yok canim cok sükür
birtürlü toparlayamiyorum diye kiziyorum kendime cok birde havlarda hep kapali
bende katılabilirmiyim aranıza 70 kilo 165 boyundayım.
günaydinaman canim dikkat et fark etmeden aiverirsin sonra:26:
ben de gorsem şu 69'uevet tatlım iyiydi ama yedim pişmanımben daha çok akşama üzüldüm bu hafta artı çıkçam büyük ihtimal oysaki ne güzel 69,1 dim 68 e ramak kalmıştı
vardır sende derınlerde bır sey onu cıkarmanın vaktı gelmstır belkı de..ama ben ne zamandan beri yiyorum canim birtürlü toparlayamadim ki
dur bakalim bugün yemin ettim :26:
masallahh canim sen azimlisin
bende azim kalmadi
sen calısıp kendıne alırsın rahatcana..
bende istiyoruuumm :84::84:
ama babam bana almıyor, ablama kocası almış bana da kocam alcakmış
63 olcam da dıyet yapcam peehhgünaydın canlarım
bugün okula gitmedim..
boş boş duruyoruz sıkıldım
evdeydim kahvaltımı yaptım odamı topladım
kaç gündür çılgınlar gibi yiyorum..
marketten bi sürü cıs aldım geldim dün eve
hepsini bitirdim
64'e doğru yol alıyordum kiii artık kendimi durdurma kararı aldım..
bundan sonra dikkat ediyorum yeter bu kadar yediğim..
bakalım pazartesiye ne çıkcak
merhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacak tartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimde ne olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bende de halsizlik ve baş dönmesi var gece bebekle çok uyğraşıyorum diye sanırımkızlar dün bugün diyeti bozdum başdönmesiyle baş edemiyorum artık .bugünlerde biaz yoğundum çok yorgunum dün kermes varmış bişiler yapıp yolladım .dün gece 4te uyudum.5buçukta uyanıp yiyecekleri teslim ettim.6buçukta uyudum 8de oğlum uyandırdı.8buçukta uyudum 9da kalktım manyak oldum ya azewwel uyım dedim baktım beni duyan ev halkı yatağımda ve sonuç
UYUYAMADIIIIIIIIIIM
Merhaba canimmm
Gec bile kalmissin hosgeldin..
Mantar et ailesindendir 12 tanesi 4 kofteyr yani 1 porsiyon ete bedeldir..bilginize :)
Buralar bahar.. buralar guzel. ..
Ayagimin altina alirim acimam..
Bende sirinyer natonun ordayim metro duraginda..
Iyiyiz de alt takim fena benimkilomu asla ve kataa gostermem sporcu gecmişimden dolayi cok sıkı ve kaslı yapım.. psikolojik tedavviyi de sanırım eşimde buluyorum daha cok..
Sabirr ve sporrşifre..
Hadii baaalim.. kocalari da dusununce ye babam ye..
1 yasinda geciyosa super..
Tesekkurler kardes..
Aramıza tekrardan hoşgeldin, olabiliyor öyle yanlış anlaşılmalar, neyseki halletmişsin. Dukan diyeti çok yapan var, çevremde de duydum, ama ben bir keresinde televizyonda doktordan duymuştum, bu tip diyetler ileride kalıcı böbrek rahatsızlığına yol açıyormuş, neyse ki sen değiştirerek uygulamışsın, iiyi de yapmışsın bence de doğru olan bu, ağır bir şekilde kilo verip verdiğini almamak önemli olan. Tebrik ediyorum azmin için de, ben de 36 yaşındayım. Çalışıyor musun bu arada, nerede yaşıyorsun?Ben Antalya'da özel şirkette muhasebecilik yapıyorum, 2 kızım var, 7 ve 13 yaşlarında.
Çok güzel canım, tebrik ederim.
İnşallah bozmazsın canım, iyi şeyler düşün ne bu karamsarlık, sağsın salimsin, kızın var, eşin var, durumun iyi, daha ne istersin
ben de gorsem şu 69'ueskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
vardır sende derınlerde bır sey onu cıkarmanın vaktı gelmstır belkı de..
63 olcam da dıyet yapcam peehhbravo sana
cok gecmıs olsun.. yoklugunu hıssettım
63 olcam da dıyet yapcam peehhbravo sana
merhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacak tartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimde ne olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
HAyırlısı olsun!!Çok mersi...
dukan çok kabizlik sorunu yasatan bir diyet. Yeterince su alınmazsa bencede sorunlar çikar. Birde kabizlik için, bitisel çözümler uyğuluyorla. Bir nevi olay musile dönüyor. Sonrasinda vücut alisiyor ve bagirsak sistemine zararli diye düsünüyorum. Bence bu diyetin püf noktaları; (genel diyet kuralları disinda)
1- Yesil çay tüketimi sart...
2- Günde 3 litre kadar su sart
3- Sebzeleri barsak sistemini yumasatacak ürünlerden seçmek faydalı
4- Yürüyüş yaad spor
Yoksa kabızlık sorun büyüyüp ciddi hasarlar olabilir. İnsanın kendi vucudu taniyip ilerlemesi gereken bir diyet diye düsünüyorum.
Ben evimde çalisan ambalaj tasarımcısıyım. Yasim baya var ama Agustosun sonlarina doğru bu yil ilk kez evleneceğim.
Ban aazim verne en büyük konuda bu, gelinilğe hazirlaniyorum.
tünaydın kızlar bugün günlerden galatasaray ülkemizi temsil ediyor
sabah:3 çtl beyaz peynir 1 büyük bardak yarım yağlı süt 3 dal maydanoz 1 tane yumurta sarısının yarısını kızıma yedirdim
öğlen:1 küçük tabak bezelye yemeği 2 köfte yarısını kuzuş yedi 3 kaşık yoğurt küçük 1 bardak zero kola
ara:3 gün kurusu kayısı
akşam:form mısır gevreği yicem bir kaç gün akşam kaçıyor yoksa
ara:sade kahve 2 kuru kayısı
geçmiş olsun canımbu gün yeni bir gün boşver pes etme yola devam ediyoruz durmak yok
slm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
pazartesı gunu yaptım fıtness ve koşu cok ıyı geldı.. belım agrımadı şükür.. epıduralın etkısı yavas yavas gecıo sanırım.. gercı arada bır vuruyo.. shapes for woman'a yazılcam nısan15'ten sonra, 20 dakıkada spor yaptırıolar.. hem zamandan hem kalorıden kazancamha bide duygucum doğumdan sonra eskisi gib olmaz vücut ama sanırım sen spor yapmıyosun,yürüyüşle bile baya farkediyor sıkılaşıyosun
slm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
pazartesı gunu yaptım fıtness ve koşu cok ıyı geldı.. belım agrımadı şükür.. epıduralın etkısı yavas yavas gecıo sanırım.. gercı arada bır vuruyo.. shapes for woman'a yazılcam nısan15'ten sonra, 20 dakıkada spor yaptırıolar.. hem zamandan hem kalorıden kazancam
hosgeldın yahuuu
ay sagol canimgel suzim gel özledik
bizde seni öperiz en biçoğundann
hosbulduk canimpazartesı gunu yaptım fıtness ve koşu cok ıyı geldı.. belım agrımadı şükür.. epıduralın etkısı yavas yavas gecıo sanırım.. gercı arada bır vuruyo.. shapes for woman'a yazılcam nısan15'ten sonra, 20 dakıkada spor yaptırıolar.. hem zamandan hem kalorıden kazancam
hosgeldın yahuuu
canım ben seninle yarışamam zati sen -20 lerdesin benim gıcık olmam lazım aslındaHAyırlısı olsun!!
kızımmmm gıcık oluom sanaaa bak, hababam cok kılo verıon yaaa.. ben bırıncı olmak neyım ıstıom belkım.. gecemedım bı sızı vay anasını yaaa.. diyetımın ılk ayında olaydım gecerdım kii hıhhh... Şaka bı yana menun guzel afferrııınn.. bırazcık cevız kat ama mısır gevregıne bebişine omega 3 olsun.
çok teşekkür ederim pericimmcumartesiden beri bozuyorum ama yarın inş. tekrar devam edicem regl de oldum oyüzdenmi +dayım,bozdum diyemi:18:neyse durmak yok diyete devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?