70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacaktartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimdene olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

yok canim cok sükür
birtürlü toparlayamiyorum diye kiziyorum kendime cok birde havlarda hep kapali

evet havalar da çok etkiliyor cidden insanı
bi kaç hafta dikkat et bak o zaman nasıl devamı geliyor

bende katılabilirmiyim aranıza 70 kilo 165 boyundayım.

tabii ki katılabilirsin. hoşgeldin

günaydin aman canim dikkat et fark etmeden aiverirsin sonra:26:

evet ben de ondan korktum zaten vermişken bi daha almak istemiyorum çünkü hiç bi zaman ilk azmim olmucak biliyorm
bi daha uğraşamam

evet tatlım iyiydi ama yedim pişmanım ben daha çok akşama üzüldüm bu hafta artı çıkçam büyük ihtimal oysaki ne güzel 69,1 dim 68 e ramak kalmıştı
ben de gorsem şu 69'u eskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
ama ben ne zamandan beri yiyorum canim birtürlü toparlayamadim ki
dur bakalim bugün yemin ettim :26:
masallahh canim sen azimlisin
bende azim kalmadi
vardır sende derınlerde bır sey onu cıkarmanın vaktı gelmstır belkı de..

bende istiyoruuumm :84::84:
ama babam bana almıyor, ablama kocası almış bana da kocam alcakmış
sen calısıp kendıne alırsın rahatcana..
63 olcam da dıyet yapcam peehh bravo sana

cok gecmıs olsun.. yoklugunu hıssettım

bende de halsizlik ve baş dönmesi var gece bebekle çok uyğraşıyorum diye sanırım

canım çok dengesiz bazende ablası gibi davranıyor bazen sırnaşmaya çalışıyor burda dediğim gb herkes birbirleriyle yalaka yalaka konuşuyor ve benim hiç hoşuma gitmiyor

Çok mersi...
dukan çok kabizlik sorunu yasatan bir diyet. Yeterince su alınmazsa bencede sorunlar çikar. Birde kabizlik için, bitisel çözümler uyğuluyorla. Bir nevi olay musile dönüyor. Sonrasinda vücut alisiyor ve bagirsak sistemine zararli diye düsünüyorum. Bence bu diyetin püf noktaları; (genel diyet kuralları disinda)
1- Yesil çay tüketimi sart...
2- Günde 3 litre kadar su sart
3- Sebzeleri barsak sistemini yumasatacak ürünlerden seçmek faydalı
4- Yürüyüş yaad spor
Yoksa kabızlık sorun büyüyüp ciddi hasarlar olabilir. İnsanın kendi vucudu taniyip ilerlemesi gereken bir diyet diye düsünüyorum.

Ben evimde çalisan ambalaj tasarımcısıyım. Yasim baya var ama Agustosun sonlarina doğru bu yil ilk kez evleneceğim.
Bana azim veren en büyük konuda bu, geliniliğe hazirlaniyorum.

Son düzenleme:

oyyy canım benimmmherşek karşılıklı

tünaydın kızlar bugün günlerden galatasaray ülkemizi temsil ediyor

sabah:3 çtl beyaz peynir 1 büyük bardak yarım yağlı süt 3 dal maydanoz 1 tane yumurta sarısının yarısını kızıma yedirdim

öğlen:1 küçük tabak bezelye yemeği 2 köfte yarısını kuzuş yedi 3 kaşık yoğurt küçük 1 bardak zero kola

ara:3 gün kurusu kayısı

akşam:form mısır gevreği yicem bir kaç gün akşam kaçıyor yoksa

ara:sade kahve 2 kuru kayısı

sen calısıp kendıne alırsın rahatcana..

63 olcam da dıyet yapcam peehh bravo sana

o kadar beklemek istemiyoruumm :84::84:

63 benim için daha yukarılara çıkma sınırı
kendimi durdurmazsam alcam biliyorum.. ve tekrardan kilo almayı hiiiç gözüm yemiyor

geçmiş olsun canım bu gün yeni bir gün boşver pes etme yola devam ediyoruz durmak yok

ha bide duygucum doğumdan sonra eskisi gib olmaz vücut ama sanırım sen spor yapmıyosun,yürüyüşle bile baya farkediyor sıkılaşıyosun

slm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok

HAyırlısı olsun!!

kızımmmm gıcık oluom sanaaa bak, hababam cok kılo verıon yaaa.. ben bırıncı olmak neyım ıstıom belkım.. gecemedım bı sızı vay anasını yaaa.. diyetımın ılk ayında olaydım gecerdım kii hıhhh... Şaka bı yana menun guzel afferrııınn.. bırazcık cevız kat ama mısır gevregıne bebişine omega 3 olsun.

geçmiş olsun canım bu gün yeni bir gün boşver pes etme yola devam ediyoruz durmak yok

çok teşekkür ederim pericimmcumartesiden beri bozuyorum ama yarın inş. tekrar devam edicem regl de oldum oyüzdenmi +dayım,bozdum diyemi:18:neyse durmak yok diyete devamm

gel suzim gel özledik
bizde seni öperiz en biçoğundann

ha bide duygucum doğumdan sonra eskisi gib olmaz vücut ama sanırım sen spor yapmıyosun,yürüyüşle bile baya farkediyor sıkılaşıyosun
pazartesı gunu yaptım fıtness ve koşu cok ıyı geldı.. belım agrımadı şükür.. epıduralın etkısı yavas yavas gecıo sanırım.. gercı arada bır vuruyo.. shapes for woman'a yazılcam nısan15'ten sonra, 20 dakıkada spor yaptırıolar.. hem zamandan hem kalorıden kazancam

hosgeldın yahuuu

canım çok farkedecek emin ol,sen zaten çok istikrarlısın hepimize örnek oluyosunnsanırım senin sezaryen,sezaryende 1 yılda ancak vücüt toparların ikinci yılda daha çok rahatlıycaksın ben 2 sezaryen doğum yaptım ilki genel anestezi,2. si spinal hiç bir sorun yaşamadım şükürsadece fazla kilolaroda benim hatam

gel suzim gel özledik
bizde seni öperiz en biçoğundann
ay sagol canim dogru dürüst gelemeyince ara acildikca acildi bende sizi özledim
hosbulduk canim

canım ben seninle yarışamam zati sen -20 lerdesin benim gıcık olmam lazım aslında haklısın canım akşam arada 1 tane ceviz de ekliyim
çok teşekkür ederim pericimmcumartesiden beri bozuyorum ama yarın inş. tekrar devam edicem regl de oldum oyüzdenmi +dayım,bozdum diyemi:18:neyse durmak yok diyete devamm

hergün yeni bir gün canım bende regl olamadım daha canım çok pasta çekiyor olmaz ama eğer 2 kilo ya yakın verebilirsem bu hafta kendime ödül verecem artıkın

tolga_dyg canım sende çatlak oldumu doğumdan sonra ve göbüş yumuşaması beboşunu nasıl uyutuyorsun canım ben sallıyordum dün öğlen kendi uyudu çok sevindik ama akşam uyumadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…