- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
evet canım ama aç karnına iç istersen gece yatarken de içebilirsin yani günde 3 bardak ben suan öle yapıyorum
kendini nasıl görmek hosuna gidiyorsa o kiloya in tabi aynaya bakınca benim ne gördüğüm önemli başkalarının değil bana bile suan iyisin diyolar 87 kilolu hallerime göre süper tabi ama bana göre ideal 60.tartılma konusuna gelince sen bilirsin canım ben gram bile versem mutlu oluyom gaza geliyom
dikkat et canm oğluna kızma kıyamam.beneşime ters davranıyorum ama malesef çekmiyo beni anlamıyo .ben yemek yedikten sonra kendime geliyorum.bende açken cok sinirli oluyorum hatta bazen oğluma bile kızdığım sesimi yükselttiğim oluyo zaten en cok ona kızınca üzülüyorum eşim alıştı artık sinirli hallerime saolsun susuyo anlıyo halimden
tatlandırıcı almak için çok gezdim ama markalara güvenemedim seninkinin markası neslm cnm iyim tsk ederimsen nasilsin evet ilk basladigim gunlerde acikinca aglamakli bile oluyordum helede tatli krizim tutunca ama gecti gercekten kendimide inandirdim ben az yiyebilirim aksam yatmadan ozellikle ck acikirdim 2 buyuk tost yedigimi bilirim ama baktim olmuyo frenlemek zorunda kaldim gidisat 80 lere dogruydu cunku ama cnm ben yagsiz sutun icine tarcin koyup iciyorum ve seker yerine eczaneden tatlandirici aldim iciyorum ck guzel oluyo dene istersen istahta kesio
saol cnm inşallah yaza kadar hepimiz diyetten mezun olup kilo koruma ya terfi ederizsüpersin canım ya senin adına sevindim
ben yeni katıldıgım için çoğu arkadası tanımıyorum.
kendimi tanıtayım sizde yazarsanız memnun olurum..
22 yasındayım bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.. 4+4 eğitim sistemi yüzünden atanamadımşimdi kpss hazırlanıyorum..izmirliyim.. 1.70 boy hedefim 60 kilo olmak 80 kilo ile basladım :)
masallah 15 kilo gitmiş..inş istedigin kiloya ulasırsın..ben 2 haftalık diyetten sora çekildim 80 di. önceden kaçtı o 2 hftada ne kadar verdim bilmiyorum
teşekkür ederim canım.yarın denicem hemen :)
kendini nasıl görmek hosuna gidiyorsa o kiloya in tabi aynaya bakınca benim ne gördüğüm önemli başkalarının değil bana bile suan iyisin diyolar 87 kilolu hallerime göre süper tabi ama bana göre ideal 60.tartılma konusuna gelince sen bilirsin canım ben gram bile versem mutlu oluyom gaza geliyom
canım bende yeniyim ama herkes cok samimi rahat ol bence inş en kısa zamanda emeklerinin karsılıgını alırsın. bende aydınlıyım hemşehri sayılırız... yasım 25 boy 1.55 kilom 72... 87 kilo ile basladım hedefim 60 yada 55 olursamda kötü olmaz yani......
ben yeni katıldıgım için çoğu arkadası tanımıyorum.
kendimi tanıtayım sizde yazarsanız memnun olurum..
22 yasındayım bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.. 4+4 eğitim sistemi yüzünden atanamadımşimdi kpss hazırlanıyorum..izmirliyim.. 1.70 boy hedefim 60 kilo olmak 80 kilo ile basladım :)
aa sen baya vermissin ne guzel ins istedigin kiloyuda saglikli bi sekilde verirsin ben daha onceden 3 4 verip 5 6 kilo geri aldigim icin oyuzden tatmin olamiom 3 4 kilo verdigim zaman oyuzden boyle bi karar alip tarih belirledim kendime
evett bende ck grdim ciktim bu sayfaya ama hic uye olmadim ama normal gunluk tutsaydim slkllrdim ama boyle herkezle paylasabilion yok cnm bende ck merak ediom ama 22 nisani bekliycem cunku haftadan haftaya tartilsaydim 1 bilemedin 2 kilo gitmistir oda beni pek gaza getirmez ama 10 kilo gittigini gorursem ozaman yaza kadar ben 58 kiloya kadar giderim simdi diyeceksin boyuna gore 58 az degilmi benim boyda arkadas var 55 kilo ve fizik super ne giyse yakisio kiza ne cikik var nede bise ztn benimde kalcam oldugu icin o kiloya gelsem bile dumduz olmam 36 38 beden giymeyi ck istiorum
evett bende ck grdim ciktim bu sayfaya ama hic uye olmadim ama normal gunluk tutsaydim slkllrdim ama boyle herkezle paylasabilion yok cnm bende ck merak ediom ama 22 nisani bekliycem cunku haftadan haftaya tartilsaydim 1 bilemedin 2 kilo gitmistir oda beni pek gaza getirmez ama 10 kilo gittigini gorursem ozaman yaza kadar ben 58 kiloya kadar giderim simdi diyeceksin boyuna gore 58 az degilmi benim boyda arkadas var 55 kilo ve fizik super ne giyse yakisio kiza ne cikik var nede bise ztn benimde kalcam oldugu icin o kiloya gelsem bile dumduz olmam 36 38 beden giymeyi ck istiorum
dikkat et canm oğluna kızma kıyamam.beneşime ters davranıyorum ama malesef çekmiyo beni anlamıyo .ben yemek yedikten sonra kendime geliyorum.
saol cnm inşallah yaza kadar hepimiz diyetten mezun olup kilo koruma ya terfi ederiz
ben 25yaşındayım.şanlıurfalıyım istanbuldayım.açıköğretimden türkdili edebiyatı okuyorum 1.sınıf
3.5 yaşında oğluşum var.1.72 boyum kilom malesef altta yazıyor.
ya kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
1.5 sene önce 63 kiloya düşmüştüm. Ama sanki o zaman bile zayıf denecek 63 kiloda bile 40 beden giyiyordum nasıl oluyo bu iş anlamadım o yüzden sanki hiç zayıf olamıcakmışım gibi
bu mesaj bana olmalı sanırsam.bi marka duymuştum iyi die onunla ne farkı var acaba steliA mıydı buna benzer bişiydi:26:cnm ben eczaneden aldim markasi CANDEREL
bilmiyorumki hiç ama üzüldüm yinedeYa kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
1.5 sene önce 63 kiloya düşmüştüm. Ama sanki o zaman bile zayıf denecek 63 kiloda bile 40 beden giyiyordum nasıl oluyo bu iş anlamadım o yüzden sanki hiç zayıf olamıcakmışım gibi
Canım ben de kıyamam tabiki o benim herseyim ama elimde değil işte biraz inatçı bi cocuk eşimden allah razı olsun ondan yana sorun yok cok şükür
kilo korumaya geçmek için benim en az 2 ayım var
bende aydınlıyım 25 yasındayım 3 yasında oğlum var boy 155. Kilo 72 ev hanımıyım
güldürdün beni valla:)))))) bende o soruya bi türlü cvp bulamadım... Bence bedene takılma derim önemli olan kilo bence. Mesela suan 40 42 46 beden pantolonlarım var ve hepside denk geliyo beden değişebilliyo yani
Ya kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
Sorma zaten 44 beden pantolan giyince kendime gelebildim ancak :))güldürdün beni valla:)))))) bende o soruya bi türlü cvp bulamadım... Bence bedene takılma derim önemli olan kilo bence. Mesela suan 40 42 46 beden pantolonlarım var ve hepside denk geliyo beden değişebilliyo yani
mavi boncuk naptın öle 40 42 46 bayağı değişiyomuş sende
ben biara 44 42 ydm şuan 44üm sanırm
bir beden küçülmek için 5kilomu gitmesi lazm
slm cnm bende 62 kiloyken 38 zor girdim demekki ideal kilom 60 ve alti yani 58 55 e kadar yolu var uzulme verirsin insallah sabret yaza 16 hafta felean kaldi her hafta 1 kilo versen 16 kilo gider zamanini daraltma kilo vermek icin yaza kadar musade et kendine ben oyle yapiom oyle hayal ediom yazin ben zayif olcm ve istedigimi giyecem insaallah
Ya kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
güldürdün beni valla:)))))) bende o soruya bi türlü cvp bulamadım... Bence bedene takılma derim önemli olan kilo bence. Mesela suan 40 42 46 beden pantolonlarım var ve hepside denk geliyo beden değişebilliyo yani
ne güzelbende iyi gidiyorum bu hafta inşallah böle devam eder ama malesef şişkinliğim var
ayyy bende böle yazcam verince bide göbiş atıcam
nasıl temin ediyosunuz arkadaşlar bide çok pahalı sorması ayııııp
bizde bardak su içiyoruz oda ucuz değil aslında ama alkali yi bilmyorum
pzt.tartılıyoruz ben arada dayanamayıp tartılıyorum ama buraya yazmıyorm
cnm akşamın yok dimi daha yemediğin için azıcık açlıktan leyla oldumdaanlamakta zorlanıyorum
senmi kazanıcaksıngeççem seni
canm fazla kaçırmamışsın senin öğle yemeğin az olmuş.ondan kaçırmışsındır geceyi güzel kapatmışsın
oğluşunu yakalıyımda diyim kaptırmasın mamaları sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?