70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin adına cok sevindim canım inş istediğin kiloya ulaşırsın

kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba

aslında haftada bi tartılmak daha doğruymuş fakat ben sabah wc den sonra ilk işim tartılmak oluyo gram bile versem motivasyonum artıyo

hayirli cumalar ve aksamlar herkeze...bugun ogle halamlardaydim kisir yapmisti bide kek kisirdan ck az yedim kek hic yemedim kendimle gurur duyuyorum sabahta tarcinli yagsiz sut ictim aksam eve geldigimde yemek icin gec oldugunu dusunup 60% bitter coko yedim bide yagsiz sutlu kahve ictim bugunluk menum bukadardi az oldu ama yarin hafta sonu ekmeksiz balik ve salata yiycem yada kofte aslinda doner yemek istiom ama suan daha ekmekli biseyi yersem sanki butun rejimimi cope atarmisim gibi gelio cesaret edemiom onu haftaya ertelerim herhalde unutuyorum artik acligi alistim gibi bide zayiflamissin ne yapiorsun diye sorduklarinda ck mutlu oluyorum 22 nisani iple cekiom kac kilo vermis olurum aceba ozaman :) iyi haftasonu diliyorum herkeze...

merhabalar

ben bgnlerde kaçırmaya başladım ((

sabah:bir bardak sıcak su

kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir y.kasıgı lor peynir,domates salatalık,bir zeytin,şekersiz çay

ara:yarım elma,yarım portakal

öğle:2 kasık barbunya,tursu salata

ara: 2 küçük dilim patetesli kek

aksam: 2 kasık bakla,tursu,yarım kase yoğurt

ara:yeşil çay,şekersiz çay,elma

ek:3 litre su,40dk yürüyüş,yarım saat pilates

olsun canım ya ben pek kaçmış bişi göremedim gayet güzel liste ben bugün oğlumla oturdum cips yedim dayanamadım gerçi suan diyete ara verdim ama genede pişmanımmm

saol canım sana da hayırlı aksamlar bende 22 nisanı iple çekiyom o güne kadar 10 kilo vermek istiyom ama 5-6 ya da razıyım hayırlısı bakalım kadın isterse herseyi yapar ben inanıyorum vereceğime sende inan herşeyin bası inanmak

olsun canım ya ben pek kaçmış bişi göremedim gayet güzel liste ben bugün oğlumla oturdum cips yedim dayanamadım gerçi suan diyete ara verdim ama genede pişmanımmm

teşekkür ederim canım..ne bileyim daha yeni başladım sayılır kaçamak yapmak istemiyorum 15 kilom var verilecek

evet bide yiyince pişman oluyoruz içimiz rahat etmiyor

teşekkür ederim canım..ne bileyim daha yeni başladım sayılır kaçamak yapmak istemiyorum 15 kilom var verilecek

evet bide yiyince pişman oluyoruz içimiz rahat etmiyor

eğer yeni başladıysan bencede kaçamak yapma canım ben ilk basladıgımda yaptıgım yemeğin tadına bile bakmıyordum ama o iradeyle 2.5 3 aya yakın sürede 15 kilo verdim suan durdu o yüzden bi haftalık şok diyet yapıp sonra devam edeceğim sana tavsiyem bol su ve bitki çayı iç bide sabah ve aksam sogan suyu iç cok faydası var

su içiyorum ama soğan suyu nasıl oluyor..benimde bi ay oldu 5 kilo gitti ama şimdilerde kaçırmaya basladım

su içiyorum ama soğan suyu nasıl oluyor..benimde bi ay oldu 5 kilo gitti ama şimdilerde kaçırmaya basladım

canım 1 tane orta boy soganı dogra kabuklarını soymadan sapıyla çöpüyle doğra 2 bardak soğuk su koy kaynamaya baslayınca altnı kes 5 dk daha kısık ateste kaynat aç karnına iç aynısını akşam aç karnına bi daha yap gene iç taze yap her öğün bunu hiç limon sıkabilirsin ılıyınca cok soguk olmasın ama. aksatmadan 2 ay yapmıştım gecen sene 8 kilo verdirdi tabi sadece ekmegi keserek diyet falan yapmamıştım ayrıca bu kür yumurtalıklar içinde cok faydalı ve cocuk sahibi olmak isteyen bayanlar içinde...

evett canim kadin isterse yapar birdefa inandinmi zaten oluyo baslamak basarinin yarisi ztn hayirlisi olur ins sagligimdanda olmak istemem ama ben kendimi ztn rejime baslayinca az yemege gozumu doyurmaya alistirmak istedim cunku zayifladiktan sonrada saldirmak istemiom herseye kendime kural edinmeyi ogrenmeye calisiom zayif olsamda sevdigim biseyi haftada 1 defa kucuk porsion olarak yemek basenlerimde biraz var onlarida hallettimi tamam yuruyuse cikarsam yuruyom evdeykende mezdeke acip oynuyom vllh :) kafam eserse egzersiz yapiom ama oynamak daha guzel 22 nisanda tartilim 10 kilo vermis olursam 65 kilo felan oluyom kalir geriye 5 kilo diyer tartilma tarihinide 22 mayisa attim :)

resmen beni anlattın aynı seyleri yapıyoruz ve hedefimiz de aynı canım zaten kilo vermeye baslayınca devamı geliyo ben genelde değişik tarz diyetler yapıyorum aynı seyi yersen devamlı vücut alışıyor ve kilo verme duruyo ben bunu anladım ve bu yaptıgım diyet aralarında 1 gün izin veriyorum kendime istediğim herseyi o gün yiyorum ertesi gün baska diyete baslıyorum

aferın bacım harıka gıdıosun sen vallaaa..

siz de olmasanız ınternet tum gun yoktu, kendı pc'mi sınnırlenıp ıkıye ayırdım.. durumun vehametı ortada.. her seye zarar verıyorum ıste.. psıkologtan da randevumu aldım.. hayırlısı..

maydonoz ıı fıkır super odem atar..
verırsın canım uzulme, ben doktor kontrolunde verıyorum su an 71.9'um başladıgım kılo da 83'tü.. 2 ayda verdım.. emzırmeme ragmen hem de, herkes karşı cıkmıştı ama ne sutum azaldı ne de kalıtesı dustu.. ben kılo verıdysem sen havada karada verırsın..
kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık :78:

bızde ondan ıcıooozzzzz... 8.2 Saka dimi..

inşallah canım sende cok güzel vermişsin sevindim senin adına bebeğine de ALLAHIM saglık uzun ömür versin

azmine hayran kaldım inşallah bu şekilde gidersin

ooooooooooooooooooooooooooooo 77.9 larımı gördüm ne süperrrrrrrrrrrrrrr şimdiden yazıyım da hafta sonu kaçırırsam mahcup olurum
çok güzel canım sevindim senin adına
zaten dikkat ediyorum menülerin ve azmin süper
maşallah diyelim ve devam et böyle

kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
şahsım adına ben tartılıyorum
fazla geldiğim zaman düşünüp neyi çok yediği felan hesaplarım
ona göre menü yaparım kendime

bugünki menüm
sabah 7.00 ılık limonlu bir kupa su
7.30 spor yarım saat
8.15 kahvaltı
3 dilim t.b.ekm.
1 yımırta ile yapılmıiş omlt
3 zeytin
1 tk bal/1çk tereyağ

13.00 öğlen
5 kaşık yoğurt/ 5 kaşık nesfit

16.00 çeyrek simit oğluşdan tırtıkladım

19.30 akşam
pazı kavurma yarım
bolcana salata
2 lt su
sabah akşam spor

aa neguzel kendime yoldas buldum gerci burdaki herkez ayni yolda :) benim ozel bi listem yok cnm ben ekmegi sekeri ve yagi kestim ben hatayliyim yemeklerimiz bol acili ve yagli olur esime yaptigim yemegin aynisini kendime yagsiz yapiorum aklima yemek gelmeyince yogurtlama ypyiom mesela gecen yesil mercimeyi yogurtladim ckta gzl oldu sabah kendime yagsiz melemende yapiorum bazen haftadsonunada kepekli ekmekle tost dusundum lor peynirli kalorisi dusuk diye herseyden yiyorum aslinda ama yagsiz bol baharatli sabah kalkinca kuru kayisi ve 2 3 tane findik yiyom cildim icin ama o ve tabiki bolca su ozaman 22 nisani beraber beklioruz desene

ayyy bilmem mi hatayın yemeklerini hele bi kısırınız var bayılıyom bizimde arkadaslarımız vardı oralı eski görev yerimizde ama şimdi ayrıldık herkes farklı yere gitti. en güzelini yapıyorsun aslında yağ tuz ve seker hepsi yok artık hayatımda. desene 22 nisan bizim günümüz.bu arada benim doğum günüm o gün

canım kendini tanıtırmısın biraz mesela kaç yasındasın kilon boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…