1.71 canım
evet canım 61 ideal kilomuz ama ben biraz aşağı çekmek için 60ee tamam aynıyız.. 60 çok kötü duruyo bende.. ideal kılomuz 61 yazıyor, ancak en son evlenmeden once doktor kontrolunde yıne dıyet yapmıştım en cok 63 olabıldım.. unıversıtede 58 falandım, o zaman da arkamdan arkadaşlar kabrga kemıklerımı sayıyordu.. yıne oyle olmak ısterım ama dogumdan sonra zor sanırım.. senın gıbı 65'e düşsem hayatta dıyet mıyet yapmam valllaaaaaa.... ohhh yerım de yerım
Bende 765 kiloyuım evlendikten sonra 7 aydıriş bulamadığım için malesef 5kilo birden aldım.ev işi yaparak zayıflayamıyor insan.ama hayatımın hiç bir dönemindede malesef düzenli spor yapamadım.yorgunluk bi kenara sıkılıyorum.illa bişeyle uğraşmam lazım boş spor yapmamıyorum bi türlü.ama dünden beri sabah çayımı bir kaşıkşekerle içiyorum.malesef ondan vazgeçemiyorum.birde tavsiyem sabahları kahvaltıda bol maydonoz yiyin suyundan daha çok işe yarıyor.greyfurtta etkili ama artık azalmaya başladı.
selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
al benden de o kadar ev spor salonu gibi her türlü alet var ama spor yapacak olan yok evim sobalı soğukta yapamıyorum bide 3 yasında oglum var oda geliyo peşimden biraz havalar ısınsın bu kez kesin baslıcam inş
merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
bende çalışıyorum eve gidene kadar saat sekşz oluyor sonrasında yemek ye mutfağı toparla kahve faslı drken 9-9,30 yoruluyoorum yarın başlarım yarından sonra derken kalıyor yineselam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
al benden de o kadar ev spor salonu gibi her türlü alet var ama spor yapacak olan yok evim sobalı soğukta yapamıyorum bide 3 yasında oglum var oda geliyo peşimden biraz havalar ısınsın bu kez kesin baslıcam inş
benimyengemde elma sirkesi bolca içerdi faydasını gördünüzmü acaba?
benimyengemde elma sirkesi bolca içerdi faydasını gördünüzmü acaba?
gunluk menum
sabah
pirinc lapasi karabiber kimyon nane pulbibrr ve 2ksk yogurtla
ogle
sabahla ayni sadece yogurdum sarimsakliydi daha guzel oldu
aksam
1 elma 1 portakal
ayrica 10 brd su 2 yesil cay 2 besibir yerde cay ictim
sabah ve aksam yemeginden once sogan suyumu ictim
yatana dek 5 brd su ve 2 brd daha bitki cayii icerim
bu sabah 73.2 idim yarin sabah sonucu yazarim
ömmrümü yedin ababa ömrümüüü
61 kiloyla ne göbegi kiz
aaaah ahhhh bende 61 olurmuyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?