ben azaltıyorum canım herzaman yediğim ölçüden daha az yiyorum
bu sefer motivasyon tam
artık kızmıyorum neslinin dediği gibi parmaklarımı yormuyorum
canım bu yazdıklarınıda okumayacakları için boşuna yordun parmaklarını
ben artık menü yazıp çıkanlara yorum yazmıyorum
benim yorumuma ihtiyaçları yk belki ama genelimiz bunu yaparsa onlarda daha düzenli gelmeye çalışırlar
çalışanımız var, ev hanımı olup çoluğu çocuğu olan var
ama yinede işimizi 10 dk erteleyip buraya geliyoruz
herkes aynı şeyi yapsa keşke
günaydın
sen benim menümü beğenmedinmi :26:
amin canım bu sefer iyi başladım bakalım sonu beni mutlu edecekmi :26:
günaydın
bugün bişey yiyemezsin artık
mantıklı
günaydın tatlım. bewnde nisana kadar 68 olmak istiyorum. buraya menü yazocam diye söz veriyorum ama hep birşey çıkıyor. ananemle teyzem geldi ne spor ne diyet kaldı bende
canım evlenmeden önceki diyetinide paylaşı bilirsen sevinirim:)
canım çok azimli gidiyorsun. nazar değmesin canım benim menün çok güzel
günadınlaaaarrr
kadınlar kulübünün en güzel bayanlarııııı
nasılsınız bakeeeemmm
ben bomba gibiyimmm
yalnız bu gece bir rüya gördüm pasta yiyodum
ama pasta acıyda yani bayat
hala midem bulanıyooo
geçmişe bi gidemde gelem sonraaa
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz bende yeni başladım diyete dün diyetisyendeydim bu gün listemi uygulamaya başladım 74.30
hoşgeldin duygucumŞÜKÜRRR!!! girebildim sonunda.. Pazar gunu ygs'de gorevlıydım giremedım hıc, akşama kadar gezıyoruz cunku pazarları.. pazartesı de malum dersım vardı, yıne gıremedım; akşam da kardesımın dogum gunu falan derken sonunda kızlarıma kavustum..kılom aynı sanırım o yuzden bıldırım de yapmadım.. aşırı bır şişlik vardı dun dıyetısyenı aradım dedım patlıcam ben ne yapmam lazım.. tüm menunu aynen yap dedı ve 4 lt su verdı..içtim içtim wcyle kanka oldum.. neyse ki attım ödemi..
bakıyorum yeni azimli arkadaşlarımız var.. hoşgeldınız hepınızz..
selam kızlar nasılsınız
evet dün yedik içtik bugün sağlıklı beslenmemize kaldığımız yerden devam ediyoruz
birazda hareket katarsak bu tempomuza buda tuzu biberi olur
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğimiz hedeflere geleceğiz
yılmak yok, istikrar var devamlılık var
yeni gelen arkadaşlar var aramızda hoşgelmişler sefalar getirmişler
dilom menünü gördüm tatlım sabahın çok az kahvaltı yapamıyormusun canım
öğlen güzel
akşamıda yazarsın zaten
kızlar birde şunu söylemek istiyorum
menülerimiz yazarken lütfen saat olarak belirtelim
ayrıca puccaaa arkadaşımız gibi
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde bir düzenle okunur bir şekilde yazarsak
yorum yapacak arkadaşlarımızında kafası karışmaz
hepinizi biçokkk öpüyorum
sağlıkla zayıflamalar dilerim hepimizeeeeeeeeee
tatlım ben yürüyüşümü yaptım geldim,bol kalori yakmalarrben yürüyüşe gidiyorum
görüşüzü kızlar
hadi sizde takılın peşime
23 mart 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,9 [/TD] [TD] 78,9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5,600 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,2 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] verdun [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,2 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi SUPERİSİ33 olmuştur
tebrik ederiz
bu hafta aramıza katılan gurbet'tir.
umarım listeyi doğru yapmışımdır:26:
bir kusurumuz olduysa affola
bende şaşırdım 78.6 idin ama:26:çok güzel olmuş canım benim kilom bu hafta 79 değil 78.6 olmuştu ben mi yanlış msj attım ki:18:
canım ilk hamilelikte zaten çok kilo alınıyo inş. ikincisinde daha dikkat edersintabı canım, emzırıo muydun sen? cunku bır emzırırme dıyetım var sımdı yaptıgm bır de evlenmeden oncekı diyetım var yıne dıyetısyenle yaptıgımız.. sen soyle ona gore yazarım..
ii geceler tatliş..
benden kılolu olanlar sen gostermıon dıo da annem babam özellikle eskı halime donmem konusunda ısrarlılar.. ben de istiyorum aynen 65i.. bıraz 65te takılıp vucudu stoplayıp 3-4 ay sonrasında 60a kadar zorlıcam.. sonra da hamıle kalırmışım yınebu kez bılınclıyım, öyle 23 kılo falan alamam..:26:
merhaba balımkaymağımmmerhabalar kizlarr
ababam ellerine saglik canim
yeni gelen kizlar hepiniz hosgeldiniz
neskuikim yazmis ama ben tekrar yazayim
lütfen menülerinizi anlasilir sekilde
sabah
ara
öglen
ara
aksam
ara
seklinde paylasin
kizlar nerdeyse yarim saattir okuyorum alintiladim ve cevaplamaya calistim
zorluksa banada ve benim gibi yapanlarada zor oluyor
neskuikinde dedigi gibi
okadar okuyoruz yorum yapiyoruz sorulara elimizden geldigince cevap yaziyoruz
ama bazilari gecmise gitme zahmetinde bulunmuyorlar
en azindan sorusuna cevap verenlere tesekkür bile etmiyorlar
elbette insanin isi olabilir cani skkin olabilir
ama herzaman ayni seyi yapmakda hic hos degil
o zaman ben ve benim gibi düsünenlerde secip yorum yapar
aslinda bunu yapmak istemem ama böyle giderse yapicam
alinti yapmayanlara yorum yapmiycam
Günaydın cancağızlarım
uyuyormusun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaldırın o koca totolarınızı spor yapın
bende bugünden sonra menülermi paylaşacağım
bu ikinci hafta düzenli gidiyorum
inşallah nisan sonuna kadar 60 görürümsağlıkla tabüküü
günaydın fadimeciimm, afiyet olsun canımGünaydın herkeslere
Sabah yürüyüşümü yapmış ve tam buğday ekmğine tostumu yiyerek gelmiş bulunmaktayım, inşallah pazartesiye kadar -1 kg. görürüz hepicimiz
Herkeslere güzel bir gün diliyorum
mesai derken 6 da kalkıyorum canım, büyük kızımı okula bırakıyorum 6,30 da o arada çıkmışken 7 ye kadar yürüyorum. 7,15 gibi de evden çıkıp, ufak kızımı anneme bırakıyorum, 7,40 a kadar annemlerdeyim, ordan da 8 de iş başı yani.
Günaydın bacımmm
Pek neşeliyiz Allah daim etsin inşallah 38-36 bedenler de nasip olsun
hoşgeldin canım
hoşgeldin duygucumyoğunmuşsun Allah kolaylık versin demek ödemi bol suyla atmak gerek,ben karbonatlı suda iyi gelir diye duymuştum:26 aylaştığın için teşekkürler
ortiim hoşgeldin
nerelerdesin görüşemiyoz
biz iyiyiz yasenbizde seni biçook öperiz
tatlım ben yürüyüşümü yaptım geldim,bol kalori yakmalarr
canım çok teşekkürler eline sağlık
superisi tebrik ederim,azmine sağlık
tüm verenleri tebrik eder veremeyenler inş. haftaya enaz 1 kilo vermiş olurlar
bende şaşırdım 78.6 idin ama:26:
canım ilk hamilelikte zaten çok kilo alınıyo inş. ikincisinde daha dikkat edersin
merhaba balımkaymağımm
ban yaptım geldim ortiiim
günaydın fadimeciimm, afiyet olsun canım
Sağol canım, deneyeceğim tavsiyeni. Sana da afiyet olsun.
20 dkdan sonra yağ yakımı başlıyor canımcım
40 dk yürümeye çalış ben dün 50 dk yürümüşüm yada akşamda yarım saat yürüsen daha iyi olur
günaydın
bende tost yedim bugün beyaz peynirli
afiyet olsun bize
Senin işin de zormuş beyav, konu komşuna versen, yanılıp şaşıp yemeyesingunaydın mine, tam gaz motıvasyonla gıdelım pazartesıye
bulursam yazacagım canımarayıştayım..
aman haa sakın yeme pasta falan, bak bozukmuş dabenım dolapta taptaze özel yapım pasta var.. mısafırlerım de sagolsunlar kuş kadarcık yedıler kocaammaaann kısmı bızde kaldı.. artık 3 gün eşime verırım yesın dursun senı de tebrık ederım ayrıca bırıncı olmuşsun.. hep boyle devam eder inşallah..
Takmak iyidir bak tam gaz motive gidiyorsun, azıcık sabretsek bizim 1 aylık işimiz var aslında. İnşallah sabrederiz canım, emeklerimize yazık olmasın.günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
hava çok güzel dolayısıyla bende iyiyim ama nedense çarşambaları sevmiyorum
sıkıcı bir gün olacağa benziyor :26:
bu zayıflama işine çok taktım aynada totoma bakıp duruyorum
rüyamda bile zayıflamayla ilgili bişeyler gördüm ama hatırlamıyorum tabiii
Günaydın canım, sağolasın. Sana da bolcanahoşgeldin canım
hoşgeldin duygucumyoğunmuşsun Allah kolaylık versin demek ödemi bol suyla atmak gerek,ben karbonatlı suda iyi gelir diye duymuştum:26 aylaştığın için teşekkürler
ortiim hoşgeldin
nerelerdesin görüşemiyoz
canım ilk hamilelikte zaten çok kilo alınıyo inş. ikincisinde daha dikkat edersin
merhaba balımkaymağımm
Benim mecbur anneme gidip bırakmam, annemlerle bizim ev arası 5 km. canım, bir de oradaki okula gidiyor kızım. Arabayla gidiyorum canım, ordan da işe geçiyorum.annemin dediği doğruymuş.. ben de pazartesi salı bebegımı anneme bırakmaya üşenip onu çağırıyorum hep.. o da bana herkes annesine gıdıp bırakıo sen benı ayagına cagırıon dıo :26: bir daha gıdıp bırakcam ben de.. sen 6larda kalkıosun usenmıosun, ben 8de bırakcam alt tarafı..
Yürümek güzeldirrrr, verirsin yağlarıııııııııikinci mi...yok öyle bir şey yahu
bugun gune hafıf başladım.. öğleden sonra da duş alıp oğlumla yürüyüşe cıkayım, baksana Mine hiç durmuyor maşallah.. ondan ornek alıp her gun yuruyeyım barım..
ganaydınlaar minecimm
bu sefer motivasyon tam
benim yorumuma ihtiyaçları yk belki ama genelimiz bunu yaparsa onlarda daha düzenli gelmeye çalışırlar
günaydın
günaydın
mantıklı
mesai derken 6 da kalkıyorum canım, büyük kızımı okula bırakıyorum 6,30 da o arada çıkmışken 7 ye kadar yürüyorum. 7,15 gibi de evden çıkıp, ufak kızımı anneme bırakıyorum, 7,40 a kadar annemlerdeyim, ordan da 8 de iş başı yani.
Günaydın bacımmm
Pek neşeliyiz Allah daim etsin inşallah 38-36 bedenler de nasip olsun
oooo afiyett olsun
40 dk yürümeye çalış ben dün 50 dk yürümüşüm yada akşamda yarım saat yürüsen daha iyi olur
günaydın
afiyet olsun bize
gunaydın mine, tam gaz motıvasyonla gıdelım pazartesıye
bulursam yazacagım canımarayıştayım..
aman haa sakın yeme pasta falan, bak bozukmuş dabenım dolapta taptaze özel yapım pasta var.. mısafırlerım de sagolsunlar kuş kadarcık yedıler kocaammaaann kısmı bızde kaldı.. artık 3 gün eşime verırım yesın dursun senı de tebrık ederım ayrıca bırıncı olmuşsun.. hep boyle devam eder inşallah..
günaydınlaaar,inş. istediğin kiloya gelceksinn daha nisan var mayıs var dimi amagünaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
bende çocuklar olduğundan beri anneme götürüyorum,araba almadan önce çok zor oluyodu,çocukları hazırla bebek arabasına koy bidaha çıkar annemin evine bırak arkamdan ağlarlardı,akşam bidaha hazırla falan filan,şimdi araba var daha rahatım tabii evde bir bakan olsa çok güzel olurduannemin dediği doğruymuş.. ben de pazartesi salı bebegımı anneme bırakmaya üşenip onu çağırıyorum hep.. o da bana herkes annesine gıdıp bırakıo sen benı ayagına cagırıon dıo :26: bir daha gıdıp bırakcam ben de.. sen 6larda kalkıosun usenmıosun, ben 8de bırakcam alt tarafı..
ikinci mi...yok öyle bir şey yahu
bugun gune hafıf başladım.. öğleden sonra da duş alıp oğlumla yürüyüşe cıkayım, baksana Mine hiç durmuyor maşallah.. ondan ornek alıp her gun yuruyeyım barım..
Günaydın herkeslere
Sabah yürüyüşümü yapmış ve tam buğday ekmğine tostumu yiyerek gelmiş bulunmaktayım, inşallah pazartesiye kadar -1 kg. görürüz hepicimiz
günadınlaaaarrr
nasılsınız bakeeeemmm
ben bomba gibiyimmm
hala midem bulanıyooo
günaydın
afiyet olsun bize
günaydın canım ne güzel yürüyosun bide ben başlasam artıkgünaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
Sonunda bir kaç alıntılama yaptıktan sonra menü yazmaya geldim =) Hepimize aydınlık günler diliyorum en başta kahvemi yudumlarken..
Çarşamba Menüsü..
Sabah 8:20 1 yemek kaşığı çökelek, 1 yarım dilim rendelenmiş beyaz peynir, 2 domates, 1 kocaman hıyar, yarım demet maydanoz (bunları salata yaptım) yanında bir katı yumurta ve hiç ekmek
ara 10:45 1 elma 1 ceviz
öğlen 12:30 10 kaşık barbunya, bolca marul salatası, yoğurtlu havuç tarator
ara 15:00 2 elma 6 çiğ badem
ara 17:00 herhangi bir bitki çayı ve 1 kurabiye
akşam 18:30 10 tane sardalya, marul salatası, haşlanmış turp otu
ara 21:00 1 bardak ayran 1 etımek
evet sende kacirdin birseyler canimben neyi kaçırdım
hosgeldin canimslm cnm bende araniza yeni katildim ama biraz acemiyim neyi nereye yazacagimi pek bilmiyorum birseyide paylasmak istedigim zaman dogru yeremi yaziyorom bilmiyorum bir kusur olursa affola :) acemiligime bagislayin ama en azindan tuhaf bisey gorurseniz bilinki yanlislikla olmustur mesela bi cevabi yada mesaji alakasiz biyere paylasirsam :) herkeze iyi uykularrr
öyle canimeline sağlık canım çok güzel olmuş daha ne olsun emeğin yeter
superısı33 arkadaşımıda kutlar sağlıklı zayıflamalar dilerim
kilo veremeyenlerde liste birincimizi örnek alıp
menülerini ve kilo veren kişilerin menülerini takip ederse çok güzel sonuçlar görür
forza bildiğim kadarıyla kahvaltıdan önce tokluk ve bağırsakları yumuşatmaya yardımcı olduğundan
zayıflamayla bağlantılıdır
öperim bi çok ballı kaymağımm
beni beğenmeyeni beğenmem:19 işte
cevap yazma zahmetinde bulunmayana bende parmaklarımı yormam
spormuGünaydın cancağızlarım
uyuyormusun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaldırın o koca totolarınızı spor yapın
bende bugünden sonra menülermi paylaşacağım
bu ikinci hafta düzenli gidiyorum
inşallah nisan sonuna kadar 60 görürümsağlıkla tabüküü
ölye tabi canimAy ay ayyyyyy sabah sabah çoook mutlu ettin beni ne diyeceğimi bilemiyorum, ben de sizleri seviyorum inanın, buraya gelmeden işime bile başlayamıyorumRegldim bir de ondan çok acıktım sanırım, bugün tost yedim. Kıyafetleri de inşallah dediğin gibi 55 düşerim ve hep orda kalırım.
İnşallah canım hep beraber zayıflayacağız.
Ben de sabah 30 dk. yürüdüm
Sen olmuşsun canım, keşke ben de 50 olsam da uğraşsam vavvvvvv
ellerine sağlık canım, kilo veren tüm kızçelere de tebrikler, bana da
Çok haklısın.
Karatayda var canım, kuru kayısı ve fındık öneriyor sabahları. Kayısı sürekli yersen bağırsaklarda tembelliğe yl açar mı acaba diyorum???:26::26:
Tamamen haklısın canım, ben de öyle yapıorum zaten, hepimizin vakti yok ona kalırsa.
Hoşgeldin canım.
Kalktık kalktık benim mesai 6 da başlıyor canikom. Akşam da evim sensini izledim internetten çoook güzeldi, sonunda da ağladım ama.
İnşallah istediğin kiloda olursun 30 nisandaSabah sabah onore ettin beni
ay sendemi yürüyosun yaaaGünaydın herkeslere
bana dedin galiba canim :108:günadınlaaaarrr
nasılsınız bakeeeemmm
ben bomba gibiyimmm
hala midem bulanıyooo
ay o da dogru bunuda okumiyacaklar
bu sefer motivasyon tam
günaydın
günaydın
mantıklı
ay hadi canim insallah menülerinde güzelgünaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
hoşgeldin canım
ortiim hoşgeldin
nerelerdesin görüşemiyoz
merhaba balımkaymağımm
günaydın canım sende motivasyon tam zaten maşallah hep eksidesin sanırımgunaydın mine, tam gaz motıvasyonla gıdelım pazartesıye
aynen canım az kalori alalım onlarıda yakalımtatlım ben yürüyüşümü yaptım geldim,bol kalori yakmalarr
benimde annem geliyorannemin dediği doğruymuş.. ben de pazartesi salı bebegımı anneme bırakmaya üşenip onu çağırıyorum hep.. o da bana herkes annesine gıdıp bırakıo sen benı ayagına cagırıon dıo :26: bir daha gıdıp bırakcam ben de.. sen 6larda kalkıosun usenmıosun, ben 8de bırakcam alt tarafı..
oğluşunu eşine bırak canım onunla tempolu yürümen zor olurikinci mi...yok öyle bir şey yahu
Sağol canım, deneyeceğim tavsiyeni. Sana da afiyet olsun.
Canım kahve istediSonunda bir kaç alıntılama yaptıktan sonra menü yazmaya geldim =) Hepimize aydınlık günler diliyorum en başta kahvemi yudumlarken..
Çarşamba Menüsü..
Sabah 8:20 1 yemek kaşığı çökelek, 1 yarım dilim rendelenmiş beyaz peynir, 2 domates, 1 kocaman hıyar, yarım demet maydanoz (bunları salata yaptım) yanında bir katı yumurta ve hiç ekmek
ara 10:45 1 elma 1 ceviz
öğlen 12:30 10 kaşık barbunya, bolca marul salatası, yoğurtlu havuç tarator
ara 15:00 2 elma 6 çiğ badem
ara 17:00 herhangi bir bitki çayı ve 1 kurabiye
akşam 18:30 10 tane sardalya, marul salatası, haşlanmış turp otu
ara 21:00 1 bardak ayran 1 etımek
sende yorum yaz canımganaydınlaar minecimm
hala midem bulanıyooo
reglimde geçiyo:26:inş. hamile değilimdir:18::18:
bende işe gelir gelmez ilk burayı açıyoomm fırsat bulursam yazıyorum,bulamazsam beğenip çıkıyorum,bazen younluktan bakamıyorum ama forum açık kalıyodaha istediğim kiloya gelmediğim için menülere yorum yapmak istemıyorum haddim olmadığını düşünerek tabi ama sizin tavsiyelerinize ihtiyacımız var her zaman azmine hayranım bu arada ben senin kilonda olsam herhalde daha fazla vermeyi düşünmezdim herhalde ama sen umarım istediğin kiloya düşersin
günaydın
günaydın canımpasta yesen miden bozulcak demkki bu rüya ona işaret
günaydın canım ne güzel yürüyosun bide ben başlasam artık
menü süper canım
Bugün 3. günüm ve gayet iyi gidiyor, karnım da baya indi düzenli ve temiz beslenmeye ve spora başlayınca kendimi çok iyi hissediyorum bakalım hayırlısı .)
tekrarr günaydınlaaargünaydiiiiiinnn
benimde başlamam zor oldu ama alıştım artıkgünaydın canım ne güzel yürüyosun bide ben başlasam artık
benim karnım inmiyorBugün 3. günüm ve gayet iyi gidiyor, karnım da baya indi düzenli ve temiz beslenmeye ve spora başlayınca kendimi çok iyi hissediyorum bakalım hayırlısı .)
bebeğinimi düşürmüş bende onu kaçırmışım:26:evet sende kacirdin birseyler canim
aklimda olan bebegini düsürdügünde gecmis olsun demistim ,sünnetinde hayirli olsun dedim .... ama kacirdin
ay o da dogru bunuda okumiyacaklar
öyle canim bizede zor geliyor tabi
ama elimizden geleni yapiyoruz
herkes ayni özveride bulunabilir
ay hadi canim insallah menülerinde güzel
günaydıngünaydiiiiiinnn
benimde başlamam zor oldu ama alıştım artık
benim karnım inmiyor
umutsuzum nedense
63ü bigörsem umutlanacam tekrar
bebeğinimi düşürmüş bende onu kaçırmışım:26:
günaydın
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 669316
yiyon yine demiiiiiiiiiii
gel kiz burayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?