70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee tamam aynıyız.. 60 çok kötü duruyo bende.. ideal kılomuz 61 yazıyor, ancak en son evlenmeden once doktor kontrolunde yıne dıyet yapmıştım en cok 63 olabıldım.. unıversıtede 58 falandım, o zaman da arkamdan arkadaşlar kabrga kemıklerımı sayıyordu.. yıne oyle olmak ısterım ama dogumdan sonra zor sanırım.. senın gıbı 65'e düşsem hayatta dıyet mıyet yapmam valllaaaaaa.... ohhh yerım de yerım

evet canım 61 ideal kilomuz ama ben biraz aşağı çekmek için 60
yaptım hatta 58-59 inmek istiyorum bakalım yapabilcemmi
evlenmeden önce 57 kiloydum
kilo aldığımda 60 olurdum
60 hiç geçmemiştim
sen etrafına aldırma sağlıklı olmak için ideal kilomuzda olmamız şart
65de yeme genede yanlarda fazlalıklar oluyor tatlım
bende şuan bel ince ama kalça taraflarına doğru yağlanma var

canım hoşgeldin bende yeniyim daha. sakın motivasyonunu bozma bi başlayınca gerisi geliyo belki sağlıksız oldu ama 3 aya yakın sürede 15 kilo verdim suan görenler sasırıyor. bana kazandırısı midem küçüldü ve yiyince pişman olmayı öğrendim eskiden yemekten zevk alan ben şimdi koca bi pişmanlık duyuyorum mide küçülünce gerisi gelir sana basarılar istediğin kiloya en kısa zamanda ulasırsın inş biraz uzun oldu galiba:)))

ay ben beceremedim dileğim bu listeyi yapıştırma olayını :26:

Son düzenleme:

evet diyet kadar sporda yapmamız lazım ama bir türlü düzene oturtamıyorum sıkılıyorum spordan.ama azim büyük böyle birbirimizi motive edersek sanırım ulaşıcaz.benim boyuma göre kilombirazcık fazla ama dengesiz bazen bölgemüstüme göre çokgeniş.birde bu aralar regl olcam bende tatlı istiyorum çok fazla.aranıza gelmekten çokmutlu oldum.

Ayrıca daha önce ekmek yerine bol sebze yemeği tercih ettim ama yanlış yaptığımı 2kilo aldıktan sonra farkettim.çok üzücü birşey öğünb azaltmadan olmuyor malesef

menümü yazayımm

sabah

elma sirkeli sıcak su
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
1kk kadar peynir
çeyrek demet maydanoz
çay

ara

2 kuru kayısı
2 ceviz
beşi bi yerde çay

öğlen

5-6 çorba kaşığı barbunya
2 çorba kaşığı yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği

ara

1 elma
yeşil çay

2.ara

yarım paket diyet büsküvi(birazdan yicem yeşil çayla)
akşam

bir kepçe çorba
3 çorba kaşığı kıymalı ıspanak
4-5 çatal salata
düşünüyorum

benimyengemde elma sirkesi bolca içerdi faydasını gördünüzmü acaba?

yengeniz faydasını gördümü ben zayıflatır diyee içmeye başladım alışkanlık oldu birçok faydası varmış devam ediyorum en azında şişe bitene kadar.. belki oda yardımcı oluyodur 3,5 kilo verdim diyetle

gunluk menum

sabah
pirinc lapasi karabiber kimyon nane pulbibrr ve 2ksk yogurtla

ogle
sabahla ayni sadece yogurdum sarimsakliydi daha guzel oldu

aksam
1 elma 1 portakal
ayrica 10 brd su 2 yesil cay 2 besibir yerde cay ictim
sabah ve aksam yemeginden once sogan suyumu ictim
yatana dek 5 brd su ve 2 brd daha bitki cayii icerim
bu sabah 73.2 idim yarin sabah sonucu yazarim

slm herkese

uzun zamandır menümü yazamıyodum..bgn ki menümü yazayım

sabah bir bardak sıcak su

kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir yemek kasıgı lor peynir,domates salatalık,şekersiz çay,nane,bir çay kasıgı recel

ara: 15 tane beyaz leblebi

öğle: 4 kasık sebze yemeği,yarım kase yogurt,tursu

ara:bir elma,15tane beyaz leblebi,bir bardak yeşil çay

aksam: 5 kasık sebze yemegi,bir küçük but

ara:şekersiz türk kahvesi,bir bardak yeşil çay,

ek: yarım saat yürüyüş+kosu,yarım saat plates,3 litre su

canımmmm ne kadar az yiyorsunuz yahu endişeleniyorum elimde olmadan o kadar eksik vitamin almışsın ki saçın dökülür saç tellerin incelir tırnakların incelir uzamaz rengi sararır daha bi çok şey ve en önemlisi verdiğin kiloların iki katını alırsın sonra hoooop başa dön .. yazık ediyorsunuz vücutlarınıza lütfen bütün vitaminlerinizi alın

sabah
1 yumurta
işaret parmağı kadar beyaz peynir
1 dilim çavdar
domates, salatalık(keten tohumuda vardı)
3 tane zeytin

ara
3ü 1 arada
yarım elma

öğlen
1 kase çorba
6 kaşık et sote
yoğurt

ara
1 portakal

ara
1 türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
10 kadar kuru üzüm

akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim ekmek
salata

ömmrümü yedin ababa ömrümüüü
61 kiloyla ne göbegi kiz
aaaah ahhhh bende 61 olurmuyum ki

gitmiyo bebeğim sarktı bi de zayıflayınca ondan kaldı :26:
tamam sustum :26:

canlarım acelem var öyle hızlı hızlı baktım kusuruma bakmayın okuyamadım
ders çalışmalıyım çok öptüm hepinizi..

23 mart 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,9 [/TD] [TD] 78,9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5,600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,2 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] verdun [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,2 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

haftanın birincisi SUPERİSİ33 olmuştur
tebrik ederiz
bu hafta aramıza katılan gurbet'tir.
umarım listeyi doğru yapmışımdır:26:
bir kusurumuz olduysa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…