- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
canım benim süpermiş bu liste sence bu listeden küçük bazı seyleri cıkarark yapsam yani biraz daha az kalori alsam 22 nisana kadar bi 10 kilo verebilirmiyim sence
1 aydan biraz daha az bir sürede 10 kilo vermeyimi planlıyorsun canım
ben geçen sene aralıkta başladım buraya yaza kadar ancak verdim 10 kiloyu
sıkarsan verirsin ama en fazla 6-7 kilo ki sağlıklısıda budur
adettendir kesinhaklısın canım ama inanki son 15 gündür yemediğim halde tık demedim sadece 2 günlük pirinç lapası yaptım 1.5 verdim ama bugün tartıda basladıgım yerdeydim gene anlamadım hiç adetten her halde en azından 1 haftalık ayran diyetini deneyeceğim yapamazsam bırakırım zaten 6 lı rakamları görene dek en azından
<kcal hesabını pek biliyorum.çay şişkinlik yaparmı bilmiyorum:26:Bugün cok yogun bir gündü huuuuhhhhh
Bugünki (28.03.13) menüm söyle idi:
28.03.2013 Yemekler Kalori: 1572kcal
8:00-8:30 Kahvalti Harcanan: 432 kcal
Kalan 1140 kcal
2 yumurta 160 kcal
bal 60 kcal
2 dilim ekmek 106 kcal 212 kcal
13:00 Ögle yemegi
100gr ispanak haslama + Harcanan 320 kcal
2 kasik yogurt
Kalan 820 kcal
1 bardak 5i 1yerde cay (dogadan marka)
16:00 Ezogelin corbasi Harcanan 217 kcal
Kalan 603 kcal
18:30-19:00 Aksam yemegi 2 Balik Filet 200gr + 1 Limon + Salata
( 1 Domates + 1 havuc (48gr) + misir konserve (50gr) + 1yemek kasigi aycicek yagi + 100gr eisberg)
+ 1 bardak Besi bir yerde cay
Harcanan 546 kcal
Kalan 57 kcal
1 domates (180gr) 25kcal
1 Havuc 48 gr 13kcal
Misir konserve 50gr 45kcal
1 yemek kasigi yag 91kcal
100gr eisberg 14kcal
1 limon (120gr) 56kcal
2 x Balikfilet 302kcal
ve 21:00 (üzgünüm ama gercek)
5 kasik sütlü choco crispy 100kcal
-43kcal ile günümü bitirdim.
Günlük kcal= 1572kcal
Toplam harcama 1615 kcal
Ayriyeten bol su ve siyah cay ictim.
Birde 1 bardakbesi bir yerde cayi ictim. midem cok sis sanirim bu caydan
Sabah 30-35 dk yürüyüs yaptim hafif yokuslu iyi geldi
zor oluyo bu dönemler sıkma canını düzelir inşallah zamanlagünaydın kızlar, dün ınternet sorunum vardı.. laptop gırmıo nete anlamadım da sorunu, netbook da kucuk ve agır zar zor okudum gecmısı ama alıntılama yapamıcam.. bugun temızlık gunu ınsallah bu seferki kadın da ekmez benı.. evı ot çöp goturuyorr.. morallerım de sıfır, cocukla erııttı bıtırdı benı.. sonum psıkolog olacak..
güzel canmdünkü menüm
bu sabah
2 büyük bardak su
100 dk koşmalı yürüyüş
tekrar 2 büyük bardak su
işe geç kalıyodum
küçük birdilim karışık tahıllı ekmek 1 kk kadar beyaz peynir
ara
yeşilçay,siyahçay,beşi biryerde çay birer kupa
öğlen
6 kaşık kuru fasulye,3 kaşık pirinç pilavı
ara
yeşilçay+form çayı
akşam
avuç içi kadar haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt,1 salatalık
ara yarım yeşil elma,su
bu sabah
1 büyük bardak su
90 dk yürüyüş,halim yoktu koşamadım
1 bardak elma sirkeli su
3 dilim peynir,6 zeytin,2 haşlanmış yumurta,1 dilim karışık tahıllı ekmek
3 küçük çeri domates,roka
Allah kolaylık versin, sen kendi sağlığına dikkat et ki, çocuğuna da bakabilesin ama değil mi, önce sağlık.
Bu hafta çok güzel gidiyorsun canım, umarım bozmazsın.
Anlamıştım zaten
Bu haftaki kaçamağın olsun, başka yok ama dikkat et, hemen tartıya yansımaz zaten.
Senin boy kaç canım?
Boyun kaç, bir de nerden katılıyorsun, biraz kendini tanıtır mısın?
Bana o kadar da kötü gelmedi, et türü protein olduğu için sıkıntı olmaz.
Allah kolaylık versin.
Ben de yulaf ezmesi ile special k yı karıştırıp yemeyi düşünüyorum ama öğlen değil sabah yapacağım ben.
Yulaf ezmesini normalde 1 kaseye 3 kaşık koyuyorum, az yağlı süt, 5-10 kuru üzüm, 1 kayısı, 2 ceviz kırıp yiyorum öğleye kadar tok tutuyor canım. Ama special k tek başına kesinlikle tok tutmuyor, bu sabah da yedim, 6.20 de şimdiden aç gibiyim.
Adet döneminde ödem olur vücutta, 1 hafta sonrası normal kilona dönersin. Ama eğer adet döneminde yemene dikkat edersen, metabolizma daha hızlı çalıştığı için kilo verimin de yüksek olur.
Allah kolaylık verisin canım
Bu diyet bence çok sağlıksız bir de 1 hafta kesinlikle önermiyorum, uzun süre diyet yapıp kiloverimi takılanlar yapıyor bunu o da ayda 1 kere ve en fazla 2 gün.
Kalori diyeti yapıyorsun sanırım, güzel bir yöntem.
Sana da hayırlı cumalar canım.
Dilooo kaçtı gene, Diloooooooo aramıza gel canım, listeye gir hiç olmazsa, hergün gelemesen de listede olman bile yeter.
ayy hadi bakalım yaza az kaldı ama zamanımızda var
panik yapmadan zayıflayalım
beğendinmi menünü :26:
beğendim valla arada olur öle biş olmaz
bide ikindide fazla kaçmış aran
ama akşam bozmamışsın oda iyi
Bu listede kısılacak hiçbirşey yok canım, 1 ayda 10 kg. verirsin, 2.ayda direk kg.lar patır patır geri gelir. Ben Aralık 2011 de geldim buraya, Haziran 2012 de 6 ayda verdim 10 kg., sonrasında aldım 2-3 kg. ama şimdi tekrardan dikkat ediyorum işte, az yiyerek verilen kilolar sonra fazlasıyla kat kat alınır canım, önemli olan ömür boyu sağlıklı beslenerek ideal kg. da kalabilmek.canım benim süpermiş bu liste sence bu listeden küçük bazı seyleri cıkarark yapsam yani biraz daha az kalori alsam 22 nisana kadar bi 10 kilo verebilirmiyim sence
Benim de boyum 1,52 kg. ve 70 kg. ile geldim buraya, isteyince veriliyor kg. lar ama sabırla yavaş yavaş ilerlemek önemli olan.mrb kızlar öncelikle hayırlı cumalar. hepinizin yorumları benim için cok önemli hepsini değerlendircem. haklısınız galiba bu diyetler cok saglıklı değil. bu arada ben 25 yasındayım 1.55 boy 72 kiloyum yani basket topuna benzetiyom kendimi. aydınlıyım aydında oturuyorum evliyim ve 2.5 yasında maviş bi oğlum var estetisyenim fakat eşim merkez açmama müsade etmiyor o yüzden şimdilik ev hanımıyım varsa baska öğrenmek istedikleriniz rahatlıkla sorabilirsiniz. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.
Vereceksin o kg.ları hiç korkma ama zamanla, bırak bu nisan olmasın, seneye nisan olsun önemli olan yine diyorum sağlıklı beslenmek, görümceni de çatır çatır çatlatacaksın sabırlı ol.evet canım son 10 gündür gram veremedim biran önce vereyim istiyorum galiba ben cok sabırsızım acık konusmak gerekirse nisan mayıs gibi görümcem gelecek o gelene dek vermek istiyorum 10 kiloyu benimle dalga gecen sahıs oydu kendi götüne göbeğine bakmadan bana bahane buluyo cok canımı sıktı kadın yaa onu çatlatmak istiyorum aslında beni cok severdim onu ama soğuttu kendinden ben 50 kilo da olsam gene bende bi sorun bulur derdi benimle yani
un helvasımımerhaba kızlar ; annem geldi balıkesirden çok güzel un helvası yapar ve bende sıcak sıcak bayılırım onu yemeye..dün aksam bi kase yedim valla napiim çok güzel olmuştu:2:..1 aydır ilk defa böyle bi kaçamak yaptımama akşam yemeği yemedim..sadece 1 kase çorba ve bir dilim ekmek yedim noolur affedin beniii ama pişman değilim çünkü çok güzel olmuştu
lohusalık döneminde çok problem çıkabiliyor .inş.en kısa şekilde atlatırsın ama sonrasında problemler düzeldiği için çok sıkma canını dikkat et kendineerkekte sucu buluyorum ben.. gercı kadınlarda şimdi tam bır cadıı....... gıcık oluyorum zaten bu ara kocama.. lohusa depresyonunu en agır bıcımde yasıyorum.. diyetısyenım bıle bana psıkolog onerdı, sen de eşinle konuş oturup yoksa kendını yersın..
keşkeeecanım valla ben senin yerinde olsam giyinir süslenir kocişimin yanından ayrılmazdım evi işini bitir in aşağıya ara ara çay filan yap kahve
eşim soğuk davranıp fotokopi makinesi bozuk demiş çekemem demiş
kesinlikle canım
sen mutsuz olursan çocukta mutsuz oluyor
bendede öyle
ben sinirli olunca kızım daha çok huysuz ve yaramaz oluyor
oğlun için sakin olmaya çalış
bende bakıyordum biara o siteye
ama bana zor geldi
canım eşin tavrını koysa keşke
yani yüz vermese oda fazla yaklaşamaz
hayırdır canım size ne oldu?
günlerce konuşsakta erkeklerin fix özellikleri var hepsinde aynı
ağlasanda zırlasanda değişmiyorlar
siz bide yeni evlisiniz benimde sinir olduğum çok yönü var ama sevdiğim yönleride var tabiii
bencede yardım al canım özellikle oğlun için
saol arkadaşım desteğin için.banada inadına yapıyo gb geliyocanım ben öyle listeye felan uygun giden biri değilim
sadece düzenli ve sağlıklı beslenirim
bana şart koşulmuş listeler gibi geliyor
zaten insan isteyince kiloda verebiliyor
ama bakıcam saol orticimm
bozmamda canım
ödemde yok gibi geliyor ne bileyim reglde ama
peff bilemedimki şimdi
takma kafana belli etme ama ipleride ele verme tatlım
seni gıcık etmek istiyor sen onu gıcık et
evet canım bu ballı bademli olan çok tatlı geldi banada
o yüzden tok tutuyor sanırım
benim akşam için denemediğim kalmadı
geçen sene bazen ara ara da bu yoğurda nane ve pul biber birazda zerdaçal atıp yerim
yarım dilimde ekmek doğrarım
mrb kızlar öncelikle hayırlı cumalar. hepinizin yorumları benim için cok önemli hepsini değerlendircem. haklısınız galiba bu diyetler cok saglıklı değil. bu arada ben 25 yasındayım 1.55 boy 72 kiloyum yani basket topuna benzetiyom kendimi. aydınlıyım aydında oturuyorum evliyim ve 2.5 yasında maviş bi oğlum var estetisyenim fakat eşim merkez açmama müsade etmiyor o yüzden şimdilik ev hanımıyım varsa baska öğrenmek istedikleriniz rahatlıkla sorabilirsiniz. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.
Pazartesi günleri tartı günümüz canım, aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunuyorsun.kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
Bu listede kısılacak hiçbirşey yok canım, 1 ayda 10 kg. verirsin, 2.ayda direk kg.lar patır patır geri gelir. Ben Aralık 2011 de geldim buraya, Haziran 2012 de 6 ayda verdim 10 kg., sonrasında aldım 2-3 kg. ama şimdi tekrardan dikkat ediyorum işte, az yiyerek verilen kilolar sonra fazlasıyla kat kat alınır canım, önemli olan ömür boyu sağlıklı beslenerek ideal kg. da kalabilmek.
Benim de boyum 1,52 kg. ve 70 kg. ile geldim buraya, isteyince veriliyor kg. lar ama sabırla yavaş yavaş ilerlemek önemli olan.
Vereceksin o kg.ları hiç korkma ama zamanla, bırak bu nisan olmasın, seneye nisan olsun önemli olan yine diyorum sağlıklı beslenmek, görümceni de çatır çatır çatlatacaksın sabırlı ol.
inşallah canım benim ağzından bal damlıyo derler ya öle konuştun valla kızz amannn ne bileyim işte eşimde ben kilo verdikçe cok mutlu oluyo 60 kiloya düşünce istediğim arabayı alacaktı ama saolsun şimdiden aldı. o yüzden de biran önce vereyim istiyorum ben en azından 69 u görene dek şok diyet yapacagım zaten 3 kilo var 69 a sonra dediğiniz gibi sağlıklı beslenerek devam edecğim yoksa motivasyonum gidiyo bence en hayırlısı bu son 3 kiloyu vereyim baska bişey istemiyom
kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık:78:
kızlar banada verin formulunu yahu
Merhaba ekmeği ben gibi fazla yemişsin ama çok az bu bi menü bu sanırım akşamı daha yemedin ondan bu kadar az değil mi :)merhaba kizlar bugünki menüm
4 dilim kizarmis ekmek toplam 100gr= 346kcal (pekedin üzerinde öyle yaziyordu)
1 az yagli yaprak peynir 94kcal
1 yumurta 80kcal
toplam= 520 kcal
bol su ve cay
derslerden hareket kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?