70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm dedımya benımkı kendı gıtmek ıstedı hıç altına yapmadı hatta dısarı gıderken bez baglıyodum dısarı yaptıramam dıye cocuk beze yapmıodu cısım geldı bezı ac dıe aglıodu ama her cocuk farklı benımkının konusması gec oldu cnm ama bızım alt komsuda alıstırıo sımdı bıktım hergun camasır yıkamaktan dıe aglıodu artık ama 2 haftada yapa yapada olsa alıstı cnm sen daha yenı basladın bazen hıç alısmıcak gıbı dusunmen gayet normal ama emın ol öğrenecek bosuna demıolar cennet anaların ayagı altındadır dıe sen sabırla devam et 1 ay surmez cektıgın sıkıntı
aksam azmı olmus ne

ben sana katılıyorum canım sonuçta ömür boyu yapılacak bu spor o yüzden az ve öz olsun sıkmadan demi yani

kızlar tahınlı kurabıye yaptım tadına bakım dıe 2 tane yedım cok pışmanın oysa ne guzel bıtırmıstım gunu ama onu yedıgım halde ve tok karnına üzerimde giyili 68.4 cıktım kurabıyeler zayıflattımı ne

bende bişey yiyince pişman oluyorum fakat o bile büyük bi başarı benim için en azından yememem gerektiğini kavrayabildim artık eskiden olsa amannnn bişey olmaz su kadarcık seyden derdim zaten öle diye diye 87 kilo olmustum ki gözümü actılar zar zor 72 ye düştüm şimdi ise hedefim 60 ah ah 60 yazmak bile cok güzelll

kızlar siz aynı anda 5-6 kişiye alıntı yaparak cvp veriyorsunuz. nasıl oluyo o yaaa bide kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim yardım edermisiniz

öyle cnm asıl o küçük görünen seylerın kalorısı yokmu neyse bıda yapmam artık bende 60 olmak ıstıom artık sıkıldım dıyette olmaktan
kızlar siz aynı anda 5-6 kişiye alıntı yaparak cvp veriyorsunuz. nasıl oluyo o yaaa bide kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim yardım edermisiniz

cnm alıntı ıle cevapla yazıoya onun yanında artı işaretı var alıntılamak ıstedıklerıne artıya basıp sonra konuya cvb ver dıcen ıns anlasılırolmustur

kızlar deneme yapıom gülmeyin sakınnn

cok saol canım becerdim galiba ayyy millet ne cahilmiş dicekler ama ne yapayım ya acemiyim daha ayrıca ben 60 olacagıma inanıyorum sende inan burdaki o motıvasyon oldukca 55 bile oluruz canım ayyy inşallah ya rabbimmm

cok saol canım becerdim galiba ayyy millet ne cahilmiş dicekler ama ne yapayım ya acemiyim daha ayrıca ben 60 olacagıma inanıyorum sende inan burdaki o motıvasyon oldukca 55 bile oluruz canım ayyy inşallah ya rabbimmm

ıns cnm ama ben 60 olsam yeter ya 55 cok zayıf olur sankı ne demısler yemegın salçalısı kadının kalçalısı zayıflıcam dıede boru gıbı olmak ıstemıom açıkcası hatlarımız bellı olsun bıraz hem bazen goruorum nasıl kıloluya gıydıgı yakısmıyosa cok zayıfada yakıstırmıom ben

haklısın tabi canım benim yüzüm küçük zaten tek sorunum göbek o da sezeryandan kaldı 55 olursam yüzüm falan çöker çirkin olurum en ideal 60 amannn alan almış satan satmış demi ya zaten benim eşimde göbekli yakışıyoz yani sorun yok ALLAH ondan razı olsun cok destek oldu bana onun sayesinde kilo verdim kırmadan beni üzmeden zayıflattı beni adam ama bu sefer de kendi göbeklendi ama ona yakışıyo yaa ben onu öle seviyom

1 ay yürü bakalım sabret canım, hemen 1 haftada olmaz, önce kaslar şişiyorya, sonra gün geçtikçe sıkılaşacaksın.
ay inşallah valla çok taktım busefer
hemen bellı olmaz cnm az sabır et bak neler oluyor spor kıloda pek bellı etmeyebilir ama ölçülerini alırsan kesın ıncelmısındır
ölçülerimde değişmedi canım
ilk başta aynen böle diyordu.hatta abartyosun diyodu ama sonra farkedilmicek gb değildi
klasik erkek cevabı
kızların dediği gibi kıskandığını çok belli etme
adamaın fikrinde yoksada aaa evet yaa deyip kadını farkedebilir, alıcı gözle bakabilir
erkekler bizim gibi değil sonuçta onları kandırmak kolay
çok fazlalığın yok bebeğim biraz göbek ve yanlar var da işte ben de böyleyim spor yapmamız lazım
canım yürüyorum ama faydası olmuyor sanırım
okula başlayacak diyordun almadılarmı canım orayta? allah yardımcın olsun valla zor durumun
yürüyüş iyigelicek üzülme 2 hafta sonra bak nasıl eriyo o kalçalar
ayy inşallah canım yaaa
çok istiyorum inan
canım genel olarak bize sabahın fazla akşamında çok az geliyor
ama sen bu şekilde yiyorum deyince bişey diyemiyorum tatlım
afiyet olsun inşallah bu hafta güzel gidecek

canım benim ya süpersin sen niye diyet falan yapıonki senin gibi olsam hiç çekmem bu eziyeti sadece abartmadan ye yiyeceğin seyleri valla cok begendim ben utanarak sölüyorum ki boy 155 kilo 72 top gibiyim yanii

ben gene ftemize gönderdim mesajı yA cözemedim ben bu işi yaa gülmeyin sakın haa umaycım süpersin yaa nazar değmesin
canım çok teşekkür ederim gerçek görüntümle foto farkediyor ama okadar ince değilim normalde
çok sağol, mutlu ettin beni
bazen bendede öyle oluyor
ama devamı gelirse fena olur

canım çok teşekkür ederim gerçek görüntümle foto farkediyor ama okadar ince değilim normalde
çok sağol, mutlu ettin beni

canım gercekten cok güzel fiziğin mutlu ettiysem ne mutlu bana inş istediğin kiloya düşersin en kısa zamanda

bende sezeryan oldum cnm ama gıdecek bu kılolar baska yolu yok
sakın bozma cnm fayda etmıo dıe fayda edıp etmıcenı anlaman ıçın en az 1 ay denemen lazım ama yuruyusun yanında mekık yap bıraz faydasını gorursun sende benım gıbı fazlalıgın fazla degıl gobegı erıttıkmı tmm bunun ıçınde mekık sart cnm azda olsa yatmadan önce yap bence

sabah

ara
1 avuç beyaz leblebi

öğlen
4 tane köfte
3-4 parça ince dilim patates, biber
cacık

ara
3ü 1 arada

ara
1 dilim ekmek arası üçgen peynir (akşam az yiyeyim diye yedim ama :26:

akşam
3 tane köfte
3 tane pirzola (fırında ızgara)
salata
1 dilim ekmek

ara
10 tane fındık

inşallah canım hepimiz için aynı dileklerle

buarada hatırlatma yapayım canım alıntı yaparken alıntının başında ve sonunda köşeli parantez içinde /QUOTE yazar
onu silmemeye çalış yoksa alıntı bozuluyor

dün mekik yapmayada başladım
ben aldımmı kalçadan alıyorum yan yağlarımda çok ama kalça kadar takmıyorum kafaya

ne guzel cnm o zaman az sabır bende kalçadan almıom aslında suan benım heryerım orantılı bıyerlerım cıkmıo ama ben bıraz daha ıncelmek ıstıyorum bıraz ırı kemıklıyım oyuzden normalden bıraz zayıf olmalıyım senınde kalcanda o kadar abartılacak bısı yok o vucut seklı gobek gıttımı yeter bence tabı senın kendını ıı hıssetmen daha onemlı

2. ara fazla olmus sankı 1 ayranla 1 galeta yesen daha tok tutardı sankı bıde üçgen peynır yaglı aksamda ekmek yemıssın ya 2. arayı yapmasaydın yada aksam ekmek yemeseydın cnm

ben açlıktan ölürüm ozaman

ben açlıktan ölürüm ozaman

bende yemek yemeyı cok sevıyom cnm gecen esım kemıklerın degıyo kılo al bıraz dedı sen ıste 1 haftada 6 kılo alma kapasıtesıne sahıbım dedım ama yok durmak yok yola devam sende cnm ba yaza az kaldı guzel cıcılerın içinde incecik olalım

amin canm Rabbim hepimizi korusun.
kız sana yorum yapmak çok zor oluyo güzel menülerinin hepsi beğeniyorm ben
amiiiiiiinn
sanki kaçırmışsın ama ben diyetini etkileyeceğini düşünmüyorum.akşamın güzel sporunada hayran oldumaaah ah
güzel olmuş canm afiyet olsun

kizlaar :95:
yarin sabah geliyor misafirlerim
ama ben yorgunlikdan ölmezseemm
resmen artik yorgunlukdan bacagim ttuldu ya :26:
sükür bitti
gecmisi okudum ama alinti yapmadim kizlar yorgunum :26:
kolay gelsin dilekleriniz icin tesekkür ederim
rosevindyazdiklarini okudum ve öyle sinirim bozulduki
canim gercekden Rabbim yardimcin olsun cook zor bir durum :26:
bence esinle aranda bu konusu kesinlikle kapat
asla esinle tartisma bu yüzden
caktirmadan bak kontrol et
aile arasindada hiic caktirma bu konuyu
ayyyyyyyyyy sinir oldummmmmmmmmmm
Allah böyle kadinlardan korusun
pislik böylesi pislikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…