canım ben seninle yarışamam zati sen -20 lerdesin benim gıcık olmam lazım aslındahaklısın canım akşam arada 1 tane ceviz de ekliyim
hergün yeni bir gün canım bende regl olamadım daha canım çok pasta çekiyor olmaz ama eğer 2 kilo ya yakın verebilirsem bu hafta kendime ödül verecem artıkın
BenSuzi,
Kedicikin süper.......bayıldım..
canım sen çok az yiyosun bana göre bide bebiş emziriyon dimi,harika kilo veriyon tebrikler
birdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
birdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
yok canım ya haftada 1 kaç kere kaçıyorum bendedoktorlar sudan başka bişey süt yapmaz boş yere yemeyin kilo yapar diyorlar
benım omurılıklerımın arası cok darmış anestezı uzmanı cok zorlandı takarken ıgneyı, bu kadarını da hıc gormemıstım dedı hattacanım çok farkedecek emin ol,sen zaten çok istikrarlısın hepimize örnek oluyosunnsanırım senin sezaryen,sezaryende 1 yılda ancak vücüt toparların ikinci yılda daha çok rahatlıycaksın ben 2 sezaryen doğum yaptım ilki genel anestezi,2. si spinal hiç bir sorun yaşamadım şükür sadece fazla kilolar oda benim hatam
bacım ben mıllete hamıleyken hava attım, sosyologuz ya.. sallamıcam emzık vermıcem falan fılan dıye.. sımdı sallamanın alasını yapıoztolga_dyg canım sende çatlak oldumu doğumdan sonra ve göbüş yumuşamasıbeboşunu nasıl uyutuyorsun canım ben sallıyordum dün öğlen kendi uyudu çok sevindik ama akşam uyumadı
canım sen çok az yiyosun bana göre bide bebiş emziriyon dimi,harika kilo veriyon tebrikler
evet betülüm tatli kizvay be azme bak maaşallah
bu fırsattan yararlanmalısın bebeğim
bende de yok ama ona baktikca hefes geldi banadasuzicim eşimde öyle iradelidir verecem derse önüne ziyafet koy bi çatal almaz istediği kiloya da kolay ve çabuk ulaşırama ben öylemiyim nerde iradeee
yediğimiz herşe süte geçer,ona göre sende besin değeri yüksek faydalı şeyler yemeye özen göstermelisin cola içmemelisin mesela 0 şekerde olsa
yıkyaaaaaa erimemiştir oooooookızlar buarada dün 65 dk yürüdüm
cısslar yanmamışmıdır :26:
işte böyle bebişim nereye kadar şişko olucangünaydiiinnn
dün günesi görüp sevinmistim
ama bugün yine hava kapali
180 küsür yilin en kara kisini yasiyormus Almanya
neyse dün sat 22 den sonra yeyince iyice sinirlerim,moralim bozuldu
girmiycem artik topige birakiyorum diyeti felan dedim :26:
yapamiyorum iste olmuyor diye düsündüm :26:
ama sonra nereye kadar dedim ve bugün icin kendime yemin ettim diyetimi bozmiycam diye :26:
birde böyle deniycem
bende diyordum bu ortişko nerdemerhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacak tartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimde ne olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
slm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
suzi merdane senin içinde geçerli sen verdiğin sözleri tutmuyonbirdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
Ayy canım sen böle yazınca oğluşun ilk zamanları aklıma geldibenım omurılıklerımın arası cok darmış anestezı uzmanı cok zorlandı takarken ıgneyı, bu kadarını da hıc gormemıstım dedı hattaamaaann kalan kaldı napam artıkın..
bacım ben mıllete hamıleyken hava attım, sosyologuz ya.. sallamıcam emzık vermıcem falan fılan dıye.. sımdı sallamanın alasını yapıozbabası bır de anneannemız alıstırdı allah razı olsun dıyemıcem tolga cok belırsız bır cocuk.. bak bugun 2. kez mememde uyudu, cıkarıp agzına emzıgını verdım yatırdım.. dun gece butun gece hatta mememde uyudu : her yerım tutulmuş.. cok kalıtesız uyku oluyor bu da bana.. gece cok uyanıyo, daha dogrusu ustunu tepe tepe acıo.. yatakta donmeye calısıo, ben de alıp mememde uyutuyorum.. ama gunduzlerı 2 saat uyanık kalıp 1.5 saat uyuyor, bazen damarı tutarsa annem carsafta sallıyormuş bazen tv ızlerken uyuyor.. bebekler degısık yaaa.. nasıl ısterse oyle uyuyor
göbege gelınce, o guzelım kaslı kaymak gıbı gobegım yogurt gıbı jole gıbımekık cekınce dıkıs yerım sızladı gecen gun.. catlağa gelınce hıc yoktu, zayıflayınca pörtledi, amaaann bana nee bıkınımı gıyerım gezerım.. salaklık bende, krem surmedım ınat ettım.. anneme benzıom ctlamam ben dedım ahh ahhh genclığim gıttı... karnım düz ama yumusacık.. dedıgım gıbı Shapes For Woman'a gıtcem ben.. cok azımlıyım..
emzırenler, az yemeyın bakemm.. bebıslerımız ac kalmasın..
bizimki emzik almadı biberon almadı çarşafta aman salamayın ona alışırsa tek kalınca çok zorlanırsın bizimkide bazen oda süt içerken uyuyor gece çok uyanıyor sen birde sabah işe gidiyorsun çok kötü gece uykusuz kalmak benim bebiş dün ağlamadan beşikte oynarken uyudu ama gece uyumadı şimdide beşiğe koydum çok ağlayınca dayanamıyorum inşallah alışır ablam hiç sallamaz beşiğe koyar hiç kucağınada almaz 40 ı çıkana kadar biz çok kucağımıza aldık gaz problemi yüzünden ben aç kalmıyorum ya sadece kontrol ediyorum artık kuzuşta kocaman oldu artık bişeyler yiyordu diş dönemimizde bıraktı tekrar yemeye başlamalı gece emziriyorum ama benimde zayıflayınca az çatlaklarım vardı belli olmaya başladı azıcıkbenım omurılıklerımın arası cok darmış anestezı uzmanı cok zorlandı takarken ıgneyı, bu kadarını da hıc gormemıstım dedı hattaamaaann kalan kaldı napam artıkın..
bacım ben mıllete hamıleyken hava attım, sosyologuz ya.. sallamıcam emzık vermıcem falan fılan dıye.. sımdı sallamanın alasını yapıozbabası bır de anneannemız alıstırdı allah razı olsun dıyemıcem tolga cok belırsız bır cocuk.. bak bugun 2. kez mememde uyudu, cıkarıp agzına emzıgını verdım yatırdım.. dun gece butun gece hatta mememde uyudu : her yerım tutulmuş.. cok kalıtesız uyku oluyor bu da bana.. gece cok uyanıyo, daha dogrusu ustunu tepe tepe acıo.. yatakta donmeye calısıo, ben de alıp mememde uyutuyorum.. ama gunduzlerı 2 saat uyanık kalıp 1.5 saat uyuyor, bazen damarı tutarsa annem carsafta sallıyormuş bazen tv ızlerken uyuyor.. bebekler degısık yaaa.. nasıl ısterse oyle uyuyor
göbege gelınce, o guzelım kaslı kaymak gıbı gobegım yogurt gıbı jole gıbımekık cekınce dıkıs yerım sızladı gecen gun.. catlağa gelınce hıc yoktu, zayıflayınca pörtledi, amaaann bana nee bıkınımı gıyerım gezerım.. salaklık bende, krem surmedım ınat ettım.. anneme benzıom ctlamam ben dedım ahh ahhh genclığim gıttı... karnım düz ama yumusacık.. dedıgım gıbı Shapes For Woman'a gıtcem ben.. cok azımlıyım..
emzırenler, az yemeyın bakemm.. bebıslerımız ac kalmasın..
ayy tatlim senin vurdugun yerde gül biteryıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo
işte böyle bebişim nereye kadar şişko olucan
hem ödülmü alıcaksın şişko olup
çıtırdak ol övgü al hergün
bende diyordum bu ortişko nerde
kaytardımı felan diye ki geldin
ben merdaneyi hazırlamıştım
falakaya yatırırız seni
suzi merdane senin içinde geçerli sen verdiğin sözleri tutmuyon
dön bakayım totona yapıştırccam merdaneyle
şişkomu gezcen ömür boyu
tut artık sözlerini üzme bizi
hem bak hazır annen kardeşine sağlıklı yemekler pişirirken sende istifade et
kaçırma bu fırsatı derim
Ayy canım sen böle yazınca oğluşun ilk zamanları aklıma geldi
uykusuz hergece şarkısını söylüyordum
şimdi 2. çocukdan tırsıyom
inşallah canım azmedersen başarırsınayy tatlim senin vurdugun yerde gül biteryok tatlim insallah bu son yapacam deyip yapmamazlik yapmiycam
doktorda dedyip duruyor zaten en az 5 kilo ver rahatlarsin belinden diyefazla kacirinca hemen ertesi gün agri yapiyor zaten yine bacaklarim sen nasilsin tatlim kist kücüldügüdün en son nezaman gitcen bidaha annemdede cikti bu sefer onunkini ameliyatla alacaklar
yıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo
işte böyle bebişim nereye kadar şişko olucan
hem ödülmü alıcaksın şişko olup
çıtırdak ol övgü al hergün
bende diyordum bu ortişko nerde
kaytardımı felan diye ki geldin
ben merdaneyi hazırlamıştım
falakaya yatırırız seni
suzi merdane senin içinde geçerli sen verdiğin sözleri tutmuyon
dön bakayım totona yapıştırccam merdaneyle
şişkomu gezcen ömür boyu
tut artık sözlerini üzme bizi
hem bak hazır annen kardeşine sağlıklı yemekler pişirirken sende istifade et
kaçırma bu fırsatı derim
Ayy canım sen böle yazınca oğluşun ilk zamanları aklıma geldi
uykusuz hergece şarkısını söylüyordum
şimdi 2. çocukdan tırsıyom
inşallah canım azmedersen başarırsın
geçmiş olsun canım annne
benim kistim çiko kisti olduğundan birraz zor eriyen cinsden canım
ama bekarkenden varmış bende o kist ben hamile kaldığımda öğrendim
yaklaşık 5.5cmdi ozaman
doğumdan sonra 2cmolmuştu
sonra tekrar 3cm çıktı
sonra ilaçla 2cm inmiş
doktor dedi bunun için ilaç vermem gerek yok dedi
6 ayda bir rutin kontrollerde görürse büyüdüğünü
ona göre ilaç yazıcakmış canım
bu arada dedim soğan suyu maydanoz suyu iyi gelirmi
tabiki içebilirsin bu ilaçlarda sonuçda onlardan yapılıyor dedi
ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçeballiyi yakalasamda bana bi özet gecse keskesimdi baktimda 155 sayfa var ben oraya girersem 1 hafta cikamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?