Ben bu modelin 58 lik halini de biliyorum, hadi şekerim, yine o günlere ggeri dönelim, sen 58 ben 59, var mısın yarışa, ben seni geçeriiiim, 2 ay sonra 58 de buluşak, ne dersin
hiçte icler arası deil bence elbisede sende gülzelsinizacık göbek var gibi ama çukoları kesersen oda gider
Sadece baldır ve basen var gıbı goruyorum bır de kol.. Bunlara agırlık vermek gerek galiba
6 gün çok kısa... muhtemelen çok su içtiğin için öyle çıkıyor kilon... azimli ve kararlı olmalısın... daha yolun başındasın... bu arada sirkeli su içmiyorum ben faydası varmıymış ki...
izmire ne oldu böyle..uçaçaz şimdi
ucmayız korkmane fena yagıo haa
sabah sirkeli su içiyorum. 1/2 dilim çavdar ekmeği yeşillik, 1 haşlanmış yumurta
öğle knor hazır bardak çorba yanında 1 dilim çavdar ekmeği veya eti form bisküvi
akşam evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum. 4-5 kaşık sebze yemeği. pilav makarnayı kestim yersem de 3/4 çatal bişi ve bol salata
aralarda bol su, bitki çayı, yoğurt ve abur cubur olarak sadece ceviz-badem-kayısıya yöneldim. çok şeker istersem 1 elma
çikolata, tatlı, şerbetli şeyleri kestim.
ve halen kilo veremiyorum tartıyı kırasım geliyo bazen
Sen beni solda sıfır bırakırsın valla
Saol canımmm bakalım ufaktan kesmeye basladım sayılırrr
Eehehehh başka nee kaldııı tosunum işte
Ağzından bal damlıyor, 5 li rakamları en son galiba haziranda görmüştüm
Ay canım canım, gel sen de katıl, kabul ederiz biz 89 u da hiç farketmez, inşallah veririz canım.
bir zamanlar ben de öyleydim, şu yoğurt kürünü denesen canım, günde 3 öğün yemekten 30 dakika önce 2 kaşık yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın atıp karıştırıp yiyeceksin, acaip derecede yağ yaktırıyor, diyetine de dikkat ettin mi süper gidiyor.
Gıcık eşlerrrrrr
Suziiii sana hodri meydan demiş, var mısın yarışa, ben onu ezer geçerim diyor
Ben bu modelin 58 lik halini de biliyorum, hadi şekerim, yine o günlere ggeri dönelim, sen 58 ben 59, var mısın yarışa, ben seni geçeriiiim, 2 ay sonra 58 de buluşak, ne dersin
1 dılım kek yedım hayırlı olsunakşama ekmek yok na dayak banaaa... dun sıcacık yaptıydı anam dayandım bugun dayanamadım, bayılırım beklemıs keke
Hormanlarına baktırdın mı canım?sabah sirkeli su içiyorum. 1/2 dilim çavdar ekmeği yeşillik, 1 haşlanmış yumurta
öğle knor hazır bardak çorba yanında 1 dilim çavdar ekmeği veya eti form bisküvi
akşam evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum. 4-5 kaşık sebze yemeği. pilav makarnayı kestim yersem de 3/4 çatal bişi ve bol salata
aralarda bol su, bitki çayı, yoğurt ve abur cubur olarak sadece ceviz-badem-kayısıya yöneldim. çok şeker istersem 1 elma
çikolata, tatlı, şerbetli şeyleri kestim.
ve halen kilo veremiyorum tartıyı kırasım geliyo bazen
Evet tozunu koyuyorsun.boy kaç senın canım.. belın ıncecık amma velakın ne hoşş..
bu yoooort kurunde zerdecal zencefıl ve tarcını toz mu koycagız
hakket ballim öyle oluyorimm sey balkaymak :26:
öyleyim suzim ya
ne bileyim bir türlü düzene sokamadim su yemek isini :26:
sistim yine göbek pörtledi
skildiiiiiimmm
havada kapali zaten
hosbulduk dilekoooooo Suzannn Hanımmmm nasılsınızz inşaallahhh?
Oooooo kalabalık aile bi aradaaa
Karabatak dilo
Hoşgeldin canım tekrardan
Kardeşinden örnek al bak yaz geliyy yinee :119:
Benım yaptıgım hatayı sen yapma kuzum..
Sonrası cok kötü olıuyo toparlanamıosun..
Verirken bi gazla gidior ama sonrası aynı şeyler sil baştan
ilk verdiginden cok az fazlan olmus ama biraz daha verirsen fistik gibi citipiti kiz olcenBu da benim son içler acısı halimm..
Nesli'ye feysten atmıstım bi sizde bakın..
2 ay sonraki dügün icin aldım elbiseyi..
O zamana kkadar erimem gerek..
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
hergün yediklerini yaz bakalim canim :26:Selam kızlar, 6 gündür diyet yapıyorum, su içiyorum, ekmeği kestim ama anlam veremiyorum. çok dikkat ediyorum. sirkeli su da içiyorum. ama kilom 72 den 70e düşeceğine 74e çıkıyor. ben ne yapmalıyım nolur bi yardım edin ya nolur moralim çok bozuluyor
yavas verirsen almasin cabucakcana hizli giden hizli gelir dikkat et canim :26:kızlar neden bu kadar yavaş kilo veriyorum anlayamadım... doktor tavsiyesi 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum... listeme uyuyorum... yalnız benim listem öyle dukan veya karatay gibi değil... herşey var .. meyve sebze günde 5-6 dilim tam buğday ekmeği... daha sağlıklı belki ama biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum...
baktim cizelgene ben seni halen 5lilerde biliyordum ama yaparsin sIksan sen ben biliyorumAğzından bal damlıyor, 5 li rakamları en son galiba haziranda görmüştüm
Ay canım canım, gel sen de katıl, kabul ederiz biz 89 u da hiç farketmez, inşallah veririz canım.
bir zamanlar ben de öyleydim, şu yoğurt kürünü denesen canım, günde 3 öğün yemekten 30 dakika önce 2 kaşık yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın atıp karıştırıp yiyeceksin, acaip derecede yağ yaktırıyor, diyetine de dikkat ettin mi süper gidiyor.
Gıcık eşlerrrrrr
Suziiii sana hodri meydan demiş, var mısın yarışa, ben onu ezer geçerim diyor
boy kaç senın canım.. belın ıncecık amma velakın ne hoşş..
Benım yaptıgım hatayı sen yapma kuzum..
Sonrası cok kötü olıuyo toparlanamıosun..
Verirken bi gazla gidior ama sonrası aynı şeyler sil baştan
Bu da benim son içler acısı halimm..
Nesli'ye feysten atmıstım bi sizde bakın..
2 ay sonraki dügün icin aldım elbiseyi..
O zamana kkadar erimem gerek..
Eki Görüntüle 675444
Eki Görüntüle 675445
1.58Bodurum canım.
Pazartesi canım, hadi bakalım yarış başlasınhakket ballim öyle oluyordüzene girmeyince morelde bozuk oluyor bizde kar yagiyor botlarla geziyoruz off
hosbulduk dilekiyidir fistik yuvarlanip gidiyoruz iste öyle yapayim seker arkasina takilayim beni pesinden sürüklesin
ilk verdiginden cok az fazlan olmus ama biraz daha verirsen fistik gibi citipiti kiz olcen
hergün yediklerini yaz bakalim canim :26:
yavas verirsen almasin cabucakcana hizli giden hizli gelir dikkat et canim :26:
baktim cizelgene ben seni halen 5lilerde biliyordum ama yaparsin sIksan sen ben biliyorum
bildirimleri nezman yapiyoruz pazartesi ise pazartesinden sonra bende BaLLiya diyorum varim yarisa
kizlar biraz isarkadasiyla fikir tartismasi yaptim simdide hizli gectim saatim geldi cok öpüyorum sizi insallah bidaha bukadar arayi acmiycam sizleri seviyorum kocamancana öpüyorum
yok canım sakın bırakmagünaydiiinnn
dün günesi görüp sevinmistim
ama bugün yine hava kapali
180 küsür yilin en kara kisini yasiyormus Almanya
neyse dün sat 22 den sonra yeyince iyice sinirlerim,moralim bozuldu
girmiycem artik topige birakiyorum diyeti felan dedim :26:
yapamiyorum iste olmuyor diye düsündüm :26:
ama sonra nereye kadar dedim ve bugün icin kendime yemin ettim diyetimi bozmiycam diye :26:
birde böyle deniycem
hergün yürüyemiyorumcanim cislar yanmismidir bilmem ama masallah ne güzel devam ediyorsun yürüyüsüne
ben kaldığım yerden devam ediyorum hergünyürümüşsün cıss yok olup gıtmıştır bence.. dun bozunca bugun de bozmayınız luffen reca edıcıım..
yemeyeydin iyiydidünkü menümm
sabah
beşi bi yerde çay
2 kuru kayısı+su
2 dilim kepek ekmeği
2-3 zeytin 1 ceviz
1 kk. kadar peynir
ara
az şekerli kahve
1 küçük elma
öğlen
1 tabak nohut yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 tane yalancı içli köfte adı altında kalın sigara böreği gibi tuhaf bi börek :26:
ara 16:30
1 kayısılı activia
ara2 18,30
yarım paket diet bisküvi
yeşil çay
akşam
dışardaydık
bir porsiyon çöp şiş:26::26:
yanında lavaş (yemeyeydim iyiydi)
orta türk kahvesi
1 küçük parça bitter çukubunuda yemeyeydim iyiydi ama gece 10 tane gömlek ütüledim azcığını yakmışımdır belki :)
bir kereyle artı çıkılmazki hemenevet tatlım iyiydi ama yedim pişmanımben daha çok akşama üzüldüm bu hafta artı çıkçam büyük ihtimal oysaki ne güzel 69,1 dim 68 e ramak kalmıştı
he heee benim kocamda zor aldıönceki gün eklenmişti ya canım arkadaş sonradan açınca diğerlerinin görmesi için ondan anasayfada görünmemiştir.
ben buraya da ekledim zaten faceden görünmeyince. burdaki sayfamda da ekli bazıları.
bu arada teşekkür ederim
bende istiyoruuumm :84::84:
ama babam bana almıyor, ablama kocası almış bana da kocam alcakmış
Çok güzel canım, tebrik ederim.
daha sık gelirsin ozaman aramızagünaydın canlarım
bugün okula gitmedim..
boş boş duruyoruz sıkıldım
evdeydim kahvaltımı yaptım odamı topladım
kaç gündür çılgınlar gibi yiyorum..
marketten bi sürü cıs aldım geldim dün eve
hepsini bitirdim
64'e doğru yol alıyordum kiii artık kendimi durdurma kararı aldım..
bundan sonra dikkat ediyorum yeter bu kadar yediğim..
bakalım pazartesiye ne çıkcak
geçmiş olsun canımmerhabalar topicdaşlarımm
nasılsınız
alıntılama yapamıycam kaç gündür yokum malüm baya birikti sayfalar
gurbet arkadaşımızı kutlar başarılarının devamnı dilerm
kilo verenleri tebrik eder
veremeyenleri
pazartesi günü dişçideydim,2 kanal tedavisi,1 dolgu 1 diş çekimi mahvoldumşubattada3 kanal tedavisi ve 1 kaplama yapmıştım,2 tane daha dolgum var yapılacak tartılamadım pazartesi,regl de oldum bu sabah 79.6 çıktım:18: +dayım yani gerçi 3-4 gündür diyet yapmıyorum yürüyemedimde ne olacak benim halim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben şuanki kilomla hamile kalmıştımben de gorsem şu 69'ueskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
bugündemi maç vartünaydın kızlar bugün günlerden galatasaray ülkemizi temsil ediyor
sabah:3 çtl beyaz peynir 1 büyük bardak yarım yağlı süt 3 dal maydanoz 1 tane yumurta sarısının yarısını kızıma yedirdim
öğlen:1 küçük tabak bezelye yemeği 2 köfte yarısını kuzuş yedi 3 kaşık yoğurt küçük 1 bardak zero kola
ara:3 gün kurusu kayısı
akşam:form mısır gevreği yicem bir kaç gün akşam kaçıyor yoksa
ara:sade kahve 2 kuru kayısı
hoşgeldin canımslm kizlar
kürkcü dükkanina geri dönmeye karar verdim beni kabul ederseniz
eskisi gibi belki okadar sIk giremem ama elimden geldiyince katilip cevap yazmaya calisacam el verdikce
ara ara gecmise gittip okurum neler yaptiniz nasilsiniz sizleri hem özledim hem merak ettim
öptüm bi cok
leslie diye bigaci var onu indirsene netten güzel oluyor ve bence sıkılaştırıyordapazartesı gunu yaptım fıtness ve koşu cok ıyı geldı.. belım agrımadı şükür.. epıduralın etkısı yavas yavas gecıo sanırım.. gercı arada bır vuruyo.. shapes for woman'a yazılcam nısan15'ten sonra, 20 dakıkada spor yaptırıolar.. hem zamandan hem kalorıden kazancam
2,5 yaşında kızım hala sallıyoruztolga_dyg canım sende çatlak oldumu doğumdan sonra ve göbüş yumuşamasıbeboşunu nasıl uyutuyorsun canım ben sallıyordum dün öğlen kendi uyudu çok sevindik ama akşam uyumadı
1 tabak bile değil 6 kaşık ayırsa sana yeter canım evinde salatanı yoğurdunu yaparsın tamamdırbirdde kizlar kardesim yemesine icmesine dikkat edince 1.5 haftada 5 kilo verdiimrendim bende yeter artik dedim
erkek oldugu icin hizli veriyor birde haftada 3-4 kere yüzmeye gidiyor 2-3 saat birde iradesi var masallah ya isteyince önüne ne koyarsan koy bi isirik bile yemiyor ah ah onun inadindan birazdan ben kaparmiyim ki
ama annem yazik ona ayri yemek hazirliyor hep bol sebze falan bende diyorum firsat ondan yararlanirim annem den kaparim bi tabak
yıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo
ballıda girmedi pek canım misafiri vardı bugün aktif olabildi kısçe
mine yürüyüş yapıyor habireeee birde kızını çişe alıştırcak ama tırsıyo
neskuik oğluşu çişe alıştırıyor hergün halı kilim üst baş yıka sille meşkul
dilooooo oda kaçaklardaydı bugün aynı giriş yaptınız ama hakkını yememek lazım arada bir gelip ceee yapıyorduu
fadimecik iş güç işte dün patronları varmış yazamamış tırsmış
tolga bebekiyle uğraşıyor uykusuz her gece şarkısı söyliyip dolanıyo ortalıkda
rosede aynı uyurgezer dün uykum var diye ortalıkllarda geziyordu en son uyumamış
güllanne de kaytarmıştı bugün geldi merdaneyle dövdüm oniii
yeni gelen kısçeler var
çok faal olamadık bu hafta canımcımm
he heee benim kocamda zor aldı
benimki gibi birine denk gelirsen yandın
daha sık gelirsin ozaman aramıza
İşte böyle canlanır topik, heheyttttt, yarış bile var görmedin mianammm canlandı topik
maşallahhhh
yok canım sakın bırakma
bırakmadığımız halde çıktıkça çıkıyor kilolar
bide bıraksak neoluruz bilmem
zamanın var bence
biara bende yaşamıştım senin durumu
hergün yürüyemiyorum
haftaiçi fırsat buldukça işte
ben kaldığım yerden devam ediyorum hergün
yemeyeydin iyiydi
bir kereyle artı çıkılmazki hemen
şaşırttın vücudunu
yarın kaldığın yerden devam et canım
he heee benim kocamda zor aldı
benimki gibi birine denk gelirsen yandın
daha sık gelirsin ozaman aramıza
geçmiş olsun canım
ben şuanki kilomla hamile kalmıştım
ama kesinlikle ozamanki gibi değilim
daha şişko görünüyorum
bugündemi maç var
hoşgeldin canım
lütfen ara verme kardeşin gibi azimle sarıl bu işe
leslie diye bigaci var onu indirsene netten güzel oluyor ve bence sıkılaştırıyorda
2,5 yaşında kızım hala sallıyoruz
ama dün gece devrim yaptık
hem emiziği kestik hemde sallamayı
1 tabak bile değil 6 kaşık ayırsa sana yeter canım evinde salatanı yoğurdunu yaparsın tamamdır
ben hep eşime ayrı kendime ayrı yapıyorum
bugün yarın başlayalım derken gittik bez aldık
bipaket bez var accık yarılayalım öyle başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?