70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız
buhafta çok yoğun geçiyo gelemiyorum sık sık ama en azından menülerimi paylaşayım
dünki menümm
sabah
2 kuru kayısı +su
beşibiyerde çay

lor peyniri 4--5 çatal
2-3 zeytin
1 ceviz
2 dilim tahıllı ekmek
çay

ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
yeşil çay

öğlen
1 tabak börülce (kuru)
1 dilim ekmek
salata

ara

16:30 1 kayısıkı activia

18:30 yarım paket etiform kayısılı (içim dışım kayısı olmuş yahu yazınca farkettim )

akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim patlıcan oturtma
2-3 çatal yoğurt

1 küçük kare küp şeker kadar bitter çuku
1 az şekerli t. kahvesi

Son düzenleme:
Buralardayım arada bi bakıodum da gelemiorum artık cok diyetten konusmaya darlanıyorum.
spora devammı? incelme varmı?
bildirimler dündü listede yayınlandı

Işin Karaca birkaç kez zayifladi ve hep geri aldi. umarim bu sefer almaz... Hangi diyeti yapmis acaba?

bitter çikolatayi ne kadar sıklıkta yiyorsunuz?

ellerıne saglıkkk
tartı sana gıcıklık yapıyor bence de
ayran detoksu nasıl oluyormuş.. bır de ısın karacanın dıyetle kuculebılecegıne ınanmıyorum ben aşırı ırı bır bayan vardır onların bır hılesı, sonucta para bol..

annnaa ben de gece 4'te aldım ayağıma salladıım, delırttı benı işe gıdemedım uykusuzluktan.. hep mememde uyusun ıstıo napcam yaaaaa... yatagına yatırınca tekmeleyıp duruo yatagı, ustunu acıo devamlı, ya doymuo artık ya da gazı oluyor.. anlamadım

merhabalar, dün 1 saat spor yaptım kendıme geldım yaa alışık degılım ben oturmaya.. belim de agrımadı şükür yedıklerıme dıkkat ettım ama ara falan yapamadım malum zehırlenme durumları.. bugun de 12de kalktım, kahvaltıya o sebepten dıyet cok da yok yanı.. ondan menu yazamıyorum bu aralar.. ama kılo verıom hehehe:2:

sabah:yok öğlene doğru kalkabildim sabaha kadar uyuyamadık malum

öğlen :1 küçük tabak bulgur pilavı konserve balığıyla yaptığım yeşillik salatamdan küçük 1 tabak kadar

ara:sade soda sütlü şekersiz nescafe 3 gün kurusu kayısı

akşam: form mısır gevreği yarım yağlı sütlü

ara:sade kahve 2 kuru kayısı

2 lt su 1 5i bir yerde form çay

Son düzenleme:

spora devammı? incelme varmı?

bildirimler dündü listede yayınlandı

ben bidahaki haftakilisteye girsem olmazmı.çok azmettim bu sefer başarıcam.diyetime arkadaş bulamıyorumbu yüzden hayatım boyunca hep yarım kaldırlar.gerçi hayatım boyuncada hiç bu kiloda olmamıştım.

ben bidahaki haftakilisteye girsem olmazmı.çok azmettim bu sefer başarıcam.diyetime arkadaş bulamıyorumbu yüzden hayatım boyunca hep yarım kaldırlar.gerçi hayatım boyuncada hiç bu kiloda olmamıştım.

selam canım sen menülerini yaz hergün biz yorumluyoruz fazla yediklerimizi eleştirerek az yiyoruz listeye girmek için 2 hafta düzenli burya gelmemiz gerekiyor sanırım

selam canım sen menülerini yaz hergün biz yorumluyoruz fazla yediklerimizi eleştirerek az yiyoruz listeye girmek için 2 hafta düzenli burya gelmemiz gerekiyor sanırım
Çok teşekkürler canım zaten son birkaç gündür menülerimi yazıyorum.gece pek giremiyrum ama sabah burdayım :)
dünkü menüm:
sabah:kocaman bir bardak su,birazcıkpeynir,2dilim ekmek,1 cerry domates,5-10 sap maynonoz,3 fincan çay(yanlız son filcanı kendime ödül olarak 2 küp şekerli içiyorum çünkü çayı çok seviyorum)
Ara:10 tane fındık
Öğlen:bir dilim kek ve bir bardak süt
Ara yok malesef
Akşam:bir tas mercimek çorbası,2 kaşık makarna
dün 30 dakikaya yakın yürüdüm.bugünde tvden fitnes programı indirip 30dakika onu yaptım.acayip ter atıyor.ilk gün olduğu için çok zorlandım ama işallah devamı gelir :)

MErhaba canım, 10 tane fındıkk çoook fazla.. fındıgın yag oranı cok yuksek cunku.. sen onun yerıne 10 tane beyaz leblebı ye ya da 6 tane çiğ badem ye.. bır de o bır dılım kek olmadı yanı cok ayıp yemek yemen gerekır oglen.. beyaz unla olan kekler de saglıklı degıl.. onlar 5 çayı atıstırmalıkları.. mutlaka yemek yemeye calıs..

Eşim karadenizli olduğu için evimizde fındık çok bende belki ara öğün yerine geçer diye düşündm.ama tavsiyelerin için çok saol.bidaha yemicemo hayin fındığı :)

Slm kızlar,
Bebeğim olsun istiyorum. 1 yıl önce sigarayı bıraktım. 6 ay önce kilo almaya başladım. Boyum 1.58 Dün 78.8kg olduğumu gördüm tartıda. Bunun sebebini bu Pztesi öğrendim. Hormonlarımda sorun var, ilaç tedavisine başlayacak kadın doğum dr.um. Bebek için kilo vermeliyim. Karbonhidrat diyetine başladım bugün. 50 puanlık sistemden belki bilenleriniz vardır. Amacım 60 olmak. Zor 1 süreçteyim anlayacağınız...

Bende yediklerimi yazayim.

Elma Sirkesi + ilik su
Kahvaltı,
Lorlu minicik zetin yağı ile 2 adet tavada yumurta.
Bir adet domates
2 fincan sekersiz limonlu yesil cay

1 saat step

Ögle Yemeğim,
2 adet derisiz haşma but
Çig lahaha ve domates üzerine bazamik sirkeli salata
Sekersiz türk kahvesi

geri kalan zamanda neler yerim?

Ara,
Büyük kase yoğurt

Aksam
him henüz bilmiyorum... aksama yazarim.

Bu saate kadar 2 litre su oldu...
Havalar isindigi için sanırım. Normalde günde 2, 2,5 litre içebiliyorum.. Bugun baya bol su oldu.

1 kilo verdim, bugün tartıldım :) bakalım bu aralar gribim ondan düzenli beslenemiyorum ve spor yapamıyorum ama iyi gidiyorum sanırım .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…