resmen beni anlattın aynı seyleri yapıyoruz ve hedefimiz de aynı canım zaten kilo vermeye baslayınca devamı geliyo ben genelde değişik tarz diyetler yapıyorum aynı seyi yersen devamlı vücut alışıyor ve kilo verme duruyo ben bunu anladım ve bu yaptıgım diyet aralarında 1 gün izin veriyorum kendime istediğim herseyi o gün yiyorum ertesi gün baska diyete baslıyorum
ayyy bilmem mi hatayın yemeklerini hele bi kısırınız var bayılıyom bizimde arkadaslarımız vardı oralı eski görev yerimizde ama şimdi ayrıldık herkes farklı yere gitti. en güzelini yapıyorsun aslında yağ tuz ve seker hepsi yok artık hayatımda. desene 22 nisan bizim günümüz.bu arada benim doğum günüm o gün
canım kendini tanıtırmısın biraz mesela kaç yasındasın kilon boyun kaç
ayyy bilmem mi hatayın yemeklerini hele bi kısırınız var bayılıyom bizimde arkadaslarımız vardı oralı eski görev yerimizde ama şimdi ayrıldık herkes farklı yere gitti. en güzelini yapıyorsun aslında yağ tuz ve seker hepsi yok artık hayatımda. desene 22 nisan bizim günümüz.bu arada benim doğum günüm o gün
aa neguzel ins en guzel odulun olmus olur verdigin kilolar evett cnm allahtan kisir bulgurlu acili oldugundan yiyebiliorum esmer bulgur tabi cunku pirincte yok artik hayatimda bide sebzeli yemekleri seviyorum yani yesillikle aram iyi evett 22 nisan ilk kez tartilacam ve 6larda olmak umuduyla insaallahhh hemen paylasicm ztn bu site iyiki var en azindan yazarken bile motive oluyom rejimde olmayan birine surekli anlatamassin derdini ama burda herkez dinlemeye hazir ne guzel herkesten allah razi olsun benimde katkim olduysa ne mutlu bana :)
cnm ben 25 yasindayim boyum 1.70 kilom 13 martta baslamistim diyete ozaman 76 felandi
ne güzelbende iyi gidiyorum bu hafta inşallah böle devam eder ama malesef şişkinliğim varbir haftam doluyor ve karnım epey indi, şuan su atıyorumdur zaten ama olsun rahatlığı bile yeter. yavaş yavaş etkili bir zayıflama istiyorum 10 kilo bile olsa geri almamak için bu yolu izlemek zorundayım sizlere de tavsiye ederim dikkatli ve sabırlı olun kızlar spor yapın zaman yaratın. bağırsaklarımda hep bir gaz problemi oluyordu ondada ciddi bir azalma oldu :)
ooooooooooooooooooooooooooooo 77.9 larımı gördüm ne süperrrrrrrrrrrrrrr şimdiden yazıyım da hafta sonu kaçırırsam mahcup olurum
nasıl temin ediyosunuz arkadaşlar bide çok pahalı sorması ayııııpkızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık:78:
pzt.tartılıyoruz ben arada dayanamayıp tartılıyorum ama buraya yazmıyormkızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
cnm akşamın yok dimi daha yemediğin için azıcık açlıktan leyla oldumdamerhaba kizlar bugünki menüm
4 dilim kizarmis ekmek toplam 100gr= 346kcal (pekedin üzerinde öyle yaziyordu)
1 az yagli yaprak peynir 94kcal
1 yumurta 80kcal
toplam= 520 kcal
bol su ve cay
derslerden hareket kalmadi
senmi kazanıcaksınevet gelelim bugün ki menüme :26:
Sabah yok bu hafta maalesef böle geç oluyo
Uyanınca 1 kayısı üzerine 2 bardak su
Öğlen 3 dilim kızarmış ekmek incecikti, 2 yumurta, 3 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, yoğurt
Akşam 9 gibi de tarçınlı süt içicem bakalım.
Spor olarakta kol hareketleri, karın hareketleri, yerimde koşar adım sayma hepsi var gün içinde oldukça hareket çalışuyorum :)
Yumurtadan mıdır nedir hiç açıkmadım şu an çorba içtim inanın nasıl doydum. Çorba bile beni şişirdi zannederseniz 3 tabak yemek yedim :))
Bugün tartıda 68 leri görmek beni çok mutlu ettim.İddayı ben kazanıcammm :))
canm fazla kaçırmamışsın senin öğle yemeğin az olmuş.ondan kaçırmışsındır geceyi güzel kapatmışsınmerhabalar
ben bgnlerde kaçırmaya başladım((
sabah:bir bardak sıcak su
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek,bir y.kasıgı lor peynir,domates salatalık,bir zeytin,şekersiz çay
ara:yarım elma,yarım portakal
öğle:2 kasık barbunya,tursu salata
ara: 2 küçük dilim patetesli kek
aksam: 2 kasık bakla,tursu,yarım kase yoğurt
ara:yeşil çay,şekersiz çay,elma
ek:3 litre su,40dk yürüyüş,yarım saat pilates
bugünki menüm
sabah 7.00 ılık limonlu bir kupa su
7.30 spor yarım saat
8.15 kahvaltı
3 dilim t.b.ekm.
1 yımırta ile yapılmıiş omlt
3 zeytin
1 tk bal/1çk tereyağ
13.00 öğlen
5 kaşık yoğurt/ 5 kaşık nesfit
16.00 çeyrek simit oğluşdan tırtıkladım
19.30 akşam
pazı kavurma yarım
bolcana salata
2 lt su
sabah akşam spor
evet gerçekten cok iyi bi yer burası insanlar cok iyi. en azından kimse kimseyle dalga gecmiyo herkesin derdi aynı ve herkes acık sözlü ben keşke daha önce üye olsaydım gerçi yaklasık 1 senedir okuyordum yazılanları ama üye olmamıstım. en sonunda en dogru kararı verdim benimde suan tek umudum 6lı rakamları görmek bi görsem gerisi gelecek zaten ama ben dayanamam 22 nisana kadar hergün tartılıyorum ama bu sefer haftaya pazar tartılacagım bi haftalık bi şok yapmam lazım
forza ldy-selam canım nasılsın
ben bugün çok iyiyim stesimi iştah kesici kullanmaya çalışıyorum..derken bir baktım akşam yemeğini yiyince gözleri açıldı felan stresim gitti.sizdede oluyomu acken acayip bişi olup çıkıyorum
evet gerçekten cok iyi bi yer burası insanlar cok iyi. en azından kimse kimseyle dalga gecmiyo herkesin derdi aynı ve herkes acık sözlü ben keşke daha önce üye olsaydım gerçi yaklasık 1 senedir okuyordum yazılanları ama üye olmamıstım. en sonunda en dogru kararı verdim benimde suan tek umudum 6lı rakamları görmek bi görsem gerisi gelecek zaten ama ben dayanamam 22 nisana kadar hergün tartılıyorum ama bu sefer haftaya pazar tartılacagım bi haftalık bi şok yapmam lazım
forza ldy-selam canım nasılsın
ben bugün çok iyiyim stesimi iştah kesici kullanmaya çalışıyorum..derken bir baktım akşam yemeğini yiyince gözleri açıldı felan stresim gitti.sizdede oluyomu acken acayip bişi olup çıkıyorum
evett bende ck grdim ciktim bu sayfaya ama hic uye olmadim ama normal gunluk tutsaydim slkllrdim ama boyle herkezle paylasabilion yok cnm bende ck merak ediom ama 22 nisani bekliycem cunku haftadan haftaya tartilsaydim 1 bilemedin 2 kilo gitmistir oda beni pek gaza getirmez ama 10 kilo gittigini gorursem ozaman yaza kadar ben 58 kiloya kadar giderim simdi diyeceksin boyuna gore 58 az degilmi benim boyda arkadas var 55 kilo ve fizik super ne giyse yakisio kiza ne cikik var nede bise ztn benimde kalcam oldugu icin o kiloya gelsem bile dumduz olmam 36 38 beden giymeyi ck istiorum
canım 1 tane orta boy soganı dogra kabuklarını soymadan sapıyla çöpüyle doğra 2 bardak soğuk su koy kaynamaya baslayınca altnı kes 5 dk daha kısık ateste kaynat aç karnına iç aynısını akşam aç karnına bi daha yap gene iç taze yap her öğün bunu hiç limon sıkabilirsin ılıyınca cok soguk olmasın ama. aksatmadan 2 ay yapmıştım gecen sene 8 kilo verdirdi tabi sadece ekmegi keserek diyet falan yapmamıştım ayrıca bu kür yumurtalıklar içinde cok faydalı ve cocuk sahibi olmak isteyen bayanlar içinde...
ne güzelbende iyi gidiyorum bu hafta inşallah böle devam eder ama malesef şişkinliğim var
ayyy bende böle yazcam verince bide göbiş atıcam
nasıl temin ediyosunuz arkadaşlar bide çok pahalı sorması ayııııp
bizde bardak su içiyoruz oda ucuz değil aslında ama alkali yi bilmyorum
pzt.tartılıyoruz ben arada dayanamayıp tartılıyorum ama buraya yazmıyorm
cnm akşamın yok dimi daha yemediğin için azıcık açlıktan leyla oldumdaanlamakta zorlanıyorum
senmi kazanıcaksıngeççem seni
canm fazla kaçırmamışsın senin öğle yemeğin az olmuş.ondan kaçırmışsındır geceyi güzel kapatmışsın
oğluşunu yakalıyımda diyim kaptırmasın mamaları sana
sabah bende dayanamadım tartıldım 900 gr yoktu bulamadım ilkkez bi kayıbıma seviniyorum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
2günde daha fazla verirmiyimki
tamam canım çok teşekkür ederim bi deniyeyim kokusu iyidir umarım :)
tabiki kokusu iyi diyemem ama ılık içersen bi kerede iiç bitir nefes almadan ardından bi 10 sn ağzından nefes al yada bi parca bişey at agzına bi sorun olmuyo ama değer bence denemeye
ben yeni katıldıgım için çoğu arkadası tanımıyorum.
kendimi tanıtayım sizde yazarsanız memnun olurum..
22 yasındayım bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.. 4+4 eğitim sistemi yüzünden atanamadımşimdi kpss hazırlanıyorum..izmirliyim.. 1.70 boy hedefim 60 kilo olmak 80 kilo ile basladım :)
burnumu kapayıp içerim artık denemek lazım :)
2 su bardagı içilecek değil mi
canım bende yeniyim ama herkes cok samimi rahat ol bence inş en kısa zamanda emeklerinin karsılıgını alırsın. bende aydınlıyım hemşehri sayılırız... yasım 25 boy 1.55 kilom 72... 87 kilo ile basladım hedefim 60 yada 55 olursamda kötü olmaz yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?