70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarr herkez iyidir insaallah rejimler nasil gidio benimki yarin tam 3 hafta olucak ve hala pes etmedim etmeyede niyetim yok ck gzl seyler duyurom 22 gun kaldi tartilmaya bugun misafirim vardi ve yemekte oglen elinizin artigi tepsi kebabi vardi bende cacikla salatayla yedim ekmek yemedim 1 tane kraker sadece ama aksam yemem artik bise sadece tarcinli yagsiz sut icerim birazdan bebemi yatirip gobek atcm cunku bugun yuruyuse cikamadim eski kiyafetlerim oluyo arttik ck mutluyum hic kimse pes etmesin dayanin yaza az kaldi 1 gunluk kacamaginiz yuzunden bozmayin bol bol acik sekersiz cay icin ustune yada sicak su her ne yediyseniz yarinda kaldiginiz yerden devam edin ben 3 hafta dayandiysam gerisi gelir artik durmak yok yola devam! haftada 1 defa bitter ciko ile kendimi odullendiriyoum 22 nisanda beni mutlu edicek sonuc gorursem sevdigim bir tatli ile odullendirebilirim kendimi kucuk bir porsiyom mesela kunefe yada yas pasta olabilir :) hak edersem tabi

78 den 52 yemi
tebrik ediyorum seni canim peki neler yeptin

öyle tabi canim ben gecen sene bu 10 kiloyu verdigim zaman ne ortamlara girdim ama yinede tuttum kendimi ama simdi öyle degilim
neden bilmiyorum gecen seneki azmim yok :26:

Insallah sonucun iyi olur

Acaba nasılsa veriom diye mi saldin

Ölüm orucuna mi girdin naptin

wauuww supermis ne yaptiginizi ve nekadar zamanda ogrenebilirmiyim ayy daha ck gazageldim simdi :) ins bende mayista boyle bi sey paylasirim burda 76 kiloyla basladim suan 55 felan diye :)

cnm benim olum orucuna niye gireyimki azmettim ben kuçukken hep zayıftım hatta bana safınaz derlerdi gozumu bi açtımki 78 baktım yok olacak gibi değil artık dur demenin zamanı geldi hiç aç kalmadım ama herşeyden yedim ama az az tıka basa değil çıkolatamıda yedım pastamıda ama sadece goz nefsimi kırmak için zaten 10 gun az yemeye başlayın ınanırmısınız artık zorlanmıyorsunuz valla nevde en azımlı bendim diğer aile fertleride kılolu

kızlar valla zor değil bende hiç veremiycem diye duşunuyordum 1 sene içinde kilomu korudum hep ideal kaldım bide her an tartılmayın gerçekten adamın moralı bozuluyo ama gerçekten yaparsınız gaz vermek için değil ben yaptım ya ben gördeniz sırtım kalınca gıdıgım var ne kadar zayıflarsanız okadar isteklı oluyorsunuz

canim neden 22 gün sonra tartiliyorsun :44:
Insallah sonucun iyi olur

Acaba nasılsa veriom diye mi saldin

anlamadimki canim yada skildmmi bilmiyorum
ama eskisi gibi olmak istiyoruum

off canım sıkkın sizinde eşiniz eve girdmi bir yere çıkamıyormusunuz çocukla bütüngün evdeyim akşam biraz dışarı çıkmak istesem bir bahane geliyor hemen tamam oda yoruluyor ama bende çok bunaldım

O ben degilim bacim:) ama oyle dememe az kaldi

canim neden 22 gün sonra tartiliyorsun :44:

anlamadimki canim yada skildmmi bilmiyorum
ama eskisi gibi olmak istiyoruum

sonucu daha motive edici olsun diye cnm yani ilk siralar tartilsaydim 2 3 kilo vermis olucktm bana tartildinmi diye sorduklarinda 22 martti bende yok bundan 1 ay sonra tartilacam diye karar aldim :)

helal olsun sana cnm darisi burdaki herkezin basina hemen hemen ayni seyleri yapioz ozaman bende ekmek yag seker felan kestim cikardim attim hayatimdan ama sevdigim bisey olursa haftada 1 kez bende kucukken ck zayiftimm ama ergenliktn sonra 60 ustune bi ciktim cikis o cikis basladigimda 76 lardaydim hedeff 58 60 55 te olabilir :)

her zaman ayni seyi yapiyorsa konus canim :26:

sonucu daha motive edici olsun diye cnm yani ilk siralar tartilsaydim 2 3 kilo vermis olucktm bana tartildinmi diye sorduklarinda 22 martti bende yok bundan 1 ay sonra tartilacam diye karar aldim :)

hmm yok ben kilo verdigimi görmezsem hic devam edemem her halde :26:
insallah iyi bir sonuc alirsin

wauuww supermis ne yaptiginizi ve nekadar zamanda ogrenebilirmiyim ayy daha ck gazageldim simdi :) ins bende mayista boyle bi sey paylasirim burda 76 kiloyla basladim suan 55 felan diye :)
Insallahhh
Benimki oyle degil cnm yaa.. haftasonlari bana ait mesela ben sadece emziriyorum o bakiyor.. akşam da bebek ben kocam disarda en azindan bir cay iceriz.

Diyetisyenim bni her hfta tartiyo yaa

Gecenlerde pc'yi kirdim bunalima girip temizlikci bayan delirtti beni.. diger yandan cocuk.. tolga da susmayinca al annecim boyle sus deyip kirdim annemun hediye aldigi netbook'u.. psikologdan da randevu aldim.. cok zor bir donemdeyiz sakin olmaya calismak zorrrr ki benim esim cok yardimci olmasina rağmen

Son düzenleme:
bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı: yarım simit, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, bir zeytin, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli
Ara: yarım yeşil elma

Öğle: bir çorba kaşığı mercimek, bir tane sarma, bir kase cacık, salata

Ara: yeşil çay, bir elma,20 tane beyaz leblebi

Aksam: 3 yemek kaşığı bamya yemeği,4 sarma, yoğurt, salata

Ara: şekersiz türk kahvesi, elma, yeşil çay

Ek: yarım saat yürüyüş,40dk pilates,3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…