70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde göbek var insallah ondanda fazla kilolarimizdanda kurtulacagiz bu arada kac kiloydun canim sen :26:
hosbulduk balli durgun gibisin hayirdir canim :26: evet kardesim benlen dalga geciyor seni hastanede karistirmislar abla diye dna testi yaptircam bu gidisle anneme ilk basda zaten bi oglan vermisler sari birsey annem yok ben kiz dogurdum deyince beni vermisler kucagina süphelenmeye basladim bak simdi
kizlar böyle pat diye damladim ama kusura bakmayin, konuyada girmeden önce herkese basarilar diliyorum kilo verme yolculugunda :)

nuhancim özel mesaj kutun dolu haber vereyim dedim

tesekkürler canim

ya kizlar form caylarinin zararini arastirdim ama bulamadim
varmi bildikleriniz link paylasirsaniz cok iyi olur
hatta dogus form cayin icinde kiraz sapi...felan var diye faydali diyede okudum ne dersiniz ?
ben faydasini görüyürum ama siz zararli diyorsunuz diye icmiyorum sk :26:

bugün ki menüm

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı: bir dilim yumurtalı ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli

Ara: yarım yeşil elma

Öğle:4 yemek kasıgı haşlanmış karnıbahar, bir tane sarma, bir kase yoğurt, turşu,domates

Ara: yeşil çay, bir elma

Aksam: 4 yemek kaşığı sebze yemeği,3 sarma, yoğurt, salata

Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay

Ek: 40dk pilates,3 litre su

teşekkürler kaymağım hoşgeldin,adın neydi bu arada:26:
imm sey balkaymak :26:

öyleyim suzim ya
ne bileyim bir türlü düzene sokamadim su yemek isini :26:
sistim yine göbek pörtledi
skildiiiiiimmm
havada kapali zaten

oooooo Suzannn Hanımmmm nasılsınızz inşaallahhh?

Oooooo kalabalık aile bi aradaaa

Karabatak dilo

Hoşgeldin canım tekrardan
Kardeşinden örnek al bak yaz geliyy yinee :119:

o kadar beklemek istemiyoruumm :84::84:

63 benim için daha yukarılara çıkma sınırı
kendimi durdurmazsam alcam biliyorum.. ve tekrardan kilo almayı hiiiç gözüm yemiyor

Benım yaptıgım hatayı sen yapma kuzum..
Sonrası cok kötü olıuyo toparlanamıosun..
Verirken bi gazla gidior ama sonrası aynı şeyler sil baştan

form çaylarinin bir çoğu içeriğinde sinameki bulunduruyor. Sinamekinin zararlari diye ararsanız güzel sonuçlar çikiyor.

Sinameki + eczenelerde doğal diye satilan musil ilaçlarinin hammaddesidir. musil ilaçlarini pesekpektüsünde ise, 3 günden fazla üst üste kulanmayın yazar...Sindirim sitemelerini bozup uzun vadede basırsak hastalıkları olabileceği için.

kisisel fikrimdir.; form çayları özelikle kabizlik için diye satılanlari kulanilmasini benimsemiyorum. birde artı birşey var. Raf ömrü olsun diye işlenmiş hale geliyorlar.

Son düzenleme:
Selam kızlar, 6 gündür diyet yapıyorum, su içiyorum, ekmeği kestim ama anlam veremiyorum. çok dikkat ediyorum. sirkeli su da içiyorum. ama kilom 72 den 70e düşeceğine 74e çıkıyor. ben ne yapmalıyım nolur bi yardım edin ya nolur moralim çok bozuluyor

Bu da benim son içler acısı halimm..
Nesli'ye feysten atmıstım bi sizde bakın..
2 ay sonraki dügün icin aldım elbiseyi..
O zamana kkadar erimem gerek..

[[/ATTACH]

[/ATTACH]

elbisen çok sık. güle güle giy. Durum facia değil...ama göbek çalışırsan elbise üzerinde çok daha şık duracak diye düsünüyorum...

Hem 2 ay uzun bi zaman normalade ayda kaç kilo veriyorsun? bir ayda 4 kilo vermek en idali... sen 2 ayda 4 kilo bile versen bu elbise muhtesem durur..

kızlar neden bu kadar yavaş kilo veriyorum anlayamadım... doktor tavsiyesi 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum... listeme uyuyorum... yalnız benim listem öyle dukan veya karatay gibi değil... herşey var .. meyve sebze günde 5-6 dilim tam buğday ekmeği... daha sağlıklı belki ama biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum...

Dikkat ettiğimde 4-5 arası gidior canım :26:
Problem çikolara dayanabilmek tabiiii
İnşaallahh gider de bende bu elbise de güzel dururumm

6 gün çok kısa... muhtemelen çok su içtiğin için öyle çıkıyor kilon... azimli ve kararlı olmalısın... daha yolun başındasın... bu arada sirkeli su içmiyorum ben faydası varmıymış ki...

Bozma moralini cnm normal olmuşşun ama gıtmemiş hyret acaba cok mu buyudu gobıkın. Bnm sırf gobegım olmuştu kocaman. Sımdı yıyınce cok cıkıo mıdem

hayır normal doğum yaptım 6 ay oldu herkes sez. zannediyo ama değill:2::2:

Bravoo like yaptım

Sadece baldır ve basen var gıbı goruyorum bır de kol.. Bunlara agırlık vermek gerek galiba

güle güle giy canim
insallah veirirsin tut kendini hadi

cook sagol
canim neler yedigini bilsek belki yardimci olabiliriz

teşekkür ederim

Ağzından bal damlıyor, 5 li rakamları en son galiba haziranda görmüştüm

Ay canım canım, gel sen de katıl, kabul ederiz biz 89 u da hiç farketmez, inşallah veririz canım.
bir zamanlar ben de öyleydim, şu yoğurt kürünü denesen canım, günde 3 öğün yemekten 30 dakika önce 2 kaşık yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın atıp karıştırıp yiyeceksin, acaip derecede yağ yaktırıyor, diyetine de dikkat ettin mi süper gidiyor.

Gıcık eşlerrrrrr

Suziiii sana hodri meydan demiş, var mısın yarışa, ben onu ezer geçerim diyor

Bu da benim son içler acısı halimm..
Nesli'ye feysten atmıstım bi sizde bakın..
2 ay sonraki dügün icin aldım elbiseyi..
O zamana kkadar erimem gerek..

Eki Görüntüle 675444

Eki Görüntüle 675445
Ben bu modelin 58 lik halini de biliyorum, hadi şekerim, yine o günlere ggeri dönelim, sen 58 ben 59, var mısın yarışa, ben seni geçeriiiim, 2 ay sonra 58 de buluşak, ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…