70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa neguzel ins en guzel odulun olmus olur verdigin kilolar evett cnm allahtan kisir bulgurlu acili oldugundan yiyebiliorum esmer bulgur tabi cunku pirincte yok artik hayatimda bide sebzeli yemekleri seviyorum yani yesillikle aram iyi evett 22 nisan ilk kez tartilacam ve 6larda olmak umuduyla insaallahhh hemen paylasicm ztn bu site iyiki var en azindan yazarken bile motive oluyom rejimde olmayan birine surekli anlatamassin derdini ama burda herkez dinlemeye hazir ne guzel herkesten allah razi olsun benimde katkim olduysa ne mutlu bana :)

canım kendini tanıtırmısın biraz mesela kaç yasındasın kilon boyun kaç

cnm ben 25 yasindayim boyum 1.70 kilom 13 martta baslamistim diyete ozaman 76 felandi

evet gerçekten cok iyi bi yer burası insanlar cok iyi. en azından kimse kimseyle dalga gecmiyo herkesin derdi aynı ve herkes acık sözlü ben keşke daha önce üye olsaydım gerçi yaklasık 1 senedir okuyordum yazılanları ama üye olmamıstım. en sonunda en dogru kararı verdim benimde suan tek umudum 6lı rakamları görmek bi görsem gerisi gelecek zaten ama ben dayanamam 22 nisana kadar hergün tartılıyorum ama bu sefer haftaya pazar tartılacagım bi haftalık bi şok yapmam lazım

ne güzelbende iyi gidiyorum bu hafta inşallah böle devam eder ama malesef şişkinliğim var
ooooooooooooooooooooooooooooo 77.9 larımı gördüm ne süperrrrrrrrrrrrrrr şimdiden yazıyım da hafta sonu kaçırırsam mahcup olurum

ayyy bende böle yazcam verince bide göbiş atıcam
kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık :78:
nasıl temin ediyosunuz arkadaşlar bide çok pahalı sorması ayııııp
bizde bardak su içiyoruz oda ucuz değil aslında ama alkali yi bilmyorum
kızlar her gün tartılıyor musunuz? çok dikkat dağıtıcı ben haftada bir tartılma kararı aldım her gün gram gram ölçersem kafayı yerim galiba
pzt.tartılıyoruz ben arada dayanamayıp tartılıyorum ama buraya yazmıyorm
merhaba kizlar bugünki menüm

4 dilim kizarmis ekmek toplam 100gr= 346kcal (pekedin üzerinde öyle yaziyordu)
1 az yagli yaprak peynir 94kcal
1 yumurta 80kcal

toplam= 520 kcal
bol su ve cay

derslerden hareket kalmadi
cnm akşamın yok dimi daha yemediğin için azıcık açlıktan leyla oldumda anlamakta zorlanıyorum
senmi kazanıcaksıngeççem seni
canm fazla kaçırmamışsın senin öğle yemeğin az olmuş.ondan kaçırmışsındır geceyi güzel kapatmışsın

oğluşunu yakalıyımda diyim kaptırmasın mamaları sana

forza ldy-selam canım nasılsın
ben bugün çok iyiyim stesimi iştah kesici kullanmaya çalışıyorum..derken bir baktım akşam yemeğini yiyince gözleri açıldı felan stresim gitti.sizdede oluyomu acken acayip bişi olup çıkıyorum

Son düzenleme:

evett bende ck grdim ciktim bu sayfaya ama hic uye olmadim ama normal gunluk tutsaydim slkllrdim ama boyle herkezle paylasabilion yok cnm bende ck merak ediom ama 22 nisani bekliycem cunku haftadan haftaya tartilsaydim 1 bilemedin 2 kilo gitmistir oda beni pek gaza getirmez ama 10 kilo gittigini gorursem ozaman yaza kadar ben 58 kiloya kadar giderim simdi diyeceksin boyuna gore 58 az degilmi benim boyda arkadas var 55 kilo ve fizik super ne giyse yakisio kiza ne cikik var nede bise ztn benimde kalcam oldugu icin o kiloya gelsem bile dumduz olmam 36 38 beden giymeyi ck istiorum

bende açken cok sinirli oluyorum hatta bazen oğluma bile kızdığım sesimi yükselttiğim oluyo zaten en cok ona kızınca üzülüyorum eşim alıştı artık sinirli hallerime saolsun susuyo anlıyo halimden

slm cnm iyim tsk ederimsen nasilsin evet ilk basladigim gunlerde acikinca aglamakli bile oluyordum helede tatli krizim tutunca ama gecti gercekten kendimide inandirdim ben az yiyebilirim aksam yatmadan ozellikle ck acikirdim 2 buyuk tost yedigimi bilirim ama baktim olmuyo frenlemek zorunda kaldim gidisat 80 lere dogruydu cunku ama cnm ben yagsiz sutun icine tarcin koyup iciyorum ve seker yerine eczaneden tatlandirici aldim iciyorum ck guzel oluyo dene istersen istahta kesio

kendini nasıl görmek hosuna gidiyorsa o kiloya in tabi aynaya bakınca benim ne gördüğüm önemli başkalarının değil bana bile suan iyisin diyolar 87 kilolu hallerime göre süper tabi ama bana göre ideal 60.tartılma konusuna gelince sen bilirsin canım ben gram bile versem mutlu oluyom gaza geliyom

sabah bende dayanamadım tartıldım 900 gr yoktu bulamadım ilkkez bi kayıbıma seviniyorum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

2günde daha fazla verirmiyimki

Son düzenleme:

tamam canım çok teşekkür ederim bi deniyeyim kokusu iyidir umarım :)

teşekkür ederim canım kekeler fazla gibi geldi

tamam canım çok teşekkür ederim bi deniyeyim kokusu iyidir umarım :)

tabiki kokusu iyi diyemem ama ılık içersen bi kerede iiç bitir nefes almadan ardından bi 10 sn ağzından nefes al yada bi parca bişey at agzına bi sorun olmuyo ama değer bence denemeye

ben yeni katıldıgım için çoğu arkadası tanımıyorum.

kendimi tanıtayım sizde yazarsanız memnun olurum..

22 yasındayım bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.. 4+4 eğitim sistemi yüzünden atanamadım şimdi kpss hazırlanıyorum..izmirliyim.. 1.70 boy hedefim 60 kilo olmak 80 kilo ile basladım :)

tabiki kokusu iyi diyemem ama ılık içersen bi kerede iiç bitir nefes almadan ardından bi 10 sn ağzından nefes al yada bi parca bişey at agzına bi sorun olmuyo ama değer bence denemeye

burnumu kapayıp içerim artık denemek lazım :)

2 su bardagı içilecek değil mi

canım bende yeniyim ama herkes cok samimi rahat ol bence inş en kısa zamanda emeklerinin karsılıgını alırsın. bende aydınlıyım hemşehri sayılırız... yasım 25 boy 1.55 kilom 72... 87 kilo ile basladım hedefim 60 yada 55 olursamda kötü olmaz yani......

masallah 15 kilo gitmiş..inş istedigin kiloya ulasırsın..ben 2 haftalık diyetten sora çekildim 80 di. önceden kaçtı o 2 hftada ne kadar verdim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…