ayyy ben bile sinir oldum kadına yaaabeni her gördüğünde eşimi soruyodu .....nasıl iyimi diyodu
gıcık oluyodum çümkü bana bile bir gün nasılsın demedi kayınpederin yanında hep beni kötülemeye laf sokmaya çalıştı
kendi eşine yemek yapacağına benimkine yapıp getiriyodu .ya bide nasıl anlatsam eşimin yanından dibinden geçmeleri çok yapıyodu
daha bi ton şey saymakla bitmez.
eşimin eline bi tabak verirken eli değiyo falan ama 2yı oldu şimdide başka şeyleryapıyo
ayy zayıfladıkça ortaya çıkmasın yaaacanım benim yan yağlar aldı başını gitti zayıfladıkça yan yağlar daha çok ortaya çıkıyor sanki:)
canım cok ama cok az fazlalıkların var. onlardanda kurtulcaksın en yakın zamanda ama dünkü cısssslarınını gördümmm. aaaa ne kadar ayıp insan cıssslarını bizlerlede paylaşırdı:)
bende yürüyorum 2 haftadır ama hiç değişiklik yokkızlar bugun tvde ızledımde gunde 3 kere sekersız kahve ıcmek kansere karsı koruyomus ayrıca antıoksıdan etkısı varmıs spordan once içilirse yag yakımını hızladırıomus
bu arada ben pazrtesıden berı spor yapıom yan sımıtlermı gıdıo ne yanıo gunde 200 mekık 200 bel yan hareketlerı 30 dk yuruyus acaba bısıkletıde eklesemmı yoksazayırlama duruncamı eklesem bılemedım bı fıkır verın
inşallah canım ama yürümenin faydası olmuyor sankiAnne baba da yoksa olmaz diye düşünüyorum.
Çok da iyi çıkmışsın bence, yürüyüşle daha da fit olacaksın.
eşin ne diyor peki canım? saçmalama diyordur klasik erkek tepkisievime geldiğinde bozdum artık dayanamadım.ondan sonrada evine gitmiyorum alakayı kestim.biara bana gelmiyodu eşimin dükkanına gidiyodu.şimdi banada gelmeye başladı maalesef.
ama inanın en çok böle insanların prim etmesi popüler olması canımı yakıyo .
canım lazımlık aldık ama annemlerdecanım wc oturmuyorsa süslü püslü bir lzımlık alıp ilgisini çekerek
başlat
zaten yaz geliyo daha zorlanorsın şimdi evdeyken halledin derim
zaten annen evde altını bezlicene çişe çıkarcak
15dk da bir
öyle öyle öğrencekler canım
sıkma kendini inşallah öğrenirler
sadece yan yağlar var
bendede var onlşar çirkin duruyor gıcık oluoyrum
doğumdan sonra kaldı gitmiyolar peff
ama kalçan ve toton süper duruyor eritme onları
etek giydiğinde çok yakışır
bende normalde yetinmem ama işte tuttum kendimihoca anlatıyordu bi burasını hatırlıyorum ben hiç öğretmesek de öğreniyolarmış diye
yoksa ne olduğunu bilmiyorum tatlım doğru diyosundr :26:
regli öncesi yine iyi benceben çok çok daha abartıyorum
öyle bi çay tabağıyla da yetinmem koca paketi bitiririm
1 ay yürü bakalım sabret canım, hemen 1 haftada olmaz, önce kaslar şişiyorya, sonra gün geçtikçe sıkılaşacaksın.
ayyy ben bile sinir oldum kadına yaaa
ayy zayıfladıkça ortaya çıkmasın yaaa
gel canım heradim ikram ederiz size
yemeyi sevdiğim gibi yedirmeyide severim
bende yürüyorum 2 haftadır ama hiç değişiklik yok
inşallah canım ama yürümenin faydası olmuyor sanki
eşin ne diyor peki canım? saçmalama diyordur klasik erkek tepkisi
canım lazımlık aldık ama annemlerde
tam olarak başlayınca getircem klozet kapağı alacam
bu arada kalça iyide işte bana çok büyük geliyor
buaralar taktım kalçama
bende normalde yetinmem ama işte tuttum kendimi
sözde tuttum yani
canım o yüzsüzlerden her yerde var,ben sana katılmıyorum erkekler bizden de iyi anlıyorlar o tip kadınları,eğer eşini gerçekten seviyorsa bir erkek ailesini ve kendini hertürlü tehlikeden korumalıdır bence
buaralar taktım kalçama
sözde tuttum yani
eşim terslemedi malesef sadece yemek veririse artık almaz çok tartışmıştık zamanında çünkü.(şeker veren olursa alma dedimcanım çok kötü bir durum eşin ne diyo bu konuda bence burda asıl iş eşine düşüyor eşin bir iki terslerse tabii kadında yüz varsa birdaha yapmaz öyle,gerçekten kötü bir durum çok kötüarkadaşında dediği gibi ne gelersi yakınından akrabandan geliyo daha çok
muştayım canım
canım gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim..deli oluyorum böyle insanlara..kocanın ona karşı davranışları nasıl peki terslesin oda akrabysa akraba haddini bilsin terbiyesiz..
ne yapabilirimki şimdi bu yıl yani hergün binamızda hergün birine geliyo sözde birini eşimle dükkanla ilgili bi işi olunca hemen aşağı eşimin dükkanına iniyo .eşime dedim yanına geldiğinde bana söle die o gittikten sonra arıyo geldi dione yapmayı düşünüyorsun eşine söyledin mi böyle kadınlara sinir oluyorum
bize sarkan olunca canlarını okuyolarama.buarda onun eşide bana bakıyodu biara (başka bişi yapmasına katiyyen müsade etmem)canım bizim burda da öyle yüzsüzler var benim eşimde sert biri değil malesef kimseyi kıramıyor bende çok sinir oluyorum erkekler hiç bişeyi bizler gibi hemen anlayamıyorlar malesef
kadın erkek farklıdır diyodu biara erkekler böle düşünüyo malesefcanım o yüzsüzlerden her yerde var,ben sana katılmıyorum erkekler bizden de iyi anlıyorlar o tip kadınları,eğer eşini gerçekten seviyorsa bir erkek ailesini ve kendini hertürlü tehlikeden korumalıdır bence
ilk başta aynen böle diyordu.hatta abartyosun diyodu ama sonra farkedilmicek gb değildi
buaralar taktım kalçama
sözde tuttum yani
tabiki korumalı ama benim eşim yakıştıramıyor ama ben anlaya biliyorum bence kadınlar daha hissiyatlı kadınlar kalbiyle düşünür çok duygusal ama erkekler beyniyle düşünür hep mantık arar bence bu da benim görüşüm ben çoğu kez öndecen farkına vardığım şeyi eşim yıllar sonra farkına varmış oluyor çünki kadınlar çok inceliyor herşeyi
evet canım bende de aynı onun eşide benim neler yaptığımı takip ediyormuş kiloma bile yani biz uzaklaştık Allah yardımcın olsun çok kötü ya bence kocana çok belli edince havalara giriyorlar pek belli etme Allah ıslah etsin şuanda hep bizi takip ediyorlareşim terslemedi malesef sadece yemek veririse artık almaz çok tartışmıştık zamanında çünkü.(şeker veren olursa alma dedim)
ne yapabilirimki şimdi bu yıl yani hergün binamızda hergün birine geliyo sözde birini eşimle dükkanla ilgili bi işi olunca hemen aşağı eşimin dükkanına iniyo .eşime dedim yanına geldiğinde bana söle die o gittikten sonra arıyo geldi dio
bize sarkan olunca canlarını okuyolarama.buarda onun eşide bana bakıyodu biara (başka bişi yapmasına katiyyen müsade etmem)
eşim evlerine gitmemizi o yüzden yasakladı.
kadın erkek farklıdır diyodu biara erkekler böle düşünüyo malesef
ilk başta aynen böle diyordu.hatta abartyosun diyodu ama sonra farkedilmicek gb değildi
kızlar eşimi sormuşsunuz hepinize bir yazıyım dedim
eşim ilk başlarda akraba olduğu için farketmedi keşkede öylece kalsaydı .2yıl oldu biz bir yıl hep tartıştık sonraki yılda artık pes ettim hem bina hem o bayan psko terapi aldım şimdi daha sakinim ama bu seferde çevremin onu övmesi yanlış geliyo
eşimden Allah razı olsun o kaynpederdeyse biz gitmeyelim diyo bide yanlış hareketini hiç görmedim.
o eşimin yanından geçerken (göğsü bayağı açıktı )nasıl desem karşı karşıya ve sıkıştırır gb geçmmişti mesela
eşim (hiçkimse eşini böle görmek istemez) ona hiç bakmamış yüzünü çewirmişti
hiç o bayannın yüzüne bakmıyo korkusundan (benden korkuyo korkuttum onucıss yaptım)
konuşurkende yüzüne bakmıyo
Benim kızlar ikisi de gece altını ıslattı canım, büyük 10 yaşına kadar yaptı, küçük 7 yaşında ve işiyor geceleri
banada doktorum şekere yatkınlığın var dedi aslında çoook dikkat etmem lazım
ben niye hala oturuyorum acaba :97:
kalksamda baslasam atik ama nerden :44:
börekdenmi ,kekdenmi ,yemeklerdenmi ,tatlimi :111:
merhaba kızlar
ne güzel zayıflamışken şimdi tekrar kilo aldımçok mutsuzum
öncelerinde de kk da takımdaydım.buradaki destek büyük rol oynuyor bende.
iştahımıda kapatamıyorum.yemek fabrikasında çalışıyorum onunda etkisi var :44:
bahanesi olamaz tabi.desteğiniz sayesinde bir kere daha başabilmeyi umuyorum
kızlar çok sabırsızlanıyorum biran önce zayıflamak istiyorum
bu fotoları sabah çektim
Eki Görüntüle 670536 Eki Görüntüle 670537
sabah tartıldım 64.3 tüm
aile binasındayım herşeyin içindeler .taşınırdım ama eşimin dükkanı altımızda.
herşeyi çekiyorumda binamızın karsısında oturan bir akrabamızın eşi
eşime sarkıyo ya anlamıyorum bi kadın nasıl bu kadar kalitesiz olur.uğraşmaya değmez biliyorum ama canımıda sıkmıyo değil
ay saol canım ya içime su serptin vallasöylemıyosa sen yıne 2 hafta 15 dk bır gotur sonra zaten cabuk öğreniyo şimdiki çocuklar masllah 2 hafta sonra 1 saate cıkar cnm bı sure sonra kendı rahatsız olup söylücek zaten.2 hafta dısını sıkıcan cnm ama emın ol ıyıkı yaz gelmeden ögrettım dıcen
yürüyüş iyigelicek üzülme 2 hafta sonra bak nasıl eriyo o kalçalar
buaralar taktım kalçama
sözde tuttum yani
yürüyüşe gidiyoruuuuuuuuuuuuuum
korkuttunmu adamı iyi ettin korksunlar zateneşim terslemedi malesef sadece yemek veririse artık almaz çok tartışmıştık zamanında çünkü.(şeker veren olursa alma dedim)
ne yapabilirimki şimdi bu yıl yani hergün binamızda hergün birine geliyo sözde birini eşimle dükkanla ilgili bi işi olunca hemen aşağı eşimin dükkanına iniyo .eşime dedim yanına geldiğinde bana söle die o gittikten sonra arıyo geldi dio
bize sarkan olunca canlarını okuyolarama.buarda onun eşide bana bakıyodu biara (başka bişi yapmasına katiyyen müsade etmem)
eşim evlerine gitmemizi o yüzden yasakladı.
kadın erkek farklıdır diyodu biara erkekler böle düşünüyo malesef
kızlar eşimi sormuşsunuz hepinize bir yazıyım dedim
eşim ilk başlarda akraba olduğu için farketmedi keşkede öylece kalsaydı .2yıl oldu biz bir yıl hep tartıştık sonraki yılda artık pes ettim hem bina hem o bayan psko terapi aldım şimdi daha sakinim ama bu seferde çevremin onu övmesi yanlış geliyo
eşimden Allah razı olsun o kaynpederdeyse biz gitmeyelim diyo bide yanlış hareketini hiç görmedim.
o eşimin yanından geçerken (göğsü bayağı açıktı )nasıl desem karşı karşıya ve sıkıştırır gb geçmmişti mesela
eşim (hiçkimse eşini böle görmek istemez) ona hiç bakmamış yüzünü çewirmişti
hiç o bayannın yüzüne bakmıyo korkusundan (benden korkuyo korkuttum onucıss yaptım)
konuşurkende yüzüne bakmıyo
çiko olmayaymış ama genede toparlamışsınsabah:yok
öğlen :tavada 3 damla yağlı mısır unlu balık salata
ara:biter çiko çok canım çekti 100 kaloriyi geçmez :18:
akşam:1 küçük kepçe mercimek çorbası 1 kase form mısır gevreği az yağlı sütle
ara :3 gün kurusu kayısı şekersiz kahve
2lt su 1 form ve 5 i biryerde çay ikisini aynı suda bekletiyorum
sporla erimiştir onlar canım üzülme yarın toparlarsınmerhabalar
bugün misarliğe gittim ve kaçırdım sanki
menümü bi yazayım
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı:yarım simit,yarım haslanmıs yumurta,dometes salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay
ara:yok
öğle:2 dilim patetesli börek bir elmalı turta
ara:bir elma
aksam: 2 kasık barbunya,bir kasık ıspanak,tursu yoğurt,bir kasık kayısı hosafı
ara: şekersiz türk kahvesi,yeşil çay,bir portakal
ek:40dk yürüyüş,40dk plates,3 litre su
sen takma kafana canımslm kizlar ben topige gelemiyom cok zor gunler geciriyorum oglumun okulu olana kadar fazla gelemiyecem ama arada gelirim cok yoruluyorum umrim kilo almam simdilik tartilmayi biraktim
neyse gene tansiyonum dusuyor galiba basim hep donuyor ben kacar hepinizi opuyorum
Merhaba arkadaslar,
benide araniza alirmisiniz?
canim pazartesi abababa ya mesaj yazarsin
basslangic
bu hafta
hedef
diye ilk bildirim yaptigin hafta liste alti olur onda sonraki haftdada listede olursun insallah
ay saol canım ya içime su serptin valla
ben sanki hiç çiş demicek gibi düşnüyom
sonunu bilmediğim birşey herzaman endişe verir bana takarımda takar
artık sonuçlanana kadar yerim kendimi
bugünde ıslattı altını hiç söylemiyo
bazen 15dk unutuyom
bide kakasını yaparken ıkınbnırken yakalıyom
oğlum dur tuvalet diyorum koşarak
ama kakayı yetiştirsem bu sefer çişini etmiş oluyor
ıkındığından
sendede oluyormuydu böyle canım
ay kafanı ağrıtcam ama böyle çok sorularım olur benim artık
yürüyüş iyigelicek üzülme 2 hafta sonra bak nasıl eriyo o kalçalar
korkuttunmu adamı iyi ettin korksunlar zaten
erkeklere yüz verdinmi astarını çıkart derler
ama bellide etme kıskandığını tatlım
çiko olmayaymış ama genede toparlamışsın
afiyet olsun canım
sporla erimiştir onlar canım üzülme yarın toparlarsın
sen takma kafana canım
inşallah kısa zamanda işlerini halledersin uygun bir okul bulursunuz
dert etme üzme kendini dualarımız seninle
sabah tartıldım 64.3 tüm
[/COLOR][/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?