. biraz diyet yapmak istesem başım dönüyor gözlerim kararıyor. nolur bana yardım edin. misafirliğe gittiğimde göbeğimi saklamaktan kasılmaktan sıkıldım., herkes hamile misin demeye başladı ya nasıl zayıflarım en etkili yol nedir birlik olalım kızlar. Az yemek yiyince gerçekten doymuyoruz. iki saat sonra tekrar acıkıyoruz. yardım edin...
selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce 62 kiloydum, şimdi 72 kilo oldum. Daha 6 aylık evliyim. bebek yok ama eşimle yiyioruz o da iştahlı.yeni evli olduğumuzdan her davette yediriyolar. ne yapacağım bilmiyorum. biraz diyet yapmak istesem başım dönüyor gözlerim kararıyor. nolur bana yardım edin. misafirliğe gittiğimde göbeğimi saklamaktan kasılmaktan sıkıldım., herkes hamile misin demeye başladı ya nasıl zayıflarım en etkili yol nedir birlik olalım kızlar. Az yemek yiyince gerçekten doymuyoruz. iki saat sonra tekrar acıkıyoruz. yardım edin...
Sende bendensin .hoşgeldin.bende eylül başında evlendim.ondan beri kilo aldım.aynı sorular banada geliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?