70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar öncelikle hayırlı cumalar. hepinizin yorumları benim için cok önemli hepsini değerlendircem. haklısınız galiba bu diyetler cok saglıklı değil. bu arada ben 25 yasındayım 1.55 boy 72 kiloyum yani basket topuna benzetiyom kendimi. aydınlıyım aydında oturuyorum evliyim ve 2.5 yasında maviş bi oğlum var estetisyenim fakat eşim merkez açmama müsade etmiyor o yüzden şimdilik ev hanımıyım varsa baska öğrenmek istedikleriniz rahatlıkla sorabilirsiniz. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

canım benim süpermiş bu liste sence bu listeden küçük bazı seyleri cıkarark yapsam yani biraz daha az kalori alsam 22 nisana kadar bi 10 kilo verebilirmiyim sence

1 aydan biraz daha az bir sürede 10 kilo vermeyimi planlıyorsun canım
ben geçen sene aralıkta başladım buraya yaza kadar ancak verdim 10 kiloyu
sıkarsan verirsin ama en fazla 6-7 kilo ki sağlıklısıda budur

1 aydan biraz daha az bir sürede 10 kilo vermeyimi planlıyorsun canım
ben geçen sene aralıkta başladım buraya yaza kadar ancak verdim 10 kiloyu
sıkarsan verirsin ama en fazla 6-7 kilo ki sağlıklısıda budur

evet canım son 10 gündür gram veremedim biran önce vereyim istiyorum galiba ben cok sabırsızım acık konusmak gerekirse nisan mayıs gibi görümcem gelecek o gelene dek vermek istiyorum 10 kiloyu benimle dalga gecen sahıs oydu kendi götüne göbeğine bakmadan bana bahane buluyo cok canımı sıktı kadın yaa onu çatlatmak istiyorum aslında beni cok severdim onu ama soğuttu kendinden ben 50 kilo da olsam gene bende bi sorun bulur derdi benimle yani

adettendir kesin
<kcal hesabını pek biliyorum.çay şişkinlik yaparmı bilmiyorum:26:

örnek bir menü çok beğendim afiyet olsun

bilmiyorum canım ama yaptırma derim
herzaman nefsimize hakim olmayı öğrenmemiz lazım
sonuçda bir anlık mutluluklar zevkler
zamanı gelince içinden çıkılmıcak sorunlar yaratıyor
o yüzden az ve öz yicez

bizde seni öpüyoruz canım
Allah kolaylık versin
tıp dilinde kongrede ne yapılır bilmiyorum ama inşallah güzel vakit geçirirsin

menümü beğendiğine sewindim

zor oluyo bu dönemler sıkma canını düzelir inşallah zamanla
güzel canm

ııım bende yulaf ezmesinden 2kaşık kadar koydum ama az geldi special da yoktu
yemek kısmet olmadı gerçi yiyemedim

ben 62 kilo idim evlendikten sonra 72,6 oldum. insan içine çıkınca hamile misin diyorlar. moralim bozuluyor. Dün hayatımda ilk kez diyete başladım. excel de bir tablo yaptım ağustos sonuna kadar 10 kilo vermeyi planlıyorum. her hafta aynı gün çıplak şekilde tartılacağım ve olan kilo mu yazacağım. sabret daha yolun başındasın, insanlar küçüldüğünü görünce seni daha çok sevecek, aynalara küsme, kızkardeşinin düğününde istediğin elbise ile gözleri kamaştıracaksın gibi notlar da ekledim. kendi kendimi teselli ediyom işte :)

aç karna
sirkeli su / ballı limonlu su

sabah
7 günün 4 günü haşlanmış yumurta
çavdar veya kepek ekmeği (ben çavdar yiyorum)
şekersiz çay
maydonoz, dereotu, salatalık, domates kesip üzerine peynir veya lor serpeliyorum

ara
nescafe veya kayısı, canım isterse yeşilçay

öğle
knorr hazır paket bardak çorbası, yarım dilim çavdar ekmeği

ara
nescafe, etiform veya tuzsuz etimek (2 tane)

akşam
evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum.
genelde salata yiyorum (yağsız)
çok acıktıysam 3 çatal pilav/makarna, yoğurt
sebze veya et yemeği varsa tabağın yarısını geçmeyecek kadar 5-6 kaşık

türk kahvesi

yatmadan bir-iki saat önce elma
tatlı istersem nadiren sütlü puding

NOT : Beyaz ekmek ve şekeri hayatınızdan çıakrın. bende düşük tansiyon olduğundan ve açlığa dayanamadığımdan tuzu malesef çıkaramıyorum .vücudum biraz da ondan şişiyor. siz yapabilrseniz tuzu da çıkarın.

baklava, kalburabasma, şekerpare gibi çok şerbetli şeylerden yemeyin.Tabi hamurişi ve börek de ikram da olsa yemeyin.

çikolata çok isterseniz, bi parça alın yavaş yavaş emin ki uzun süre dayanabilesiniz.

aralarda süt de içebilsiniz. tok tutar.

hepimize kolay gelsin. ben bir günde

Dün 72,6 kg. idim. bunları uyguladım akşam bi gittim eve 72,1 kg. olmuşum sevindirdi :)

canım benim süpermiş bu liste sence bu listeden küçük bazı seyleri cıkarark yapsam yani biraz daha az kalori alsam 22 nisana kadar bi 10 kilo verebilirmiyim sence
Bu listede kısılacak hiçbirşey yok canım, 1 ayda 10 kg. verirsin, 2.ayda direk kg.lar patır patır geri gelir. Ben Aralık 2011 de geldim buraya, Haziran 2012 de 6 ayda verdim 10 kg., sonrasında aldım 2-3 kg. ama şimdi tekrardan dikkat ediyorum işte, az yiyerek verilen kilolar sonra fazlasıyla kat kat alınır canım, önemli olan ömür boyu sağlıklı beslenerek ideal kg. da kalabilmek.
Benim de boyum 1,52 kg. ve 70 kg. ile geldim buraya, isteyince veriliyor kg. lar ama sabırla yavaş yavaş ilerlemek önemli olan.

Vereceksin o kg.ları hiç korkma ama zamanla, bırak bu nisan olmasın, seneye nisan olsun önemli olan yine diyorum sağlıklı beslenmek, görümceni de çatır çatır çatlatacaksın sabırlı ol.

un helvasımı
yok canım çekmedi
çekmedi kiiii
belkide çekmiştir
lohusalık döneminde çok problem çıkabiliyor .inş.en kısa şekilde atlatırsın ama sonrasında problemler düzeldiği için çok sıkma canını dikkat et kendine
canım valla ben senin yerinde olsam giyinir süslenir kocişimin yanından ayrılmazdım evi işini bitir in aşağıya ara ara çay filan yap kahve
keşkeee
malesef akrabalarla ortaklar laf ediyolar beni .
eşim soğuk davranıp fotokopi makinesi bozuk demiş çekemem demiş
şimdi ben eşime ne diyim ki
saol arkadaşım desteğin için.banada inadına yapıyo gb geliyo

yarışmacı arkadşlar cümlesi hep dilime geliyodu yazmıyodum.sen yazmışsın

bir haftam doluyor ve karnım epey indi, şuan su atıyorumdur zaten ama olsun rahatlığı bile yeter. yavaş yavaş etkili bir zayıflama istiyorum 10 kilo bile olsa geri almamak için bu yolu izlemek zorundayım sizlere de tavsiye ederim dikkatli ve sabırlı olun kızlar spor yapın zaman yaratın. bağırsaklarımda hep bir gaz problemi oluyordu ondada ciddi bir azalma oldu :)

ooooooooooooooooooooooooooooo 77.9 larımı gördüm ne süperrrrrrrrrrrrrrr şimdiden yazıyım da hafta sonu kaçırırsam mahcup olurum

kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık :78:

kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba

kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
Pazartesi günleri tartı günümüz canım, aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunuyorsun.

inşallah canım benim ağzından bal damlıyo derler ya öle konuştun valla kızz amannn ne bileyim işte eşimde ben kilo verdikçe cok mutlu oluyo 60 kiloya düşünce istediğim arabayı alacaktı ama saolsun şimdiden aldı. o yüzden de biran önce vereyim istiyorum ben en azından 69 u görene dek şok diyet yapacagım zaten 3 kilo var 69 a sonra dediğiniz gibi sağlıklı beslenerek devam edecğim yoksa motivasyonum gidiyo bence en hayırlısı bu son 3 kiloyu vereyim baska bişey istemiyom

kızlar banada verin formulunu yahu

kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık :78:

canım ben 1.5 litre suya 3-4 cay kasıgı eczaneden alınan ingiliz karbonatı(diğer adı saf karbonat) ekliyorum içiyorum şişkinliğe karsı birebir alkalisini yükseltiyormuş suyun

merhaba kizlar bugünki menüm

4 dilim kizarmis ekmek toplam 100gr= 346kcal (pekedin üzerinde öyle yaziyordu)
1 az yagli yaprak peynir 94kcal
1 yumurta 80kcal

toplam= 520 kcal
bol su ve cay

derslerden hareket kalmadi

evet gelelim bugün ki menüme :26:
Sabah yok bu hafta maalesef böle geç oluyo

Uyanınca 1 kayısı üzerine 2 bardak su
Öğlen 3 dilim kızarmış ekmek incecikti, 2 yumurta, 3 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, yoğurt
Akşam 9 gibi de tarçınlı süt içicem bakalım.

Spor olarakta kol hareketleri, karın hareketleri, yerimde koşar adım sayma hepsi var gün içinde oldukça hareket çalışuyorum :)

Yumurtadan mıdır nedir hiç açıkmadım şu an çorba içtim inanın nasıl doydum. Çorba bile beni şişirdi zannederseniz 3 tabak yemek yedim :))
Bugün tartıda 68 leri görmek beni çok mutlu ettim.İddayı ben kazanıcammm :))

merhaba kizlar bugünki menüm

4 dilim kizarmis ekmek toplam 100gr= 346kcal (pekedin üzerinde öyle yaziyordu)
1 az yagli yaprak peynir 94kcal
1 yumurta 80kcal

toplam= 520 kcal
bol su ve cay

derslerden hareket kalmadi
Merhaba ekmeği ben gibi fazla yemişsin ama çok az bu bi menü bu sanırım akşamı daha yemedin ondan bu kadar az değil mi :)
En azından çorba süt yoğurt gibi hafif kalorili şeyler yiyeibiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…