Bende yediklerimi yazayim.
Elma Sirkesi + ilik su
Kahvaltı,
Lorlu minicik zetin yağı ile 2 adet tavada yumurta.
Bir adet domates
2 fincan sekersiz limonlu yesil cay
1 saat step
Ögle Yemeğim,
2 adet derisiz haşma but
Çig lahaha ve domates üzerine bazamik sirkeli salata
Sekersiz türk kahvesi
geri kalan zamanda neler yerim?
Ara,
Büyük kase yoğurt
Aksam
him henüz bilmiyorum... aksama yazarim.
Bu saate kadar 2 litre su oldu...
Havalar isindigi için sanırım. Normalde günde 2, 2,5 litre içebiliyorum.. Bugun baya bol su oldu.
Yok yapmiyor. Bende sütte gaz yapmiyor. Benim içi takimlar sanirim biraz farkli...cok guzel gıtmıssın bu saate kadar.. lahana gaz yapmıyor mu sende? ben cok fena oluyorum onu yıyınce
Resimlerini bizden mi gizledin.
betülcüm çoookkk tatlı olmuşun canım 1. resim pek belli değil ama 2. resimde çok güzelsin
zaten içindeki güzel olunca ne giyerse giysin yakışır
sağol canım
bende göremedim faceinde fotoları :26:
bende hepmerak ediyordum bu liste olayını benide eklermisiniz.bende geçen salıdan beri diyetteyim.gerçi bu hafta yerimde saymışım ama
başlangıç:76.500
bu hafta:76.300
hedef:65
gerçi burdan yazdım ama.kusura bakmayın
Tebriklerrr ve de çook geçmiş olsun.Telden girdigim icin ozel mesaj atamiom hemen bildirim yapayim.. dun zehirlenmisiz alttan ustten gidioz ailecek..
Baslangic 92
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Hedef 65
Giden 900 gram
Toplam giden 20.7 kg
Hep bahane hep bahane, çabuk toparlanıp eski beslenme düzenine geçiyorsuun bahane yokkizlaaaaaaarr
heres iyidr umarim
bana gelirsek :26:
misafir +börek+kek+kurabiye+pilav+cips+ciko+.....................
= +1.5
bogazda acilinca kapatmasi öyle zorki :26:
nasil toparlarim artik bilemiyorum
ee siz neler yaptiniz anlatin bakem
dedikodu varmi dedikodu
Sen de göreceksin:26::26:
öyle kiziyorumki kendime
birde 6 lari görmekden bahsediyordum
sen vermissin
İnşallah ulaşırsın hedefine.slm kizlarr herkez iyidir insaallah rejimler nasil gidio benimki yarin tam 3 hafta olucak ve hala pes etmedim etmeyede niyetim yok ck gzl seyler duyurom 22 gun kaldi tartilmaya bugun misafirim vardi ve yemekte oglen elinizin artigi tepsi kebabi vardi bende cacikla salatayla yedim ekmek yemedim 1 tane kraker sadece ama aksam yemem artik bise sadece tarcinli yagsiz sut icerim birazdan bebemi yatirip gobek atcm cunku bugun yuruyuse cikamadim eski kiyafetlerim oluyo arttik ck mutluyum hic kimse pes etmesin dayanin yaza az kaldi 1 gunluk kacamaginiz yuzunden bozmayin bol bol acik sekersiz cay icin ustune yada sicak su her ne yediyseniz yarinda kaldiginiz yerden devam edin ben 3 hafta dayandiysam gerisi gelir artik durmak yok yola devam!haftada 1 defa bitter ciko ile kendimi odullendiriyoum 22 nisanda beni mutlu edicek sonuc gorursem sevdigim bir tatli ile odullendirebilirim kendimi kucuk bir porsiyom mesela kunefe yada yas pasta olabilir :) hak edersem tabi
Çok da canımı sıkamicam Minecim, ne de olsa yaşlanınca da herşeye perhiz yapacağız iyisi mi canımızın istediklerini de abartmadan yiyerek sağlıklı olalım, almıyoruz ya sen ona bak.
hmmm güzel geçmişe benziyor
kahvaltı+piknik lafı bile süper yani
seninki şişkinlik falandır çabuk gider
bende alışamadım pazartesi tartılma işine
biz artık bu topikte çakılıyız sanırım
gelen gidecek ama biz demirbaş olarak kalacağız
istikrarlısın ne güzel
tbrikler canım
buarada geçmiş olsun
+1,5 muuuu :26:
misafirle = arasındakiler ağzımı sulandırdı
ben kesinlikle yapamıyorum bunu
hadi misafir geldiğinde ikram yapacam diye binebze
ama biyere gittiğimde kesinlikle yemeden duramam
nefsim okadar kuvvetli değil
yoruluyorsa ondandır ama haftada 1-2 çıkabilirsiniz
havalar düzeldi ya bende çok sıkılmaya başlarım
karı-koca çalışıyoruz ama akşamları bidolaşmak istiyorum eşim daha çok evde vakit geçirmek istiyor
haftasonu öyle ilgileniyorsa eşin negüzel
ben 30 aylık kızım işim olduğunda yada yürüyüşe falan gittiğimde ilgilenir eşim ama sen bak ben biraz yatayım dediğim sayılıdır
desem bakar ama çalışınca işte insan vicdanen rahat etmiyor sende hergün işe gitmeye başlayınca anlarsın canım
şimdi tadını çıkar
Allah kolaylık versin.benim eşimde bebeğimizle çok ilgilidir ama ben bazen bunalıma girerimben şuan çalışmıyorum 2 sene ücretsiz izindeyim eşim evde geçirmek istiyor izinli olduğu zamanı dışarı çıkmaktan pek hoşlanmıyor bende emziriyorum diye sanırım bunalımdayım arada geliyor
Eline sağlık canım, tüm kilo verenlere tebriklerrr.1 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NiCK [/TD]
[TD] BaŞLanGıÇ [/TD]
[TD] GeÇen Hafta [/TD]
[TD] Bu Hafta [/TD]
[TD] GiDen [/TD]
[TD] Toplam Giden [/TD]
[TD] HeDeF [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] gurbet [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] 67,6 [/TD]
[TD] 1,400 [/TD]
[TD] 18 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] superisi33 [/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD] 78,6 [/TD]
[TD] 77,5 [/TD]
[TD] 1,100 [/TD]
[TD] 7,500 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] tolga_dyg [/TD]
[TD] 92 [/TD]
[TD] 72,2 [/TD]
[TD] 71,3 [/TD]
[TD] 900 [/TD]
[TD] 20,700 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] breeze3547 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 76,6 [/TD]
[TD] 76 [/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD] 4,000 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] BHR84 [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 69,6 [/TD]
[TD] 69,1 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 3,900 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] rosewind [/TD]
[TD] 72,2 [/TD]
[TD] 70,8 [/TD]
[TD] 70,3 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 1,900 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] neskuik [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 65,3 [/TD]
[TD] 65,1 [/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD] 9,900 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] ftemiz [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] 62,7 [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] +100 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD] :99::99::99: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] blackandwhite [/TD]
[TD] 77,3 [/TD]
[TD] 73,3 [/TD]
[TD] 73,9 [/TD]
[TD] +600 [/TD]
[TD] 3,400 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] balkaymakim [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 71,1 [/TD]
[TD] 72,6 [/TD]
[TD] +1500 [/TD]
[TD] 6,400 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ GURBET ARKADAŞIMIZDIR
ARAMIZA YENİ KATILANLAR NUHAN VE ABABABA'DIR.
KİLO VEREN HERKESE TEBRİKLERİMİ KONDURUYORUUM
BİR HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA
HAFTAYA DAHA EKSİLİ BİR LİSTEYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE..
KENDİNİZE İYİ BAKIN
Geçmiş olsun, aman dikkat et biyerlerin sakatlanmasın canım.günaydın kızlar
sabah tartıda 63.8i gördüm sonunda
çok çabuk değişiyor benim kilolar yaa anlam veremiyorum
gıcıklık bu ya tartı günü fazla çıkıyor
neyse durmak yok yola devam
buarada egzersiz yaparken belimi incitmişim sanırım hareketlerim kısıtlandı
Nerdesin kızzzz kaçtın yine, arada gel muhabbete katıl, illa ne yedin diye sormayız tamam mı?Sen ye de çikolarını abur-cuburlarını şişko ol emiGeçmiş olsunn.:26:
Ne yaptın ki öyle?
Yerdeyken hareket yapıyorsan belinin tam yere değdiğinden emin ol.
Boşluk kalırsa tam oturmayıp sakatlanabilirsin.
Balkaymakk sonuncu mu olmuş.
Eline sağlık şekerim.
O kaa küçücük kiii göremedimmm..
Feysine ekleseydin bari.
Balkaymak kilo almış daha nolsun.
İyiyim cicim nolsun iş güç mevsim geçişleri zor oluyo benim için.
Bi gün iyi bi gün kötüyüm..
Kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum...
Tebrik ederim yürüyüş için, sen boşver Işın kKaraca sağlıklı beslendikten sonra biz de veriyoz o kiloyu, önemli olan verdikten sonra almamak.günaydın kızlarrrrrr.
hava çok güzel. 1 saat yürüyüş yaptım.
kahvaltımı yaptım.bugün ayran detoksunda 2.günüm
sonuç benim için önemli değil maksat mideyi biraz küçültmek için:)
ışın karaca yine 20 kilo zayıflamış nasıl başarıyorlar anlamış değilim.2 tane sırrı varmış. ama söylicekler diye bekliyorum ama hep az sonra az sonra sıkıldım.netten sonra bakarım:)
Selam canikom, uğramıyorsun pek:26: :26:selam kızlar
nasılsınız
Allah kolaylık verisn.günaydın kızlar dün kabus gibi geçti gece kızım 2 de uyandı ve sabah ezanına kadar ayamızda saladık bir türlü uyumadı ensonunda ben çok kızmaya başlayınca birazda eşim aldı sağolsun oda işe uykusuz gitti uyku düzenimiz birtürlü düzenlenemedi diş çıkartma süresi çok zor
Yine topikte bir durgunluk var, nerdesiniz kızçeler, düzenli gelelim, canlandıralım şu topiği hadin gari:76::76::76::76::76::79::79::79::79::79::90::90::90::90::90::117::117::117::117:Gelmeyenlere ceza vercem, liste yapma cezası, yoklama alıyorum, hadi bakalım
Dilek nerde?
Mine nerde?
Nesquik nerde?
Suzi nerede?
Balkaymak nerede?
Yeni kızlar da kendilerini tanıtırlarsa sevineceğim, isim demişken Balkaymak senin isim neydi?
Bu bildirimin altına herkes menülerini yazacak bugünden itibaren ona göre, yazmayanaSize sıkı yönetim ilan ediyorummmmmmm
Slm kızlar,
Bebeğim olsun istiyorum. 1 yıl önce sigarayı bıraktım. 6 ay önce kilo almaya başladım. Boyum 1.58 Dün 78.8kg olduğumu gördüm tartıda. Bunun sebebini bu Pztesi öğrendim. Hormonlarımda sorun var, ilaç tedavisine başlayacak kadın doğum dr.um. Bebek için kilo vermeliyim. Karbonhidrat diyetine başladım bugün. 50 puanlık sistemden belki bilenleriniz vardır. Amacım 60 olmak. Zor 1 süreçteyim anlayacağınız...
merhaba merak ettim lahana işe yarıyormu.bi ara tv de duyup çorbasını yapmayı denedim ama kokusundan malesef içemedim.bende sabahları maydonoz yiyorum.aslında daha öncede greyfurtu denemiştim.çok faydasını gördüm.fakat havalar düzeldi bulmakta zorlanıyorum.Bende yediklerimi yazayim.
Elma Sirkesi + ilik su
Kahvaltı,
Lorlu minicik zetin yağı ile 2 adet tavada yumurta.
Bir adet domates
2 fincan sekersiz limonlu yesil cay
1 saat step
Ögle Yemeğim,
2 adet derisiz haşma but
Çig lahaha ve domates üzerine bazamik sirkeli salata
Sekersiz türk kahvesi
geri kalan zamanda neler yerim?
Ara,
Büyük kase yoğurt
Aksam
him henüz bilmiyorum... aksama yazarim.
Bu saate kadar 2 litre su oldu...
Havalar isindigi için sanırım. Normalde günde 2, 2,5 litre içebiliyorum.. Bugun baya bol su oldu.
merhaba merak ettim lahana işe yarıyormu.bi ara tv de duyup çorbasını yapmayı denedim ama kokusundan malesef içemedim.bende sabahları maydonoz yiyorum.aslında daha öncede greyfurtu denemiştim.çok faydasını gördüm.fakat havalar düzeldi bulmakta zorlanıyorum.
bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli
Ara: yarım yeşil elma
Öğle: 2 yemek kasıgı bamya, yoğurt , salata
Ara: yeşil çay, bir muz, 15 tane beyaz leblebi
Aksam: 3 yemek kasıgı bakla ,5 sarma, yoğurt, salata
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma , yeşil çay
Ek: 50 dakika yürüyüş,40dk pilates,3 litre su
keşkem sarmayı oglene yıyeydın.. oglen yemegın az ama sebze yemeklerını 6-8 kaşık ye.. dıyetısyenler oyle verıyor hep.. vallahı cok ıradelısın yaww..
sarma şimdi pişiyoren fazla 5 tane yerim ama elimden geldiğince az yemege çalıscam sarmadan
çok doyurmadan kendimi kalkmak istiyorum sofradan o yüzden 6 8 kasık yemiyorum..
napıyım bazen kaçamak yapıyom kilo veremeyince üzülüyorum
merhaba merak ettim lahana işe yarıyormu.bi ara tv de duyup çorbasını yapmayı denedim ama kokusundan malesef içemedim.bende sabahları maydonoz yiyorum.aslında daha öncede greyfurtu denemiştim.çok faydasını gördüm.fakat havalar düzeldi bulmakta zorlanıyorum.
ideali 6 kaşık ama.. ekmek de yemıosun ne guzel.. cok da az yeme.. bu bır yaşam tarzı aslında ıdeal olanı yapmaya calıs..
Hullelelellellele kızlar bende yeni geldim yeni üye oldum :) Bende başlıcam diyete yarından itibaren 1.78 boy 75 kiloyum neler yapmalıyım uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları anca kaydoldum heppppiinizeeee Merhabaaaa :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?