70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abababa ellerine sağlık..kilo bildirimini sana mı yapıyoruz artık ben sayfaya yazmıştım ama sana bildirdigimize haberim yoktu bikaç gün girememiştim sayfaya

güzelbi menü oluş canm afiyet olsun
ııı doğru diosun zaten yumurta yiince peynir yemek istemiyodum zorluyodum
buarada 45 dk kadar yürüdüm
bide 2 kupa yeşilçayım var yazmadığım

hiç zayıflayamıycam gibi geliyor, nedense :26:
aynen ya bana da öyle geliyo
yarın bi gidip bakim çok merak ettim
güzel menü beğendim
pirinç lapası nasıl oluyo buarada hoşgeldin
sanırım ondan keten tohumuna benziyor ama kabuğu yok yulaf ezmesi yazan bir kutuda 3.5 tl yarım kilosu çokta lezetli aslında
canm şu fotoğrafını eklediğin değilmi bende almak istiyorumm .çok zorlanıyorum diyette.şekerimde sınırda çıktı belkide buyüzden diyet zor geliyo:26:
bide sölemeyi unuttum sabah aksam aç karnına soğan suyu içiyorum cok faydalı gerçekten mutlaka deneyin sadece kilo olarak değil kadın hastalıklarına da cok faydası var ve bol bol bitki çayı içiyorum
cnm çok mide bulandırıyomu açkarnına iğyeeeenç ama içmek istiyorum şifaaaamış
ben çok mutluyum :) diyetimde bugün 5. gün ve 1.100 gr gitmiş :) 72.700 den - 71.600 e düştüm yupiiiiii

Hayvan gibin uykum var
Bide mutsuzum
diyette moral bozukluğu yapıyor uykusuzlukta dikkat et canm.havalarda bi güzel zaten
Rabbim ne derdin varsa yardım eylesin...
emzirirken daha kolay kilo verilir demişlerdi bende verdim
3yl önce doğumdan 3ay sonra hızla kilo aldım.
diyetisyenle birlikte5-6 kilo verdim ozamanlar
ama sonra stresten zorladım kendimisigara içer gb yemeğe verdimde kendimi 3kiloyu geri aldım
ama hiç korkma normal yesen almazsın

Harikasin..
Hic protein yok ama, denge yok. Ben diyetisyenle yapim diyet ve 8 ogunum var. Boyle 2 ayda 10 kio verdim. Bence listeni gozden geçir derim
Cok güzel yaaa bravo valla...
Katiliyrum canım. .

Azim ysapmisiz minecim..

Allah kolaylık vesin hasretim tatlı telaşlar
regl den olmuştur.ama genede gel sen gel
hoşgeldin cnm.
bu ne ya çok terbiyesiz reklamlar vermeye başladılar daha önce böyle bişey yoktu
katılıyorum ya bune yaçocuğum görse anne ne bu dese:26:

zero kola içemiyormuyuz
canm light kolayı hergün içen bir bayanın haberi var nette.kaslar güçsüzleşmiş yatalak olmuş
kolayı bırakınca eski haline yavaş yavaş dönmüş.hergüniçmemek lazm
selam kızlar nabersiniz:126:
bi türlü yürüyüşe başlayamadım gün içinde bu akşam kesin yüriycem diyorum eve gidince türlü türlü bahaneler uyduruyorum kendime:26::26:gaza gelemedim bi türlü
yaz gelmedem alışırsak güzeolur
kaçıncı katta oturuyosun merdiven çık,çalışıyosan 1durak önce in yürü ne dersin
çok güzel bi menü olmuş afiyet olsun
merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
tabiki canm hoşgeldin listeni merak ettim
4lt sumu patlarım ben kız nasıl içtin

Turkuazsuay sakin vazgecme ben yeni dogum yaptim 5 ay oldu ve 2 ayda kilo verdim, gel beraber kilo verelim menunun de güzel benim menuler diyetisyenden zaten. KiLo korumayi da beraber yapariz ogretirim. Doktor ogretince

Kızlar beni de aranıza almaya var mısınız?

tabikide de canm hoşgeldin

kızlarbugün karbonhidratlı beslendim oyüzden yazmıyım
ama çok rahatsız oldum
spor yaptım sabah
yarında çıkcam inş.
55dk.yürüyüş+15 dk yürüyüş bide tüm gün eşim izinliydi fink attım avm vs.çok bitkinim ya

kızlar misafirliğe gittik ben sadece 1 tek şekerli 2 de şekersiz çay içtim başka hiç bişey yemedim inanamadım kendime ama eve gelince pişmanlık yerine bu mutluluğu yaşamak paha biçilemez

çok güzel olmuş canım benim kilom bu hafta 79 değil 78.6 olmuştu ben mi yanlış msj attım ki:18:

aa benim boyda 171 65 kiloda çok güzel oluyorum
canım sen diyetisyene gidiyorsun bebekte emziriyorsun kalorisi düşük menüler biliyorsan bizede yazarmısın kriterlerimiz uyumlu 2 ayda çok güzel kilo vermişsin maşallah

ne güzel
ben çok umutsuz oldum ya

bende bugun bi arkadasin yanina gittim oturmaya onume bi dabak dolusu biskuvi kurabiye koydu ama ben kucucuk tuzlu kurabiyenin yarisini yedimoda oglen yemegi yememmistimdiye ztn geri geliRkende yuruduk evide biraz uzakti gittigim yerlerede rejimde oldugumu soyluyoruozamanda srarci olmuyolar pek

ne güzel
ben çok umutsuz oldum ya

neden canım 1 ay olacak bu hafta herkesden çok zayıflamışsın sözünü duyunca insan gaza geliyor ne yalan söliyim sende yaza kadar biraz sabret canım .... Allah bilir de 1 kg vermemiz bile insan ömrünü 3-4 ay uzatıyormuş sağlığımız için pes etme bence

kizlar ben sabah uyandigimda ac karna kuru kayisi ve 4 5 tane findik yiyorum bununla ilgili seyler okumustum internette kilo vermeyey yardimci oluyomus falan aksam yatmadanda yiyorum bu konuyla ilgili bi bilginiz yada tecrubesi olan varmii ???

iyi geceler tatlı rüyalar kızlar uyku time :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::111:

abababa ellerine sağlık..kilo bildirimini sana mı yapıyoruz artık ben sayfaya yazmıştım ama sana bildirdigimize haberim yoktu bikaç gün girememiştim sayfaya

sorun değil canım sayfadan aldım zaten ben

elindeki çikoları verirsen üstlere çıkarsın zaten
ağırlık oluyo onlar sana gönder buraya

çok güzel olmuş canım benim kilom bu hafta 79 değil 78.6 olmuştu ben mi yanlış msj attım ki:18:

ben yanlış geçirmişimdir canım giden kilo doğru nasılsa bir şey değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…