70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrentacım ilgin için teşekkür ederim ve söylediklerini bugünden itibaren uygulayacagım peki kaç gün sirkeli su içeceğim ve ortalama ayda kaç kilo veriliyorki? ayrıca bugün tartım beni 300 gr eksik gösterdi çok mutluyum demekki kilo verebiliyorum...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende azim varda kiloların benden gitmeye niyeti yok diye üzülürken yavaş yavaş beni terkediyorlar galiba...

Son düzenleme:
ohhh afiyet olsun canımmm :) liste güzel valla
sinemayada gitmişin hangi filme hangi sinemaya gittin merak etttim :)
valla bu ara bende su içemiom canım tavsiyem 2 tane 1 lt şişeye suyunu doldur bunu içicem de ve uyanınca ilk işin su içmek olsun yataktan kalkmadan ben öle yapıom sonra sirkeli su sonra işyerinde derken öğleye kadar 1 lt bitio bu yüzden bide yeşil çay içsen oh oh herhalikarda geçer öğleden sonrada bol hareketli ol ağzın kurucak zaten bu arada yeşil çay beni susatıodu ağzım kuruodu çok :)

valla canım çok zor oldu haptan sonra kilo almaya başlayınca iştah fazlasıyla geri gelince bişiler yapmam lazımdı bi callana başlayım dedim 6 gün yapıcam bakalım ne olucak sonucu paylaşıcam ölçülerimi aldım :)))biber hapından sonrakinleride aldım bi kaç sm incelme var hap almadan callanı denicem bakalım :)
lmaz:sedacım bizi bırakmayacaksın demi buralardasınlmaz:

magrenta sanırım sen devralacaksın liste işini kolay gelsin şimdiden
valla canım kimse çıkmazsa sedacıma yük olmasın çoluk çocuk ben yaparım dedim bi göneüllü çıkar heralde hehehekafamçokkarıştıa.s.

valla sürekli içiceksin canım sirkeli suyun çok faydası var araştırmanı öneririm ben :) yalnız kanı sulandırıcı etkisi var bilginize :) ben bi süre kullandım sonra sıkıldım bıraktım dün yine başladım bakalım nasıl işe yarıcak :) denicez görcez :)

yoook özgeciğim bi yere gittiğim buralardayım merak etme ama biliyosun bu ara oğlan huysuz kendime bile vakit ayıramıyorum eşim izinli evde yaniii biraz nefes almaya ihtiyacım var ilgilensemde eksik bişiler kalır o yüzden devrediyorum liste işini bariii sorumluluklarımdan biri azalsın dimi ama......:)))))

Selamlar herkese işten ayrıldığımdan bu yana bir tembellik var üzerimde bilgisayar bile açmıyorum :bbo:
2 gündür yediğim içtiğim sanki kontrolümde deilmiş gibi davranıyorum annem köyden geldide beraberinde bir sürü şey getirmiş afyon özlemim depreşti yiyerek hasret gideriyomuşum gibi bi halim var mafoldumben
Öğlen normalde 2 pors.et salata yemem gerekirken ben 2 gündür salata sürmedim ağzıma :1shok: sabah kahvaltımıda abarttım bugün öğlende kocaman bi börek yedim ama bildiğiniz büyük boy bişey ve akşam üzeri o kadar rahatsız oldumki anlatamam mide haplarıyla kesildi ağrım sonra dedm dur aylardır emek verdin ne yapıyosun sen kalktım yarım saat koşu bandında yürüdüm sonra 1 saat nivea body egzersizimi yaptım doğru düzgün su içmedim bugün unuttum dışarı çıkmıştım falan suymu içiyorum yemek yemem lazımda 2 gündür atladığım et öğünü nümü yesem sebzeyimi kararsızım
Kimselerde yok burdada ton balıklı salata hafif olur salata da aradan çıkar diip işe koyulmak lazım
Ya 1 kilo oynasın en azından tartı sabrım tükeniyo

Son düzenleme:

öncelikle gözün aydın canım annen gelmiş ne güzell :1rolleyes:

börek vs.vs. yemiş olabilirsin zaman zaman hepimiz kaçamak yapabilioruz.afiyet olsun ama devamını getirmemek önemli olan kaldığın yerden diyete devam gel buraya bakimm kaydirigubbakcemile yarınıda hafif yiyeceklerle geçirirsin dengelersinn :içelim:

bu zamana kadar yaptın canım ellerine sağlık Şeniz

haklısın canım bu ara aynen benimde başka şeylerden kendime vakti ayıramıyorum malesef bişeyleri yoluna koymak kendime zaman ayırmak isytiom bende bakalım :) kimseden ses çıkmıo liste için istekli diiller galiba :)))) bi ben kaldım hehe :)))))

kendine gel canım toparlan bakalım annen gelmiş hoşgelmişde sana ne oluo dikkat et gözünün önünden kaldır o yiyecekleri ben öyle yapıom yoks affetmem boşboğazlığım saolsun yediklerin kiloya dönmeden bi an önce dikkat et kendine :)) bugün bol suyunu iç :)

günaydın kızlar iyi sabahlar herkse
dün akşiam iş çıkışı sevgilimle buluştum akşam pizzayı götürdüm bi bardakta kola :) süperdi valla pizza hutın pizzasıda muhteşem oluo yaaaa neyse bugüz kalori alımını minimuma indirmeye çalışcam :)

sabah 2 kuru kayısı bir bardak sirkeli suyumu içtim
işyerinde eti müsli ile kahvaltımı yaptım değişikmiş güzel meyvalı diye sanırım
şimdi çay içiyorum bol su içicem öğlene kereviz yemeği ve yoğurt var ara öğünde de bir mandalin yerim sonra görüşürüzzzzkaydirigubbakcemilezemuszemus

selamm kızlar
yeni işyerinde 2. günüm. çok kalmıyorum nette. yarın sabah tartılcaz bakalım kaç çıkarız. :)
salı günki hamburger faciasından sonra dikkat ettim bakalım ama ne olcak görces..
kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar, günün ilk kilo sonucu benden olsun yine yerimseniben geçen hafta 69,4 tüm. Bu hafta 69,1 :sinifsinif: malum dönem fazla veremedim kilo, olsun ama 300 gr. da olsa vermişim önemli olan bu değil mi? kaydirigubbakcemile5 Bu arada kilo çizelgemi bir türlü koymayı beceremedim :kedi:

slm kızlar herkese günaydın bugün keten tohumuna başladım biraz araştırdım herkes olumlu şeyler söylüyorlar aranızda içen oldumu ? etkisi nasıl acaba çok merak ediyorum umarım faydasını görürüm gelişmeleri yazarım size... a.s.

günaydın kızlarr.günün 2. sonucuda benden gelsin. 70.8 dim geçen hafta. 70.7 olmuşum. haftasonu temizlik sırasında dikkat etmemiştim. salıda hamburger yemiştim. olsun yinede korumuşum sayılır kilomu. bida 74 lere çıkmayayımda.

0,1 kg vermek sayılırsa benide yazın...
herkese kolay gelsin
kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim canım oda güzel en azından almaktan iyidir... saydincim bende kilo çizelgemi yapamadım sürekli hata var diyor sendede mi hata oluyor ? arkadaşlan bilen varsa bize yardım etsin yardım yazan yerden sırayla yaptım yinede hata veriyor neden acaba a.s.

senide tebrik edrim canım yemene rağmen vermiş olman güzel birşey neyse kaldığın yerden devamedersin artık opuyorumnanaktan ayriyetten bu kilo çizelgeni nasıl yaptın bende sürekli hata oluşuyor yardımcı olurmusun :sm_cool:

günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı cumalar herkese :)
bende haptan sonra iştahımda açılma olunca kilo almaya başlamıştım 61 kg olarak çıktım yediklerime dikkat etmeye çalışıom ama arada götürüom bakalım spor yapmayada çalışıom şimdilik böle sonra görüşürzzz

bu arada listeye talip olan kimse yokmu yoksa bana kalıcak bende ne zaman hazırlarım bilmiorum :)))))
bugün müdürlerim geliyor pek giremem heralde :)

özgeciğim canım benim yine aynıııııııı sinir oluyorum artık yaaaaa...........kötükedihüsokötükedihüso aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor malum yaratık nasılsa veremiyosun bu güzel damak tatlarından niye yoksun kalıyosun ki diyor bana inceden inceden.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…