ben menekşe 21.5 yaşındayım :) kilom yazıyor zati boyun 1.70 evliyim çocugum yok kilo verip çocuk yapmayı planlıyorum desteklernizi bekliyorummmmmmmmmhoşgeldin canım kendini tanıtırmısın
ben menekşe 21.5 yaşındayım :) kilom yazıyor zati boyun 1.70 evliyim çocugum yok kilo verip çocuk yapmayı planlıyorum desteklernizi bekliyorummmmmmmmm
kimse yokmu gelin 2 muhabbet edelim neler yapıyosunuz? ne yiyip ne içiyorsunuz spor olarak ne yapıyorsunuz kızlarrr
canım neler yapıyosun şuan spor falan? sende kendini tanıtsanaHoşgeldin.. haftasonları pek kımse olmaz buralarda.. belkimm akşama gelırler..
çizelgedeki beden indeksi yanlışmı doğrumu anlayamdm sennkiniHoşgeldin.. haftasonları pek kımse olmaz buralarda.. belkimm akşama gelırler..
canım neler yapıyosun şuan spor falan? sende kendini tanıtsana
çizelgedeki beden indeksi yanlışmı doğrumu anlayamdm sennkini
olur canım bir kaç arkadaş daha var hep beraber yarışırızafiyet olsun.cnm bn yeniyim kilomuzda hedefmizde aynı yarışalmmı dseninle daha iyi olur belki ne dersin?
doğuma gıttığım kılom 93'tü.. bebek dogduktan 2 hafta sonra 78.6 oldum, bebek 3 aylık oldugunda 83.9'dum :S kılo veremedım yanı.. hemen dıyetısyene gıttım ve sonucum bu.. bn unıversıtede sosyoloji bölümünde ogretım elemanıyım canım,28'e basmış bulunmaktayım.. derslerle bogusmanın yanı sıra 5 gun evde bebegımle kafayı tırtlatmaktayımtek sporum da emzırme, belim agrıyor epidural yuzunden henuz de gecmedı.. daha başlamadım spora..
kilo vermeye gelince hepimiz sabırsısız canım ama öyle olmuyor işteevet canım son 10 gündür gram veremedim biran önce vereyim istiyorum galiba ben cok sabırsızım acık konusmak gerekirse nisan mayıs gibi görümcem gelecek o gelene dek vermek istiyorum 10 kiloyu benimle dalga gecen sahıs oydu kendi götüne göbeğine bakmadan bana bahane buluyo cok canımı sıktı kadın yaa onu çatlatmak istiyorum aslında beni cok severdim onu ama soğuttu kendinden ben 50 kilo da olsam gene bende bi sorun bulur derdi benimle yani
sağol canımbeğendim valla arada olur öle biş olmaz
bide ikindide fazla kaçmış aran
ama akşam bozmamışsın oda iyi
zor bir durum allah yardımcın olsun canımeşim soğuk davranıp fotokopi makinesi bozuk demiş çekemem demiş
şimdi ben eşime ne diyim ki
durum okadar vahim yaniiisiz de olmasanızınternet tum gun yoktu, kendı pc'mi sınnırlenıp ıkıye ayırdım.. durumun vehametı ortada.. her seye zarar verıyorum ıste.. psıkologtan da randevumu aldım.. hayırlısı..
bendede değişen bişey yok diyordum ama bugün göbüşün küçüldüğünü hissettimgünaydın kızlarr iyi hafta sonları geçirin inşallah
çok kaçırmaytyın p.tesi tartı ona göre
ben çok şişim okadar dikkat ediyorum spor yapıyorum ııhhhtık yok henüz
sinir oldum
oğluş uyanmadan yazzayım dedim
sanki ses geliyo içerden
ben kaçıyom kızlar
öptüm biçokkkk
bende temizlik yaptım bugüngünaydın kızçelerim!!!
hava bugün çok güzel..atın kendinizi dışarı,hem güneşlenin hem de spor yapın :) ben bugün spor olarak ev temizleyeceğim :) şimdiden kolay gelsin herkese :)
saka marka su iyi değil diye biliyordum8.22 bızım canım.. ondan yuksekte yok zaten.. doktorum programında duymustum o markayı.. SAKA..
unuturmuyuz canım yaa özledik bileslm kizlar
sizleri cok özledim ama bi kendime düzene sokamadim halen evdeyim evde oluncada is de bitmiyor hic birsey düzende olmuyor oglis de evde yumurta bayrami var burda gelemiyorum ya oglis araba oyunu oynamak istiyor bilgisayari acik görünce yada esim okey annemlende doktora falan gidik bu aralar kist varmis ameliyat olmazi lazim oda korkuyor iste amaan iste allah hepimize saglik sihat versin cok öpüyorum kizlar sizi kac haftadir tartilmiyorum bile
kendinize iyi bakin düzene gireyim gelirim kizlar beni unutmayin sizi kocamancana öpüyorum sekerler
haftasonu gelen olmuyor pekkimse yokmu gelin 2 muhabbet edelim neler yapıyosunuz? ne yiyip ne içiyorsunuz spor olarak ne yapıyorsunuz kızlarrr
karatay diyeti uygulayan yok sanırım buradaBen 77 kg yım boyum çok kısa hareketsizim karatay diyeti hakkında bilgi istiyorum
bende spinalle doğum yaptımdoğuma gıttığım kılom 93'tü.. bebek dogduktan 2 hafta sonra 78.6 oldum, bebek 3 aylık oldugunda 83.9'dum :S kılo veremedım yanı.. hemen dıyetısyene gıttım ve sonucum bu.. bn unıversıtede sosyoloji bölümünde ogretım elemanıyım canım,28'e basmış bulunmaktayım.. derslerle bogusmanın yanı sıra 5 gun evde bebegımle kafayı tırtlatmaktayımtek sporum da emzırme, belim agrıyor epidural yuzunden henuz de gecmedı.. daha başlamadım spora..
hoşgeldin aramızaiyi geceler
benide alırmısınız aranıza kızlar
ya suyun alkali olması için içine karbonat mı atıyorsunuz doğru mu anladım :26:
ben menekşe 21.5 yaşındayım :) kilom yazıyor zati boyun 1.70 evliyim çocugum yok kilo verip çocuk yapmayı planlıyorum desteklernizi bekliyorummmmmmmmm
arkadaşlar bu saat .e kadar geçmişi okumaya çalıştım.ne güzel azmetmişsiniz hepiniz.ben de şubattan beri diyet yapıyorum.dukan diyeiyle toplam 3,5 kilo verdim.ama bi yaptım bi bozdum.çok halsizlik yaptığı için çok kaçamak yaptım.şimdi kendimce bi şeyler yapıyorum.30 yaşındayım.öğretmenim.1.65 boyunda 75,5 kiloyum.3 yaşında bir oğlum var.azimliyim kararlıyım.yaza kadar zayıflayacağım.
olur canım bir kaç arkadaş daha var hep beraber yarışırız
senindemi epidural dan sonra bel ağrın oldu canım bende norma doğum yaptım ama epidural istemiştim ilaç verildi ama etkisini göremeden doğurdum geç kaldılar malesef sadece bel ağrım kaldı
tam hastalık havası var, gercı nerdesın bılmıyorum ama dıkkat et kendıne hasta olma..oooffffff çok yorgun ve halsizim bugün nefes alacak halim yok bir üşüyorum bir terliyorum
durum okadar vahim yaniii
bende temizlik yaptım bugün
saka marka su iyi değil diye biliyordum
karıştırmışta olabilir
şişesi mavimsimi canım? plastiği mavi gibi olanlar iyi değilmiş beyaz almak gerekiyor
ellerıne saglık oncelıkle, mıs olmuş evin.. şişesi beyaz yanı damacanası,pınarın falan mavı gerckten hıc dıkkat etmemıstım sagol.. kendı durumuma gelınce duzeltmeye calısıyorum, eşimle konusup anlaştık.. yardım edecek bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?