- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
sorma zaten 44 beden pantolan giyince kendime gelebildim ancak :))
şu an gene eski kıyaftelerime giriyorum ama zayıf değilim ya sanırım takıntı yaptım ben.
Hiç zayıf olamaıycakmıyım ya
1 aydır diyetteyim ama çok sıkmadan 74 kilodan 70 kiloya düştüm anca :)) 3 gündür çok iradeliyim 68.800 gördüm bu sabah :)
Benimde ideal kilom hehralde 55 58 arası ki bu kız balık etliydi hakikaten zyaıflamış desinler istiyorum. Ve addaxa gidip standart bedenlerin içine girmek istiyourm ya çok şey mi istiyorum yaa :))
şoktan saka aldık ama eşimde pahalı dedi bende içine 2 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atacam tv de diyetisyen söylemişti boşyere para vermeye gerek kalmaz karbonat 30 krş zaten
ben olsam hep 40 ı giyerdimgercekten bende anlamıyorum ama kıyafetlerde kalıp farkı olabiliyo bel çevrelerini ölçtüm özellikle üst üste koyup hepsi aynı ölçüde fakat bedenleri farklı
maşallah canm 1 ayda 4 kilo iyiymiş bende 1ayda 5kilo vermek istiyorum canlar ya1 aydır diyetteyim ama çok sıkmadan 74 kilodan 70 kiloya düştüm anca :)) 3 gündür çok iradeliyim 68.800 gördüm bu sabah :)
Benimde ideal kilom hehralde 55 58 arası ki bu kız balık etliydi hakikaten zyaıflamış desinler istiyorum. Ve addaxa gidip standart bedenlerin içine girmek istiyourm ya çok şey mi istiyorum yaa :))
şoktan saka aldık ama eşimde pahalı dedi bende içine 2 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atacam tv de diyetisyen söylemişti boşyere para vermeye gerek kalmaz karbonat 30 krş zaten
çarşamba günü köye gittik teyzem beni görünce zayıflamışsın yerine aaaa küçücük kalmışın deyince cok gülmüştüm
Kızlar ben kaçıyorum basım cok agrıyo hepinize hayırlı geceler sizleri cok seviyorummm
tabiki zayıflarsın böle zayıflayabilirmiyim dersen bastan pes etmiş olursun herseyin başı inanmak kendine güven bende hamilelik öncesi kıyafetlerimi cıkardım hepsi oldu dolabı değiştirdim o bile o kadar mutlu ediyorki insanı anlatamam
Aynen düğünler var dar paça pantolanlar giymek var var da var :))yok cnm cok deyil ayni seyi istiyoruz :) bende yazin beni gorenler aa nekadar kilo vermissin felan desinler istiom bide kardesimin nisani var yani sart oldu
dikkat et canm oğluna kızma kıyamam.beneşime ters davranıyorum ama malesef çekmiyo beni anlamıyo .ben yemek yedikten sonra kendime geliyorum.
tatlandırıcı almak için çok gezdim ama markalara güvenemedim seninkinin markası ne
saol cnm inşallah yaza kadar hepimiz diyetten mezun olup kilo koruma ya terfi ederiz
tekrar memnun oldum canm
ben 25yaşındayım.şanlıurfalıyım istanbuldayım.açıköğretimden türkdili edebiyatı okuyorum 1.sınıf
3.5 yaşında oğluşum var.1.72 boyum kilom malesef altta yazıyor.
evet canım gercekten cok iyi verdm ama yaptıgım diyetin dısına asla cıkmadım kaçamak yapsam bile öğünümden kısarak telafi ediyordum acayip iradeliydim spora fazla vaktim olmuyo ara sıra yaptım inşallah sende en kısa zamanda verirsin önemli olan motivasyonu kaybetme inan kendine güven herkes yapıyo sen neden yapamayasın ki herkesten neyin eksik demi üstelik ataman oldugunda ilk görev yerine incecik biri olarak gittiğini düşünsene valla ben heyecanlandım senin adına sormak istediğin olursa sor hç cekinme her zaman yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla
bence hemen basla yarın diyetine ek olarak yap daha fazla kilo kaybın olacak emin ol
slm cnm :) hosgeldin buarada, bende yeniyim hedeflerimizin ayni oldugunu okudum boyumuz ayni senden 4 kilo daha az baslamisim kolay gelsin ins hedeflerimize ulasiriz
kızlar 1 haftadır ph en yüksek sudan içiyoruz alkali su tadı değişik geldi ama şimdi alıştık:78:
Merhaba ekmeği ben gibi fazla yemişsin ama çok az bu bi menü bu sanırım akşamı daha yemedin ondan bu kadar az değil mi :)
En azından çorba süt yoğurt gibi hafif kalorili şeyler yiyeibiliriz
Ya kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
1.5 sene önce 63 kiloya düşmüştüm. Ama sanki o zaman bile zayıf denecek 63 kiloda bile 40 beden giyiyordum nasıl oluyo bu iş anlamadım o yüzden sanki hiç zayıf olamıcakmışım gibi
yiyemediğinde kendisi veriyor teyzesine güzelbende iyi gidiyorum bu hafta inşallah böle devam eder ama malesef şişkinliğim var
ayyy bende böle yazcam verince bide göbiş atıcam
nasıl temin ediyosunuz arkadaşlar bide çok pahalı sorması ayııııp
bizde bardak su içiyoruz oda ucuz değil aslında ama alkali yi bilmyorum
pzt.tartılıyoruz ben arada dayanamayıp tartılıyorum ama buraya yazmıyorm
cnm akşamın yok dimi daha yemediğin için azıcık açlıktan leyla oldumdaanlamakta zorlanıyorum
senmi kazanıcaksıngeççem seni
canm fazla kaçırmamışsın senin öğle yemeğin az olmuş.ondan kaçırmışsındır geceyi güzel kapatmışsın
oğluşunu yakalıyımda diyim kaptırmasın mamaları sana
ilk başlarda oluyor canım böyle durumlarforza ldy-selam canım nasılsın
ben bugün çok iyiyim stesimi iştah kesici kullanmaya çalışıyorum..derken bir baktım akşam yemeğini yiyince gözleri açıldı felan stresim gitti.sizdede oluyomu acken acayip bişi olup çıkıyorum
süperr canım tbr ederimsabah bende dayanamadım tartıldım 900 gr yoktu bulamadım ilkkez bi kayıbıma seviniyorum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
2günde daha fazla verirmiyimki
ben yeni katıldıgım için çoğu arkadası tanımıyorum.
kendimi tanıtayım sizde yazarsanız memnun olurum..
22 yasındayım bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.. 4+4 eğitim sistemi yüzünden atanamadımşimdi kpss hazırlanıyorum..izmirliyim.. 1.70 boy hedefim 60 kilo olmak 80 kilo ile basladım :)
bende öyleydim hiç 38 giyemiycem diye korkardımYa kızlar sizdede oluyor mu kendimi hiç 38 bedne giyerken hayal edemiyorum ya bu bacaklar bu kollar nasıl incelecek.
1.5 sene önce 63 kiloya düşmüştüm. Ama sanki o zaman bile zayıf denecek 63 kiloda bile 40 beden giyiyordum nasıl oluyo bu iş anlamadım o yüzden sanki hiç zayıf olamıcakmışım gibi
sabah neden yok geçmi kalktın kuzumbugünkü menümü yazıyım unutmadan
sabah yok
kahvaltı yok
ara yok
öğlen
1kase çorba
peynirli bol tuzsuz yağsız salata
ara
tek şekerli caffe latte
akşam
1kase mercimek çorbası
1porsiyon ızgara köfte(7 taneydi)
ikiyemek kaşıgı salata
ara
7otlu çay
8 badem veya 5 kuru üzüm çokmu olur acaba
yiyemediğinde kendisi veriyor teyzesi
bnm oğlanda zorla ağzıma tıkıyo bazen yemezsem ağlıyo ağzıma alıp çıkarıyorum çikoları çoook zor oluyo çooook
ilk başlarda oluyor canım böyle durumlar
hepimiz yaşadık 2-3 ay sonra düzeliyor
süperr canım tbr ederim
selam breze bende geçen seneden bu yana bu topikdeyim
ocak 6'da başladım mayıs ortasına gelmeden 61 olmuştum ideal kiloma gelmiştim
boy 1.71
bende öyleydim hiç 38 giyemiycem diye korkardım
ama azimle kilolarından kurtulunca hiçde hayal olmadığını göreceksin
sabah neden yok geçmi kalktın kuzum
akşam içinde 8 badem 5 kuru fazla
8 badem veya 10 kuru üzüm yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?