70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel özet geçtin ortişim ana haber bülteni gibisin valla

Yaşım baya var demişin kızzz ne olacak ki, 40 yaş orta yaş diyelim genciz biz genciz, benim de 3 senem kalmış, Allah huzurlu bir hayat versin, yoksa 15 olsan ne yazar, 25 olsan ne yazar. Bir de aslında eğer ki geçmiş günlerini dolu dolu yaşayabildiysen, senin hayatın daha güzeldir eminim, ben 20 yaşında evlendim, 24 'ünde ilk doğum ne gençlikten bişey anladım, bir de eş ve de anne olunca zaten sana hiç zaman kalmıyor maalesef ki, bazen işe sürüne sürüne geliyom desem yeridir, şükretmek lazım işte yine de işsiz aşsız olmaktansa deyip sabrediyoruz.

Selam canım, özledik seni nerelerdesin, gel de şu koca totnu balkaymakla yarıştırıver, balkaymak sana yarış ilan etti haberin yok

Erkekler çok daha kolay kilo veriyor, eşim gözümün önünde, adam hergün eriyor, nasıl yapıyorsa, akşam bir de yediklerini görseniz, ama bana hiç çaktırmadan kilo veriyor yaaa gıcık, sinir ediyo beni, evde ne bulursa götürüyo, gün içinde aç mı geziyo napıyo bilemedim:26: :26:

İlahi neslicim, güldürdün yine bizi, ana haber ajanı, daha sık gel.

Sabret canım, sakın pes etme, bir daha bakmışın ki gitmiş o göbecik.

Acayip faydali oldu...

mekik yerine kosmak yüremek gibi birsey yapabilir misiniz? belki çözüm olur..

çok mersi, hersey yasinda güzel aslinda, bir kadin 30ü gecirmeden evlenmeyi 35e kadarda anne olmali sanki....
ama hersey için şürürler olsun tabiki... elimiz ayağımız tutuyor, gözlerimiz görüyor, duyuoruz... şükürler olsun..

Yine aşağıda şenlik var,bütün kızlar toplandık toplandıkAşağıda kalmayın kızçelerim yukarı çıkınKarpuz keseceğiz, sizi bekliyoz
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
ftemiz, umay0110+, xay, gulanne, BHR84, nuhan, NURİŞŞŞ, PuCCaaa+, turkuazsuay, neskuik+, BenSuzi+
yakaladım siziiiiiiiii

Son düzenleme:
ayyy cok sagol neslimmm ellerin dert görmesin
niye gelmemis balli cok mu yemis
uyy minede sende cise odaklandiniz demek oglisde bende zorlanmisdim cise alistirmak okadarda kolay degil off
dilek ile de karsilasamadik nezamandir türkiyede havalar isindiysa neselenmisdir fistik bizim burda kar yagiyor kis geri döndü
fadimecimde dikkat etsin aman yakalanmasin 5li rakamlardaydin en son herhalde masallah kizce
tolgacim insallah o günlerde gececek canim
rosenin cocugu varmiydin unuttum :26:
gülanne de kacakmis demek ellerine saglik
yeni gelen kizcelerede hosgeldiniz diyorum
coook tesekkür ederim nesliii

kızlarrr... ben 80 kilo ile diyete başladım... 73 ü gördüm geçen hafta.. şimdi 75 den aşağı düşemiyorum... ben medipole esra hanıma gidiyorum bu arada, hazirana kadar 65 olmalıyım inş.. aslında 60 hedefim ama hazirana imkansız...

merhaba
ben bi arkadaşa bakıp çıkcam
madem yakalandımyazma gereği duydum.henüz 70 lere inemedim, 89 um şu anda ,70 leri ucundan görünce damlıcam burayada
herkez,yaza kadar çok güzel kilolar verir inşallah.
hoşçakalın.

mekik yerine kosmak yüremek gibi birsey yapabilir misiniz? belki çözüm olur..

bebeğim olduğu için ve çalıştığım için maalesef yürüyüş yapma imkanım çok olmuyo..ama lesliee sanson u keşfettim daha başlamadım gerçi ama benim asıl isteğim yürüyüş bandı alıp onunla çalışmak..umarım temmuza kadar 70 in altına düşerim

sırf bu göbeğim yüzünden dr a gittim ultrason a girdim ama hiç bişey çıkmadı..aşırı şişkin ve sert bi göbeğim var o yüzden bol bol karın egzersizi yapıcaksın dedi doktor amca..herkes beni hamile zannediyo,dolmuşa biniyorum yer veriyo herkes hamileyim diye ama çok sinir bozucu olmaya başladı artık

ayy görmedim kacirdigima üzüldüm bak simdi seve seve yarisirim ben balliyla yakalayim onu ben ama nezaman ben balliyla yarisdiysam kiz masallah 2 kg kadar veriyordun bende özledim canim betül yazinca bana binevi vesile oldu geri gelmeme utanip cekiniyordum ara acildikca acildi canim ya
benim esimde biraz spor yapsin hemen düzeltiyor fizigini bize lazim o meto onlara degil
biraz koyuverdim biraz dikkat ettim ama su icmedim nerdeyse o yüzden bugün tekrardan tartildim cünkü tartiyada küsmüsdüm 74 küsür ciktim

hosgeldin aramiza

canım bebeğin kaç aylık bide sezaryenle doğum yapınca biraz göbek kalıyo ilk zamanlar sert ve şişkin oluyo

off gecmis olsun canim :26:

insallh canim
öylemi dersin
ayy hayirlisi olsun
hosgeldin suzim
kiiiz kardes oldugunuza eminmisiniz :44:hastanede karismis olmasin sen hic ona benzemiyon

olurmuyum dersin neskuikim 1 sene oldu

balliyi yakalasamda bana bi özet gecse keske simdi baktimda 155 sayfa var ben oraya girersem 1 hafta cikamam
neskuik yokklugumu aratmamis

:13:
off ne sinir bozucu :26:

hosgeldin

teşekkürler kaymağım hoşgeldin,adın neydi bu arada:26:

kizlar böyle pat diye damladim ama kusura bakmayin, konuyada girmeden önce herkese basarilar diliyorum kilo verme yolculugunda :)

nuhancim özel mesaj kutun dolu haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…