bebeğim olduğu için ve çalıştığım için maalesef yürüyüş yapma imkanım çok olmuyo..ama lesliee sanson u keşfettim daha başlamadım gerçi ama benim asıl isteğim yürüyüş bandı alıp onunla çalışmak..umarım temmuza kadar 70 in altına düşerim
benimde göbek var insallah ondanda fazla kilolarimizdanda kurtulacagizsırf bu göbeğim yüzünden dr a gittim ultrason a girdim ama hiç bişey çıkmadı..aşırı şişkin ve sert bi göbeğim varo yüzden bol bol karın egzersizi yapıcaksın dedi doktor amca..herkes beni hamile zannediyo,dolmuşa biniyorum yer veriyo herkes hamileyim diye ama çok sinir bozucu olmaya başladı artık
hosbulduk balli durgun gibisin hayirdir canim :26: evet kardesim benlen dalga geciyor seni hastanede karistirmislar abla diyeoff gecmis olsun canim :26:
insallh canim
öylemi dersin
ayy hayirlisi olsun
hosgeldin suzim
kiiiz kardes oldugunuza eminmisiniz :44:hastanede karismis olmasin sen hic ona benzemiyon
olurmuyum dersin neskuikim1 sene oldu
neskuik yokklugumu aratmamis
:13:
off ne sinir bozucu :26:
hosgeldin
kizlar böyle pat diye damladim ama kusura bakmayin, konuyada girmeden önce herkese basarilar diliyorum kilo verme yolculugunda :)
nuhancim özel mesaj kutun dolu haber vereyim dedim
kizlar böyle pat diye damladim ama kusura bakmayin, konuyada girmeden önce herkese basarilar diliyorum kilo verme yolculugunda :)
nuhancim özel mesaj kutun dolu haber vereyim dedim
imm sey balkaymak :26:teşekkürler kaymağım hoşgeldin,adın neydi bu arada:26:
benimde göbek var insallah ondanda fazla kilolarimizdanda kurtulacagizbu arada kac kiloydun canim sen :26:
hosbulduk balli durgun gibisin hayirdir canim :26: evet kardesim benlen dalga geciyor seni hastanede karistirmislar abla diyedna testi yaptircam bu gidisle anneme ilk basda zaten bi oglan vermisler sari birsey annem yok ben kiz dogurdum deyince beni vermisler kucagina süphelenmeye basladim bak simdi
tesekkürler canim
ayyy cok sagol neslimmmellerin dert görmesin
niye gelmemis balli cok mu yemis
uyy minede sende cise odaklandiniz demekoglisde bende zorlanmisdim cise alistirmak okadarda kolay degil off
dilek ile de karsilasamadik nezamandirtürkiyede havalar isindiysa neselenmisdir fistik bizim burda kar yagiyor kis geri döndü
fadimecimde dikkat etsin aman yakalanmasin5li rakamlardaydin en son herhalde masallah kizce
tolgacim insallah o günlerde gececek canim
rosenin cocugu varmiydin unuttum :26:
gülanne de kacakmis demekellerine saglik
yeni gelen kizcelerede hosgeldiniz diyorum
coook tesekkür ederim nesliii
Yine aşağıda şenlik var,bütün kızlar toplandık toplandıkAşağıda kalmayın kızçelerim yukarı çıkın Karpuz keseceğiz, sizi bekliyoz
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
ftemiz, umay0110+, xay, gulanne, BHR84, nuhan, NURİŞŞŞ, PuCCaaa+, turkuazsuay, neskuik+, BenSuzi+
yakaladım siziiiiiiiii
ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
mine yürüyüş yapıyor habireeee birde kızını çişe alıştırcak ama tırsıyo
neskuik oğluşu çişe alıştırıyor hergün halı kilim üst baş yıka sille meşkul
dilooooo oda kaçaklardaydı bugün aynı giriş yaptınız ama hakkını yememek lazım arada bir gelip ceee yapıyorduu
fadimecik iş güç işte dün patronları varmış yazamamış tırsmış
tolga bebekiyle uğraşıyor uykusuz her gece şarkısı söyliyip dolanıyo ortalıkda
rosede aynı uyurgezer dün uykum var diye ortalıkllarda geziyordu en son uyumamış
güllanne de kaytarmıştı bugün geldi merdaneyle dövdüm oniii
yeni gelen kısçeler var
çok faal olamadık bu hafta canımcımm
birdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
o kadar beklemek istemiyoruumm :84::84:
63 benim için daha yukarılara çıkma sınırı
kendimi durdurmazsam alcam biliyorum.. ve tekrardan kilo almayı hiiiç gözüm yemiyor
ya kizlar form caylarinin zararini arastirdim ama bulamadim
varmi bildikleriniz link paylasirsaniz cok iyi olur
hatta dogus form cayin icinde kiraz sapi...felan var diye faydali diyede okudum ne dersiniz ?
ben faydasini görüyürum ama siz zararli diyorsunuz diye icmiyorum sk :26:
Bu da benim son içler acısı halimm..
Nesli'ye feysten atmıstım bi sizde bakın..
2 ay sonraki dügün icin aldım elbiseyi..
O zamana kkadar erimem gerek..
[[/ATTACH]
[/ATTACH]
elbisen çok sık. güle güle giy. Durum facia değil...ama göbek çalışırsan elbise üzerinde çok daha şık duracak diye düsünüyorum...
Hem 2 ay uzun bi zaman normalade ayda kaç kilo veriyorsun? bir ayda 4 kilo vermek en idali... sen 2 ayda 4 kilo bile versen bu elbise muhtesem durur..
Selam kızlar, 6 gündür diyet yapıyorum, su içiyorum, ekmeği kestim ama anlam veremiyorum. çok dikkat ediyorum. sirkeli su da içiyorum. ama kilom 72 den 70e düşeceğine 74e çıkıyor. ben ne yapmalıyım nolur bi yardım edin ya nolur moralim çok bozuluyor
Bozma moralini cnm normal olmuşşun ama gıtmemiş hyret acaba cok mu buyudu gobıkın. Bnm sırf gobegım olmuştu kocaman. Sımdı yıyınce cok cıkıo mıdemmerhaba kızlar geçen haftadan bu yana hiç kg veremedim..tam 1.ayımı doldurdum diyette..100 gr bile vermemişim..durdu artık gitmiyo sinir oldum..doğum yapalı 6 ayı geçti göbeğim hala duruyor hergün deli gibi en az 50 mekik çekiyorum hala duruyo göbüş napıcam ben yaa çok kafam bozulduu
sırf bu göbeğim yüzünden dr a gittim ultrason a girdim ama hiç bişey çıkmadı..aşırı şişkin ve sert bi göbeğim varo yüzden bol bol karın egzersizi yapıcaksın dedi doktor amca..herkes beni hamile zannediyo,dolmuşa biniyorum yer veriyo herkes hamileyim diye ama çok sinir bozucu olmaya başladı artık
hayır normal doğum yaptım 6 ay oldu herkes sez. zannediyo ama değill:2::2:
Bravoo like yaptımbugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı: bir dilim yumurtalı ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli
Ara: yarım yeşil elma
Öğle:4 yemek kasıgı haşlanmış karnıbahar, bir tane sarma, bir kase yoğurt, turşu,domates
Ara: yeşil çay, bir elma
Aksam: 4 yemek kaşığı sebze yemeği,3 sarma, yoğurt, salata
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay
Ek: 40dk pilates,3 litre su
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
güle güle giy canimBu da benim son içler acısı halimm..
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
cook sagolform çaylarinin bir çoğu içeriğinde sinameki bulunduruyor. Sinamekinin zararlari diye ararsanız güzel sonuçlar çikiyor.
Sinameki + eczenelerde doğal diye satilan musil ilaçlarinin hammaddesidir. musil ilaçlarini pesekpektüsünde ise, 3 günden fazla üst üste kulanmayın yazar...Sindirim sitemelerini bozup uzun vadede basırsak hastalıkları olabileceği için.
kisisel fikrimdir.; form çayları özelikle kabizlik için diye satılanlari kulanilmasini benimsemiyorum. birde artı birşey var. Raf ömrü olsun diye işlenmiş hale geliyorlar.
canim neler yedigini bilsek belki yardimci olabilirizSelam kızlar, 6 gündür diyet yapıyorum, su içiyorum, ekmeği kestim ama anlam veremiyorum. çok dikkat ediyorum. sirkeli su da içiyorum. ama kilom 72 den 70e düşeceğine 74e çıkıyor. ben ne yapmalıyım nolur bi yardım edin ya nolur moralim çok bozuluyor
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
Bozma moralini cnm normal olmuşşun ama gıtmemiş hyret acaba cok mu buyudu gobıkın. Bnm sırf gobegım olmuştu kocaman. Sımdı yıyınce cok cıkıo mıdem
Bravoo like yaptım
Sadece baldır ve basen var gıbı goruyorum bır de kol.. Bunlara agırlık vermek gerek galiba
Ağzından bal damlıyor, 5 li rakamları en son galiba haziranda görmüştümayyy cok sagol neslimmmellerin dert görmesin
niye gelmemis balli cok mu yemis
uyy minede sende cise odaklandiniz demekoglisde bende zorlanmisdim cise alistirmak okadarda kolay degil off
dilek ile de karsilasamadik nezamandirtürkiyede havalar isindiysa neselenmisdir fistik bizim burda kar yagiyor kis geri döndü
fadimecimde dikkat etsin aman yakalanmasin5li rakamlardaydin en son herhalde masallah kizce
tolgacim insallah o günlerde gececek canim
rosenin cocugu varmiydin unuttum :26:
gülanne de kacakmis demekellerine saglik
yeni gelen kizcelerede hosgeldiniz diyorum
coook tesekkür ederim nesliii
Ay canım canım, gel sen de katıl, kabul ederiz biz 89 u da hiç farketmez, inşallah veririz canım.merhaba
ben bi arkadaşa bakıp çıkcam
madem yakalandımyazma gereği duydum.henüz 70 lere inemedim, 89 um şu anda ,70 leri ucundan görünce damlıcam burayada
herkez,yaza kadar çok güzel kilolar verir inşallah.
hoşçakalın.
bir zamanlar ben de öyleydim, şu yoğurt kürünü denesen canım, günde 3 öğün yemekten 30 dakika önce 2 kaşık yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın atıp karıştırıp yiyeceksin, acaip derecede yağ yaktırıyor, diyetine de dikkat ettin mi süper gidiyor.sırf bu göbeğim yüzünden dr a gittim ultrason a girdim ama hiç bişey çıkmadı..aşırı şişkin ve sert bi göbeğim varo yüzden bol bol karın egzersizi yapıcaksın dedi doktor amca..herkes beni hamile zannediyo,dolmuşa biniyorum yer veriyo herkes hamileyim diye ama çok sinir bozucu olmaya başladı artık
Gıcık eşlerrrrrrayy görmedim kacirdigima üzüldüm bak simdiseve seve yarisirim ben balliyla yakalayim onu ben ama nezaman ben balliyla yarisdiysam kiz masallah 2 kg kadar veriyordun bende özledim canim betül yazinca bana binevi vesile oldu geri gelmeme utanip cekiniyordum ara acildikca acildi canim ya
benim esimde biraz spor yapsin hemen düzeltiyor fiziginibize lazim o meto onlara degil
biraz koyuverdimbiraz dikkat ettim ama su icmedim nerdeyse o yüzden bugün tekrardan tartildim cünkü tartiyada küsmüsdüm 74 küsür ciktim
hosgeldin aramiza
Suziiii sana hodri meydan demiş, var mısın yarışa, ben onu ezer geçerim diyoroff gecmis olsun canim :26:
insallh canim
öylemi dersin
ayy hayirlisi olsun
hosgeldin suzim
kiiiz kardes oldugunuza eminmisiniz :44:hastanede karismis olmasin sen hic ona benzemiyon
olurmuyum dersin neskuikim1 sene oldu
neskuik yokklugumu aratmamis
:13:
off ne sinir bozucu :26:
hosgeldin
Ben bu modelin 58 lik halini de biliyorum, hadi şekerim, yine o günlere ggeri dönelim, sen 58 ben 59, var mısın yarışa, ben seni geçeriiiim, 2 ay sonra 58 de buluşak, ne dersinBu da benim son içler acısı halimm..
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?