70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma zaten 44 beden pantolan giyince kendime gelebildim ancak :))
şu an gene eski kıyaftelerime giriyorum ama zayıf değilim ya sanırım takıntı yaptım ben.
Hiç zayıf olamaıycakmıyım ya

tabiki zayıflarsın böle zayıflayabilirmiyim dersen bastan pes etmiş olursun herseyin başı inanmak kendine güven bende hamilelik öncesi kıyafetlerimi cıkardım hepsi oldu dolabı değiştirdim o bile o kadar mutlu ediyorki insanı anlatamam

yok cnm cok deyil ayni seyi istiyoruz :) bende yazin beni gorenler aa nekadar kilo vermissin felan desinler istiom bide kardesimin nisani var yani sart oldu

şoktan saka aldık ama eşimde pahalı dedi bende içine 2 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atacam tv de diyetisyen söylemişti boşyere para vermeye gerek kalmaz karbonat 30 krş zaten

bendeöle yapıyorum 1.5 litre suya 2-3 cay kasıgı karbonat atıyorum

çarşamba günü köye gittik teyzem beni görünce zayıflamışsın yerine aaaa küçücük kalmışın deyince cok gülmüştüm

Kızlar ben kaçıyorum basım cok agrıyo hepinize hayırlı geceler sizleri cok seviyorummm

gercekten bende anlamıyorum ama kıyafetlerde kalıp farkı olabiliyo bel çevrelerini ölçtüm özellikle üst üste koyup hepsi aynı ölçüde fakat bedenleri farklı
ben olsam hep 40 ı giyerdim
maşallah canm 1 ayda 4 kilo iyiymiş bende 1ayda 5kilo vermek istiyorum canlar ya
siz yeni katıldınız enerjiksiniz maşallah
yazdıklarınızla bende gaza geliyorum buarada bende yeniyim aslında
şoktan saka aldık ama eşimde pahalı dedi bende içine 2 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atacam tv de diyetisyen söylemişti boşyere para vermeye gerek kalmaz karbonat 30 krş zaten

bende biara yapıyım sağlıklı şeyler favori olmaya başladı ne güzel

İnanıyorum ama bi yerde ne oluyo foss içimdeki istek sönüyor ( Umarım bu sefer sonuna kadar götürebilirim

yok cnm cok deyil ayni seyi istiyoruz :) bende yazin beni gorenler aa nekadar kilo vermissin felan desinler istiom bide kardesimin nisani var yani sart oldu
Aynen düğünler var dar paça pantolanlar giymek var var da var :))

teşekkr ederim bende memnun oldum canım

evet canım bende onu düşünüyorum atanınca incecik olayım diyorum :)

bende yapınca aksamdan kısıyorum hemen..teşekkür ederim canım

Merhaba ekmeği ben gibi fazla yemişsin ama çok az bu bi menü bu sanırım akşamı daha yemedin ondan bu kadar az değil mi :)
En azından çorba süt yoğurt gibi hafif kalorili şeyler yiyeibiliriz

evet o sabah menüm dü.
fakat bu gün az yedim

aksam 16 yesil fistik,
1 seker büyüklügünde cikolata.
2dilim elma,
5-6 cilek yiyerek ve bol su icerek günümü bitirdim.

700küsür kalorim artti günlük kalori harcama hakkimdan.

aslinda isteyerek olmadi ama neyse ona görede sabahkinden 300gr civarinda az geldim tartida

ahada tipkim ben

bende sanirim 4 yil önceydi 63kg'lardaydim ve kendimi kilolu hissediyordum alttak 42-44 ve üstten 40 beden giyiniyordum.
oturarak poz verdigim resimlerime bakinca hafif göbüsüm vardi o beni rahatsiz ediyordu, simdi ayakta dik duruken bile var..
ayni sekilde bende kendimi zayif olarak göz önüne getirmeye calisiyorum ama olmuyor.
bende ayni sekilde bu kollar bacaklar basenlerim ve karnim kücülegine inanmiyorum nedense

fakat su da bir gercek yemek yiyecegim zaman bir yemege, bir kendime bakiyorum,
siyorumki suan bunu anlik yiyip bu kilolari cekmen mi önemli, yada normal kiloya düsüp istediign elbiselerin icine sigman mi önemli

kendimi bu sekilde gaza getiriyorum

yiyemediğinde kendisi veriyor teyzesi

ilk başlarda oluyor canım böyle durumlar
hepimiz yaşadık 2-3 ay sonra düzeliyor

sabah bende dayanamadım tartıldım 900 gr yoktu bulamadım ilkkez bi kayıbıma seviniyorum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

2günde daha fazla verirmiyimki
süperr canım tbr ederim

selam breze bende geçen seneden bu yana bu topikdeyim
ocak 6'da başladım mayıs ortasına gelmeden 61 olmuştum ideal kiloma gelmiştim
boy 1.71

bende öyleydim hiç 38 giyemiycem diye korkardım
ama azimle kilolarından kurtulunca hiçde hayal olmadığını göreceksin

sabah neden yok geçmi kalktın kuzum
akşam içinde 8 badem 5 kuru fazla
8 badem veya 10 kuru üzüm yiyebilirsin

günaydın kızlarr iyi hafta sonları geçirin inşallah
çok kaçırmaytyın p.tesi tartı ona göre
ben çok şişim okadar dikkat ediyorum spor yapıyorum ııhhhtık yok henüz
sinir oldum
oğluş uyanmadan yazzayım dedim
sanki ses geliyo içerden
ben kaçıyom kızlar
öptüm biçokkkk

bundan sonra dikkat ediyim emeklerim boşa gitmesin
sabah yimedim biliyosunuz derdimi moralim bozuktu

kızlar ben şimdiden girdim çünkü bugün anneme gitcem tehlikeli cıss lar beni bekliyor olcak.dün geceden annem yapmaya başladı siz düşünün artık
öptüm hepinizi iyi haftasonları geçirmeniz dileğiyle

Gunaydin arkadaslar... Her zaman buraya yazamasamda okumaya takip etmeye calisiyorum.. O listelere bi turlu giremedim ama olsun...
Ciss li biseyler yiyecegim zaman burasi aklima geliyo yaziomus gibi dusunup simdi kizarlar diye vazgectiklerim oluyo bu hafta ucuncu hafta bitti ben baslayali.. Simdi 73 den 69,0 a kadar dustum ama bi turlu 68 i goremedim daha yaa sizin nasil gidiyo diyetler.. Bide bu sabahlari elma sirkeli sicak su iciyorum sanki faydasi varvgibi kullanan oldu mu hic

günaydınnn

nasılsınız arkadaslar

ben yürüyüşten geldim kahvaltı yapmaya gitcem birazdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…