70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlaaar bugun sabah herzamanki giydigim bir pantalonum vardi onu giydim ama geri cikardim cunku bollasmis :) sali gunu 3 hafta olck diyete ama bukadarini beklemiodum ck sasirdim ve mutlu oldum bugunde ck yurudm ogle izgara yedim ve dondurma oyuzden bugun artk bise yemem :)

kimse yokmu gelin 2 muhabbet edelim neler yapıyosunuz? ne yiyip ne içiyorsunuz spor olarak ne yapıyorsunuz kızlarrr

ben menekşe 21.5 yaşındayım :) kilom yazıyor zati boyun 1.70 evliyim çocugum yok kilo verip çocuk yapmayı planlıyorum desteklernizi bekliyorummmmmmmmm

kimse yokmu gelin 2 muhabbet edelim neler yapıyosunuz? ne yiyip ne içiyorsunuz spor olarak ne yapıyorsunuz kızlarrr

Hoşgeldin.. haftasonları pek kımse olmaz buralarda.. belkimm akşama gelırler..

canım neler yapıyosun şuan spor falan? sende kendini tanıtsana

çizelgedeki beden indeksi yanlışmı doğrumu anlayamdm sennkini

doğuma gıttığım kılom 93'tü.. bebek dogduktan 2 hafta sonra 78.6 oldum, bebek 3 aylık oldugunda 83.9'dum :S kılo veremedım yanı.. hemen dıyetısyene gıttım ve sonucum bu.. bn unıversıtede sosyoloji bölümünde ogretım elemanıyım canım,28'e basmış bulunmaktayım.. derslerle bogusmanın yanı sıra 5 gun evde bebegımle kafayı tırtlatmaktayım tek sporum da emzırme, belim agrıyor epidural yuzunden henuz de gecmedı.. daha başlamadım spora..

Son düzenleme:
afiyet olsun.cnm bn yeniyim kilomuzda hedefmizde aynı yarışalmmı dseninle daha iyi olur belki ne dersin?
olur canım bir kaç arkadaş daha var hep beraber yarışırız

senindemi epidural dan sonra bel ağrın oldu canım bende norma doğum yaptım ama epidural istemiştim ilaç verildi ama etkisini göremeden doğurdum geç kaldılar malesef sadece bel ağrım kaldı

oooffffff çok yorgun ve halsizim bugün nefes alacak halim yok bir üşüyorum bir terliyorum

kilo vermeye gelince hepimiz sabırsısız canım ama öyle olmuyor işte
hem nefsimiz okadar kuvvetli değilki genelimiz seviyorum bişeyler yemeyi
birde hızlı verince çabuk geri geliyor
beğendim valla arada olur öle biş olmaz
bide ikindide fazla kaçmış aran
ama akşam bozmamışsın oda iyi
sağol canım
eşim soğuk davranıp fotokopi makinesi bozuk demiş çekemem demiş
şimdi ben eşime ne diyim ki
zor bir durum allah yardımcın olsun canım
ama eşine çok soğuk ve ters davranma derim canım
siz de olmasanız ınternet tum gun yoktu, kendı pc'mi sınnırlenıp ıkıye ayırdım.. durumun vehametı ortada.. her seye zarar verıyorum ıste.. psıkologtan da randevumu aldım.. hayırlısı..
durum okadar vahim yaniii
bendede değişen bişey yok diyordum ama bugün göbüşün küçüldüğünü hissettim
sonra biarkadaşa çaya gittik inceldiysemde gitti artık
günaydın kızçelerim!!!
hava bugün çok güzel..atın kendinizi dışarı,hem güneşlenin hem de spor yapın :) ben bugün spor olarak ev temizleyeceğim :) şimdiden kolay gelsin herkese :)
bende temizlik yaptım bugün
8.22 bızım canım.. ondan yuksekte yok zaten.. doktorum programında duymustum o markayı.. SAKA..
saka marka su iyi değil diye biliyordum
karıştırmışta olabilir
şişesi mavimsimi canım? plastiği mavi gibi olanlar iyi değilmiş beyaz almak gerekiyor
unuturmuyuz canım yaa özledik bile
hatta nerdeki falan diye konuştuk
sen unutma asıl bizi
haftasonu gelen olmuyor pek
bende uğrayamadım hiç, hoşgeldin aramıza buarada
Ben 77 kg yım boyum çok kısa hareketsizim karatay diyeti hakkında bilgi istiyorum
karatay diyeti uygulayan yok sanırım burada
onunla ilgili açılan konulara bak istersen
bende spinalle doğum yaptım
çok şükür ne bel ağrısı ne baş ağrısı yaşadım
iyi geceler
benide alırmısınız aranıza kızlar
hoşgeldin aramıza

selam kızlar
bugün hiç uğrayamadım
bikaç kere okumaya niyetlendim ama fazla duramadım
bütün gün temizlik yaptım
boşuna yapmışım yarın eltimler ve kayınvalidemler gelecekmiş
çoluk çocuk ev yine kirlenecek
yüzeysel yapsaydım keşke diye pişman oldum
bide cısslar yaptım
bide akşam arkadaşa gittik
çayın yanında cısslar vardı
sabah aynada accık simitlerin azaldığını hissettim
ama sanırsam yarın yine ortaya çıkarlar
iyi geceler kızlar öpüldünüz

ben menekşe 21.5 yaşındayım :) kilom yazıyor zati boyun 1.70 evliyim çocugum yok kilo verip çocuk yapmayı planlıyorum desteklernizi bekliyorummmmmmmmm

memnun oldum canım senin boyun uzunmuş ne güzel benimki 1.55 kilom 72. bencede sakın kilolu hamile kalma cok feci oluyo kendimden biliyom valla en kısa zamanda verirsin inş.

arkadaşlar bu saat .e kadar geçmişi okumaya çalıştım.ne güzel azmetmişsiniz hepiniz.ben de şubattan beri diyet yapıyorum.dukan diyeiyle toplam 3,5 kilo verdim.ama bi yaptım bi bozdum.çok halsizlik yaptığı için çok kaçamak yaptım.şimdi kendimce bi şeyler yapıyorum.30 yaşındayım.öğretmenim.1.65 boyunda 75,5 kiloyum.3 yaşında bir oğlum var.azimliyim kararlıyım.yaza kadar zayıflayacağım.

hoşgeldin canım 10 kilo versen süper olursun bence. benimde 15 kilom gitti daha vermem gereken 10 hatta 15 kilom var burdaki arkadasların cok faydası oluyo her yazılanı okumaya calış bence. ayrıca denizlili misin bende aydınlıyım. boy 1.55 kilom 72

ne guzel normal yapmışsın sen 13 saat bekledım ben, tolga yukarılara cıktıkca cıktı, acılmam da 2,5 cm'de kaldı iri bebek oldugu ıcınmış meger.. ölçümlerde 4080 gram cıkıyordu ama 2 gun sonra dogdugunda 4500 gram olmuş velet.. ondan şiştikçe şişmişim ben de yarım dunya gıbı

oooffffff çok yorgun ve halsizim bugün nefes alacak halim yok bir üşüyorum bir terliyorum
tam hastalık havası var, gercı nerdesın bılmıyorum ama dıkkat et kendıne hasta olma..

dünkü menüm:
sabah:1 dilim ekmek,biraz peynir ve maydonoz ,çay
ara:3kare çikolata
öğle:1 dilim salalı ekmek (çok seviyorumacılı salçayı)
ara:1 tane elma
Akşam:tarhana çorbası ve birdemisafirlerime yaptığım 1 tane poça
Dayanamadım bi türlü misafirlere yapınca kendim yemeye.akşam yedimbende.bunun yANINDA BOL SU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…