ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
mine yürüyüş yapıyor habireeee birde kızını çişe alıştırcak ama tırsıyo
neskuik oğluşu çişe alıştırıyor hergün halı kilim üst baş yıka sille meşkul
dilooooo oda kaçaklardaydı bugün aynı giriş yaptınız ama hakkını yememek lazım arada bir gelip ceee yapıyorduu
fadimecik iş güç işte dün patronları varmış yazamamış tırsmış
tolga bebekiyle uğraşıyor uykusuz her gece şarkısı söyliyip dolanıyo ortalıkda
rosede aynı uyurgezer dün uykum var diye ortalıkllarda geziyordu en son uyumamış
güllanne de kaytarmıştı bugün geldi merdaneyle dövdüm oniii
yeni gelen kısçeler var
çok faal olamadık bu hafta canımcımm
sen susss cezalısın ben senin ağzınıda bağlamıştım hemne güzel özet geçtin ortişim ana haber bülteni gibisin valla
Yaşım baya var demişin kızzz ne olacak ki, 40 yaş orta yaş diyelim genciz biz genciz, benim de 3 senem kalmış, Allah huzurlu bir hayat versin, yoksa 15 olsan ne yazar, 25 olsan ne yazar. Bir de aslında eğer ki geçmiş günlerini dolu dolu yaşayabildiysen, senin hayatın daha güzeldir eminim, ben 20 yaşında evlendim, 24 'ünde ilk doğum ne gençlikten bişey anladım, bir de eş ve de anne olunca zaten sana hiç zaman kalmıyor maalesef ki, bazen işe sürüne sürüne geliyom desem yeridir, şükretmek lazım işte yine de işsiz aşsız olmaktansa deyip sabrediyoruz.Çok mersi...
dukan çok kabizlik sorunu yasatan bir diyet. Yeterince su alınmazsa bencede sorunlar çikar. Birde kabizlik için, bitisel çözümler uyğuluyorla. Bir nevi olay musile dönüyor. Sonrasinda vücut alisiyor ve bagirsak sistemine zararli diye düsünüyorum. Bence bu diyetin püf noktaları; (genel diyet kuralları disinda)
1- Yesil çay tüketimi sart...
2- Günde 3 litre kadar su sart
3- Sebzeleri barsak sistemini yumasatacak ürünlerden seçmek faydalı
4- Yürüyüş yaad spor
Yoksa kabızlık sorun büyüyüp ciddi hasarlar olabilir. İnsanın kendi vucudu taniyip ilerlemesi gereken bir diyet diye düsünüyorum.
Ben evimde çalisan ambalaj tasarımcısıyım. Yasim baya var ama Agustosun sonlarina doğru bu yil ilk kez evleneceğim.
Bana azim veren en büyük konuda bu, geliniliğe hazirlaniyorum.
Selam canım, özledik seni nerelerdesin, gel de şu koca totnu balkaymakla yarıştırıver, balkaymak sana yarış ilan etti haberin yokslm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
Erkekler çok daha kolay kilo veriyor, eşim gözümün önünde, adam hergün eriyor, nasıl yapıyorsa, akşam bir de yediklerini görseniz, ama bana hiç çaktırmadan kilo veriyor yaaa gıcık, sinir ediyo beni, evde ne bulursa götürüyo, gün içinde aç mı geziyo napıyo bilemedim:26: :26:birdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
İlahi neslicim, güldürdün yine bizi, ana haber ajanı, daha sık gel.ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
dilooooo oda kaçaklardaydı bugün aynı giriş yaptınız ama hakkını yememek lazım arada bir gelip ceee yapıyorduu
rosede aynı uyurgezer dün uykum var diye ortalıkllarda geziyordu en son uyumamış
yeni gelen kısçeler var
Sabret canım, sakın pes etme, bir daha bakmışın ki gitmiş o göbecik.merhaba kızlar geçen haftadan bu yana hiç kg veremedim..tam 1.ayımı doldurdum diyette..100 gr bile vermemişim..durdu artık gitmiyo sinir oldum..doğum yapalı 6 ayı geçti göbeğim hala duruyor hergün deli gibi en az 50 mekik çekiyorum hala duruyo göbüş napıcam ben yaa çok kafam bozulduu
ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
yeni gelen kısçeler var
merhaba kızlar geçen haftadan bu yana hiç kg veremedim..tam 1.ayımı doldurdum diyette..100 gr bile vermemişim..durdu artık gitmiyo sinir oldum..doğum yapalı 6 ayı geçti göbeğim hala duruyor hergün deli gibi en az 50 mekik çekiyorum hala duruyo göbüş napıcam ben yaa çok kafam bozulduu
Yaşım baya var demişin kızzz ne olacak ki, 40 yaş orta yaş diyelim genciz biz genciz, benim de 3 senem kalmış, Allah huzurlu bir hayat versin, yoksa 15 olsan ne yazar, 25 olsan ne yazar. Bir de aslında eğer ki geçmiş günlerini dolu dolu yaşayabildiysen, senin hayatın daha güzeldir eminim, ben 20 yaşında evlendim, 24 'ünde ilk doğum ne gençlikten bişey anladım, bir de eş ve de anne olunca zaten sana hiç zaman kalmıyor maalesef ki, bazen işe sürüne sürüne geliyom desem yeridir, şükretmek lazım işte yine de işsiz aşsız olmaktansa deyip sabrediyoruz.
ben de gorsem şu 69'ueskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo=QUOTE]
ben daha hamile kalıp bebiş doğurmadan çıktım bu kilolarabende de 70 te takılmıştı 2-3 hafta sonra düştü sende azimle düşersin 70 in altına merak etme
slm kizlar
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
hoş geldin suzikilo durumları nasıl yokken koyverdinmi?
ortiim naapcam ben yaa aynı kiloda kalsam yinede ceza alırmıyım ki :18::18:napcam şimdisen susss cezalısın ben senin ağzınıda bağlamıştım hem
pazartesi bi artı çık bak ozaman neler oluyor
ayyy cok sagol neslimmmballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
yeni gelen kısçeler var
merhabaYine aşağıda şenlik var,bütün kızlar toplandık toplandıkAşağıda kalmayın kızçelerim yukarı çıkın Karpuz keseceğiz, sizi bekliyoz
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
ftemiz, umay0110+, xay, gulanne, BHR84, nuhan, NURİŞŞŞ, PuCCaaa+, turkuazsuay, neskuik+, BenSuzi+
yakaladım siziiiiiiiii
mekik yerine kosmak yüremek gibi birsey yapabilir misiniz? belki çözüm olur..
ayy görmedim kacirdigima üzüldüm bak simdiYaşım baya var demişin kızzz ne olacak ki, 40 yaş orta yaş diyelim genciz biz genciz, benim de 3 senem kalmış, Allah huzurlu bir hayat versin, yoksa 15 olsan ne yazar, 25 olsan ne yazar. Bir de aslında eğer ki geçmiş günlerini dolu dolu yaşayabildiysen, senin hayatın daha güzeldir eminim, ben 20 yaşında evlendim, 24 'ünde ilk doğum ne gençlikten bişey anladım, bir de eş ve de anne olunca zaten sana hiç zaman kalmıyor maalesef ki, bazen işe sürüne sürüne geliyom desem yeridir, şükretmek lazım işte yine de işsiz aşsız olmaktansa deyip sabrediyoruz.
Selam canım, özledik seni nerelerdesin, gel de şu koca totnu balkaymakla yarıştırıver, balkaymak sana yarış ilan etti haberin yok
Erkekler çok daha kolay kilo veriyor, eşim gözümün önünde, adam hergün eriyor, nasıl yapıyorsa, akşam bir de yediklerini görseniz, ama bana hiç çaktırmadan kilo veriyor yaaa gıcık, sinir ediyo beni, evde ne bulursa götürüyo, gün içinde aç mı geziyo napıyo bilemedim:26: :26:
İlahi neslicim, güldürdün yine bizi, ana haber ajanı, daha sık gel.
Sabret canım, sakın pes etme, bir daha bakmışın ki gitmiş o göbecik.
biraz koyuverdimben de gorsem şu 69'ueskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
ben daha hamile kalıp bebiş doğurmadan çıktım bu kilolarabende de 70 te takılmıştı 2-3 hafta sonra düştü sende azimle düşersin 70 in altına merak etme
hoş geldin suzikilo durumları nasıl yokken koyverdinmi?
kızlarrr... ben 80 kilo ile diyete başladım... 73 ü gördüm geçen hafta.. şimdi 75 den aşağı düşemiyorum... ben medipole esra hanıma gidiyorum bu arada, hazirana kadar 65 olmalıyım inş.. aslında 60 hedefim ama hazirana imkansız...
sırf bu göbeğim yüzünden dr a gittim ultrason a girdim ama hiç bişey çıkmadı..aşırı şişkin ve sert bi göbeğim varo yüzden bol bol karın egzersizi yapıcaksın dedi doktor amca..herkes beni hamile zannediyo,dolmuşa biniyorum yer veriyo herkes hamileyim diye ama çok sinir bozucu olmaya başladı artık
off gecmis olsun canim :26:merhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacak tartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimde ne olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
insallh canimevet havalar da çok etkiliyor cidden insanı
bi kaç hafta dikkat et bak o zaman nasıl devamı geliyor
tabii ki katılabilirsin. hoşgeldin
evet ben de ondan korktum zaten vermişken bi daha almak istemiyorum çünkü hiç bi zaman ilk azmim olmucak biliyorm
bi daha uğraşamam
öylemi dersinben de gorsem şu 69'ueskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
vardır sende derınlerde bır sey onu cıkarmanın vaktı gelmstır belkı de..
sen calısıp kendıne alırsın rahatcana..
63 olcam da dıyet yapcam peehhbravo sana
cok gecmıs olsun.. yoklugunu hıssettım
ayy hayirlisi olsunÇok mersi...
dukan çok kabizlik sorunu yasatan bir diyet. Yeterince su alınmazsa bencede sorunlar çikar. Birde kabizlik için, bitisel çözümler uyğuluyorla. Bir nevi olay musile dönüyor. Sonrasinda vücut alisiyor ve bagirsak sistemine zararli diye düsünüyorum. Bence bu diyetin püf noktaları; (genel diyet kuralları disinda)
1- Yesil çay tüketimi sart...
2- Günde 3 litre kadar su sart
3- Sebzeleri barsak sistemini yumasatacak ürünlerden seçmek faydalı
4- Yürüyüş yaad spor
Yoksa kabızlık sorun büyüyüp ciddi hasarlar olabilir. İnsanın kendi vucudu taniyip ilerlemesi gereken bir diyet diye düsünüyorum.
Ben evimde çalisan ambalaj tasarımcısıyım. Yasim baya var ama Agustosun sonlarina doğru bu yil ilk kez evleneceğim.
Bana azim veren en büyük konuda bu, geliniliğe hazirlaniyorum.
hosgeldin suzimslm kizlar
öptüm bi cok
kiiiz kardes oldugunuza eminmisiniz :44:hastanede karismis olmasin sen hic ona benzemiyonbirdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
olurmuyum dersin neskuikimyıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo
işte böyle bebişim nereye kadar şişko olucan
hem ödülmü alıcaksın şişko olup
çıtırdak ol övgü al hergün
bende diyordum bu ortişko nerde
kaytardımı felan diye ki geldin
ben merdaneyi hazırlamıştım
falakaya yatırırız seni
suzi merdane senin içinde geçerli sen verdiğin sözleri tutmuyon
dön bakayım totona yapıştırccam merdaneyle
şişkomu gezcen ömür boyu
tut artık sözlerini üzme bizi
hem bak hazır annen kardeşine sağlıklı yemekler pişirirken sende istifade et
kaçırma bu fırsatı derim
Ayy canım sen böle yazınca oğluşun ilk zamanları aklıma geldi
uykusuz hergece şarkısını söylüyordum
şimdi 2. çocukdan tırsıyom
neskuik yokklugumu aratmamisballiyi yakalasamda bana bi özet gecse keskesimdi baktimda 155 sayfa var ben oraya girersem 1 hafta cikamam
:13:ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
yeni gelen kısçeler var
off ne sinir bozucu :26:merhaba kızlar geçen haftadan bu yana hiç kg veremedim..tam 1.ayımı doldurdum diyette..100 gr bile vermemişim..durdu artık gitmiyo sinir oldum..doğum yapalı 6 ayı geçti göbeğim hala duruyor hergün deli gibi en az 50 mekik çekiyorum hala duruyo göbüş napıcam ben yaa çok kafam bozulduu
hosgeldinkızlarrr... ben 80 kilo ile diyete başladım... 73 ü gördüm geçen hafta.. şimdi 75 den aşağı düşemiyorum... ben medipole esra hanıma gidiyorum bu arada, hazirana kadar 65 olmalıyım inş.. aslında 60 hedefim ama hazirana imkansız...
off gecmis olsun canim :26:
insallh canim
öylemi dersin
ayy hayirlisi olsun
hosgeldin suzim
kiiiz kardes oldugunuza eminmisiniz :44:hastanede karismis olmasin sen hic ona benzemiyon
olurmuyum dersin neskuikim1 sene oldu
neskuik yokklugumu aratmamis
:13:
off ne sinir bozucu :26:
hosgeldin
canım bebeğin kaç aylık bide sezaryenle doğum yapınca biraz göbek kalıyo ilk zamanlar sert ve şişkin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?