kızlar bugun tvde ızledımde gunde 3 kere sekersız kahve ıcmek kansere karsı koruyomus ayrıca antıoksıdan etkısı varmıs spordan once içilirse yag yakımını hızladırıomus
bu arada ben pazrtesıden berı spor yapıom yan sımıtlermı gıdıo ne yanıo gunde 200 mekık 200 bel yan hareketlerı 30 dk yuruyus acaba bısıkletıde eklesemmı yoksazayırlama duruncamı eklesem bılemedım bı fıkır verın
hangi ildesin canım? Meslektaşmışız.fadimem ben oğlanlardan idmanlıyım,ikiside beni uyutmazdı bebeyken 2 yaşına kadar diyelim,günlerce 3 saat uykuyla ayakta kaldığımı bilirim,buneki bebeler yine 5,5 6 gibi ayakta engeç 7 de uyanıyolar zaten akşamda 11 engeç 12 de yataktayım
bende 32 yaşındayım biri 8 diğeri 29 aylık iki oğlum var muhasebeciyim,boyum 1.65 , 84.5 ile başladım evlendiğimde 57 kilo idim il çocuk doğduktan sonra 80 idim sonra minimum 70 oldum ikinci çocukta doğumdan 1 hafta sonra 73 idim sütüm olsun diye yiyerek bu güne geldim kararlıyım ama bu sefer inş. vericem sizlerinde desteğiyle
Anne baba da yoksa olmaz diye düşünüyorum.
ne güzel keşke bizimde tatilimiz olsaydı bu dönemde iyi giderdi
vallahi hiç bilmiyorum canım ben daha başlamadımda arada götürüyorum işte tuvaleti öğrensin diye
ben mayısta başlamayı düşünüyorum
kolay geleeeeeee
sadece onlar var zatiiii
hmm anladım canım
benim eşimdede bende yokmuş öyle bişey ama görümcemin çocukları ortaokula kadar gece çişlerini yaptılar
eltiminde 2 çocuğu var kızı altına yapıyor anaokuluna gidiyor
iki kardeşin çocuklarındada olunca korkuyorum biraz :18:
ne güzel hiç uğraşmamışsın
benimki kakasını söylüyordu 1 yaşından beri
şmdi gökçe kakamı yaptın diyorum 'hayır yapmadım ' diyor
bende 2. yi erkek istiyorum önce sağlık tabiide eşimin gönlünden geçen o
ama ben kızları daha çok seviyorum
hepsi kız olsa itiraz etmem
Çok da iyi çıkmışsın bence, yürüyüşle daha da fit olacaksın.kızlar çok sabırsızlanıyorum biran önce zayıflamak istiyorum
bu fotoları sabah çektim
Eki Görüntüle 670536 Eki Görüntüle 670537
sabah tartıldım 64.3 tüm
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış o, Allah böyle insanlardan hepimizi korusun.aile binasındayım herşeyin içindeler .taşınırdım ama eşimin dükkanı altımızda.
herşeyi çekiyorumda binamızın karsısında oturan bir akrabamızın eşi
eşime sarkıyo ya anlamıyorum bi kadın nasıl bu kadar kalitesiz olur.uğraşmaya değmez biliyorum ama canımıda sıkmıyo değil
Terslesen sen o kadını, akrabaymışsınız ama ne gelirse insanın başına tanıdıktan geliyor zaten.beni her gördüğünde eşimi soruyodu .....nasıl iyimi diyodu
gıcık oluyodum çümkü bana bile bir gün nasılsın demedi kayınpederin yanında hep beni kötülemeye laf sokmaya çalıştı
kendi eşine yemek yapacağına benimkine yapıp getiriyodu .ya bide nasıl anlatsam eşimin yanından dibinden geçmeleri çok yapıyodu
daha bi ton şey saymakla bitmez.
eşimin eline bi tabak verirken eli değiyo falan ama 2yı oldu şimdide başka şeyleryapıyo
Slm canım,o nasıl bir kadınmış canım öyleee.nasıl anladın eşine sarktığı. allh hepimizi şeytan kadınlar korusun.
canım benim yan yağlar aldı başını gitti zayıfladıkça yan yağlar daha çok ortaya çıkıyor sanki:)
canım sabah kahvaltısı en önemli öğün bir daha aksatmamaya çalış
canım cok ama cok az fazlalıkların var. onlardanda kurtulcaksın en yakın zamanda ama dünkü cısssslarınını gördümmm. aaaa ne kadar ayıp insan cıssslarını bizlerlede paylaşırdı:)
oooooff canım bugün senni iş hiç bitmez kolay gelsinnn.
neslim menüler güzel canım. inşşh en kısa zamanda öğretirsin tuvalet alışkanlığını kolay gelsin.
slm kızlar nasılsınız. yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama misafir varken kolay olmuyor. sporda yapamıyorum. bir de üstüne reglim 3 gün geçikti. onun streside var üzerimde. inşllh biran önce adet olurum. ama dün midem bulantı biraz çıkartım hamileik belirtisi falan değildir. hamilelikte mide bulantısı benim bildiğim 6haftadan sonra başlıyor.zaten şuanda hamile olma gibi düşüncem yok inşllh öyle değilidir.
bu arada kızlar bugün a101 plates setleri dambıllar faaln gelçekti bir bakın bence plates topunu almaya karar vermiştim ama ben beceremem gibi geliyor bana
evet canım bende izledim saba tümerde söylediler. 2 sene önce diyetisyenim spordan yarım saat önce kahve içersen yağ yakımı hızlanır demişti. canım hemen simitler kolay kolay gitmiyor. bence bir süre böyle devam et spora yavaş yavaş artırırsın biranda vücudunu okadar çok yorma bence spor zayıflamak için sağlıklı bir yaaşm için ömür boyu yapmamız gerek. çok yoğun spor yaparsan daha çok sıkılırsın bence tabi bu benim fikrim.
o nasıl bir kadınmış canım öyleee.nasıl anladın eşine sarktığı. allh hepimizi şeytan kadınlar korusun.
slm kızlar nasılsınız. yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama misafir varken kolay olmuyor. sporda yapamıyorum. bir de üstüne reglim 3 gün geçikti. onun streside var üzerimde. inşllh biran önce adet olurum. ama dün midem bulantı biraz çıkartım hamileik belirtisi falan değildir. hamilelikte mide bulantısı benim bildiğim 6haftadan sonra başlıyor.zaten şuanda hamile olma gibi düşüncem yok inşllh öyle değilidir.
bu arada kızlar bugün a101 plates setleri dambıllar faaln gelçekti bir bakın bence plates topunu almaya karar vermiştim ama ben beceremem gibi geliyor bana
kızlar bugun tvde ızledımde gunde 3 kere sekersız kahve ıcmek kansere karsı koruyomus ayrıca antıoksıdan etkısı varmıs spordan once içilirse yag yakımını hızladırıomus
bu arada ben pazrtesıden berı spor yapıom yan sımıtlermı gıdıo ne yanıo gunde 200 mekık 200 bel yan hareketlerı 30 dk yuruyus acaba bısıkletıde eklesemmı yoksazayırlama duruncamı eklesem bılemedım bı fıkır verın
hoşgeldin yemekmi yapıyosun ben yemek yaptığımda misafirim olduğunda hiç yemek
onlar gidince yerim
hoşgeldin canım
hangi ildesin canım? Meslektaşmışız.
Çok da iyi çıkmışsın bence, yürüyüşle daha da fit olacaksın.
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış o, Allah böyle insanlardan hepimizi korusun.
Terslesen sen o kadını, akrabaymışsınız ama ne gelirse insanın başına tanıdıktan geliyor zaten.
Slm canım,
Çocuğun var mıydı? Allah gönlüne göre versin inşallah.
bi kadın kesinlikle eşine sarkan bayanı farkeder
burda anlatamicam ama çok yorddular beniçok
çok fazla gb geldi bana nasıl dayanyosun bence bisikleti sonra ekle
Terslesen sen o kadını, akrabaymışsınız ama ne gelirse insanın başına tanıdıktan geliyor
evime geldiğinde bozdum artık dayanamadım.ondan sonrada evine gitmiyorum alakayı kestim.biara bana gelmiyodu eşimin dükkanına gidiyodu.şimdi banada gelmeye başladı maalesef.
ama inanın en çok böle insanların prim etmesi popüler olması canımı yakıyo .
canım allah sana güç versin ne diyim. eşinle hiç konuştun mu bu konuyu?
bi kadın kesinlikle eşine sarkan bayanı farkeder
burda anlatamicam ama çok yorddular beniçok
çok fazla gb geldi bana nasıl dayanyosun bence bisikleti sonra ekle
canım wc oturmuyorsa süslü püslü bir lzımlık alıp ilgisini çekerek
aslında doğru söylüyorsun temizlikten önce olsa daha iyi ama bakalım
napim yaparsa halıya gönderirim yıkamaya canım
uğraşasımda yokki
atlatsaydık bi şu dönemi
sadece yan yağlar varkızlar çok sabırsızlanıyorum biran önce zayıflamak istiyorum
bu fotoları sabah çektim
Eki Görüntüle 670536 Eki Görüntüle 670537
sabah tartıldım 64.3 tüm
menünü beğendim afiyet olsundünkü menüm unutmuşum paylaşmayı
sabah
1 haşlanmış yumurta
kk kadar peynir
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
maydanoz
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
2 kuru kayısı+2 ceviz
beşi bi yerde çay
öğlen
z.yağlı pazı (4-5 çorba kaşığı)
salata 3-4 çatal
yoğurt (2 çorba kaşığı)
2 dilim ince kepekli ekmek
ara
1 küçük elma (1 N**** (Siyahi) büsküvi ikram ettiler)
2.ara
3 adet etiform yulaflı
yeşil çay
akşam
3 küçük yuvarlak dilim patlıcan oturtma
1 kepçe çorba
1 kaşık yoğurt
havuç-marul salatası (yağsız)
2-3 çatal pilav
az şekerli kahve yanında 3,4 küçük kahveli draje( bu aralar türk kahvesine fena düştüm
anladım canım inşallah onada iyi gelir
Allah huzurlu mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin.doğum günü kutlu olsun şekerin
hoşgeldin yemekmi yapıyosun ben yemek yaptığımda misafirim olduğunda hiç yemek
onlar gidince yerim
soğan kürüne zayıflamak için başladım bugün ama kadın hastalıklarına iyi gelmesi daha cazip etti.miyomum var çünkü
gayet güzel duruyosun canm maşallahkıyafetinden tam gözükmüyo göbek mi var sadece
kızlar bugün moralim çok bozuk
çevremdeki insanlar nie bukadar kötü bilmiyorum.
çook bozuk moralim çook
üzülme tatlım eşin ona nasıl davranıyor sen ona bakaile binasındayım herşeyin içindeler .taşınırdım ama eşimin dükkanı altımızda.
eşime sarkıyo ya anlamıyorum bi kadın nasıl bu kadar kalitesiz olur.uğraşmaya değmez biliyorum ama canımıda sıkmıyo değil
evet canım ya bendede pişik yaptı 2 gündecnm bendede var dambılda kullanamıyorum onu hemen sıkılıoyorum
öyle cnm allaha sukur yormadı benı ıns sızde hemen alıstırırsınız
öyle daha kolay olur cnm hem cok zorlanmamıs olur bıde alıstırma kılotunu sevmıyorum ben bızım arkadaslar kuluanmıstıda naylon oldugundan pişik çok yapıoyomuş yınede sen bılırsın ılk alıstırdıgında cocuga 15 dkkada bı sor cısın varmı dıe yok dese bıle lazımlıga otuttur ama kararlı bır sekılde her 15 dkta bır bır hafta sonra bunu 1 satae cıkar sonra 2 ye zaten ondan sonra normal ınsanlar gıbı gelıo sıslerı sımdı onun dk bası sısı gelır ben bu sayade evı pıslettırmeden hallettın sorunu
menun gayet guzel maslh
saol cnm hepımızın evlatlarını
hayırdır onemlı bısı yokya
canım wc oturmuyorsa süslü püslü bir lzımlık alıp ilgisini çekerek
başlat
zaten yaz geliyo daha zorlanorsın şimdi evdeyken halledin derim
zaten annen evde altını bezlicene çişe çıkarcak
15dk da bir
öyle öyle öğrencekler canım
sıkma kendini inşallah öğrenirler
sadece yan yağlar var
bendede var onlşar çirkin duruyor gıcık oluoyrum
doğumdan sonra kaldı gitmiyolar peff
ama kalçan ve toton süper duruyor eritme onları
etek giydiğinde çok yakışır
menünü beğendim afiyet olsun
üzülme tatlım eşin ona nasıl davranıyor sen ona bak
birde o kadını uzaklaştırmanın yolu
yakınsa dükkanı eşine süslen püslen git
o kadını gördüğünde eşinle yakınlaş
sarıl öp eşinede söyle bunu oda sana karşı aynı şekilde davransın
sonra çatlayıp uzaklaşır
birde prim verme
eşinle aranda kötü bişeyde olsa hiç belli etme eşinin ailesinede komşunada
o kadında
uzak dur o seviyesiz hayvan bile demeye yakışmayan kadından
Allah öylelerinden korusun
evet canım ya bendede pişik yaptı 2 günde
bende diyom neden oldu
bezde takmıyom dedim
ama demek ondanmış ozaman onuda kullanmıyorum
normal kilot giydireyim
zaten şuan 15dkda bir çıkarıyom
bir hafta sonramı 1 saate çıkarayım
ama benimki söylemiyor çiş kaka diye
ya yaparsa altına
kızlar bugün moralim çok bozuk
çevremdeki insanlar nie bukadar kötü bilmiyorum.
çook bozuk moralim çook
aile binasındayım herşeyin içindeler .taşınırdım ama eşimin dükkanı altımızda.
canım çok kötü bir durum eşin ne diyo bu konuda bence burda asıl iş eşine düşüyor eşin bir iki terslerse tabii kadında yüz varsa birdaha yapmaz öyle,gerçekten kötü bir durum çok kötübeni her gördüğünde eşimi soruyodu .....nasıl iyimi diyodu
gıcık oluyodum çümkü bana bile bir gün nasılsın demedi kayınpederin yanında hep beni kötülemeye laf sokmaya çalıştı
kendi eşine yemek yapacağına benimkine yapıp getiriyodu .ya bide nasıl anlatsam eşimin yanından dibinden geçmeleri çok yapıyodu
eşimin eline bi tabak verirken eli değiyo falan ama 2yı oldu şimdide başka şeyleryapıyo
muştayım canımhangi ildesin canım? Meslektaşmışız.
Çok da iyi çıkmışsın bence, yürüyüşle daha da fit olacaksın.
Terslesen sen o kadını, akrabaymışsınız ama ne gelirse insanın başına tanıdıktan geliyor zaten.
Slm canım,
Çocuğun var mıydı? Allah gönlüne göre versin inşallah.
aile binasındayım herşeyin içindeler .taşınırdım ama eşimin dükkanı altımızda.
beni her gördüğünde eşimi soruyodu .....nasıl iyimi diyodu
amin duanıza ihtiyacım var.eşimle konuşuyorum hep
konuştuğumada pişman oluyorum çümkü herdefasında aramız bozuluyor.eşime
o beni kıskanıyo (beni çok taklit etti eşimde biliyo )seninde ilgini bu yüzden çekmeye çalışıyo dedim
sakın onunnla konuşma ona fırsat verme dedim.(çünkü konuştuğunda gelip bana söylüyodu farklı anlatıyodu bide)
beni her gördüğünde eşimi soruyodu .....nasıl iyimi diyodu
Merhaba Arkadaşlar;
Kimseyi tanımıyorum ama benide alın aranıza ne olur.
Bugün itibari ile diyete girdim
70.3 ile başladım 1 ayda 6 kilo vermem lazım eşimde iddaya girdik 27 nisanda tartıda 64.3 görmem lazım.
Bugün ki yediklerimi yazarak başlıyorum
Geç kalkıyoruz o yüzden
Öğlen 2 dilim ekmek, peynir, domates
Aralar bi çay kaşığı kahveyi çay bardağı suda karışıtırp içtim( arkadaşımınn annesi bu sayede 110 kilodan 85e düştü))
Akşam 1 kase mercimek çorbası
Şimdi 5 badem 4 fındık ve bir kupa limonlu çay
Az gibi geliyo ama sanırım kahveden kaynaklı hiç açlık hissetmedim hadi hayırlısı
canım doğru diyorsun altı bezli insan yoktur ergeç öğrenecek
ama çocuk psikolojisinde tuvalet eğitimi çok önemli
çocuk hazır olmadığında yada zorlamayla öğrenirse psikolojik anlamda çöküntü yaşadığında geri adım atacaktır
alt ıslatmalar başlayacaktır
menüm bugün kötü valla
ama yinede yazacam yolun saçımı başımı
sabah:
2 küçük dilim çavdarla tos beyaz peynirli
domates salatalık, 3 tane zeytin
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 3ü 1 arada
öğlen
1 kase yoğurt
1 saç böreği
ara
1 elma
ara
1 kruvasan
akşam
1 kase cacık
3 tane köfte+3 parmak kadar patates (fırında)
1 dilim ekmek
ara
1 çokonat
1 çay tabağı kadar cips
akşam yemeğinden önce 45 dk yürüdüm eve gelincede 1 sade soda içtim
kizlaaar
ya yarin gec vakitte yada cuma günü yatili misafirim geliyor
hemdeee 4 cocukluuuu
2 3 gün kadar kalicaklar galiba
yarin belki sadece sabah ugrayabilirim gerci cuma gelirlerse aksamda ugrayabilirim
mutfakta coook isim var coook :104:
neler yapacagimi söylemiyeyim :106:
insallah pazartesi firsat bulup tartilip bildirim yapabilirim :26:
öyle iste kizlaar
Canlarım benim ben fazla giremiyorum nete ama pazartesiden itibaren listenize beni de eklermisin pazartesi sabah kilomu net yazarım ve tabi ideal kilomu da ayyyy heyecanlandım sizinle olmak cok güzel iyiki burdayım ay valla motivasyonum geri geldi ayoll:))))
Merhaba arkadaslar,
benide araniza alirmisiniz?
23.03.2013 itibari ile 80 Kg ile kalori sayarak kilo verme sevdasina düstüm.
Bugün 3.günüm ve
sabah tartildigimda 79,2 idim.
Simdiden fark gösterdi kendini.
Fakat kilo verme göstergesini sadece haftada 1 kez güncellemeyi düsünüyorum, büyük ihtimalle Pazar günü,
cünkü o gün ilk edimimi attim kilo verme yolunda.
Dilerim asagida yazan kilo hedefime ulasirim saglikla.
Hepimiz icin ayni seyi diliyorum.
Birde unutmadan, normalde spor yaparak degil,
tamamen yememe dikkat ederek kilo vermek istiyordum.
Fakat konulara baktigim kadariyla herkes spor ile destekliyor rejimini,
bende herkes yapiyorsa bende yaparim diye düsündüm.
27.03.2013 itibari ile yani bu aksam Leslie ile yürümeye basladim.
Youtube'den "Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone" yazinca cikiyor,
zaten bircogunuz biliyorsunuzdur bunu.
Hesapladigima göre kendi kilomda yarim saat Leslie ile yürüyerek 100,8kcal kaybettim.
27.03.2013 itibari ile, yani yine bugün "Besi bir yerde" cayi icmeye basladim.
Bugün ögle ve aksam birer bardak ictim, umarim ise yarayacak ve metabolizmami hizlandiracaktir. :126:
Sanirim bu aksam diyeceklerim bu kadar.
Hepinizi sevgi ile selamliyorum
canım çok kötü bir durum eşin ne diyo bu konuda bence burda asıl iş eşine düşüyor eşin bir iki terslerse tabii kadında yüz varsa birdaha yapmaz öyle,gerçekten kötü bir durum çok kötüarkadaşında dediği gibi ne gelersi yakınından akrabandan geliyo daha çok
muştayım canım
canım bizim burda da öyle yüzsüzler var benim eşimde sert biri değil malesef kimseyi kıramıyor bende çok sinir oluyorum erkekler hiç bişeyi bizler gibi hemen anlayamıyorlar malesef
söylemıyosa sen yıne 2 hafta 15 dk bır gotur sonra zaten cabuk öğreniyo şimdiki çocuklar masllah 2 hafta sonra 1 saate cıkar cnm bı sure sonra kendı rahatsız olup söylücek zaten.2 hafta dısını sıkıcan cnm ama emın ol ıyıkı yaz gelmeden ögrettım dıcencanım wc oturmuyorsa süslü püslü bir lzımlık alıp ilgisini çekerek
başlat
zaten yaz geliyo daha zorlanorsın şimdi evdeyken halledin derim
zaten annen evde altını bezlicene çişe çıkarcak
15dk da bir
öyle öyle öğrencekler canım
sıkma kendini inşallah öğrenirler
sadece yan yağlar var
bendede var onlşar çirkin duruyor gıcık oluoyrum
doğumdan sonra kaldı gitmiyolar peff
ama kalçan ve toton süper duruyor eritme onları
etek giydiğinde çok yakışır
menünü beğendim afiyet olsun
üzülme tatlım eşin ona nasıl davranıyor sen ona bak
birde o kadını uzaklaştırmanın yolu
yakınsa dükkanı eşine süslen püslen git
o kadını gördüğünde eşinle yakınlaş
sarıl öp eşinede söyle bunu oda sana karşı aynı şekilde davransın
sonra çatlayıp uzaklaşır
birde prim verme
eşinle aranda kötü bişeyde olsa hiç belli etme eşinin ailesinede komşunada
o kadında
uzak dur o seviyesiz hayvan bile demeye yakışmayan kadından
Allah öylelerinden korusun
evet canım ya bendede pişik yaptı 2 günde
bende diyom neden oldu
bezde takmıyom dedim
ama demek ondanmış ozaman onuda kullanmıyorum
normal kilot giydireyim
zaten şuan 15dkda bir çıkarıyom
bir hafta sonramı 1 saate çıkarayım
ama benimki söylemiyor çiş kaka diye
ya yaparsa altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?