- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
bir haftam doluyor ve karnım epey indi, şuan su atıyorumdur zaten ama olsun rahatlığı bile yeter. yavaş yavaş etkili bir zayıflama istiyorum 10 kilo bile olsa geri almamak için bu yolu izlemek zorundayım sizlere de tavsiye ederim dikkatli ve sabırlı olun kızlar spor yapın zaman yaratın. bağırsaklarımda hep bir gaz problemi oluyordu ondada ciddi bir azalma oldu :)
kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
merhabalar
ben bgnlerde kaçırmaya başladım((
sabah:bir bardak sıcak su
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir y.kasıgı lor peynir,domates salatalık,bir zeytin,şekersiz çay
ara:yarım elma,yarım portakal
öğle:2 kasık barbunya,tursu salata
ara: 2 küçük dilim patetesli kek
aksam: 2 kasık bakla,tursu,yarım kase yoğurt
ara:yeşil çay,şekersiz çay,elma
ek:3 litre su,40dk yürüyüş,yarım saat pilates
hayirli cumalar ve aksamlar herkeze...bugun ogle halamlardaydim kisir yapmisti bide kek kisirdan ck az yedim kek hic yemedim kendimle gurur duyuyorumsabahta tarcinli yagsiz sut ictim aksam eve geldigimde yemek icin gec oldugunu dusunup 60% bitter coko yedim bide yagsiz sutlu kahve ictim bugunluk menum bukadardi az oldu ama yarin hafta sonu ekmeksiz balik ve salata yiycem yada kofte aslinda doner yemek istiom ama suan daha ekmekli biseyi yersem sanki butun rejimimi cope atarmisim gibi gelio cesaret edemiom onu haftaya ertelerim herhalde unutuyorum artik acligi alistim gibi bide zayiflamissin ne yapiorsun diye sorduklarinda ck mutlu oluyorum 22 nisani iple cekiom kac kilo vermis olurum aceba ozaman :) iyi haftasonu diliyorum herkeze...
olsun canım ya ben pek kaçmış bişi göremedim gayet güzel liste ben bugün oğlumla oturdum cips yedim dayanamadım gerçi suan diyete ara verdim ama genede pişmanımmm
teşekkür ederim canım..ne bileyim daha yeni başladım sayılır kaçamak yapmak istemiyorum 15 kilom var verilecek
evet bide yiyince pişman oluyoruz içimiz rahat etmiyor
eğer yeni başladıysan bencede kaçamak yapma canım ben ilk basladıgımda yaptıgım yemeğin tadına bile bakmıyordum ama o iradeyle 2.5 3 aya yakın sürede 15 kilo verdim suan durdu o yüzden bi haftalık şok diyet yapıp sonra devam edeceğim sana tavsiyem bol su ve bitki çayı iç bide sabah ve aksam sogan suyu iç cok faydası var
su içiyorum ama soğan suyu nasıl oluyor..benimde bi ay oldu 5 kilo gitti ama şimdilerde kaçırmaya basladım
saol canım sana da hayırlı aksamlar bende 22 nisanı iple çekiyom o güne kadar 10 kilo vermek istiyom ama 5-6 ya da razıyım hayırlısı bakalım kadın isterse herseyi yapar ben inanıyorum vereceğime sende inan herşeyin bası inanmak
evett canim kadin isterse yapar birdefa inandinmi zaten oluyo baslamak basarinin yarisi ztn hayirlisi olur ins sagligimdanda olmak istemem ama ben kendimi ztn rejime baslayinca az yemege gozumu doyurmaya alistirmak istedim cunku zayifladiktan sonrada saldirmak istemiom herseye kendime kural edinmeyi ogrenmeye calisiom zayif olsamda sevdigim biseyi haftada 1 defa kucuk porsion olarak yemek basenlerimde biraz var onlarida hallettimi tamam yuruyuse cikarsam yuruyom evdeykende mezdeke acip oynuyom vllh :) kafam eserse egzersiz yapiom ama oynamak daha guzel 22 nisanda tartilim 10 kilo vermis olursam 65 kilo felan oluyom kalir geriye 5 kilo diyer tartilma tarihinide 22 mayisa attim :)
sabah : 2 bardak su ile başladım 1 kase form nestle nesfit ballı bademli gevrek az sütlü
öğlen : 1 tabak mercimek çorbası az salata 2 dilim kızarmış etimek
ara:10 beyaz leblebi gün 2 kuru kayısı
akşam:form nestle nesfit ballı bademli gevrek akşam misafirliğe gideceğimiz için kaçamak olursa diye gündüz dengelemeye çalıştım 2lt su form form çayı ve doğadan 5 i bir yerde bitki çayı
kesinlikle canım
sen mutsuz olursan çocukta mutsuz oluyor
bendede öyle
ben sinirli olunca kızım daha çok huysuz ve yaramaz oluyor
oğlun için sakin olmaya çalış
hayırdır canım size ne oldu?
günlerce konuşsakta erkeklerin fix özellikleri var hepsinde aynı
ağlasanda zırlasanda değişmiyorlar
siz bide yeni evlisiniz benimde sinir olduğum çok yönü var ama sevdiğim yönleride var tabiii
bencede yardım al canım özellikle oğlun için
maydonoz ıı fıkır super odem atar..merhabsa kızlar
evime misafir geldi yatılı 2 gündür bir türlübirsey yazamadım.ama hep aklımsizdeydi.aç zamanlarımda size ihanet edicem duygusuyla hiçbirşeye saldırmadım.bugun sabah kahvaltısında
1 dilimekmek ,3 fincan çay,biraz peynir ve birkaç demet maydonoz yedim.hayırlısı bakalım.
verırsın canım uzulme, ben doktor kontrolunde verıyorum su an 71.9'um başladıgım kılo da 83'tü.. 2 ayda verdım.. emzırmeme ragmen hem de, herkes karşı cıkmıştı ama ne sutum azaldı ne de kalıtesı dustu.. ben kılo verıdysem sen havada karada verırsın..mrb kızlar öncelikle hayırlı cumalar. hepinizin yorumları benim için cok önemli hepsini değerlendircem. haklısınız galiba bu diyetler cok saglıklı değil. bu arada ben 25 yasındayım 1.55 boy 72 kiloyum yani basket topuna benzetiyom kendimi. aydınlıyım aydında oturuyorum evliyim ve 2.5 yasında maviş bi oğlum var estetisyenim fakat eşim merkez açmama müsade etmiyor o yüzden şimdilik ev hanımıyım varsa baska öğrenmek istedikleriniz rahatlıkla sorabilirsiniz. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.
kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık:78:
verırsın canım uzulme, ben doktor kontrolunde verıyorum su an 71.9'um başladıgım kılo da 83'tü.. 2 ayda verdım.. emzırmeme ragmen hem de, herkes karşı cıkmıştı ama ne sutum azaldı ne de kalıtesı dustu.. ben kılo verıdysem sen havada karada verırsın..
azmine hayran kaldım inşallah bu şekilde gidersinben 62 kilo idim evlendikten sonra 72,6 oldum. insan içine çıkınca hamile misin diyorlar. moralim bozuluyor. Dün hayatımda ilk kez diyete başladım. excel de bir tablo yaptım ağustos sonuna kadar 10 kilo vermeyi planlıyorum. her hafta aynı gün çıplak şekilde tartılacağım ve olan kilo mu yazacağım. sabret daha yolun başındasın, insanlar küçüldüğünü görünce seni daha çok sevecek, aynalara küsme, kızkardeşinin düğününde istediğin elbise ile gözleri kamaştıracaksın gibi notlar da ekledim. kendi kendimi teselli ediyom işte :)
aç karna
sirkeli su / ballı limonlu su
sabah
7 günün 4 günü haşlanmış yumurta
çavdar veya kepek ekmeği (ben çavdar yiyorum)
şekersiz çay
maydonoz, dereotu, salatalık, domates kesip üzerine peynir veya lor serpeliyorum
ara
nescafe veya kayısı, canım isterse yeşilçay
öğle
knorr hazır paket bardak çorbası, yarım dilim çavdar ekmeği
ara
nescafe, etiform veya tuzsuz etimek (2 tane)
akşam
evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum.
genelde salata yiyorum (yağsız)
çok acıktıysam 3 çatal pilav/makarna, yoğurt
sebze veya et yemeği varsa tabağın yarısını geçmeyecek kadar 5-6 kaşık
türk kahvesi
yatmadan bir-iki saat önce elma
tatlı istersem nadiren sütlü puding
NOT : Beyaz ekmek ve şekeri hayatınızdan çıakrın. bende düşük tansiyon olduğundan ve açlığa dayanamadığımdan tuzu malesef çıkaramıyorum .vücudum biraz da ondan şişiyor. siz yapabilrseniz tuzu da çıkarın.
baklava, kalburabasma, şekerpare gibi çok şerbetli şeylerden yemeyin.Tabi hamurişi ve börek de ikram da olsa yemeyin.
çikolata çok isterseniz, bi parça alın yavaş yavaş emin ki uzun süre dayanabilesiniz.
aralarda süt de içebilsiniz. tok tutar.
hepimize kolay gelsin. ben bir günde
Dün 72,6 kg. idim. bunları uyguladım akşam bi gittim eve 72,1 kg. olmuşum sevindirdi :)
çok güzel canım sevindim senin adınaooooooooooooooooooooooooooooo 77.9 larımı gördüm ne süperrrrrrrrrrrrrrr şimdiden yazıyım da hafta sonu kaçırırsam mahcup olurum
şahsım adına ben tartılıyorumkızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
resmen beni anlattın aynı seyleri yapıyoruz ve hedefimiz de aynı canım zaten kilo vermeye baslayınca devamı geliyo ben genelde değişik tarz diyetler yapıyorum aynı seyi yersen devamlı vücut alışıyor ve kilo verme duruyo ben bunu anladım ve bu yaptıgım diyet aralarında 1 gün izin veriyorum kendime istediğim herseyi o gün yiyorum ertesi gün baska diyete baslıyorum
aa neguzel kendime yoldas buldum gerci burdaki herkez ayni yolda :) benim ozel bi listem yok cnm ben ekmegi sekeri ve yagi kestim ben hatayliyim yemeklerimiz bol acili ve yagli olur esime yaptigim yemegin aynisini kendime yagsiz yapiorum aklima yemek gelmeyince yogurtlama ypyiom mesela gecen yesil mercimeyi yogurtladim ckta gzl oldu sabah kendime yagsiz melemende yapiorum bazen haftadsonunada kepekli ekmekle tost dusundum lor peynirli kalorisi dusuk diye herseyden yiyorum aslinda ama yagsiz bol baharatli sabah kalkinca kuru kayisi ve 2 3 tane findik yiyom cildim icin ama o ve tabiki bolca suozaman 22 nisani beraber beklioruz desene
aa neguzel kendime yoldas buldum gerci burdaki herkez ayni yolda :) benim ozel bi listem yok cnm ben ekmegi sekeri ve yagi kestim ben hatayliyim yemeklerimiz bol acili ve yagli olur esime yaptigim yemegin aynisini kendime yagsiz yapiorum aklima yemek gelmeyince yogurtlama ypyiom mesela gecen yesil mercimeyi yogurtladim ckta gzl oldu sabah kendime yagsiz melemende yapiorum bazen haftadsonunada kepekli ekmekle tost dusundum lor peynirli kalorisi dusuk diye herseyden yiyorum aslinda ama yagsiz bol baharatli sabah kalkinca kuru kayisi ve 2 3 tane findik yiyom cildim icin ama o ve tabiki bolca suozaman 22 nisani beraber beklioruz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?