70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
1 elma üzerine tarçın serpilmiş

Ara:
2 tane çikolu etiform,
Şekersiz sütlü nes

Öğlen:
6-7 yk ıspanak,
2 dilim çavdar ekmeği,
3 yk yoğurt

Ara:
Şekersiz sütlü nes,
4 tane hurma

canım biraz az değil mi ? hızlı kilo verip bianda alma sonra dikkat et biraz daha protein ekle bence yinede sen daha iyi bilirsin ama ..

sabah : iki yumurta , 7-8 zeytin , biraz peynir , 2 dilim kızarmış ekmek , cherry domates , limonlu tere , salatalık

ara öğün yiyemedim malesef dersim vardı şimdi eve geldim

akşam : yulaf kepeğinden küçük ekmekler yapıcam light süt ve 1 yumurtayla ve yanındada uskumru yapıcam ama ızgara :)

eve koşu bandı ve bisiklet de aldık. daha yeni aldık ama işler o kadar yorucu ki koşuya falan gücüm kalmıyor. yaz geliyor inşallah bol su ve sebzelerle daha iyi olacağız ben inanıyorum. ben bir dönem sabahları aç karna ballı limonlu ılık su içiyordum her sabah işe yarıyor. bir de gece bi çay bardağı suya kuru kayısı ıslayın 3-4 tane sabaha yumuşasın ve aç karna hem kayısıları yiyin hem de suyunu için cidden işe yarıyor. canım ekmeği kestim, çayım şekersiz ama yemeğe oturdum mu kendimi kaybediyorum resmen iki kişilik yiyorum nolcek böyle bilmiyom başarıcaz inşallah kızlar :)

benim meto çok yavaş

yeşil çay iyi ama arada canım çekiyor zero 0 kalori yazıyor arada içibiliriz sanırım

ben zero kolayı içiyorum kızlar ne yalan söyliyim 2 bazen 3 bardak bile içiyorum benimde tek zaafım o .. çikolatayı bile hayatımdan çıkardıysam ben zero koladan da bişey olmaz .. erkek arkadaşım şehir dışında opera balede devlet sanatçısı oldu 1 haftaya kadarda ataması gelicek .. ataması gelip gidincede ben spora başlicam evdede koşu bandım var misss :) pierre dukan bile günde 2 bardak kolaya kadar içebilir tiryakiler diyor ..

merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30

hoşgeldin, ben de yeni geldim. başaracağız inşallah. hele bi sıcaklar gelsin elimizden su şişesi düşmeyecek gör bak ben inanıyorum. sabahları ballı limonlu ılık su için kızlar.. Gece de 2-3 tane kayısı ıslayın bir su bardağı suyun içine sabah uyanınca aç karna o suyu için ve kayısıları yiyin bakın nasıl çalışıyor metobolizma. ama aksatmamak lazım.

merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30

amin canım. bişey yapmadım, sadece hesaplamalardan günlük kalori ihtiyacımı buldum, onun altında kalori almaya çalışıyorum okadar :)
kolay gelsin

ŞÜKÜRRR!!! girebildim sonunda.. Pazar gunu ygs'de gorevlıydım giremedım hıc, akşama kadar gezıyoruz cunku pazarları.. pazartesı de malum dersım vardı, yıne gıremedım; akşam da kardesımın dogum gunu falan derken sonunda kızlarıma kavustum..kılom aynı sanırım o yuzden bıldırım de yapmadım.. aşırı bır şişlik vardı dun dıyetısyenı aradım dedım patlıcam ben ne yapmam lazım.. tüm menunu aynen yap dedı ve 4 lt su verdı..içtim içtim wcyle kanka oldum.. neyse ki attım ödemi..

bakıyorum yeni azimli arkadaşlarımız var.. hoşgeldınız hepınızz..

canım öncelikle hoşgeldin
yürüyüş yapabilirsin,saç dökülmesi için sağlıklı beslenmelisin,kan sayımına baktırmanı öneririm forumda saç bakım kürlerine bakabilirsin canım

Sende bendensin .hoşgeldin.bende eylül başında evlendim.ondan beri kilo aldım.aynı sorular banada geliyor malesef

Evlenınce nedense kılo alınıyor.. ancak etrafın da baskısı ınsana cinnet gecırtır.. hamıle mısın dıe sorulur mu cart dıye.. ne dengesız ınsanlar var..

benim meto çok yavaş

yeşil çay iyi ama arada canım çekiyor zero 0 kalori yazıyor arada içibiliriz sanırım

istedği kadar 0 kalori yazsın, içindeki ŞEKERİ napcaksınız.. ben hamılelıgımden berı yanı 14 aydır kılo ıcmıyorum hıc de canım cekmıyor, onların ıcınde kötü bır madde var sanırım tıryakı yapıyor.. 1 hafta içmeyın bence vazgecersınız..

spor bır kultur canım yaa, umarım yaşam tarzın halıne getırebılırsın.

veririz canım dikkat etmek gerekli sadece birazda spor işte
iyi geceler sanada
bende yatayım karnım çok ağrıyo
fadimecim bende seni çok beğeniyorum
kişiliğin ve egon yerine cuk diye oturmuş
çok dikkatimi çekiyor başkalarının yorumlarını bile okuyor değerlendirme olarak okuduğunu
beğenerek gösteriyorsun
kaldıki cevap verdiğimiz arkadaşlarmız bile bazen geri dönme yada beğenme
teşebbüsünde bile bulunmuyorlar
kendi yaptığı davranışı bu sefer aynısını kendinde görüyor
seni sefiyom kısçem

saol canım ya dünçok kaçırmıştım bir haftanın acısını çıkardım
midem patlamıştı üstüne bide regl işte

bilemedimki canım kavvaltı yapamıyormusun
öyle denesen öğlen yada akşam öğününe daha hafif atlatsan

canım benim aldığım tunik (M) idi ama büyük bedenlerin
çokda bol oldu ama ben biraz onda oynama yaptım düzelttim
kalça kısmına kemer gibi bant dikmişlerdi ben onu söktüm düz yaptım
belli de olmuyor
senikilerine gelince ben geri gönderme derim
55 kiloya in şurda ne kaldı sık dişini artık
kendine gel
senin normal kilonun 50-52 arası bişey olması lazım aslında biliyon dimi tatlım
o yüzden 55 kadar in onuda sakın geri gönderme
fiziğinde güzel resimlerde gördüm

iyiyiz tatlım sen naptın toparlaanabildinmi biraz
daha yerleşme var ufff çok işin var
Allah yardımcın olsun canım

Canım, sorcam sorcam unutuom yaaww.. senın boyun kaç.. 65 kılosun keşkemm ben de olsammmmm

selam kızlar nasılsınız
evet dün yedik içtik bugün sağlıklı beslenmemize kaldığımız yerden devam ediyoruz
birazda hareket katarsak bu tempomuza buda tuzu biberi olur
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğimiz hedeflere geleceğiz
yılmak yok, istikrar var devamlılık var
yeni gelen arkadaşlar var aramızda hoşgelmişler sefalar getirmişler
dilom menünü gördüm tatlım sabahın çok az kahvaltı yapamıyormusun canım
öğlen güzel
akşamıda yazarsın zaten
kızlar birde şunu söylemek istiyorum

menülerimiz yazarken lütfen saat olarak belirtelim
ayrıca puccaaa arkadaşımız gibi
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde bir düzenle okunur bir şekilde yazarsak
yorum yapacak arkadaşlarımızında kafası karışmaz
hepinizi biçokkk öpüyorum
sağlıkla zayıflamalar dilerim hepimizeeeeeeeeee

canım menün çok güzel
sağol canım inşallah bozmayacam

hmm demekki şişkinlik olunca suyu artırmak gerekyor
sağol canım diyetisyenin söylediklerini bizlede paylaştığın için

ben yürüyüşe gidiyorum
görüşüzü kızlar
hadi sizde takılın peşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…