ahada tipkim ben
bende sanirim 4 yil önceydi 63kg'lardaydim ve kendimi kilolu hissediyordum alttak 42-44 ve üstten 40 beden giyiniyordum.
oturarak poz verdigim resimlerime bakinca hafif göbüsüm vardi o beni rahatsiz ediyordu, simdi ayakta dik duruken bile var..
ayni sekilde bende kendimi zayif olarak göz önüne getirmeye calisiyorum ama olmuyor.
bende ayni sekilde bu kollar bacaklar basenlerim ve karnim kücülegine inanmiyorum nedense
fakat su da bir gercek yemek yiyecegim zaman bir yemege, bir kendime bakiyorum,
siyorumki suan bunu anlik yiyip bu kilolari cekmen mi önemli, yada normal kiloya düsüp istediign elbiselerin icine sigman mi önemli
kendimi bu sekilde gaza getiriyorum
Günaydınnnn gerçi öğlen oldu :))günaydınnn
nasılsınız arkadaslar
ben yürüyüşten geldim kahvaltı yapmaya gitcem birazdan
Hoşgeldin canım bende yeni katıldım dal araya gitsin çekinme :))slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum destek lütfen
Hoşgeldin canım bende yeni katıldım dal araya gitsin çekinme :))
hoşbulduk cnm artık gücüm kalmadı biraz gaza gelmem lazm
Taktiğini çok sevdim bundan sonra bende yapsam iyi olur :))
Gündüzleri hiç bir sornum yok akşam oldum mu ne yesem ne yapsam diye düşünürken buluyorum kendimi bende hareket ede ede yorulunca bak işte yoruldun yat diyorum kendi kendime o zaman insanda açlık istek kalmıyo :)))
Günaydınnnn gerçi öğlen oldu :))
Mis gibi havada spor yapmak gibisi yok yaa ohh kıskandım :))
2lt suya 1 çay kaşığı yeterliymiş canım fazla atsanda aynı etkiyi veriyormuş doktor söylemişti hem suyun tadı bozuluyormuş sadecebendeöle yapıyorum 1.5 litre suya 2-3 cay kasıgı karbonat atıyorum
Bu alkali su tam olarak ne ise yariyor canim?
Birde ph 'si kac olmali mesela..?
8.22 bızım canım.. ondan yuksekte yok zaten.. doktorum programında duymustum o markayı.. SAKA..Bu alkali su tam olarak ne ise yariyor canim?
Birde ph 'si kac olmali mesela..?
2lt suya 1 çay kaşığı yeterliymiş canım fazla atsanda aynı etkiyi veriyormuş doktor söylemişti hem suyun tadı bozuluyormuş sadece
suyu alırken bak canım ph en az 7.4 olmalıymış sağlık açısından Alkaline Su Zayiflatirmi-Alkali Suyun Faydaları ve Sağlığa Yararları
Suyun zayıflama ve kilo vermeye katkısı zaten bilinen bir gerçek. Sudan daha iyi zayıflatan bir sıvı var ise o da olsa olsa alkaline su (alkali su) olurdu. Bunun nedeni ise normal suyun yapamadığı bir şeyi yani vücuttaki zararlı toksinleri alkali suyun PH olarak nötr yapma yeteneğinin bulunmasıdır. Şimdi alkaline su zayıflatırmı sorusunu cevaplayıp alkali suyun faydaları nelerdir bir göz atalım.
Sularda bulunan mikropların ve bakterilerin yok edilmesi için kullanılan klor vb dezenfektanlar, sulara karışan her türlü yabancı madde ve serbest radikaller hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olur. Su iyonizerleri ise filtreleri yardımıyla bu yabancı maddeleri arındırarak suyu çok daha yumuşak, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel hale getirir. İyonize ve pHı yükseltilmiş su, vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
Alkali iyonize suyun faydaları:
* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.
* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.
* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan serbest radikalleri temizler.
* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır
şu yazılarınızın altındaki kilo cetvelini nası ekliyorsunuz acaA
2lt suya 1 çay kaşığı yeterliymiş canım fazla atsanda aynı etkiyi veriyormuş doktor söylemişti hem suyun tadı bozuluyormuş sadece
suyu alırken bak canım ph en az 7.4 olmalıymış sağlık açısından Alkaline Su Zayiflatirmi-Alkali Suyun Faydaları ve Sağlığa Yararları
Suyun zayıflama ve kilo vermeye katkısı zaten bilinen bir gerçek. Sudan daha iyi zayıflatan bir sıvı var ise o da olsa olsa alkaline su (alkali su) olurdu. Bunun nedeni ise normal suyun yapamadığı bir şeyi yani vücuttaki zararlı toksinleri alkali suyun PH olarak nötr yapma yeteneğinin bulunmasıdır. Şimdi alkaline su zayıflatırmı sorusunu cevaplayıp alkali suyun faydaları nelerdir bir göz atalım.
Sularda bulunan mikropların ve bakterilerin yok edilmesi için kullanılan klor vb dezenfektanlar, sulara karışan her türlü yabancı madde ve serbest radikaller hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olur. Su iyonizerleri ise filtreleri yardımıyla bu yabancı maddeleri arındırarak suyu çok daha yumuşak, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel hale getirir. İyonize ve pHı yükseltilmiş su, vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
Alkali iyonize suyun faydaları:
* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.
* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.
* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan serbest radikalleri temizler.
* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum destek lütfen
kızlar bugün eşim izinli sabah ve öğleni birleştirdik ve patates kızartması yedik:78::78::78::78::78::78::78::78: pişman değilim akşam form mısır gevreği yicem sadece yarında dengelemeye çalışacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?