70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçelerim!!!
hava bugün çok güzel..atın kendinizi dışarı,hem güneşlenin hem de spor yapın :) ben bugün spor olarak ev temizleyeceğim :) şimdiden kolay gelsin herkese :)

Dünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek,çay,peynir ve maydonoz
Ara malesef yapamadımgeç kahvaltı ettiğim için
Öğlen:yan komşum yaşlı teyzeye misafirlerine yardıma gittiğim için bir kabaklı gözleme ve şekersiz 2 çay bardağı çay
Ara:regl dönemindeyim çikolataya zaafım var 3 karecik çikolata yedim
Akşam:3 kaşık az yağlı ve tuzlu taze fasülye ve 2 kaşık bulgur pilavı,küçük bir parçada börek (ama ekmek yemiyerek dengelemeye çalıştım )

Eşimde kilolu olduğu için yemekleri az yağlı ve tuzlu yapıyorum.Yoksa başka türlü önünü alamıyorum.dün saldırdığım çikolatayla kendimi suçlu hissediyorumm
Buna ilave olarakta 30 dakika yürüyüş yapıp markete gittim ve sadece 2 şişe su aldım.Ama malesef sular bayat çıktı eşim rahatsızlandı.
Akşama misafirlerim gelcek yaptıklarımdan yememeyi palanlıyorum.Çünkü sonra sizden utanıyorum.

Taktiğini çok sevdim bundan sonra bende yapsam iyi olur :))
Gündüzleri hiç bir sornum yok akşam oldum mu ne yesem ne yapsam diye düşünürken buluyorum kendimi bende hareket ede ede yorulunca bak işte yoruldun yat diyorum kendi kendime o zaman insanda açlık istek kalmıyo :)))

günaydınnn

nasılsınız arkadaslar

ben yürüyüşten geldim kahvaltı yapmaya gitcem birazdan
Günaydınnnn gerçi öğlen oldu :))
Mis gibi havada spor yapmak gibisi yok yaa ohh kıskandım :))

:)) güzel oluyor gerçekten müzikte kulağımda gaza geliyorum

bendeöle yapıyorum 1.5 litre suya 2-3 cay kasıgı karbonat atıyorum
2lt suya 1 çay kaşığı yeterliymiş canım fazla atsanda aynı etkiyi veriyormuş doktor söylemişti hem suyun tadı bozuluyormuş sadece
Bu alkali su tam olarak ne ise yariyor canim?
Birde ph 'si kac olmali mesela..?

suyu alırken bak canım ph en az 7.4 olmalıymış sağlık açısından Alkaline Su Zayiflatirmi-Alkali Suyun Faydaları ve Sağlığa Yararları

Suyun zayıflama ve kilo vermeye katkısı zaten bilinen bir gerçek. Sudan daha iyi zayıflatan bir sıvı var ise o da olsa olsa alkaline su (alkali su) olurdu. Bunun nedeni ise normal suyun yapamadığı bir şeyi yani vücuttaki zararlı toksinleri alkali suyun PH olarak nötr yapma yeteneğinin bulunmasıdır. Şimdi alkaline su zayıflatırmı sorusunu cevaplayıp alkali suyun faydaları nelerdir bir göz atalım.
Sularda bulunan mikropların ve bakterilerin yok edilmesi için kullanılan klor vb dezenfektanlar, sulara karışan her türlü yabancı madde ve serbest radikaller hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olur. Su iyonizerleri ise filtreleri yardımıyla bu yabancı maddeleri arındırarak suyu çok daha yumuşak, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel hale getirir. İyonize ve pH’ı yükseltilmiş su, vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.

Alkali iyonize suyun faydaları:

* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.

* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.

* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.

* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.

* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal”leri temizler.

* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.

* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır

kızlar bugün eşim izinli sabah ve öğleni birleştirdik ve patates kızartması yedik:78::78::78::78::78::78::78::78: pişman değilim akşam form mısır gevreği yicem sadece yarında dengelemeye çalışacam inşallah

Bu alkali su tam olarak ne ise yariyor canim?
Birde ph 'si kac olmali mesela..?
8.22 bızım canım.. ondan yuksekte yok zaten.. doktorum programında duymustum o markayı.. SAKA..

ondan mı odemım cabuk gıdıo benım acaba.. bır gun 500 gr odem varsa ertesı gune kalmıo hem de kılodan da gıdıo

Slm kizlar,

sabah kahvaltim
3dilim siyah tost ekmegi,
1 domates,
1 salatalik,
kibrit kutusu kadar 45%yagli beyaz peynir ve siyah cay.

toplamda 298 kcal harcadim.

saol tatlım bunu öğrendiğim iyi oldu. ben daha fazla etki etsin diye bolbol koyuyordum tabi tadıda kötü oluyordu.

slm kizlar
sizleri cok özledim ama bi kendime düzene sokamadim halen evdeyim evde oluncada is de bitmiyor hic birsey düzende olmuyor oglis de evde yumurta bayrami var burda gelemiyorum ya oglis araba oyunu oynamak istiyor bilgisayari acik görünce yada esim okey annemlende doktora falan gidik bu aralar kist varmis ameliyat olmazi lazim oda korkuyor iste amaan iste allah hepimize saglik sihat versin cok öpüyorum kizlar sizi kac haftadir tartilmiyorum bile
kendinize iyi bakin düzene gireyim gelirim kizlar beni unutmayin sizi kocamancana öpüyorum sekerler

afiyet olsun.cnm bn yeniyim kilomuzda hedefmizde aynı yarışalmmı dseninle daha iyi olur belki ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…