- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
benim meto çok yavaşben 32 canım senin meton canavar gibidir şimdi
kola tek başına bile kiloaldırıyor ve selülit yapıyormuş.yeşil çay iyi diyorlar ama bilmiyorum
Sabah:
1 elma üzerine tarçın serpilmiş
Ara:
2 tane çikolu etiform,
Şekersiz sütlü nes
Öğlen:
6-7 yk ıspanak,
2 dilim çavdar ekmeği,
3 yk yoğurt
Ara:
Şekersiz sütlü nes,
4 tane hurma
benim meto çok yavaş
yeşil çay iyi ama arada canım çekiyor zero 0 kalori yazıyor arada içibiliriz sanırım
merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
canım ne güzel darısı basımıza inşallah
Geçen sene azim vardı, heyecan vardı, idealimiz vardı, bu sene sanki çok zayıfız gibi takmıyoruz sanırım, o rahatlık var. Kendimizi kasmıyoruz sankim ben öyleyim yani, hep dikkat etmeye çalışmak da sıkıyor yani insanı, nefis bu sonuçta, ama almamak da bir başarı öyle değil mi, ya tekrar en başa dönsek ne olacaktı, inşallah ideallerimize de bir gün ulaşırız.
merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
hoşgeldin, ben de yeni geldim. başaracağız inşallah. hele bi sıcaklar gelsin elimizden su şişesi düşmeyecek gör bak ben inanıyorum. sabahları ballı limonlu ılık su için kızlar.. Gece de 2-3 tane kayısı ıslayın bir su bardağı suyun içine sabah uyanınca aç karna o suyu için ve kayısıları yiyin bakın nasıl çalışıyor metobolizma. ama aksatmamak lazım.
amin canım. bişey yapmadım, sadece hesaplamalardan günlük kalori ihtiyacımı buldum, onun altında kalori almaya çalışıyorum okadar :)
kolay gelsin
canım öncelikle hoşgeldin
yürüyüş yapabilirsin,saç dökülmesi için sağlıklı beslenmelisin,kan sayımına baktırmanı öneririm forumda saç bakım kürlerine bakabilirsin canım
Sende bendensin .hoşgeldin.bende eylül başında evlendim.ondan beri kilo aldım.aynı sorular banada geliyor malesef
benim meto çok yavaş
yeşil çay iyi ama arada canım çekiyor zero 0 kalori yazıyor arada içibiliriz sanırım
ben zero kolayı içiyorum kızlar ne yalan söyliyim 2 bazen 3 bardak bile içiyorum benimde tek zaafım o .. çikolatayı bile hayatımdan çıkardıysam ben zero koladan da bişey olmaz .. erkek arkadaşım şehir dışında opera balede devlet sanatçısı oldu 1 haftaya kadarda ataması gelicek .. ataması gelip gidincede ben spora başlicam evdede koşu bandım var misss :) pierre dukan bile günde 2 bardak kolaya kadar içebilir tiryakiler diyor ..
fadimecim bende seni çok beğeniyorumveririz canım dikkat etmek gerekli sadece birazda spor işte
iyi geceler sanada
bende yatayım karnım çok ağrıyo
saol canım ya dünçok kaçırmıştım bir haftanın acısını çıkardımTebrik ederim yürüyüş için, olacak inşallah bu sefer, biraz da pasta-börek-çörek yapmaya ara ver canım.
Sabırrrrrlı ol lütfen, olacak bu sefer.
Geçmiş olsun şişiko Nesli
hoşgeldin canım, nerelerdeydin, biz de hep aynı kilomuzdayız, eski kızlar olarak
Günaydın canım, sağolasın bakayım bir.
Hoşgeldin.
Gözünaydın canım,
Sabah cornflakes yemiştim hiç tok tutmadı beni bu, bir kaseye sütle yaptım, önce de 4 kuru kayısı yedim, 7 gibi yemiştim, 9,30 da acıktım, 7 tane çiğ badem yedim. Yulaz ezmesi yediğimde tok tutuyordu öğleye kadar:26: :26: :26:
canım benim aldığım tunik (M) idi ama büyük bedenlerinHerkese günaydınlarrrr, yani tünaydınlarrr
Öğlen olmuş ya.
Neslii benim kargolar da geldi ama kalçalarıma tam oturduGeri göndercem sanırım, ah bir 55 olaydım şıp diye otururdu ama, acaba dişimi sıksam da, uğraşsam mı, onlara girmek için:26::26:Yapabilir miyim Nesli ne diyon, geri göndersem mi?
Sabah 30 dakika yürüdüm bu arada.
iyiyiz tatlım sen naptın toparlaanabildinmi birazmerhaba sekerler
ozledım sızlerı ben hala yogun bır tempoda kosusturuyorum
suan esyaları topluyorum bıraz ara vereyım dedım
dun mobılyalarımı aldım sonunda
10 gun sonra teslımat suresı
bende boyle ıste durumlar sızler ıyısınız ıns
gecmısede gıdemedım opuyorum sızı
ıyı kılo vermelere
fadimecim bende seni çok beğeniyorum
kişiliğin ve egon yerine cuk diye oturmuş
çok dikkatimi çekiyor başkalarının yorumlarını bile okuyor değerlendirme olarak okuduğunu
beğenerek gösteriyorsun
kaldıki cevap verdiğimiz arkadaşlarmız bile bazen geri dönme yada beğenme
teşebbüsünde bile bulunmuyorlar
kendi yaptığı davranışı bu sefer aynısını kendinde görüyor
seni sefiyom kısçem
saol canım ya dünçok kaçırmıştım bir haftanın acısını çıkardım
midem patlamıştı üstüne bide regl işte
bilemedimki canım kavvaltı yapamıyormusun
öyle denesen öğlen yada akşam öğününe daha hafif atlatsan
canım benim aldığım tunik (M) idi ama büyük bedenlerin
çokda bol oldu ama ben biraz onda oynama yaptım düzelttim
kalça kısmına kemer gibi bant dikmişlerdi ben onu söktüm düz yaptım
belli de olmuyor
senikilerine gelince ben geri gönderme derim
55 kiloya in şurda ne kaldı sık dişini artık
kendine gel
senin normal kilonun 50-52 arası bişey olması lazım aslında biliyon dimi tatlım
o yüzden 55 kadar in onuda sakın geri gönderme
fiziğinde güzel resimlerde gördüm
iyiyiz tatlım sen naptın toparlaanabildinmi biraz
daha yerleşme var ufff çok işin var
Allah yardımcın olsun canım
1.71 canımCanım, sorcam sorcam unutuom yaaww.. senın boyun kaç.. 65 kılosun keşkemm ben de olsammmmm
sağol canım inşallah bozmayacamcanım menün çok güzel
ŞÜKÜRRR!!! girebildim sonunda.. Pazar gunu ygs'de gorevlıydım giremedım hıc, akşama kadar gezıyoruz cunku pazarları.. pazartesı de malum dersım vardı, yıne gıremedım; akşam da kardesımın dogum gunu falan derken sonunda kızlarıma kavustum..kılom aynı sanırım o yuzden bıldırım de yapmadım.. aşırı bır şişlik vardı dun dıyetısyenı aradım dedım patlıcam ben ne yapmam lazım.. tüm menunu aynen yap dedı ve 4 lt su verdı..içtim içtim wcyle kanka oldum.. neyse ki attım ödemi..
bakıyorum yeni azimli arkadaşlarımız var.. hoşgeldınız hepınızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?