ay bu sefer oldu sanırım
hoşçakalın canlar
güzelbi menü oluş canm afiyet olsun
kızlar menümde ufak değişiklik var
akşam
6 kaşık et sote
2 kaşık sade şehriye pilavı
salata
son ara
2 tane susamlı çubuk kraker
yinede iyi gittim demi kızlar
uzun zamandan sonra karnım aç olsada içim rahat
ııı doğru diosun zaten yumurta yiince peynir yemek istemiyodum zorluyodum
sabah yumurta yersen peyniri azaltmanı öneririm canım
hatta ikisinden birini yesen daha iyi
kızlar ne der bilmem ama ben öyle yapmaya çalışıyorum peynir canım isterse normalden daha az yiyorum
afiyet olsun birde akşam bakliyat yemişsin çorba içmişsin bide ekmek fazla olmuş gibi geldi :26:
aynen ya bana da öyle geliyobuarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım
hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
yarın bi gidip bakim çok merak ettimGÜNAYDIN
aslında kilosu duranlar için iyi oluyormuş haftada 1 öğün öğlen ne isterse yiyormuş kızlar a yüzbire egzersiz aletleri geliyormuş ve form yicekler indirime giriyormuş bu hafta perşembe istiyen göz atsın
güzel menü beğendimsabah:1 kuru kayısı kabızlık problemim var malesef
1 kupa ılık su
2 den daha az kalanları da yediğim için haşlanmış yumurta
yarımdan az salatalık domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kızarmış form ekmek
1 kupa yarım yağlı süt
öğlen : 1 küçük tabak k. fasulye 3 kaşık yoğurt çok az turşu yerim sanırım
ara: az şekerli kahve
akşam :yulaf ezmeli yoğurt yemeye çalışacam 4 kaşıkda k. fasulye
ara : yarım avuç beyaz leblebi 2 lt su 1 5 i biryerde çay
pirinç lapası nasıl oluyo buarada hoşgeldinarkadaslar lütfen benide alın aranıza 15 kilo verdim ama suan motivasyon sıfır yemek yiyorum deli gibi. ama bugün dur dedim ve pirinç lapasına basladım suan ocakta günlük yazacagım sonucu suan 73 kiloyum (87 den 72 ye düşmüstüm 1 kilo aldım)
canm şu fotoğrafını eklediğin değilmi bende almak istiyorumm .çok zorlanıyorum diyette.şekerimde sınırda çıktı belkide buyüzden diyet zor geliyo:26:sanırım ondan keten tohumuna benziyor ama kabuğu yok yulaf ezmesi yazan bir kutuda 3.5 tl yarım kilosu çokta lezetli aslında
cnm çok mide bulandırıyomu açkarnına iğyeeeenç ama içmek istiyorum şifaaaamışbide sölemeyi unuttum sabah aksam aç karnına soğan suyu içiyorum cok faydalı gerçekten mutlaka deneyin sadece kilo olarak değil kadın hastalıklarına da cok faydası var ve bol bol bitki çayı içiyorum
ben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii
diyette moral bozukluğu yapıyor uykusuzlukta dikkat et canm.havalarda bi güzel zatenHayvan gibin uykum var
Bide mutsuzum
emzirirken daha kolay kilo verilir demişlerdi bende verdimmerhaba güzeller
bugün diyetimin tam tamına 3.haftasındayım veeee sabah ac karnına 78.4 çıktımyani 4.5 kg gitti çok mutluyum ama bi yandanda korkuyorum..:18:birden çok verip sonra geri alır mıyım sizce?? sadece şekerli ve unlu gıdaları yemeyerek bide beyaz ekmegi keserek yapıyorum diyetimi..bu sabah ;
2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yagsız lor peynirli tost
domates,maydanoz,
5 zeytin ve şekersiz çay içtim,
ara öğün;
1 yeşil elma
7-8 tane çubuk kraker
öğle;
bezelye,salata ve yoğurt yicem..1dilim de k.ekmeği..
yani doğum sonrası diyete başlarken ilk bir kaç ay hızlı kilo vermek normalmi acaba:26:...yardımm
Harikasin..menümü yazayımm
sabah
elma sirkeli sıcak su
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
1kk kadar peynir
çeyrek demet maydanoz
çay
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
beşi bi yerde çay
öğlen
5-6 çorba kaşığı barbunya
2 çorba kaşığı yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
yeşil çay
2.ara
yarım paket diyet büsküvi(birazdan yicem yeşil çayla)
akşam
bir kepçe çorba
3 çorba kaşığı kıymalı ıspanak
4-5 çatal salata
düşünüyorum
Hic protein yok ama, denge yok. Ben diyetisyenle yapim diyet ve 8 ogunum var. Boyle 2 ayda 10 kio verdim. Bence listeni gozden geçir derimgunluk menum
sabah
pirinc lapasi karabiber kimyon nane pulbibrr ve 2ksk yogurtla
ogle
sabahla ayni sadece yogurdum sarimsakliydi daha guzel oldu
aksam
1 elma 1 portakal
ayrica 10 brd su 2 yesil cay 2 besibir yerde cay ictim
sabah ve aksam yemeginden once sogan suyumu ictim
yatana dek 5 brd su ve 2 brd daha bitki cayii icerim
bu sabah 73.2 idim yarin sabah sonucu yazarim
Cok güzel yaaa bravo valla...slm herkese
uzun zamandır menümü yazamıyodum..bgn ki menümü yazayım
sabah bir bardak sıcak su
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir yemek kasıgı lor peynir,domates salatalık,şekersiz çay,nane,bir çay kasıgı recel
ara: 15 tane beyaz leblebi
öğle: 4 kasık sebze yemeği,yarım kase yogurt,tursu
ara:bir elma,15tane beyaz leblebi,bir bardak yeşil çay
aksam: 5 kasık sebze yemegi,bir küçük but
ara:şekersiz türk kahvesi,bir bardak yeşil çay,
ek: yarım saat yürüyüş+kosu,yarım saat plates,3 litre su
Katiliyrum canım. .canımmmm ne kadar az yiyorsunuz yahu endişeleniyorum elimde olmadan o kadar eksik vitamin almışsın ki saçın dökülür saç tellerin incelir tırnakların incelir uzamaz rengi sararır daha bi çok şey ve en önemlisi verdiğin kiloların iki katını alırsın sonra hoooop başa dön .. yazık ediyorsunuz vücutlarınıza lütfen bütün vitaminlerinizi alın
sabah
1 yumurta
işaret parmağı kadar beyaz peynir
1 dilim çavdar
domates, salatalık(keten tohumuda vardı)
3 tane zeytin
ara
3ü 1 arada
yarım elma
öğlen
1 kase çorba
6 kaşık et sote
yoğurt
ara
1 portakal
ara
1 türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
10 kadar kuru üzüm
akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim ekmek
salata
Allah kolaylık vesin hasretim tatlı telaşlarmerhaba sekerler
ozledım sızlerı ben hala yogun bır tempoda kosusturuyorum
suan esyaları topluyorum bıraz ara vereyım dedım
dun mobılyalarımı aldım sonunda
10 gun sonra teslımat suresı
bende boyle ıste durumlar sızler ıyısınız ıns
gecmısede gıdemedım opuyorum sızı
ıyı kılo vermelere
regl den olmuştur.ama genede gel sen gelselam kızceler, 3 gündür hamurişi ile hşır neşirim, reglden dolayımıdır, yoksa iğnemden dolayımı bilmiyorum sürekli yemek istiyorum, sanırım geri 70 olmuşumdur sabah 3 tane haşhaşlı poğaça ve çay içtim:26: biri beni durdursun yahuuuuuuu
hoşgeldin cnm.Bende 765 kiloyuım evlendikten sonra 7 aydıriş bulamadığım için malesef 5kilo birden aldım.ev işi yaparak zayıflayamıyor insan.ama hayatımın hiç bir dönemindede malesef düzenli spor yapamadım.yorgunluk bi kenara sıkılıyorum.illa bişeyle uğraşmam lazım boş spor yapmamıyorum bi türlü.ama dünden beri sabah çayımı bir kaşıkşekerle içiyorum.malesef ondan vazgeçemiyorum.birde tavsiyem sabahları kahvaltıda bol maydonoz yiyin suyundan daha çok işe yarıyor.greyfurtta etkili ama artık azalmaya başladı.
katılıyorum ya bune yabu ne ya çok terbiyesiz reklamlar vermeye başladılar daha önce böyle bişey yoktu
canm light kolayı hergün içen bir bayanın haberi var nette.kaslar güçsüzleşmiş yatalak olmuşzero kola içemiyormuyuz
yaz gelmedem alışırsak güzeolurselam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
kaçıncı katta oturuyosun merdiven çık,çalışıyosan 1durak önce in yürü ne dersinTeşekkürler.Bende aranıza şu saç kestirirebilcem kuaförü ararken katıldım.eh konuyuda görünce yine kilolarımaklımageldi.işallah burda hep beraber bi arada amacımıza ulaşıcaz.yanlız bana spor sayılabilcek ama spor olmayan aktiviteler lazımbirde saçlarım yıprandığı için çok dökülmeye başladı.acaba kilo verirsem dökülmede artış olurmu ?
çok güzel bi menü olmuş afiyet olsunsabah : iki yumurta , 7-8 zeytin , biraz peynir , 2 dilim kızarmış ekmek , cherry domates , limonlu tere , salatalık
ara öğün yiyemedim malesef dersim vardı şimdi eve geldim
akşam : yulaf kepeğinden küçük ekmekler yapıcam light süt ve 1 yumurtayla ve yanındada uskumru yapıcam ama ızgara :)
tabiki canm hoşgeldin listeni merak ettimmerhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
4lt sumu patlarım ben kız nasıl içtinŞÜKÜRRR!!! girebildim sonunda.. Pazar gunu ygs'de gorevlıydım giremedım hıc, akşama kadar gezıyoruz cunku pazarları.. pazartesı de malum dersım vardı, yıne gıremedım; akşam da kardesımın dogum gunu falan derken sonunda kızlarıma kavustum..kılom aynı sanırım o yuzden bıldırım de yapmadım.. aşırı bır şişlik vardı dun dıyetısyenı aradım dedım patlıcam ben ne yapmam lazım.. tüm menunu aynen yap dedı ve 4 lt su verdı..içtim içtim wcyle kanka oldum.. neyse ki attım ödemi..
bakıyorum yeni azimli arkadaşlarımız var.. hoşgeldınız hepınızz..
azdaha ısınsın hava yaparsın artk.selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
al benden de o kadar ev spor salonu gibi her türlü alet var ama spor yapacak olan yok evim sobalı soğukta yapamıyorum bide 3 yasında oglum var oda geliyo peşimden biraz havalar ısınsın bu kez kesin baslıcam inş
spor adrenalin salgılıyo aslında vücutta mutlu oluyo insan nasıl sıkılıyosunkievet diyet kadar sporda yapmamız lazım ama bir türlü düzene oturtamıyorum sıkılıyorum spordan.ama azim büyük böyle birbirimizi motive edersek sanırım ulaşıcaz.benim boyuma göre kilombirazcık fazla ama dengesiz bazen bölgemüstüme göre çokgeniş.birde bu aralar regl olcam bende tatlı istiyorum çok fazla.aranıza gelmekten çokmutlu oldum.
güzel menün canm buhafta menüler çok iii kızlarmenümü yazayımm
sabah
elma sirkeli sıcak su
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
1kk kadar peynir
çeyrek demet maydanoz
çay
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
beşi bi yerde çay
öğlen
5-6 çorba kaşığı barbunya
2 çorba kaşığı yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
yeşil çay
2.ara
yarım paket diyet büsküvi(birazdan yicem yeşil çayla)
akşam
bir kepçe çorba
3 çorba kaşığı kıymalı ıspanak
4-5 çatal salata
düşünüyorum
slm herkese
uzun zamandır menümü yazamıyodum..bgn ki menümü yazayım
sabah bir bardak sıcak su
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir yemek kasıgı lor peynir,domates salatalık,şekersiz çay,nane,bir çay kasıgı recel
ara: 15 tane beyaz leblebi
öğle: 4 kasık sebze yemeği,yarım kase yogurt,tursu
ara:bir elma,15tane beyaz leblebi,bir bardak yeşil çay
aksam: 5 kasık sebze yemegi,bir küçük but
ara:şekersiz türk kahvesi,bir bardak yeşil çay,
ek: yarım saat yürüyüş+kosu,yarım saat plates,3 litre su
sabah
1 yumurta
işaret parmağı kadar beyaz peynir
1 dilim çavdar
domates, salatalık(keten tohumuda vardı)
3 tane zeytin
ara
3ü 1 arada
yarım elma
öğlen
1 kase çorba
6 kaşık et sote
yoğurt
ara
1 portakal
ara
1 türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
10 kadar kuru üzüm
akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim ekmek
salata
afiyet olsun güzel menü olmuş
23 mart 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,9 [/TD] [TD] 78,9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5,600 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,2 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] verdun [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,2 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi SUPERİSİ33 olmuştur
tebrik ederiz
bu hafta aramıza katılan gurbet'tir.
umarım listeyi doğru yapmışımdır:26:
bir kusurumuz olduysa affola
canm ellerine saglık .çok güzel olmuş liste
yalnız beni sonlara almışsın gel bi çiko verim üste al
su perisi tebrikler canm(ama çok pis kıskandım
veremeyen arkadaşlarda üzülmesin bakın ben üzülüyomuyum
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Kızlar beni de aranıza almaya var mısınız?
Harikasin..
Hic protein yok ama, denge yok. Ben diyetisyenle yapim diyet ve 8 ogunum var. Boyle 2 ayda 10 kio verdim. Bence listeni gozden geçir derim
Cok güzel yaaa bravo valla...
Katiliyrum canım. .
Azim ysapmisiz minecim..
çok güzel olmuş canım benim kilom bu hafta 79 değil 78.6 olmuştu ben mi yanlış msj attım ki:18:23 mart 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,9 [/TD] [TD] 78,9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5,600 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,2 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] verdun [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,2 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi SUPERİSİ33 olmuştur
tebrik ederiz
bu hafta aramıza katılan gurbet'tir.
umarım listeyi doğru yapmışımdır:26:
bir kusurumuz olduysa affola
kızlar misafirliğe gittik ben sadece 1 tek şekerli 2 de şekersiz çay içtim başka hiç bişey yemedim inanamadım kendime ama eve gelince pişmanlık yerine bu mutluluğu yaşamak paha biçilemez
ee tamam aynıyız.. 60 çok kötü duruyo bende.. ideal kılomuz 61 yazıyor, ancak en son evlenmeden once doktor kontrolunde yıne dıyet yapmıştım en cok 63 olabıldım.. unıversıtede 58 falandım, o zaman da arkamdan arkadaşlar kabrga kemıklerımı sayıyordu.. yıne oyle olmak ısterım ama dogumdan sonra zor sanırım.. senın gıbı 65'e düşsem hayatta dıyet mıyet yapmam valllaaaaaa.... ohhh yerım de yerım
ne güzel
ben çok umutsuz oldum ya
ne güzel
ben çok umutsuz oldum ya
abababa ellerine sağlık..kilo bildirimini sana mı yapıyoruz artık ben sayfaya yazmıştım ama sana bildirdigimize haberim yoktu bikaç gün girememiştim sayfaya
canm ellerine saglık .çok güzel olmuş liste
yalnız beni sonlara almışsın gel bi çiko verim üste al
su perisi tebrikler canm(ama çok pis kıskandım
veremeyen arkadaşlarda üzülmesin bakın ben üzülüyomuyum
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
çok güzel olmuş canım benim kilom bu hafta 79 değil 78.6 olmuştu ben mi yanlış msj attım ki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?