70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guzel gıtmıssın bu saate kadar.. lahana gaz yapmıyor mu sende? ben cok fena oluyorum onu yıyınce

Resimlerini bizden mi gizledin.

yok kız neden gizleyeyim sizden
sadece kendi arkadaşları görsün şeklinde ayarlamış arkadaş.. bugün söyledik ayarlıcak onu

betülcüm çoookkk tatlı olmuşun canım 1. resim pek belli değil ama 2. resimde çok güzelsin
zaten içindeki güzel olunca ne giyerse giysin yakışır

ayy canım benim çook teşekkür ederim

sağol canım
bende göremedim faceinde fotoları :26:

akşama halleder tatlım arkadaş ayarını o zaman görürsünüz

canım öncelikle hoşgeldin
bildirimler pazartesi yapılıyor.
her pazartesi sabah tartılıp bildirim yapıyoruz.
sen haftaya tartılınca artık bi sonraki hafta girebilirsin listeye maalesef :26:

Telden girdigim icin ozel mesaj atamiom hemen bildirim yapayim.. dun zehirlenmisiz alttan ustten gidioz ailecek..

Baslangic 92
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Hedef 65
Giden 900 gram
Toplam giden 20.7 kg
Tebriklerrr ve de çook geçmiş olsun.

Hep bahane hep bahane, çabuk toparlanıp eski beslenme düzenine geçiyorsuun bahane yok

:26::26:
öyle kiziyorumki kendime
birde 6 lari görmekden bahsediyordum
sen vermissin
Sen de göreceksin

İnşallah ulaşırsın hedefine.
Çok da canımı sıkamicam Minecim, ne de olsa yaşlanınca da herşeye perhiz yapacağız iyisi mi canımızın istediklerini de abartmadan yiyerek sağlıklı olalım, almıyoruz ya sen ona bak.

Allah kolaylık versin.

Eline sağlık canım, tüm kilo verenlere tebriklerrr.

Geçmiş olsun, aman dikkat et biyerlerin sakatlanmasın canım.

Nerdesin kızzzz kaçtın yine, arada gel muhabbete katıl, illa ne yedin diye sormayız tamam mı?Sen ye de çikolarını abur-cuburlarını şişko ol emi

Tebrik ederim yürüyüş için, sen boşver Işın kKaraca sağlıklı beslendikten sonra biz de veriyoz o kiloyu, önemli olan verdikten sonra almamak.

selam kızlar
nasılsınız
Selam canikom, uğramıyorsun pek:26: :26:
Allah kolaylık verisn.

Yine topikte bir durgunluk var, nerdesiniz kızçeler, düzenli gelelim, canlandıralım şu topiği hadin gari:76::76::76::76::76::79::79::79::79::79::90::90::90::90::90::117::117::117::117:Gelmeyenlere ceza vercem, liste yapma cezası, yoklama alıyorum, hadi bakalım
Dilek nerde?
Mine nerde?
Nesquik nerde?
Suzi nerede?
Balkaymak nerede?
Yeni kızlar da kendilerini tanıtırlarsa sevineceğim, isim demişken Balkaymak senin isim neydi?
Bu bildirimin altına herkes menülerini yazacak bugünden itibaren ona göre, yazmayana Size sıkı yönetim ilan ediyorummmmmmm

Ben kaçtım canlarım, herkes yarın ki menülerini bugünden ayarlasın, yarın yoklama alacağım ona göreYazmayana ceza varrrrrrrrrr

topik bir dolup bır boşalıo

canım işallah allah kucağına en kısa sürede sağlıklı uzun ömürlü bi bebecik verir.bende bu ay 4 gündür gecikmiş durumdayım.ama bebek istemiyorum.işallah en kısa sürede kilo verirsin.ben burdakilerin azmini gördükçe dahada gaza geliyorum.tanımasamda alışkanlık oldu.hepsini seviyorum.

merhaba merak ettim lahana işe yarıyormu.bi ara tv de duyup çorbasını yapmayı denedim ama kokusundan malesef içemedim.bende sabahları maydonoz yiyorum.aslında daha öncede greyfurtu denemiştim.çok faydasını gördüm.fakat havalar düzeldi bulmakta zorlanıyorum.

ananas da yağ yakıyor dıyorlar ama bılmıyorum.. tek tip beslenme bana gore degıl..

bugün ki menüm

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli

Ara: yarım yeşil elma

Öğle: 2 yemek kasıgı bamya, yoğurt , salata

Ara: yeşil çay, bir muz, 15 tane beyaz leblebi

Aksam: 3 yemek kasıgı bakla ,5 sarma, yoğurt, salata

Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma , yeşil çay

Ek: 50 dakika yürüyüş,40dk pilates,3 litre su

keşkem sarmayı oglene yıyeydın.. oglen yemegın az ama sebze yemeklerını 6-8 kaşık ye.. dıyetısyenler oyle verıyor hep.. vallahı cok ıradelısın yaww..

keşkem sarmayı oglene yıyeydın.. oglen yemegın az ama sebze yemeklerını 6-8 kaşık ye.. dıyetısyenler oyle verıyor hep.. vallahı cok ıradelısın yaww..

sarma şimdi pişiyor en fazla 5 tane yerim ama elimden geldiğince az yemege çalıscam sarmadan

çok doyurmadan kendimi kalkmak istiyorum sofradan o yüzden 6 8 kasık yemiyorum..

napıyım bazen kaçamak yapıyom kilo veremeyince üzülüyorum

ideali 6 kaşık ama.. ekmek de yemıosun ne guzel.. cok da az yeme.. bu bır yaşam tarzı aslında ıdeal olanı yapmaya calıs..

Ben hiç düzenli olarak lahana yiyeyek zayiflatiyormu denemedim.. evde lahana vardi... salatalik malzeme yoktu. ardabir böyle salata yapiyorum.
Bence sadece birtek birsey zayiflatmaz. kilo vermeye destek olur diye düsünüyorum.
sarımsak, maydanoz, elma sirkesi ve yeşil çay' sıkca kullanmaya çalisiyorum.

Hullelelellellele kızlar bende yeni geldim yeni üye oldum :) Bende başlıcam diyete yarından itibaren 1.78 boy 75 kiloyum neler yapmalıyım uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları anca kaydoldum heppppiinizeeee Merhabaaaa :):):)

ideali 6 kaşık ama.. ekmek de yemıosun ne guzel.. cok da az yeme.. bu bır yaşam tarzı aslında ıdeal olanı yapmaya calıs..

annemin yemekleri yağlı olur o zamanda çok yemek istemiyorum..karnımın doydugunu hissedince kalkıyorum sofradan..

en iyisi öyle..1 ayda 4 kilo verdim bu ideal diye düşünüyorum yeni baslayana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…