Bence balla tadı biraz daha içilebilir oluyor ve öyle daha faydalı die düşünüyorum bağırsaklar için tek sirke biraz zorlar midede sorunlar oluyor ara ara :)
ben eskiden içiodumm sabah öğle akşam ama sonra zor geldi bıraktım şimdi gene başlayım dedim dün akşam başladım sabah akşam içicem bakalım
hımmm o zaman tembel metabolizman senin benim gibi herşey normal ama yok kilo veremiyorummm ne yapsam olmuodu delirdim bende bişi çıkmadı bende de :)
valla yemeklerden yarım saat kadar önce içiceksin canım bir yemek kaşığı kadar sirke bir çay kaşığından az tadına göre azaltıp çoğaltabilirsin bal koy sıcak suya iç sabah kuru kayıısı tavsiye ederim aç karnına üzerine de bunu bağırsaklarını yumuşatmış olursun seninde wc sorunun vardı ben bir kaç günde bir çıkıodum bağırsaklarda tembel hehe şimdi onu düzeltmeye çalışıom :) ben elma sirkesine takrar başladım sabah akşam yemek ncesi içiorum
canım hayırdır yaaa toptan bırakmayasın sonra burayı? ben almak isterim ama unutuyorum bazen kimse çıkmazsa seni kurtarmak için ben alırım canım:) ama bildirim yapıcan kaçmak yokkkkk
GÜNAYDIN
iyi sabahlar herkese izmirde hava yağmurlu ama ılık bi güneş açıo inşallah yağmaz daha fazla :))) ıslanmayalım :)
merannnn bende yedim ya bugün burger. üstelik, size kendime arkadaşıma söz vermiştim ama dayanamadım. işten önceki son günüm dedim bida böyle ne zaman boş kalabilcem dedim bilmemne dedim derken. yedim. yedikten sonra yürüdüm çok ama bu vicdan azabımı eritmeye yetmedi. kızıyorum bugünden beri kendime :gitme:mafoldumben
neyse telafi ederiz umarım.
aykos sana güveniyoruz.
bu turşu suyu baya bi olay oldu. :)
sedacım ben yoğunluğumdan dolayı alamıyorum şimdilik, yeni iş malum bi başlasın alışayım. sonra talip olurum liste işine. sana çok teşekkürler emeğin için. Şeniz
herkese iyi geceler.
bikaçgün yazamazsam merak etmeyin cuma yazarım.
öptüm
ohhh afiyet olsun canımmm :) liste güzel vallayağmurlu bir izmir öğlesinden merhaba hepinize dün uğrayamadım işler biraz yoğundu akşamüstüde arkadaşlarla sinemaya gittik anlayacağınız fırsatım olmadı ama diyetimi aksatmadım
sabah.............çavdar ekmekli tost,haşlanmış yumurta,birkaç zeytin,bol yeşillik
ara.................1tane yeşil elma
öğlen&akşam..ızgara tavuk,salata,azıcıkta kızarmış patates(film biraz uzun sürünce mecburen iki öğünü birleştirdik)
gece...............meyve salatası yaptık (kızım,ben,kardeşim ve kocişim afiyetle yedik)
yalnız bi sorunum var havalar soğudğundan beri su içemiyorum hap içtiğim günler zar zor 2lt yi bitiriyorum ama içmediğim günler 1.5lt yi geçemiyorum ne yapmam lazım sizce???
bide bu arada püsküüt ün başarı hikayesini okudum ve bende defter tutmaya başladım kızlar tavsiye ederim canım zararlı birşey yemek istediğinde aklıma defterim geliyor ve vazgeçiyorum her cuma kilomu ve beden ölçülerimi yazarak motive olmayı düşünüyorum
MAGRENTACIM tebrikler callenetics yapmaya başlamışsın umarım faydasını görürsün ahhh ahhh bide ben başlayabilsem
valla canım kimse çıkmazsa sedacıma yük olmasın çoluk çocuk ben yaparım dedim bi göneüllü çıkar heralde hehehekafamçokkarıştıa.s.lmaz:sedacım bizi bırakmayacaksın demi buralardasın lmaz:
magrenta sanırım sen devralacaksın liste işini kolay gelsin şimdiden
magrentacım ilgin için teşekkür ederim ve söylediklerini bugünden itibaren uygulayacagım peki kaç gün sirkeli su içeceğim ve ortalama ayda kaç kilo veriliyorki? ayrıca bugün tartım beni 300 gr eksik gösterdi çok mutluyum demekki kilo verebiliyorum...opuyorumnanaktan
Selamlar herkese işten ayrıldığımdan bu yana bir tembellik var üzerimde bilgisayar bile açmıyorum :bbo:
2 gündür yediğim içtiğim sanki kontrolümde deilmiş gibi davranıyorum annem köyden geldide beraberinde börek bal kaymak çeşit çeşit peynirler ve daha fazlasını getirmiş afyon özlemim depreşti yiyerek hasret gideriyomuşum gibi bi halim var mafoldumben
Öğlen normalde 2 pors.et salata yemem gerekirken ben 2 gündür salata sürmedim ağzıma :1shok: sabah kahvaltımıda abarttım bugün öğlende kocaman bi börek yedim ama bildiğiniz büyük boy bişey ve akşam üzeri o kadar rahatsız oldumki anlatamam mide haplarıyla kesildi ağrım sonra kalktım dedm dur aylardır emek verdin ne yapıyosun sen kalktım yarım saat koşu bandında yürüdüm sonra 1 saat nivea body egzersizimi yaptım doğru düzgün su içmedim bugün unuttum dışarı çıkmıştım falan suymu içiyorum yemek yemem lazımda 2 gündür atladığım et öğünü nümü yesem sebzeyimi kararsızım
Kimselerde yok burdada ton balıklı salata hafif olur salata da aradan çıkar diip işe koyulmak lazım
Ya 1 kilo oynasın en azından tartı sabrım tükeniyo
yoook özgeciğim bi yere gittiğim buralardayım merak etme ama biliyosun bu ara oğlan huysuz kendime bile vakit ayıramıyorum eşim izinli evde yaniii biraz nefes almaya ihtiyacım var ilgilensemde eksik bişiler kalır o yüzden devrediyorum liste işini bariii sorumluluklarımdan biri azalsın dimi ama......:)))))
haklısın canım bu ara aynen benimde başka şeylerden kendime vakti ayıramıyorum malesef bişeyleri yoluna koymak kendime zaman ayırmak isytiom bende bakalım :) kimseden ses çıkmıo liste için istekli diiller galiba :)))) bi ben kaldım hehe :)))))yoook özgeciğim bi yere gittiğim buralardayım merak etme ama biliyosun bu ara oğlan huysuz kendime bile vakit ayıramıyorum eşim izinli evde yaniii biraz nefes almaya ihtiyacım var ilgilensemde eksik bişiler kalır o yüzden devrediyorum liste işini bariii sorumluluklarımdan biri azalsın dimi ama......:)))))
Selamlar herkese işten ayrıldığımdan bu yana bir tembellik var üzerimde bilgisayar bile açmıyorum :bbo:
2 gündür yediğim içtiğim sanki kontrolümde deilmiş gibi davranıyorum annem köyden geldide beraberinde bir sürü şey getirmiş afyon özlemim depreşti yiyerek hasret gideriyomuşum gibi bi halim var mafoldumben
Öğlen normalde 2 pors.et salata yemem gerekirken ben 2 gündür salata sürmedim ağzıma :1shok: sabah kahvaltımıda abarttım bugün öğlende kocaman bi börek yedim ama bildiğiniz büyük boy bişey ve akşam üzeri o kadar rahatsız oldumki anlatamam mide haplarıyla kesildi ağrım sonra dedm dur aylardır emek verdin ne yapıyosun sen kalktım yarım saat koşu bandında yürüdüm sonra 1 saat nivea body egzersizimi yaptım doğru düzgün su içmedim bugün unuttum dışarı çıkmıştım falan suymu içiyorum yemek yemem lazımda 2 gündür atladığım et öğünü nümü yesem sebzeyimi kararsızım
Kimselerde yok burdada ton balıklı salata hafif olur salata da aradan çıkar diip işe koyulmak lazım
Ya 1 kilo oynasın en azından tartı sabrım tükeniyo
ohhh afiyet olsun canımmm :) liste güzel valla
sinemayada gitmişin hangi filme hangi sinemaya gittin merak etttim :)
valla bu ara bende su içemiom canım tavsiyem 2 tane 1 lt şişeye suyunu doldur bunu içicem de ve uyanınca ilk işin su içmek olsun yataktan kalkmadan ben öle yapıom sonra sirkeli su sonra işyerinde derken öğleye kadar 1 lt bitio bu yüzden bide yeşil çay içsen oh oh herhalikarda geçer öğleden sonrada bol hareketli ol ağzın kurucak zaten bu arada yeşil çay beni susatıodu ağzım kuruodu çok :)
valla canım çok zor oldu haptan sonra kilo almaya başlayınca iştah fazlasıyla geri gelince bişiler yapmam lazımdı bi callana başlayım dedim 6 gün yapıcam bakalım ne olucak sonucu paylaşıcam ölçülerimi aldım :)))biber hapından sonrakinleride aldım bi kaç sm incelme var hap almadan callanı denicem bakalım :)
valla canım kimse çıkmazsa sedacıma yük olmasın çoluk çocuk ben yaparım dedim bi göneüllü çıkar heralde hehehekafamçokkarıştıa.s.
çiğli kipaya gittik okan bayülgenin kanalizasyon filmine hoştu ince ince gönderme yapmışlar tv programlarına trajikomikti aslında :)))
bugün çok kontrollü gidiyorum 1,5lt suyumu içtim 1lt daha içerim büyük ihtimalle hihoyyyt
ohhh afiyet olsun canımmm :) liste güzel valla
sinemayada gitmişin hangi filme hangi sinemaya gittin merak etttim :)
valla bu ara bende su içemiom canım tavsiyem 2 tane 1 lt şişeye suyunu doldur bunu içicem de ve uyanınca ilk işin su içmek olsun yataktan kalkmadan ben öle yapıom sonra sirkeli su sonra işyerinde derken öğleye kadar 1 lt bitio bu yüzden bide yeşil çay içsen oh oh herhalikarda geçer öğleden sonrada bol hareketli ol ağzın kurucak zaten bu arada yeşil çay beni susatıodu ağzım kuruodu çok :)
valla canım çok zor oldu haptan sonra kilo almaya başlayınca iştah fazlasıyla geri gelince bişiler yapmam lazımdı bi callana başlayım dedim 6 gün yapıcam bakalım ne olucak sonucu paylaşıcam ölçülerimi aldım :)))biber hapından sonrakinleride aldım bi kaç sm incelme var hap almadan callanı denicem bakalım :)
valla canım kimse çıkmazsa sedacıma yük olmasın çoluk çocuk ben yaparım dedim bi göneüllü çıkar heralde hehehekafamçokkarıştıa.s.
çiğli kipaya gittik okan bayülgenin kanalizasyon filmine hoştu ince ince gönderme yapmışlar tv programlarına trajikomikti aslında :)))
bugün çok kontrollü gidiyorum 1,5lt suyumu içtim 1lt daha içerim büyük ihtimalle hihoyyyt
hımmm çiğli kipa güzel canım ama sana balçovayı öneririm muhteşem heme 3d bir film mükemmel ötesi oluyor cinebonustu sanırım baçlova kipadaki sinema :)
bide konak pier var güzel :) ben en ok bu ikisine gidiom :) arada forum bornovaya orasıda iyi
oooohh iyi içmişin bende su içip wcye gitmekten sıkıldım yaaaa
offf kimsecilker yok herkes nerde yaaaa
günaydın kızlar, günün ilk kilo sonucu benden olsun yine yerimseniben geçen hafta 69,4 tüm. Bu hafta 69,1 :sinifsinif: malum dönem fazla veremedim kilo, olsun ama 300 gr. da olsa vermişim önemli olan bu değil mi? kaydirigubbakcemile5 Bu arada kilo çizelgemi bir türlü koymayı beceremedim :kedi:
günaydın kızlarr.günün 2. sonucuda benden gelsin. 70.8 dim geçen hafta. 70.7 olmuşum. haftasonu temizlik sırasında dikkat etmemiştim. salıda hamburger yemiştim. olsun yinede korumuşum sayılır kilomu. bida 74 lere çıkmayayımda.
0,1 kg vermek sayılırsa benide yazın...
herkese kolay gelsin
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?