70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 669316
yiyon yine demiiiiiiiiiii
gel kiz burayaaaa

nerde gerçekten kaç gündür yok ortalıkta :44::44:kesin yiyodur :

içme kola içmeeeee zararlı acıktırıyo tatlı isteğini tetikliyo

tskr ettim cnm buarada benim tm 2. haftam sabahlari kalkip karnimi dumduz gorunce ck mutlu oluyomm

sende istediğin kiloya heleceksin
artık bırakma kendini 55 daha çok yolun var şimdiden başla
ancak mayısa kadar verirsin

Günaydın herkeslere
Sabah yürüyüşümü yapmış ve tam buğday ekmğine tostumu yiyerek gelmiş bulunmaktayım, inşallah pazartesiye kadar -1 kg. görürüz hepicimiz
Herkeslere güzel bir gün diliyorum
inşallah canım

malesef canım bende öyle üşengeçlik yapıyom ama bu akşamdan itibaren menümü paylaşacağım

uyandık canım, kahvaltı bılem yaptık.. gunaydınlaar sana daa...

6'da başlayan mesai mi.. allah sabır versın

gunaydın.. hadı ınsallah -1 dilegıyle..
günaydın

spor yapılmış aferim kısçem çok iyisin böyle devam et

görmedimki mönünü:44:nerdeki aaaaa

öff burda kış kıyamet yağmurlu
ordan hava atma bize peffffff

canım menün güzelde
şu kurabiye ve etimek yerine
sabah öğle ve akşamına birer dilim tam buğday yada çavdar yesen tahıl alsan daha iyi
hem bağırsakların çalışır hemde daha sonrasında bu verdiğin kiloları geri almassın
bilmiyorum canım şahsi fikrim ama
çoğu kısçe ekmek yemediği için geçen sene burdada oldu
geri aldılar kilolarını
bence sağlıklı ölçülü dengeli beslen
hayatımızda ekmek hiç olmuycak diye bişey yok

günaydiiiiiinnn

gel kiz burayaaaa
günaydın ballım her sabah seni ekmeğime teryağla sürüp yiyorum

kızlar ben 1 kilo vermişim :) ama nasıl düzenlicem tekrar tickerfactory den ilerlemeyi ?
kokos aynı şifrenle tekrar gireceksin bilgilerini aynı şekilde tekrar yapıcaksın
bu sefer giden kiilo yerine bu haftakini yaszıcaksın olcek bitcek

flashım kırıldı sanırım açılmıyor
gitti tüm evraklarım dosyalarım
napcam ben yaaaaa

can sıkıntısından yine alışveriş yaptım netten
öfff bende çok yaptım bu ayyyy
kabardı kartlar beklemedeyim şuan
geçmiş olsun bir bardak su içicen

Kızlar pötüşün tuvalet eğitimine başladım
10-15 dk da bir oğlum çiş varmı
oğlum kaka varmı yoyuldum
dün 10 -15 dkyla başladım bugün
20 dk çıkardım

inşallah nisan sonuna kadar eğitimini tamamlamış olurum
bununla ilgili bilgileri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim kızlar
nasıl bir yol izlemeliyim

ayy çok pis fikrim geldi..zayıflayalım bakalım ne dicekler
inşallah canııııııımm
amiiiiiin
Uzun süredir kimse iltifat etiyo ya
çok sewindirik oldum
bugün bende totoma baktım
aynalara baktığım günler o görüntü gözümün önümden gitmiyo ve o gün diyete uyuyorum.
bundan sonra hergün aynanın önünde durcam çatlatanakadar malum şimdilerde çatlayacak gb değil.
menülerini çok beğeniyorum canm ne desemki
Bugün 3. günüm ve gayet iyi gidiyor, karnım da baya indi düzenli ve temiz beslenmeye ve spora başlayınca kendimi çok iyi hissediyorum bakalım hayırlısı .)
oh ne güzel sağlıkla devam
gel kiz burayaaaa
balkaymak sen bu topiğin neşesisin balım kaymağımbenm

biz satıyoz arabayı verelim size
ama aralığa kadar bekleyemeyiz
arabayı değiştircez otomatik alcakmış kociş sonrada bende kullancakmışım
hoş daha ehliyetim bile yok
hayırlısı olur inş.önce sevindim senin için ama bi sonraki yorumunda daha i anladım hayırlsı olsun cnm
kızlar ben 1 kilo vermişim :) ama nasıl düzenlicem tekrar tickerfactory den ilerlemeyi ?

napcam ben yaaaaa

geçmiş olsun nefret ederim bu tarz durumlardan
yatağı kullanan arkadaşlarım yok değil

biz ekmeği bile kredi kartıyla alacaz yakında
nakitimiz kalmıyorkii kapatırsak aç kalırız
bizde biara öleydik şimdiden tatil borcuna girdik artk istesekte harcayammicaz
gerçi iyimi yaptk kötümü bilmyorum tartışılır

canm bi migros yapmam lazm yulaf ezmeside istiyorum
peki bu fasulye de diğer fasulye gb kalorisi yüksek ve az yenmessi lazm.ayrıca gaz yaparmı

al al araba yakışırperiyle kilolarımız yakın herhalde ondan karıştır

benı de alın yaaa
gel canım sende

inşallah istediğiniz gibi bir araba alırsınız

aynı inat benimkindede var,ne yapar eder her şeyi istediği gibi yapar yaptırır

tamammmmm yaptım :) yüzümde güller açıyor bugün :) hemde çok sağlıklı bi şekilde 5 günde 1 kilo verdim :) 1 kilo 1 kilodur :)
umarım bu şekildi devam edersin canım

slm kızlar trt 1 iyi fikiri izliyom şuan kalorisi düşük yemek tarifi vercekler sözde bekliyorum hala veremediler
sizler napıyosunuz

inşallah kolay gecer çocuktan cocuğa değişir aslında
ben oğluşum için 2li klozet almıştım çok i oluyo öle daha kolay alışıyo

canım yumurta yedıgım zamanlar ekmek yıyemıyorum nedense, daha onceden yıyodum da sımdık yıyemıom tıkanıyorum.. akşam ve oglen yemeklerımde 1 dılım yıyorum eger makarnam ya da pılavım yoksa.. ama alıskanlık oldugu ıcın yazmamısım sanırım

al al araba yakışırperiyle kilolarımız yakın herhalde ondan karıştır

gel canım sende

ben de geldım hadı..:26:

Hemen bugün fırsat bulunup yürünecekkkkk o kadar en az 30 dakika, dışarı çıkamıyosan aç internetten leslie yürü Bahane yokkk

benimde başlamam zor oldu ama alıştım artık

benim karnım inmiyor
umutsuzum nedense
63ü bigörsem umutlanacam tekrar

bebeğinimi düşürmüş bende onu kaçırmışım:26:

günaydın
Olcak olcak 63 e ne var kııı, sık dişini, böyle yürüyüşe devap et bak daha 60 ı bile görcen.

gel kiz burayaaaa
topiğimizin şen şakrak gacısı
Araba çalışan insana şart canım, ben yıllardır kullanırım araba, ne kendim için ne de çocuklarım için eşime ihtiyacım olmuyor, çocuklar hastalandı mı koş Fadime, toplantı mı var koş Fadime Her yere yetişiyom canım, evin hem karısı hem de kocası gibiyim valla, market-pazar ne ararsan var. Hesap kitap da bende. Valla bu koca ne işe yarıyor acep:26::26: Neyse ama özgürlük gibisi de yok işte.Herşeye değer doğrusu.

biz satıyoz arabayı verelim size
ama aralığa kadar bekleyemeyiz
arabayı değiştircez otomatik alcakmış kociş sonrada bende kullancakmışım
hoş daha ehliyetim bile yok
Aaaa ehliyetin yok mu, hemen öncelikli hedefin sana bir ehliyet, ilk fırsatta yazıl canım.

napcam ben yaaaaa

Geçmiş olsun, bilgisayarcıya bir sorsaydın, belki vardır bir yolu.

Ben manuel kullanıyorum canım, zırt pırt vites değiştirmeyi hiç sevmiyorum ama otomatik hiç kullanmadım nasıl olur bilmiyorum.
işte bu nedenle bız kredı kartlarımızı kapattık.. nakıtle de ınsan alamıyor
Kredi kartı çok feciii bir alışkanlık yaa. Hesabını bilemiyorsun.

Allah kolaylık versin de bu kocalar hep öyle demek ki, arada benim eşim de diyor, arabyı satalım cip alalım falan, şakası bile hoş değil, ben biran önce borcumuz bitsin istiyorum, bu yıl sonunda bitecek inşallah.

İlk defa duyuyorum, görürsem alayım da deneyelim, eşim de şeker hastası.

tamamen haklısın canım, iyi yapmışın.

Allah kolaylık versin canım. Benim kızlar kendi söylüyordu, hiç zorlanmadık.

Son düzenleme:
slm benm 7 aylık oglum var zor durumdayım kullanmadıgınz bebk puset araba yada kıyafet varsa gndereblrmsn durumun pek iyi degl almamyrm yardım etcekde kmsem yok

ahanda benım profesyonel menum.. bu emzırenler ıcın boyle.. 8-9 ogun.. daha once yaptıgımda öğlen bır tane ara vardı saat 15:30da ve akşam bır ara vardı sadece 1 porsiyon meyveydı o da..

saol cnm güzelmiş menün emzirenler için

internette bunu buldum

BOZULAN DİYET NASIL TELAFİ EDİLİR
Diyetinizi bozduysanız, toparlamayı da bileceksiniz !Bütün bir hafta sonu çikolata yediniz ya da hiç durmadan yiyeceklere saldırdığınız bir günü yatmadan önce bir paket patates cipsiyle tamamladınız.Yine bir aşırı yeme krizi geçirdiniz ve şimdi kendinizi kötü hissediyorsunuz. Üzülmeyin bunu en zararsız şekilde atlatmanızı sağlayacak önerilerimiz var...

Bir öğünlük kaçamak yaptıysanız

Bütün gün güzel güzel diyet yaptınız ama gece tam yatmadan önce dayanamayıp dolapta duran ama aklınızdan hiç çıkmayan bir kutu çikolatalı dondurmayı yiyiverdiniz. Kısa süreli zevk yerini uzun süreli bir pişmanlığa bırakırken yatağınıza döndünüz.

Nasıl düzeltebilirsiniz?

Bu durumdan büyük bir zarar görmeyeceğinizi müjdeleyelim. Yeter ki moralinizi bozup, olan oldu artık mantığıyla kontrolünüzü iyice kaybetmeyin!

Aksine bu küçük kaçamağın zararlarını tamamen silmek için egzersiz yapabilir, zaten yapıyorsanız biraz daha yoğun hale getirebilirsiniz.

5 gün boyunca her gün yarım saat yürüyerek ve günlük yaklaşık 110 kalorilik bir kesinti yaparak (bir bardak meyve suyu, bir kase meyveli yoğurt, bir tane kurabiye) bir hayli kalori yakmanız mümkün.

Eğer çikolatasız yapamam diye düşünüyorsanız ve onu sakladığınız yerden çıkarmayı aklınıza koyduysanız ikindi öğünü en güzel zamandır.

4–5 küçük parça çikolatayı 1 su bardağı soğuk süt ya da meyveyle yemek sizin için en doğru tercih olacaktır.

Hafta sonu çılgınlığı yaptıysanız

Hafta sonu her şey kahvaltıyla başladı. Arkadaşlarınızla katıldığınız brunch'ta önce her şey yolundaydı ama turtalar başınızı döndürünce bir tatlı bir tuzlu derken iş çığırından çıktı.

Akşam da sinemada, karnınızın tok olmasına rağmen hala bol yağlı patlamış mısır yiyordunuz!

Nasıl düzeltebilirsiniz?

Pazartesi günü tartıda gördüğünüz rakamın moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çünkü hafta sonu tükettiğiniz tuzlu ve sodyum oranı yüksek besinler, kilonun yanı sıra büyük miktarda su tutmanıza da neden olmuş olabilir.

Beslenme uzmanları aşırı yeme krizi bittikten ancak 72 saat sonra gerçek kilonuzu görebileceğinizi söylüyorlar. Çünkü bu sürede vücudunuz fazla suyu atacak ve ne kadar kilo aldığınızı anlayabileceksiniz.(bu süreci hızlandırmak için bol bol su için!)

Aşırı yemek yiyerek geçirdiğiniz bir hafta sonundan sonra, eğer hemen sağlıklı rutininize geri dönerseniz, yaklaşık 2 hafta içinde hiçbir şey olmamış gibi, sağlıklı bir şekilde eski kilonuza dönebilirsiniz.

Bu süreci hızlandırmak için haftada 5 gün 45 dakika boyunca yürümeye ya da bisiklete binmeye çalışın ve bol bol su içmeyi unutmayın.

Ayrıca yediklerinizden günde 200 kalorilik bir kesinti yapabilirsiniz. Ya da sonraki gün öğünlerinizde peynirli az yağlı salata ve 1 kase yoğurt yiyin.

Ertesi gün eski kilonuzda olduğunuzu gördüğünüzde motivasyonunuzun yeniden toparlandığını göreceksiniz

(ALINTIDIR)

ben boyle yapıyorum canım.. o yuzden artıya cıkmıyorum hiç.. gecen hafta mantı yedım pasta yedım; cunku dogum gunumdu ve kacınılmazdı ee haftasonu pızza yedım.. ama bılınclı olunca ve dun mantı yedım bugun ekmeklerımı yemıım deyınce halloluyo ve bır sekılde suyumuzu da artırınca kılomuz artıya cıkmıo.. ve her gun cıkolata yıyorum.. hele bu hfta sonu 3 gofret yedım ama kılom artmadı.

maalesef bende böle yapıyorum busefer artarda3-4günüm derken 1haftam gidiyo
vazgeçmemek lazm bende bu sabah kahvaltımda üçgen dilim börek yedim
tam üzülecekkken dedim yok pes etmicem akşamı bozmicam.diyeti bozunca fenalaşıyorum sizdede oluyo mu??
ateş basıyo nefes alamıyorum şişiyorum yürüyemiyorum sanki hareketlerim kısıtlanıyor resmen ve gece rahat uyuyamıyorum
çok pişman oluyorum çooook :18::18::18:

ben ikna edemiyorum işte
sorun orda
ne desemde ikna olmuyor adam
bende diyorum kızıma bişey alırken düşünmek istemiyorum diye, çokta düşünüyorsun diyor
dün ddimki madem araba değiştiriyorsun demekki bizim para sıkıntımız yok istediğim şeyi alırım ozaman dedim
zaten 1 haftalık sigara parası var benim ayakkabı param eder
burdada bozdu hava
çok esiyor
ben 1 ay daha beklemeyi düşünüyorum canım
gece yataktan kaldırmak gerekiyor
ozaman üşür daha havalar serin
bende aynalarla arkadaş oldum devamlı gözüm onda
okadarını bilmiyorum valla canım ama bu çorba sonuçta yani daha az yemiş oluyorsun
aynı inat benimkindede var,ne yapar eder her şeyi istediği gibi yapar yaptırır
aynen valla

bugün yarın başvurcam inşallah
eşim onada karşıydıda ikna ettim
bilgisayarcıya sordum gitmiş dedi eşim okuluna götürdü ordaki bilgisayarcıya baktırcak
benim koca der ve yapar canım
üstüne biraz daha koysak ev alırız yine içim yanıyor içiiiiiiiiiiiiiiiiiim

bugün menümü bozdum işte
öğlen için yanımda yoğurt vardı sadece
çorba vardır diye güvendim
çorbada kalmamış
bende börek yedim
yağsız saç böreği
ve doymadım 2 tane yiyordum önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…