cnm dedımya benımkı kendı gıtmek ıstedı hıç altına yapmadı hatta dısarı gıderken bez baglıyodum dısarı yaptıramam dıye cocuk beze yapmıodu cısım geldı bezı ac dıe aglıodu ama her cocuk farklı benımkının konusması gec oldu cnm ama bızım alt komsuda alıstırıo sımdı bıktım hergun camasır yıkamaktan dıe aglıodu artık ama 2 haftada yapa yapada olsa alıstı cnm sen daha yenı basladın bazen hıç alısmıcak gıbı dusunmen gayet normal ama emın ol öğrenecek bosuna demıolar cennet anaların ayagı altındadır dıe sen sabırla devam et 1 ay surmez cektıgın sıkıntıay saol canım ya içime su serptin valla
ben sanki hiç çiş demicek gibi düşnüyom
sonunu bilmediğim birşey herzaman endişe verir bana takarımda takar
artık sonuçlanana kadar yerim kendimi
bugünde ıslattı altını hiç söylemiyo
bazen 15dk unutuyom
bide kakasını yaparken ıkınbnırken yakalıyom
oğlum dur tuvalet diyorum koşarak
ama kakayı yetiştirsem bu sefer çişini etmiş oluyor
ıkındığından
sendede oluyormuydu böyle canım
ay kafanı ağrıtcam ama böyle çok sorularım olur benim artık
yürüyüş iyigelicek üzülme 2 hafta sonra bak nasıl eriyo o kalçalar
korkuttunmu adamı iyi ettin korksunlar zaten
erkeklere yüz verdinmi astarını çıkart derler
ama bellide etme kıskandığını tatlım
çiko olmayaymış ama genede toparlamışsın
afiyet olsun canım
sporla erimiştir onlar canım üzülme yarın toparlarsın
sen takma kafana canım
inşallah kısa zamanda işlerini halledersin uygun bir okul bulursunuz
dert etme üzme kendini dualarımız seninle
aksam azmı olmus nemenüm;
sabah ılık limonlu su bir kupa
8.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekm
3 çt peynir
1 tk tah/pek
3 zeytin
salatalık/maydanoz
12.00 ara 2 ceviz
13.00 öğlen
çok az tarhana çorbası
1 tabak kuru fas.
5 kaş pilav
15.00 sütlü tek şekerli kahve
16.00 bir portakal
19.00 akşam
6 kaş yoğurt/ 5 kaşık nesfit
sabah akşam 20'şer dak spor
evet canım bende izledim saba tümerde söylediler. 2 sene önce diyetisyenim spordan yarım saat önce kahve içersen yağ yakımı hızlanır demişti. canım hemen simitler kolay kolay gitmiyor. bence bir süre böyle devam et spora yavaş yavaş artırırsın biranda vücudunu okadar çok yorma bence spor zayıflamak için sağlıklı bir yaaşm için ömür boyu yapmamız gerek. çok yoğun spor yaparsan daha çok sıkılırsın bence tabi bu benim fikrim.
kızlar tahınlı kurabıye yaptım tadına bakım dıe 2 tane yedım cok pışmanın oysa ne guzel bıtırmıstım gunu ama onu yedıgım halde ve tok karnına üzerimde giyili 68.4 cıktım kurabıyeler zayıflattımı ne
öyle cnm asıl o küçük görünen seylerın kalorısı yokmu neyse bıda yapmam artık bende 60 olmak ıstıom artık sıkıldım dıyette olmaktanbende bişey yiyince pişman oluyorum fakat o bile büyük bi başarı benim için en azından yememem gerektiğini kavrayabildim artık eskiden olsa amannnn bişey olmaz su kadarcık seyden derdim zaten öle diye diye 87 kilo olmustum ki gözümü actılar zar zor 72 ye düştüm şimdi ise hedefim 60 ah ah 60 yazmak bile cok güzelll
kızlar siz aynı anda 5-6 kişiye alıntı yaparak cvp veriyorsunuz. nasıl oluyo o yaaa bide kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim yardım edermisiniz
evet canım bende de aynı onun eşide benim neler yaptığımı takip ediyormuş kiloma bile yani biz uzaklaştık Allah yardımcın olsun çok kötü ya bence kocana çok belli edince havalara giriyorlar pek belli etme Allah ıslah etsin şuanda hep bizi takip ediyorlar
sabah:yok
öğlen :tavada 3 damla yağlı mısır unlu balık salata
ara:biter çiko çok canım çekti 100 kaloriyi geçmez :18:
akşam:1 küçük kepçe mercimek çorbası 1 kase form mısır gevreği az yağlı sütle
ara :3 gün kurusu kayısı şekersiz kahve
2lt su 1 form ve 5 i biryerde çay ikisini aynı suda bekletiyorum
kızlar deneme yapıom gülmeyin sakınnnmerhabalar
bugün misarliğe gittim ve kaçırdım sanki
menümü bi yazayım
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı:yarım simit,yarım haslanmıs yumurta,dometes salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay
ara:yok
öğle:2 dilim patetesli börek bir elmalı turta
ara:bir elma
aksam: 2 kasık barbunya,bir kasık ıspanak,tursu yoğurt,bir kasık kayısı hosafı
ara: şekersiz türk kahvesi,yeşil çay,bir portakal
ek:40dk yürüyüş,40dk plates,3 litre su
öyle cnm asıl o küçük görünen seylerın kalorısı yokmu neyse bıda yapmam artık bende 60 olmak ıstıom artık sıkıldım dıyette olmaktan
cnm alıntı ıle cevapla yazıoya onun yanında artı işaretı var alıntılamak ıstedıklerıne artıya basıp sonra konuya cvb ver dıcen ıns anlasılırolmustur
cok saol canım becerdim galiba ayyy millet ne cahilmiş dicekler ama ne yapayım ya acemiyim daha ayrıca ben 60 olacagıma inanıyorum sende inan burdaki o motıvasyon oldukca 55 bile oluruz canım ayyy inşallah ya rabbimmm
ıns cnm ama ben 60 olsam yeter ya 55 cok zayıf olur sankı ne demısler yemegın salçalısı kadının kalçalısı zayıflıcam dıede boru gıbı olmak ıstemıom açıkcası hatlarımız bellı olsun bıraz hem bazen goruorum nasıl kıloluya gıydıgı yakısmıyosa cok zayıfada yakıstırmıom ben
ay inşallah valla çok taktım busefer1 ay yürü bakalım sabret canım, hemen 1 haftada olmaz, önce kaslar şişiyorya, sonra gün geçtikçe sıkılaşacaksın.
ölçülerimde değişmedi canımhemen bellı olmaz cnm az sabır et bak neler oluyor spor kıloda pek bellı etmeyebilir ama ölçülerini alırsan kesın ıncelmısındır
klasik erkek cevabıilk başta aynen böle diyordu.hatta abartyosun diyodu ama sonra farkedilmicek gb değildi
canım yürüyorum ama faydası olmuyor sanırımçok fazlalığın yok bebeğim biraz göbek ve yanlar var da işte ben de böyleyim spor yapmamız lazım
okula başlayacak diyordun almadılarmı canım orayta? allah yardımcın olsun valla zor durumunslm kizlar ben topige gelemiyom cok zor gunler geciriyorum oglumun okulu olana kadar fazla gelemiyecem ama arada gelirim cok yoruluyorum umrim kilo almam simdilik tartilmayi biraktim
neyse gene tansiyonum dusuyor galiba basim hep donuyor ben kacar hepinizi opuyorum
ayy inşallah canım yaaayürüyüş iyigelicek üzülme 2 hafta sonra bak nasıl eriyo o kalçalar
canım genel olarak bize sabahın fazla akşamında çok az geliyormenüm;
8.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekm
3 çt peynir
1 tk tah/pek
3 zeytin
salatalık/maydanoz
12.00 ara 2 ceviz
13.00 öğlen
çok az tarhana çorbası
1 tabak kuru fas.
5 kaş pilav
16.00 bir portakal
19.00 akşam
canım benim ya süpersin sen niye diyet falan yapıonki senin gibi olsam hiç çekmem bu eziyeti sadece abartmadan ye yiyeceğin seyleri valla cok begendim ben utanarak sölüyorum ki boy 155 kilo 72 top gibiyim yanii
canım çok teşekkür ederim gerçek görüntümle foto farkediyor ama okadar ince değilim normaldeben gene ftemize gönderdim mesajı yA cözemedim ben bu işi yaa gülmeyin sakın haa umaycım süpersin yaa nazar değmesin
bazen bendede öyle oluyorkızlar tahınlı kurabıye yaptım tadına bakım dıe 2 tane yedım cok pışmanın oysa ne guzel bıtırmıstım gunu ama onu yedıgım halde ve tok karnına üzerimde giyili 68.4 cıktım kurabıyeler zayıflattımı ne
bende sezeryan oldum cnm ama gıdecek bu kılolar baska yolu yokhaklısın tabi canım benim yüzüm küçük zaten tek sorunum göbek o da sezeryandan kaldı 55 olursam yüzüm falan çöker çirkin olurum en ideal 60 amannn alan almış satan satmış demi ya zaten benim eşimde göbekli yakışıyoz yani sorun yok ALLAH ondan razı olsun cok destek oldu bana onun sayesinde kilo verdim kırmadan beni üzmeden zayıflattı beni adam ama bu sefer de kendi göbeklendi ama ona yakışıyo yaa ben onu öle seviyom
sakın bozma cnm fayda etmıo dıe fayda edıp etmıcenı anlaman ıçın en az 1 ay denemen lazım ama yuruyusun yanında mekık yap bıraz faydasını gorursun sende benım gıbı fazlalıgın fazla degıl gobegı erıttıkmı tmm bunun ıçınde mekık sart cnm azda olsa yatmadan önce yap bence
ay inşallah valla çok taktım busefer
ölçülerimde değişmedi canım
klasik erkek cevabı
kızların dediği gibi kıskandığını çok belli etme
adamaın fikrinde yoksada aaa evet yaa deyip kadını farkedebilir, alıcı gözle bakabilir
erkekler bizim gibi değil sonuçta onları kandırmak kolay
canım yürüyorum ama faydası olmuyor sanırım
okula başlayacak diyordun almadılarmı canım orayta? allah yardımcın olsun valla zor durumun
ayy inşallah canım yaaa
çok istiyorum inan
canım genel olarak bize sabahın fazla akşamında çok az geliyor
ama sen bu şekilde yiyorum deyince bişey diyemiyorum tatlım
afiyet olsun inşallah bu hafta güzel gidecek
canım çok teşekkür ederim gerçek görüntümle foto farkediyor ama okadar ince değilim normalde
çok sağol, mutlu ettin beni
bazen bendede öyle oluyor
ama devamı gelirse fena olur
inşallah canım hepimiz için aynı dileklerlecanım çok teşekkür ederim gerçek görüntümle foto farkediyor ama okadar ince değilim normalde
çok sağol, mutlu ettin beni
canım gercekten cok güzel fiziğin mutlu ettiysem ne mutlu bana inş istediğin kiloya düşersin en kısa zamanda
dün mekik yapmayada başladımbende sezeryan oldum cnm ama gıdecek bu kılolar baska yolu yok
sakın bozma cnm fayda etmıo dıe fayda edıp etmıcenı anlaman ıçın en az 1 ay denemen lazım ama yuruyusun yanında mekık yap bıraz faydasını gorursun sende benım gıbı fazlalıgın fazla degıl gobegı erıttıkmı tmm bunun ıçınde mekık sart cnm azda olsa yatmadan önce yap bence
ne guzel cnm o zaman az sabır bende kalçadan almıom aslında suan benım heryerım orantılı bıyerlerım cıkmıo ama ben bıraz daha ıncelmek ıstıyorum bıraz ırı kemıklıyım oyuzden normalden bıraz zayıf olmalıyım senınde kalcanda o kadar abartılacak bısı yok o vucut seklı gobek gıttımı yeter bence tabı senın kendını ıı hıssetmen daha onemlı
inşallah canım hepimiz için aynı dileklerle
buarada hatırlatma yapayım canım alıntı yaparken alıntının başında ve sonunda köşeli parantez içinde /QUOTE yazar
onu silmemeye çalış yoksa alıntı bozuluyor
dün mekik yapmayada başladım
ben aldımmı kalçadan alıyorum yan yağlarımda çok ama kalça kadar takmıyorum kafaya
sabah
Eki Görüntüle 671289
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane köfte
3-4 parça ince dilim patates, biber
cacık
ara
3ü 1 arada
ara
1 dilim ekmek arası üçgen peynir (akşam az yiyeyim diye yedim ama :26:
akşam
3 tane köfte
3 tane pirzola (fırında ızgara)
salata
1 dilim ekmek
ara
10 tane fındık
ne guzel cnm o zaman az sabır bende kalçadan almıom aslında suan benım heryerım orantılı bıyerlerım cıkmıo ama ben bıraz daha ıncelmek ıstıyorum bıraz ırı kemıklıyım oyuzden normalden bıraz zayıf olmalıyım senınde kalcanda o kadar abartılacak bısı yok o vucut seklı gobek gıttımı yeter bence tabı senın kendını ıı hıssetmen daha onemlı
2. ara fazla olmus sankı 1 ayranla 1 galeta yesen daha tok tutardı sankı bıde üçgen peynır yaglı aksamda ekmek yemıssın ya 2. arayı yapmasaydın yada aksam ekmek yemeseydın cnm
ben açlıktan ölürüm ozaman
amin canm Rabbim hepimizi korusun.evet canım bende de aynı onun eşide benim neler yaptığımı takip ediyormuş kiloma bile yani biz uzaklaştık Allah yardımcın olsun çok kötü ya bence kocana çok belli edince havalara giriyorlar pek belli etme Allah ıslah etsin şuanda hep bizi takip ediyorlar
kız sana yorum yapmak çok zor oluyo güzel menülerinin hepsi beğeniyorm bensabah:yok
öğlen :tavada 3 damla yağlı mısır unlu balık salata
ara:biter çiko çok canım çekti 100 kaloriyi geçmez :18:
akşam:1 küçük kepçe mercimek çorbası 1 kase form mısır gevreği az yağlı sütle
ara :3 gün kurusu kayısı şekersiz kahve
2lt su 1 form ve 5 i biryerde çay ikisini aynı suda bekletiyorum
amiiiiiiinnbende yapıyodum valla hatırlıyorum da
yazık anneme bi gün o bi yere gitmişti o gece yapmamıştım sonra annem gelince yapmaya devam ettim
annem de dediydi niye babana yapmıyon diye
babalara işenmez annelere işenir demişim
ay tam ibretlik bi çocuğum
ama genetikmiş sanırım bu durum.. babam da uzun süre altını ıslatmış.
dikkat etmek gerekiyor da işte çikodan uzak durmak da çok zor :26:
offf
:111::111::111:
hoşgeldin tatlım
çok fazlalığın yok bebeğim biraz göbek ve yanlar var da işte ben de böyleyim spor yapmamız lazım
yazdıklarını okudum canım Allah böylelerinden korusun cidden çok sinir bozucu bi durum..
Allah sabır versin :26:
sanki kaçırmışsın ama ben diyetini etkileyeceğini düşünmüyorum.akşamın güzel sporunada hayran oldumaaah ahmerhabalar
bugün misarliğe gittim ve kaçırdım sanki
menümü bi yazayım
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı:yarım simit,yarım haslanmıs yumurta,dometes salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay
ara:yok
öğle:2 dilim patetesli börek bir elmalı turta
ara:bir elma
aksam: 2 kasık barbunya,bir kasık ıspanak,tursu yoğurt,bir kasık kayısı hosafı
ara: şekersiz türk kahvesi,yeşil çay,bir portakal
ek:40dk yürüyüş,40dk plates,3 litre su
güzel olmuş canm afiyet olsunmenüm;
8.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekm
3 çt peynir
1 tk tah/pek
3 zeytin
salatalık/maydanoz
12.00 ara 2 ceviz
13.00 öğlen
çok az tarhana çorbası
1 tabak kuru fas.
5 kaş pilav
16.00 bir portakal
19.00 akşam
sabah
Eki Görüntüle 671289
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane köfte
3-4 parça ince dilim patates, biber
cacık
ara
3ü 1 arada
ara
1 dilim ekmek arası üçgen peynir (akşam az yiyeyim diye yedim ama :26:
akşam
3 tane köfte
3 tane pirzola (fırında ızgara)
salata
1 dilim ekmek
ara
10 tane fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?