70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen çok az yiyosun bana göre bide bebiş emziriyon dimi,harika kilo veriyon tebrikler

birdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdi imrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak

canım sen çok az yiyosun bana göre bide bebiş emziriyon dimi,harika kilo veriyon tebrikler

yok canım ya haftada 1 kaç kere kaçıyorum bende doktorlar sudan başka bişey süt yapmaz boş yere yemeyin kilo yapar diyorlar

Son düzenleme:

vay be azme bak maaşallah
bu fırsattan yararlanmalısın bebeğim

suzicim eşimde öyle iradelidir verecem derse önüne ziyafet koy bi çatal almaz istediği kiloya da kolay ve çabuk ulaşırama ben öylemiyim nerde iradeee

yok canım ya haftada 1 kaç kere kaçıyorum bende doktorlar sudan başka bişey süt yapmaz boş yere yemeyin kilo yapar diyorlar

yediğimiz herşe süte geçer,ona göre sende besin değeri yüksek faydalı şeyler yemeye özen göstermelisin cola içmemelisin mesela 0 şekerde olsa

benım omurılıklerımın arası cok darmış anestezı uzmanı cok zorlandı takarken ıgneyı, bu kadarını da hıc gormemıstım dedı hatta amaaann kalan kaldı napam artıkın..
tolga_dyg canım sende çatlak oldumu doğumdan sonra ve göbüş yumuşaması beboşunu nasıl uyutuyorsun canım ben sallıyordum dün öğlen kendi uyudu çok sevindik ama akşam uyumadı
bacım ben mıllete hamıleyken hava attım, sosyologuz ya.. sallamıcam emzık vermıcem falan fılan dıye.. sımdı sallamanın alasını yapıoz babası bır de anneannemız alıstırdı allah razı olsun dıyemıcem tolga cok belırsız bır cocuk.. bak bugun 2. kez mememde uyudu, cıkarıp agzına emzıgını verdım yatırdım.. dun gece butun gece hatta mememde uyudu : her yerım tutulmuş.. cok kalıtesız uyku oluyor bu da bana.. gece cok uyanıyo, daha dogrusu ustunu tepe tepe acıo.. yatakta donmeye calısıo, ben de alıp mememde uyutuyorum.. ama gunduzlerı 2 saat uyanık kalıp 1.5 saat uyuyor, bazen damarı tutarsa annem carsafta sallıyormuş bazen tv ızlerken uyuyor.. bebekler degısık yaaa.. nasıl ısterse oyle uyuyor

göbege gelınce, o guzelım kaslı kaymak gıbı gobegım yogurt gıbı jole gıbı mekık cekınce dıkıs yerım sızladı gecen gun.. catlağa gelınce hıc yoktu, zayıflayınca pörtledi, amaaann bana nee bıkınımı gıyerım gezerım.. salaklık bende, krem surmedım ınat ettım.. anneme benzıom ctlamam ben dedım ahh ahhh genclığim gıttı... karnım düz ama yumusacık.. dedıgım gıbı Shapes For Woman'a gıtcem ben.. cok azımlıyım..

emzırenler, az yemeyın bakemm.. bebıslerımız ac kalmasın..

vay be azme bak maaşallah
bu fırsattan yararlanmalısın bebeğim
evet betülüm tatli kiz kacirmiyayim o yine bi ara vermisdin bende sonra pisman olmusdum keske ona takilsaydim diye simdi yapiscam kardesime
suzicim eşimde öyle iradelidir verecem derse önüne ziyafet koy bi çatal almaz istediği kiloya da kolay ve çabuk ulaşırama ben öylemiyim nerde iradeee
bende de yok ama ona baktikca hefes geldi banada babam haftasonu kermesden adana dürüm getirdi ben bi güzel götürdüm kardesim dürümün icini acti icini döktü tabaga yedi dürüm ekmegini yemedi

kızlar buarada dün 65 dk yürüdüm
cısslar yanmamışmıdır :26:
yıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo
işte böyle bebişim nereye kadar şişko olucan
hem ödülmü alıcaksın şişko olup
çıtırdak ol övgü al hergün

bende diyordum bu ortişko nerde
kaytardımı felan diye ki geldin
ben merdaneyi hazırlamıştım
falakaya yatırırız seni

suzi merdane senin içinde geçerli sen verdiğin sözleri tutmuyon
dön bakayım totona yapıştırccam merdaneyle
şişkomu gezcen ömür boyu
tut artık sözlerini üzme bizi
hem bak hazır annen kardeşine sağlıklı yemekler pişirirken sende istifade et
kaçırma bu fırsatı derim

Ayy canım sen böle yazınca oğluşun ilk zamanları aklıma geldi
uykusuz hergece şarkısını söylüyordum
şimdi 2. çocukdan tırsıyom

bizimki emzik almadı biberon almadı çarşafta aman salamayın ona alışırsa tek kalınca çok zorlanırsın bizimkide bazen oda süt içerken uyuyor gece çok uyanıyor sen birde sabah işe gidiyorsun çok kötü gece uykusuz kalmak benim bebiş dün ağlamadan beşikte oynarken uyudu ama gece uyumadı şimdide beşiğe koydum çok ağlayınca dayanamıyorum inşallah alışır ablam hiç sallamaz beşiğe koyar hiç kucağınada almaz 40 ı çıkana kadar biz çok kucağımıza aldık gaz problemi yüzünden ben aç kalmıyorum ya sadece kontrol ediyorum artık kuzuşta kocaman oldu artık bişeyler yiyordu diş dönemimizde bıraktı tekrar yemeye başlamalı gece emziriyorum ama benimde zayıflayınca az çatlaklarım vardı belli olmaya başladı azıcık

ağladı zırladı ve uyumuşşşşşş beşiğinde ama akşam neden uyumuyor dünde öğlen uyudu zorlada olsa

Son düzenleme:
ayy tatlim senin vurdugun yerde gül biter yok tatlim insallah bu son yapacam deyip yapmamazlik yapmiycam
doktorda dedyip duruyor zaten en az 5 kilo ver rahatlarsin belinden diye fazla kacirinca hemen ertesi gün agri yapiyor zaten yine bacaklarim sen nasilsin tatlim kist kücüldügüdün en son nezaman gitcen bidaha annemdede cikti bu sefer onunkini ameliyatla alacaklar

inşallah canım azmedersen başarırsın
geçmiş olsun canım annne
benim kistim çiko kisti olduğundan birraz zor eriyen cinsden canım
ama bekarkenden varmış bende o kist ben hamile kaldığımda öğrendim
yaklaşık 5.5cmdi ozaman
doğumdan sonra 2cmolmuştu
sonra tekrar 3cm çıktı
sonra ilaçla 2cm inmiş
doktor dedi bunun için ilaç vermem gerek yok dedi
6 ayda bir rutin kontrollerde görürse büyüdüğünü
ona göre ilaç yazıcakmış canım
bu arada dedim soğan suyu maydanoz suyu iyi gelirmi
tabiki içebilirsin bu ilaçlarda sonuçda onlardan yapılıyor dedi

canımmmm ortimmmm
kaytarırmıyım hiç,sen ve diğer arkadaşlar olmasaydı bu kadar da devam etmezdim ya,şimdi bigün kaçırsam bile vazgeçmiyorum,vazgeçmiycem inş.şimdi +dayım ama devam
bende çocuklarımdan çok çektim 2 yaşına kadar gece uykusu haram,daha öncede yazmıştım herhalde günde 3 saat uykuyla işe geldiğim olurdu

tesekkür ederim canim insallah sendede birgün tamamiyla gider tatlim

balliyi yakalasamda bana bi özet gecse keske simdi baktimda 155 sayfa var ben oraya girersem 1 hafta cikamam
ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe

mine yürüyüş yapıyor habireeee birde kızını çişe alıştırcak ama tırsıyo
neskuik oğluşu çişe alıştırıyor hergün halı kilim üst baş yıka sille meşkul
dilooooo oda kaçaklardaydı bugün aynı giriş yaptınız ama hakkını yememek lazım arada bir gelip ceee yapıyorduu
fadimecik iş güç işte dün patronları varmış yazamamış tırsmış
tolga bebekiyle uğraşıyor uykusuz her gece şarkısı söyliyip dolanıyo ortalıkda
rosede aynı uyurgezer dün uykum var diye ortalıkllarda geziyordu en son uyumamış
güllanne de kaytarmıştı bugün geldi merdaneyle dövdüm oniii
yeni gelen kısçeler var
çok faal olamadık bu hafta canımcımm

merhaba kızlar geçen haftadan bu yana hiç kg veremedim..tam 1.ayımı doldurdum diyette..100 gr bile vermemişim..durdu artık gitmiyo sinir oldum..doğum yapalı 6 ayı geçti göbeğim hala duruyor hergün deli gibi en az 50 mekik çekiyorum hala duruyo göbüş napıcam ben yaa çok kafam bozulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…