70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kanal türk ü açın ender var emziriyorum ben canım şuan bebeğimin dişi çıkıyor hiç bişey yemeden sadece emiyor

sabah ki menüm : 2 kaşık menemen 2 form kızarmış ekmek 1 zeytin 4 çatal peynir 1 bardak şekersiz süt

öğlen:1 küçük tabak k fasulye 3 kaşık pirinç pilavı az tursu yarım kase yoğurt

ara:light kola 1 bardağı 1 kaloriden daha azmış yanınada 3 kepekli bisküvi
akşamı bilmiyorum fasulyeyi çok yapmışım yaaa

menün güzelmiş periyarışıyoz dimii

bana araba lazım.. ınsallah alcaz aralıkta, marta kadar da kullanımı pratıklestırırım rahatlarım ben de..

yıne soyluyorum bana araba lazım.. ıkınncı kez anladım

şimdi ikinci çocuk olunca dedim kıııı
bide ben birinci değil üçüncüyüm yinede teşekkürler birinciliğe layık ğördüğün için
günaydın.. ben senı hep superisiyle karıştırıom yahu

günaydın

günaydın canım pasta yesen miden bozulcak demkki bu rüya ona işaret

günaydın canım ne güzel yürüyosun bide ben başlasam artık

menü süper canım

ara vaktı geldı, bebıs ayagımda uyudu bırakıp elmaya koşmam lazım:26:

Bugün 3. günüm ve gayet iyi gidiyor, karnım da baya indi düzenli ve temiz beslenmeye ve spora başlayınca kendimi çok iyi hissediyorum bakalım hayırlısı .)

hayırlı oluyor demek baksana karın şişliğin gıtmış..

günaydiiiiiinnn
kaymaklı özlemişim senı

sen de yap bır kahve hüplett.. bu hafta doktorum hastaydı tartılamadım.. ben de oğlumun peşinden koşmaktan fırsat bulamadım zati.. ama artıda degılım hıssedıyorum

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 669316
yiyon yine demiiiiiiiiiii
gel kiz burayaaaa

hakkat suzi nerde yaaa... işler yogun galıba..

yanlis cümle kurmusum canim hani oglu düsmüstü ya onu diyorum
ortalık mı karıstı düştü kalktı cocukceyız.. önemli bı seyı yok..

canım benden menu ıstemıstın.. bugun yedıklerımı yazdım, sonucta doktor kontrolunde verıyorum.. ve sanırım senden cok yıyerek zayıflıyorum.. bu menun cok zayıf.. karbonhıdratın fazla, zeytının az..
ben sana oglum uyanmadan dıyetısyenın menusunun fotosunu cekıp atayım..

bana araba lazım.. ınsallah alcaz aralıkta, marta kadar da kullanımı pratıklestırırım rahatlarım ben de..

biz satıyoz arabayı verelim size
ama aralığa kadar bekleyemeyiz
arabayı değiştircez otomatik alcakmış kociş sonrada bende kullancakmışım
hoş daha ehliyetim bile yok

flashım kırıldı sanırım açılmıyor
gitti tüm evraklarım dosyalarım
napcam ben yaaaaa

can sıkıntısından yine alışveriş yaptım netten

Son düzenleme:

biz satıyoz arabayı verelim size
ama aralığa kadar bekleyemeyiz
arabayı değiştircez otomatik alcakmış kociş sonrada bende kullancakmışım
hoş daha ehliyetim bile yok

biz de otomatık ıstedıgımız ıcın para bırıktırıyoruz bıraz.. ev aldık daha yenı.. o yuzden bıraz beklememız ve para bırıktırmemız lazım.. normal vıtesten daha rahat otomatık vıtes.. bıldıgın carpışan araba

ben istemiyorum aslında arabayı değiştirmeyi
bizde 1,5 sene önce ev aldık arabamızda sıfırdı
ama 2-3 ay önce eşim omzunu kırdı araba evin önünde yattı biz hep birilerinden yardım istedik
baba bizi bi markete götür falan gibi
eşimde değiştirelim dedi dizel araba yeni kullanan birine verilmezmiş
kafaya koydu inadı tuttu ikna edemiyorum arabanın borcu bitince bana araba alıncaktı
okullarımız dipdibe negerek var 2 arabaya 2 katı masraf hep dedi
otomatik alalım sende kullan dedi
ama gelgörki ben sıkıntının uzamasını istemiyorum
1 sene kalmıştı borcunun bitmesine yine 3 yıla uzayacak
bunun için tartıştık bile ama nafile
şu kocasını ikna edebilen kadınlara hayranım
nasıl yapıyorlar merak ediyorum
benim koca çok inat
ah duygucum yaa yarama deştin

kızlar tarifime bir göz atın
bu çorba hem sağlıklı hemde lezzetli
bağırsak düzenleyici özelliğide varmış

Maş Fasulyesi Çorbası(Börülceyle) - Nefis Yemek Tarifleri

Maş fasulyesi bağırsak düzenleyici ve şeker düşürücüdür.
Şeker hastaları için gerekli olan B vitaminlerini içermektedir.

Maş fasulyesinin içeriğinde bol protein ve lif bulunur.

Maş fasulyesinin hücre yenileyici özelliği de vardır.

Güneydoğu Anadolu mutfağında çok kullanılan, ufak, yeşil bir fasulye türüdür. Akdeniz Bölgesi’nde de Toroslarda yetişir ve ‘cin börülcesi’ olarak bilinir.

Maş fasulyesi ile piyaz ve çorba yapabilir, pilavlara ekleyebilir ve filizlendirebilirsiniz. Çin mutfağında da kullanılan maş fasulyesinin eski zamanlarda hastalık tedavisinde kullanıldığı söylenir.

Süpermarketlerde, 500 gramlık paketlerde, organik ürün standlarında satılmaktadır. Ayrıca aktarlardan da temin edilebilmektedir.

sabahki menüm hemen yazayım 2 yumurta , keçi peyniri , 6 zeytin , cherry domates ve limonlu yeşillikler , 1 dilim salam

ara , 1 elma

akşamda tavuk butlarını önce haşlayıp ( düdüklüde ) sonra yine baharatlayıp fırına yağsız :) ve yoğurt :)

benım saftırık elmır da tansaşa alışverıse gıderken dank dıye ben araba peşinatı ıcın kredı cektım dedı.. yolda bır aglama krızıne gırmısım, leyn adam bazen dedıgın gıbı ekmek alcak para olmuyo, su bıtıyo 3 gun cesme suyu ıcıyoruz.. pazara gıdemıyoruz, sen kalk sıfır araba diye yırtın sankı padısah torunu.. 2 hafta onceydı işte.. aldım kartlarını elınden (bır kartını bana dogum hedıyesı alsın dıye cıkartmış ama hala hedıyeyı goren yok!!) gıttım annesıne kart borcu ıcın para aldık kadıncagızdan kapattık.. sımdı kayınvalıdeme oduyorum azar azar.. bu ne ya, ben cocuguma bır sey alacakken 40 kez düşünmek ıstemıyorum ve sıfır arabaya bınıp allah korusun kaza falan yaptıgımda da karalar burunmek ıstemıyorum.. neyse kı ıkna ettım ve nisandan ıtıbaren kartlara para gıtmedıgı ıcın o parayı kenara atarak degerlendırıyoruz.. bıraz erkeklerın kafa tası yapısı genişçe oluyor ahhh ahhh

biz ekmeği bile kredi kartıyla alacaz yakında
nakitimiz kalmıyorkii kapatırsak aç kalırız

2 yumurta bıraz fazla kacmış gıbı.. proteın patlaması yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…