70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar bi sorum olck bi tanidigim cacik yiyerek kilo verdigini soyluyo aranizda boyle bir deneyimi ve bilgisi olan varmi bide elmada zayiflatirmis aksamlari kilo alacam diye elma yemeye bile korkar oldumda

hmmm güzel geçmişe benziyor
kahvaltı+piknik lafı bile süper yani
seninki şişkinlik falandır çabuk gider
bende alışamadım pazartesi tartılma işine
biz artık bu topikte çakılıyız sanırım
gelen gidecek ama biz demirbaş olarak kalacağız
Telden girdigim icin ozel mesaj atamiom hemen bildirim yapayim.. dun zehirlenmisiz alttan ustten gidioz ailecek..

Baslangic 92
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Hedef 65
Giden 900 gram
Toplam giden 20.7 kg
istikrarlısın ne güzel
tbrikler canım
buarada geçmiş olsun
+1,5 muuuu :26:
misafirle = arasındakiler ağzımı sulandırdı
ben kesinlikle yapamıyorum bunu
hadi misafir geldiğinde ikram yapacam diye binebze
ama biyere gittiğimde kesinlikle yemeden duramam
nefsim okadar kuvvetli değil
yoruluyorsa ondandır ama haftada 1-2 çıkabilirsiniz
havalar düzeldi ya bende çok sıkılmaya başlarım
karı-koca çalışıyoruz ama akşamları bidolaşmak istiyorum eşim daha çok evde vakit geçirmek istiyor
haftasonu öyle ilgileniyorsa eşin negüzel
ben 30 aylık kızım işim olduğunda yada yürüyüşe falan gittiğimde ilgilenir eşim ama sen bak ben biraz yatayım dediğim sayılıdır
desem bakar ama çalışınca işte insan vicdanen rahat etmiyor sende hergün işe gitmeye başlayınca anlarsın canım
şimdi tadını çıkar

Tesekkürederim...
yani bugun, bir liste yapiliyor mu? Yoksa sadece bildirim mi yapiyorsunuz?

listede yapıyoruz biarkadaşımıza mesaj atıyoruz
abababa nicki, buraya devamlı takılacaksan sende özelden mesaj atarsan listeye girersin

listede yapıyoruz biarkadaşımıza mesaj atıyoruz
abababa nicki, buraya devamlı takılacaksan sende özelden mesaj atarsan listeye girersin

Bugünün listesi yayinlandi mi? Listeyi girmek için bir sürenin geçmesi gerekiyor mu? çok soru sordum.. cevaplar için tesekkürler...

Ben diyetimin bugun 132. günündeyim. 92.4 ile baslamistim. Hafda da 240-360 dak. spor yapiyorum. ayirabildigim vakte göre haftalik spor dak. değisiyor.

Son düzenleme:
saol cnm sende haftaya gorcen azmını
günaydın kızlar
başlangıç: 85
geçen hafta:78.6
bu hafta :77.5
giden : 1.100 grm
ilk hedef :70
hedef 60
bu hafta pek sıkı tutamadım
sıkı tutamadıgın bumu cnm tebrkler

tebrik ederim canım rekor sende sanırım
tesk cnm bu hafta cok sıkmıstım haftaya boyle gıtmez heralde
saol cnm
yıyerektemı cok oluo cnm ben az yıyrek duymustumda hemen bı sok yapım. ne oldu senın oglan şiş dıyomu
cnm bnm özel msj atma yetkım yok bırı bana yardım etsın
Telden girdigim icin ozel mesaj atamiom hemen bildirim yapayim.. dun zehirlenmisiz alttan ustten gidioz ailecek..

Baslangic 92
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Hedef 65
Giden 900 gram
Toplam giden 20.7 kg
tebrıkler cnm
Gurbet masallahin var.. bravolar sana...
saol cnm bugun mantı yedım gume gıttı verdıgım kılolar
menun çok guzel tebrkler

kızlar mantı yedım şişim ölüyom karnım agrıyo keske yemeseydım çok pişmanım bıde üstüne çıko yedım cevız yedım gıtttım 1 dılımde ekmek yedım
ya niye yedim ben ya

teşekkür ederim

kızlar nerelerdesınız ya şimdi ben giderim herkes gelır
benım gözumde yanma var kızlar bıde batıo kasınıo yarın dr gıdıcem önmlı bırsey deıldır inş

Insallahhh

Benimki oyle degil cnm yaa.. haftasonlari bana ait mesela ben sadece emziriyorum o bakiyor.. akşam da bebek ben kocam disarda en azindan bir cay
iceriz.

Diyetisyenim bni her hfta tartiyo yaa

benim eşimde bebeğimizle çok ilgilidir ama ben bazen bunalıma girerim ben şuan çalışmıyorum 2 sene ücretsiz izindeyim eşim evde geçirmek istiyor izinli olduğu zamanı dışarı çıkmaktan pek hoşlanmıyor bende emziriyorum diye sanırım bunalımdayım arada geliyor

kızlar nerelerdesınız ya şimdi ben giderim herkes gelır
benım gözumde yanma var kızlar bıde batıo kasınıo yarın dr gıdıcem önmlı bırsey deıldır inş

havalardandır canım polenlerden filandır geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
kongrede ilk gün giydiğim kıyafet.. hani şu almıştım da resimde düzgün çıkmadım diye yüklememiştim ya onlar işte
kalabalık bi resimden kestim kendimi ondan küçük olabilir resim kusuruma bakmayın :26:

kızlar mantı yedım şişim ölüyom karnım agrıyo keske yemeseydım çok pişmanım bıde üstüne çıko yedım cevız yedım gıtttım 1 dılımde ekmek yedım
ya niye yedim ben ya
Afiyet olsun yarin ekmekgillerden yeme sakin dengele
kızlar bende bu smıller nıye cıkmıyokı
100 mesaj olunca cikio
2 sene ucretsiz izin miii? Ben duramam o kadar.. disarida da emziriyorum ben emzirme onlugum var. Ama dogudaydin galiba sen orada hos karsilanmayabilir.. eltim sutunu sagip dışarıda öyle idare ediyor.. sen iyice emzir oyle cik.. ya da bebeginle oglenleri gezsen olmaz mi

Son düzenleme:
sorma canim bende soktayim
ama halada tutamiyorum bogazimi
canim güzele benziyor tam göremedim ama :26:

hmmm güzel geçmişe benziyor
kahvaltı+piknik lafı bile süper yani

seninki şişkinlik falandır çabuk gider

şişlik olmayabilir ben cidden çok kaçırdım
ne bulduysam yedim
kongre güzeldi ama her şey güzeldi
değişikliğe ihtiyacım vardı çok yoruldum ama iyi geldi

cnm bnm özel msj atma yetkım yok bırı bana yardım etsın

buraya yaz canım ben alırım burdan

abababa, sanırım listeyi sen yapiyor mussun? Ne kadar süre sonra listeye girilebiliyor?

evet canım listeyi ben yapıyorum. eğer bugün tartıldıysan haftaya yapılacak listeye girebilirsin.

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yaparsın şimdi. haftaya yaptığın bildirimle de listeye girersin

Tesekkürler,

Baslangiç: 92.4
Bu hafta : 77.8
Hedef: 73 (ilk hedefim 73e inmek 73 kiloluk bir halimi değerlendirip gerekiyorsa hedefimi indirmek istiyorum Boyum 177)

Çok mersi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…