78 den 52 yemikızlar bende yazmadan geçemedim bende 78 kg çıkmıştım ama giydiğim kıyafetler uzerime yakışmıyodu bayagı psıkolojım bozulmuştu ama azmettim 78 den 52 kg duştum okadar zayıfladımkı her gören sasırıyodu hımm dahada inerdim ama ailem sınır koydu bu yuzden basaramam diye endişeye kapılmayın yeterki azim olsun
Misafir varken cogu insanin yedigini goruyorum.. ben asla diyet yapiyorum demiyorum doktorum yasakladi bunu.. onlara cay kurabiye koyarken icerde ara ogunum elmami hupletiom.. sütün ceker ye dediklerinde yaparken yedim sagolun diyorum.. misafiri bahane etme yani :) bi de herkese diyetteyim deyince ustune geliolar insanin yiyesi gelio
Ölüm orucuna mi girdin naptin
Insallah sonucun iyi olurslm kizlarr herkez iyidir insaallah rejimler nasil gidio benimki yarin tam 3 hafta olucak ve hala pes etmedim etmeyede niyetim yok ck gzl seyler duyurom 22 gun kaldi tartilmaya bugun misafirim vardi ve yemekte oglen elinizin artigi tepsi kebabi vardi bende cacikla salatayla yedim ekmek yemedim 1 tane kraker sadece ama aksam yemem artik bise sadece tarcinli yagsiz sut icerim birazdan bebemi yatirip gobek atcm cunku bugun yuruyuse cikamadim eski kiyafetlerim oluyo arttik ck mutluyum hic kimse pes etmesin dayanin yaza az kaldi 1 gunluk kacamaginiz yuzunden bozmayin bol bol acik sekersiz cay icin ustune yada sicak su her ne yediyseniz yarinda kaldiginiz yerden devam edin ben 3 hafta dayandiysam gerisi gelir artik durmak yok yola devam!haftada 1 defa bitter ciko ile kendimi odullendiriyoum 22 nisanda beni mutlu edicek sonuc gorursem sevdigim bir tatli ile odullendirebilirim kendimi kucuk bir porsiyom mesela kunefe yada yas pasta olabilir :) hak edersem tabi
78 den 52 yemi
tebrik ediyorum seni canim peki neler yeptin
öyle tabi canim ben gecen sene bu 10 kiloyu verdigim zaman ne ortamlara girdim ama yinede tuttum kendimi ama simdi öyle degilim
neden bilmiyorum gecen seneki azmim yok :26:
Ölüm orucuna mi girdin naptin
kızlar bende yazmadan geçemedim bende 78 kg çıkmıştım ama giydiğim kıyafetler uzerime yakışmıyodu bayagı psıkolojım bozulmuştu ama azmettim 78 den 52 kg duştum okadar zayıfladımkı her gören sasırıyodu hımm dahada inerdim ama ailem sınır koydu bu yuzden basaramam diye endişeye kapılmayın yeterki azim olsun
wauuww supermis ne yaptiginizi ve nekadar zamanda ogrenebilirmiyim ayy daha ck gazageldim simdi :) ins bende mayista boyle bi sey paylasirim burda 76 kiloyla basladim suan 55 felan diye :)
canim neden 22 gün sonra tartiliyorsun :44:slm kizlarr herkez iyidir insaallah rejimler nasil gidio benimki yarin tam 3 hafta olucak ve hala pes etmedim etmeyede niyetim yok ck gzl seyler duyurom 22 gun kaldi tartilmaya bugun misafirim vardi ve yemekte oglen elinizin artigi tepsi kebabi vardi bende cacikla salatayla yedim ekmek yemedim 1 tane kraker sadece ama aksam yemem artik bise sadece tarcinli yagsiz sut icerim birazdan bebemi yatirip gobek atcm cunku bugun yuruyuse cikamadim eski kiyafetlerim oluyo arttik ck mutluyum hic kimse pes etmesin dayanin yaza az kaldi 1 gunluk kacamaginiz yuzunden bozmayin bol bol acik sekersiz cay icin ustune yada sicak su her ne yediyseniz yarinda kaldiginiz yerden devam edin ben 3 hafta dayandiysam gerisi gelir artik durmak yok yola devam!haftada 1 defa bitter ciko ile kendimi odullendiriyoum 22 nisanda beni mutlu edicek sonuc gorursem sevdigim bir tatli ile odullendirebilirim kendimi kucuk bir porsiyom mesela kunefe yada yas pasta olabilir :) hak edersem tabi
Insallah sonucun iyi olur
Acaba nasılsa veriom diye mi saldin
O ben degilim bacim:) ama oyle dememe az kaldi
O ben degilim bacim:) ama oyle dememe az kaldi
canim neden 22 gün sonra tartiliyorsun :44:
anlamadimki canim yada skildmmi bilmiyorum
ama eskisi gibi olmak istiyoruum
cnm benim olum orucuna niye gireyimki azmettim ben kuçukken hep zayıftım hatta bana safınaz derlerdi gozumu bi açtımki 78 baktım yok olacak gibi değil artık dur demenin zamanı geldi hiç aç kalmadım ama herşeyden yedim ama az az tıka basa değil çıkolatamıda yedım pastamıda ama sadece goz nefsimi kırmak için zaten 10 gun az yemeye başlayın ınanırmısınız artık zorlanmıyorsunuz valla nevde en azımlı bendim diğer aile fertleride kılolu
her zaman ayni seyi yapiyorsa konus canim :26:off canım sıkkın sizinde eşiniz eve girdmi bir yere çıkamıyormusunuz çocukla bütüngün evdeyim akşam biraz dışarı çıkmak istesem bir bahane geliyor hemen tamam oda yoruluyor ama bende çok bunaldım
sonucu daha motive edici olsun diye cnm yani ilk siralar tartilsaydim 2 3 kilo vermis olucktm bana tartildinmi diye sorduklarinda 22 martti bende yok bundan 1 ay sonra tartilacam diye karar aldim :)
Insallahhhwauuww supermis ne yaptiginizi ve nekadar zamanda ogrenebilirmiyim ayy daha ck gazageldim simdi :) ins bende mayista boyle bi sey paylasirim burda 76 kiloyla basladim suan 55 felan diye :)
Benimki oyle degil cnm yaa.. haftasonlari bana ait mesela ben sadece emziriyorum o bakiyor.. akşam da bebek ben kocam disarda en azindan bir cay iceriz.off canım sıkkın sizinde eşiniz eve girdmi bir yere çıkamıyormusunuz çocukla bütüngün evdeyim akşam biraz dışarı çıkmak istesem bir bahane geliyor hemen tamam oda yoruluyor ama bende çok bunaldım
sonucu daha motive edici olsun diye cnm yani ilk siralar tartilsaydim 2 3 kilo vermis olucktm bana tartildinmi diye sorduklarinda 22 martti bende yok bundan 1 ay sonra tartilacam diye karar aldim :)
off canım sıkkın sizinde eşiniz eve girdmi bir yere çıkamıyormusunuz çocukla bütüngün evdeyim akşam biraz dışarı çıkmak istesem bir bahane geliyor hemen tamam oda yoruluyor ama bende çok bunaldım
Merhaba,
Bu grubun kuralları nelerdir? yazmanız mümkün mü?
tsk.
Kurali yok c diyet yapioz ptesi de kilo bildirimi yapioz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?