spora devammı? incelme varmı?Buralardayım arada bi bakıodum da gelemiorum artık cok diyetten konusmaya darlanıyorum.
bildirimler dündü listede yayınlandıbende hepmerak ediyordum bu liste olayını benide eklermisiniz.bende geçen salıdan beri diyetteyim.gerçi bu hafta yerimde saymışım ama
başlangıç:76.500
bu hafta:76.300
hedef:65
gerçi burdan yazdım ama.kusura bakmayın
günaydın kızlarrrrrr.
hava çok güzel. 1 saat yürüyüş yaptım.
kahvaltımı yaptım.bugün ayran detoksunda 2.günüm
sonuç benim için önemli değil maksat mideyi biraz küçültmek için:)
ışın karaca yine 20 kilo zayıflamış nasıl başarıyorlar anlamış değilim.2 tane sırrı varmış. ama söylicekler diye bekliyorum ama hep az sonra az sonra sıkıldım.netten sonra bakarım:)
selam kızlar nasılsınız
buhafta çok yoğun geçiyo gelemiyorum sık sık ama en azından menülerimi paylaşayım
dünki menümm
sabah
2 kuru kayısı +su
beşibiyerde çay
lor peyniri 4--5 çatal
2-3 zeytin
1 ceviz
2 dilim tahıllı ekmek
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
yeşil çay
öğlen
1 tabak börülce (kuru)
1 dilim ekmek
salata
ara
16:30 1 kayısıkı activia
18:30 yarım paket etiform kayısılı (içim dışım kayısı olmuş yahu yazınca farkettim)
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim patlıcan oturtma
2-3 çatal yoğurt
1 küçük kare küp şeker kadar bitter çuku
1 az şekerli t. kahvesi
ellerıne saglıkkk1 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 18 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78,6 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 7,500 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,900 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ GURBET ARKADAŞIMIZDIR
ARAMIZA YENİ KATILANLAR NUHAN VE ABABABA'DIR.
KİLO VEREN HERKESE TEBRİKLERİMİ KONDURUYORUUM
BİR HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA
HAFTAYA DAHA EKSİLİ BİR LİSTEYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE..
KENDİNİZE İYİ BAKIN
tartı sana gıcıklık yapıyor bence degünaydın kızlar
sabah tartıda 63.8i gördüm sonunda
çok çabuk değişiyor benim kilolar yaa anlam veremiyorum
gıcıklık bu ya tartı günü fazla çıkıyor
neyse durmak yok yola devam
buarada egzersiz yaparken belimi incitmişim sanırım hareketlerim kısıtlandı
ayran detoksu nasıl oluyormuş.. bır de ısın karacanın dıyetle kuculebılecegıne ınanmıyorum ben aşırı ırı bır bayangünaydın kızlarrrrrr.
hava çok güzel. 1 saat yürüyüş yaptım.
kahvaltımı yaptım.bugün ayran detoksunda 2.günüm
sonuç benim için önemli değil maksat mideyi biraz küçültmek için:)
ışın karaca yine 20 kilo zayıflamış nasıl başarıyorlar anlamış değilim.2 tane sırrı varmış. ama söylicekler diye bekliyorum ama hep az sonra az sonra sıkıldım.netten sonra bakarım:)
günaydın kızlar dün kabus gibi geçti gece kızım 2 de uyandı ve sabah ezanına kadar ayamızda saladık bir türlü uyumadı ensonunda ben çok kızmaya başlayınca birazda eşim aldı sağolsun oda işe uykusuz gitti uyku düzenimiz birtürlü düzenlenemedi diş çıkartma süresi çok zor
bitter çikolatayi ne kadar sıklıkta yiyorsunuz?
ben bidahaki haftakilisteye girsem olmazmı.çok azmettim bu sefer başarıcam.diyetime arkadaş bulamıyorumbu yüzden hayatım boyunca hep yarım kaldırlar.gerçi hayatım boyuncada hiç bu kiloda olmamıştım.
spora devammı? incelme varmı?
bildirimler dündü listede yayınlandı
ben bidahaki haftakilisteye girsem olmazmı.çok azmettim bu sefer başarıcam.diyetime arkadaş bulamıyorumbu yüzden hayatım boyunca hep yarım kaldırlar.gerçi hayatım boyuncada hiç bu kiloda olmamıştım.
ben bazen dayanamayıp tamamını ındırıyorum ama mıdem fecı yanıyor o zaman.. artık cok yedıgımde rahatsız oluyorum..belli bi periyodum yok denk gelirse canım çok isterse yiyorum. kocam bi büyük kutu almış hava alanından bi kare bi kare yiyorum
Çok teşekkürler canım zaten son birkaç gündür menülerimi yazıyorum.gece pek giremiyrum ama sabah burdayım :)selam canım sen menülerini yaz hergün biz yorumluyoruz fazla yediklerimizi eleştirerek az yiyoruzlisteye girmek için 2 hafta düzenli burya gelmemiz gerekiyor sanırım
Çok teşekkürler canım zaten son birkaç gündür menülerimi yazıyorum.gece pek giremiyrum ama sabah burdayım :)
dünkü menüm:
sabah:kocaman bir bardak su,birazcıkpeynir,2dilim ekmek,1 cerry domates,5-10 sap maynonoz,3 fincan çay(yanlız son filcanı kendime ödül olarak 2 küp şekerli içiyorum çünkü çayı çok seviyorum)
Ara:10 tane fındık
Öğlen:bir dilim kek ve bir bardak süt
Ara yok malesef
Akşam:bir tas mercimek çorbası,2 kaşık makarna
dün 30 dakikaya yakın yürüdüm.bugünde tvden fitnes programı indirip 30dakika onu yaptım.acayip ter atıyor.ilk gün olduğu için çok zorlandım ama işallah devamı gelir :)
afiyet olsun.. yaramasın..belli bi periyodum yok denk gelirse canım çok isterse yiyorum. kocam bi büyük kutu almış hava alanından bi kare bi kare yiyorum
Eşim karadenizli olduğu için evimizde fındık çok bende belki ara öğün yerine geçer diye düşündm.ama tavsiyelerin için çok saol.bidaha yemicemo hayin fındığı :)MErhaba canım, 10 tane fındıkk çoook fazla.. fındıgın yag oranı cok yuksek cunku.. sen onun yerıne 10 tane beyaz leblebı ye ya da 6 tane çiğ badem ye.. bır de o bır dılım kek olmadı yanı cok ayıpyemek yemen gerekır oglen.. beyaz unla olan kekler de saglıklı degıl.. onlar 5 çayı atıstırmalıkları.. mutlaka yemek yemeye calıs..
ben bazen dayanamayıp tamamını ındırıyorum ama mıdem fecı yanıyor o zaman.. artık cok yedıgımde rahatsız oluyorum..
Eşim karadenizli olduğu için evimizde fındık çok bende belki ara öğün yerine geçer diye düşündm.ama tavsiyelerin için çok saol.bidaha yemicemo hayin fındığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?