- 1 Nisan 2013
- 56
- 3
- 96
Hullelelellellele kızlar bende yeni geldim yeni üye oldum :) Bende başlıcam diyete yarından itibaren 1.78 boy 75 kiloyum neler yapmalıyım uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları anca kaydoldum heppppiinizeeee Merhabaaaa :):):)
merhaba bende uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum:) ama diyet çizelgesini yapamıyorum
çekememezliğin bu kadarı
ah çok özledim bizim oraları
ben de manisalıyım canım.. kurban bayramından beri gelmiyorum oraya
demek aşağıdaki ziyaretçiler sizdiniiizzzz
neden bu kadar geciktiniz gelmek için
bende bilemedim kaç senedir takip ediyorum bi de:) aklıma ne gelse hemen buraya koşuyorum öğrenmek için...
aa izmirlimisin ne güzel bende 7 aydır buraya yerleştimevlenince bucadayım:)
geçmiş olsun canm iyimisiniz şimdiTelden girdigim icin ozel mesaj atamiom hemen bildirim yapayim.. dun zehirlenmisiz alttan ustten gidioz ailecek..
Baslangic 92
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Hedef 65
Giden 900 gram
Toplam giden 20.7 kg
bende sıkılıyorum bebişi attımmı bebek arabasına wıın akşam eşimle giriyorum eveoff canım sıkkın sizinde eşiniz eve girdmi bir yere çıkamıyormusunuz çocukla bütüngün evdeyim akşam biraz dışarı çıkmak istesem bir bahane geliyor hemen tamam oda yoruluyor ama bende çok bunaldım
sakin ol canm.bende doğum sonrası lohusalık depresyonunu atamamıştım psko terapi almıştım.çok iyi gelmişti bırakmıştım ama şimdi tekrar devam ediyorum bu seferde eşimin ailesi yüzünden.olsun ama iyiki gidiyorum düzeldiğimi hissediyorumGecenlerde pc'yi kirdim bunalima girip temizlikci bayan delirtti beni.. diger yandan cocuk.. tolga da susmayinca al annecim boyle sus deyip kirdim annemun hediye aldigi netbook'u.. psikologdan da randevu aldim.. cok zor bir donemdeyiz sakin olmaya calismak zorrrr ki benim esim cok yardimci olmasina rağmen
göremedimkikongrede ilk gün giydiğim kıyafet.. hani şu almıştım da resimde düzgün çıkmadım diye yüklememiştim ya onlar işte
kalabalık bi resimden kestim kendimi ondan küçük olabilir resim kusuruma bakmayın :26:
Eki Görüntüle 673941
gurbet tebrikler canm birinciliğin.kilo veremeyen arkadaşlar takılmayın yola devam1 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 18 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78,6 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 7,500 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,900 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ GURBET ARKADAŞIMIZDIR
ARAMIZA YENİ KATILANLAR NUHAN VE ABABABA'DIR.
KİLO VEREN HERKESE TEBRİKLERİMİ KONDURUYORUUM
BİR HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA
HAFTAYA DAHA EKSİLİ BİR LİSTEYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE..
KENDİNİZE İYİ BAKIN
dikkat et canm.spor da bel ağrısı hiç çekilmiyogünaydın kızlar
sabah tartıda 63.8i gördüm sonunda
çok çabuk değişiyor benim kilolar yaa anlam veremiyorum
gıcıklık bu ya tartı günü fazla çıkıyor
neyse durmak yok yola devam
buarada egzersiz yaparken belimi incitmişim sanırım hareketlerim kısıtlandı
ıımm bunu gördüm işte çok güzel
çok zor o dönemler ya nekadarlık şimdi kızıngünaydın kızlar dün kabus gibi geçti gece kızım 2 de uyandı ve sabah ezanına kadar ayamızda saladık bir türlü uyumadı ensonunda ben çok kızmaya başlayınca birazda eşim aldı sağolsun oda işe uykusuz gitti uyku düzenimiz birtürlü düzenlenemedi diş çıkartma süresi çok zor
oh ne güzel..bende verdim die sewiniyodum taki bugün takabasa yiyene kadar1 kilo verdim, bugün tartıldım :) bakalım bu aralar gribim ondan düzenli beslenemiyorum ve spor yapamıyorum ama iyi gidiyorum sanırım .)
kilo felan gözükmüyo canm.ayrıca hava ne güzelmiş öle
kızlar burda kocama takılan
biri var demiştim ya evli çocukları var geçende kocamın peşinden nereye gidiyorsun diye koşuyordu sinir oldum neyse ki kociş duymamazlıktan geldi çok sinir oluyorum ya bide bayağı büyük kocişten ne istiyorsatanıdıkta ne yapacam şaşırdım eskiden böyle değildi iyice gıcıklaştı samimi olmayıncada çok değiştiniz filan diyor utanmadan hala samimi olacaz sanıyor
bugun 3.haftam motivasyonum ilk gunlerdeki gibi deyil ilk zamanlarda 6 dan sonra hic bisey yemiyebiliyordum ama 2 gundur meyve yiyorum aksamlari ama onu bile yedikten sonra pisman oluyom sanki kilolarimi geri alicakmisim korkusu oluyo kilo verdigimi hissediorum giyemedigimkiyafetlerim oluyo ama aynaya baktigimda basenlerimi gorunce moralim bozuluyo
benimde basenlerim var maleseff.oda ancak sporla gidiyormuş.ama oda bende yok.bugun başladım bir tek videolardan .amane kadar sürdürebilirim bi fikrimyok.
Alışır canım ufiii hiç takma
sağol canımmm
sanırım yerdeyken mekik falan dediğin gibi sorun oldu
sen nerelerdesin özledik :26:
sağol canım
bende göremedim faceinde fotoları :26:
teşekkür ederim canım yerde egzersiz yaparken zorladım sanırım
selam
naber?
ayy bakalım biz napacaz
bende başlasam diyorum ama cesaret edemiyorum bitürlü :26:
bide dışarıda çiş sorunu var sen yine şişe almışsın yanına
aklıma geldi şimdi
bikeresinde
annemlerin önünde park var baktım kadın çocuğuna çiş yaptırıyor
nasıl kızdım ama pencereden gördüm
yani çocuklar oynuyor orda heryere mikrop saçıyor
sen düşüncelisin takdir ettims eni
yaa hiç sorma beybim neler yaşaddıkSelam beybi
Anammmm neler yaşamıssınız wc olayında
İyi bari alışmaya başlamışş..
İyi pötüş nolsun iş güç sıkıcı seylerrr tatil istiorum en acilinden..
Buralardayım arada bi bakıodum da gelemiorum artık cok diyetten konusmaya darlanıyorum.
burdayımmmmmYine topikte bir durgunluk var, nerdesiniz kızçeler, düzenli gelelim, canlandıralım şu topiği hadin gari:76::76::76::76::76::79::79::79::79::79::90::90::90::90::90::117::117::117::117:Gelmeyenlere ceza vercem, liste yapma cezası, yoklama alıyorum, hadi bakalım
Dilek nerde?
Mine nerde?
Nesquik nerde?
Suzi nerede?
Balkaymak nerede?
Yeni kızlar da kendilerini tanıtırlarsa sevineceğim, isim demişken Balkaymak senin isim neydi?
Bu bildirimin altına herkes menülerini yazacak bugünden itibaren ona göre, yazmayanaSize sıkı yönetim ilan ediyorummmmmmm
çok güzel çıkmışsın canım
amaninnnnnnnnnn basıldıkkkkk kızlar hucum borusunu öttürünHullelelellellele kızlar bende yeni geldim yeni üye oldum :) Bende başlıcam diyete yarından itibaren 1.78 boy 75 kiloyum neler yapmalıyım uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları anca kaydoldum heppppiinizeeee Merhabaaaa :):):)
sende hoşgeldin bettymerhaba bende uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum:) ama diyet çizelgesini yapamıyorum
afiyet olsun beğendim menünüselam, aksam yemeğimide yedim
6 tane kofte 5 tane mantar izgara...
bugunü bitirdik..
bazı kadınların ar damarı çatlamış canımkızlar burda kocama takılan
biri var demiştim ya evli çocukları var geçende kocamın peşinden nereye gidiyorsun diye koşuyordu sinir oldum neyse ki kociş duymamazlıktan geldi çok sinir oluyorum ya bide bayağı büyük kocişten ne istiyorsatanıdıkta ne yapacam şaşırdım eskiden böyle değildi iyice gıcıklaştı samimi olmayıncada çok değiştiniz filan diyor utanmadan hala samimi olacaz sanıyor
roseeeeee uyudunmu beybiiiiiikızlar dün bugün diyeti bozdum başdönmesiyle baş edemiyorum artık .bugünlerde biaz yoğundum çok yorgunum dün kermes varmış bişiler yapıp yolladım .dün gece 4te uyudum.5buçukta uyanıp yiyecekleri teslim ettim.6buçukta uyudum 8de oğlum uyandırdı.8buçukta uyudum 9da kalktım manyak oldum ya azewwel uyım dedim baktım beni duyan ev halkı yatağımda ve sonuç
UYUYAMADIIIIIIIIIIM
Kızlar benm kaçmam lazm ev çok dağildı ya bir sürü işim var nasıl bitcek bu işler
inşallah daha güzel sonuıçlar göreceksinbugun 3.haftam motivasyonum ilk gunlerdeki gibi deyil ilk zamanlarda 6 dan sonra hic bisey yemiyebiliyordum ama 2 gundur meyve yiyorum aksamlari ama onu bile yedikten sonra pisman oluyom sanki kilolarimi geri alicakmisim korkusu oluyo kilo verdigimi hissediorum giyemedigimkiyafetlerim oluyo ama aynaya baktigimda basenlerimi gorunce moralim bozuluyo
olur hallederizgeçmiş olsun canm iyimisiniz şimdi
bende sıkılıyorum bebişi attımmı bebek arabasına wıın akşam eşimle giriyorum eve
sakin ol canm.bende doğum sonrası lohusalık depresyonunu atamamıştım psko terapi almıştım.çok iyi gelmişti bırakmıştım ama şimdi tekrar devam ediyorum bu seferde eşimin ailesi yüzünden.olsun ama iyiki gidiyorum düzeldiğimi hissediyorum
göremedimki
gurbet tebrikler canm birinciliğin.kilo veremeyen arkadaşlar takılmayın yola devam
dikkat et canm.spor da bel ağrısı hiç çekilmiyo
ıımm bunu gördüm işte çok güzel
çok zor o dönemler ya nekadarlık şimdi kızın
oh ne güzel..bende verdim die sewiniyodum taki bugün takabasa yiyene kadar
kilo felan gözükmüyo canm.ayrıca hava ne güzelmiş öle
gel anlaşalım ben sizin o kadını hallediyim
sende benm gıcık olduğum kadını
şaka bir yana ama nedir bunların dertleri anlamıyorum.eşlerimiz yüz verse tamam dicem (evdekine dalacam yani)
am eşimizdede problem yok
Alışır canım ufiii hiç takma
benim oğluşla bakış ve düşünce diliyle anlaşıyoruz
çişi geldiğinde bacağını açıyor
kaka geldiğinde arkasını tutuyor
ayy bizi bir görsen wc'ye kadar koşu maratonu yapıyoz
tembellik yapma hadeee daaaaa bir haftanı alır yazında rahat rahat dolaşırsın
bak havalar ısınıyor çocuk dışarı çıkmak isteyicek hiç içeri girmek istemez
ilk 2 gün zaten pek dışarı çıkamazsınız
birde şunu söylicem
camiye yada yakınının yada kendi evinin yakınındaki parkları tercih et
şimdilik başlarken
seninkine pet şişede olmaz
teşekkür ederim canım ben görmek istemediğim şeyleri yapamam
erkek diye avantajlarını kullanmakda gereksiz
kız olsaydıda poşete yaaptırırdım gider çöpe atardım
napayım canım
sende yakınlarda yoksa böyle yapabilirsin
biz anneeyiz
yaa hiç sorma beybim neler yaşaddık
büyük bir temizlik bizi bekliyor
bide namaz kılıyorum üstümde çiş oluyor çişini edince hemen sarılıyor
büyük bir iş başarmış gibi
zırt pırt günde 10 posta üst değişyom
burdayımmmmm,
menümüüüüü ben bugün aynı kahvaltı
öğlen 5 kaşık makarna yoğurt
akşam ıspanak bolcana salata
okaaaaa aramda bi tane hoşbeş
bitiiii 2 lşt su
sabah akşam spor
3 saat yürüyüş
bu şekilde bile kilo veremiyom
yapıştı 65 üstüme
geçen senede böyleydim
3 hafta üst üste kilo verememiştim
65de takılmıştım sanırım
çok güzel çıkmışsın canım
amaninnnnnnnnnn basıldıkkkkk kızlar hucum borusunu öttürün
hoşgelmişsin sefa getirmişsin
inşallah güzel kilolar verirsin
sende hoşgeldin betty
afiyet olsun beğendim menünü
bazı kadınların ar damarı çatlamış canım
onları düzeltmek imkansız
bugün senin kocana asılır yarın bir başkasının
erkeklerde Allahdan arıyor zaten böyle kadınları
onlara çoğu prim veriyor
kimsecikler yardım etmedi banaama çizelgemi yaptım diyetime de başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?