70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu modelin 58 lik halini de biliyorum, hadi şekerim, yine o günlere ggeri dönelim, sen 58 ben 59, var mısın yarışa, ben seni geçeriiiim, 2 ay sonra 58 de buluşak, ne dersin

Sen beni solda sıfır bırakırsın valla

hiçte icler arası deil bence elbisede sende gülzelsiniz acık göbek var gibi ama çukoları kesersen oda gider

Saol canımmm bakalım ufaktan kesmeye basladım sayılırrr

Sadece baldır ve basen var gıbı goruyorum bır de kol.. Bunlara agırlık vermek gerek galiba

Eehehehh başka nee kaldııı tosunum işte

6 gün çok kısa... muhtemelen çok su içtiğin için öyle çıkıyor kilon... azimli ve kararlı olmalısın... daha yolun başındasın... bu arada sirkeli su içmiyorum ben faydası varmıymış ki...

NURİŞŞŞ sirkeli su işe yarıyor. benim kabızlık problemim vardı en azından onu geçirdi diyebilirim. şeker hastası bi aile büyüğü vardı o da sirkeli su ile kilo vermişti. sanırım mekik gibi biraz karın egzersizleri yapmalıyım

1 dılım kek yedım hayırlı olsun akşama ekmek yok na dayak banaaa... dun sıcacık yaptıydı anam dayandım bugun dayanamadım, bayılırım beklemıs keke

sabah sirkeli su içiyorum. 1/2 dilim çavdar ekmeği yeşillik, 1 haşlanmış yumurta
öğle knor hazır bardak çorba yanında 1 dilim çavdar ekmeği veya eti form bisküvi
akşam evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum. 4-5 kaşık sebze yemeği. pilav makarnayı kestim yersem de 3/4 çatal bişi ve bol salata
aralarda bol su, bitki çayı, yoğurt ve abur cubur olarak sadece ceviz-badem-kayısıya yöneldim. çok şeker istersem 1 elma
çikolata, tatlı, şerbetli şeyleri kestim.

ve halen kilo veremiyorum tartıyı kırasım geliyo bazen

belki harekette etmen gerekiyordur manolyacım. spor falan yapıyormusun

Sen beni solda sıfır bırakırsın valla

Saol canımmm bakalım ufaktan kesmeye basladım sayılırrr

Eehehehh başka nee kaldııı tosunum işte

boy kaç senın canım.. belın ıncecık amma velakın ne hoşş..

bu yoooort kurunde zerdecal zencefıl ve tarcını toz mu koycagız

Hormanlarına baktırdın mı canım?

boy kaç senın canım.. belın ıncecık amma velakın ne hoşş..

bu yoooort kurunde zerdecal zencefıl ve tarcını toz mu koycagız
Evet tozunu koyuyorsun.

imm sey balkaymak :26:

öyleyim suzim ya
ne bileyim bir türlü düzene sokamadim su yemek isini :26:
sistim yine göbek pörtledi
skildiiiiiimmm
havada kapali zaten
hakket ballim öyle oluyor düzene girmeyince morelde bozuk oluyor bizde kar yagiyor botlarla geziyoruz off
hosbulduk dilek iyidir fistik yuvarlanip gidiyoruz iste öyle yapayim seker arkasina takilayim beni pesinden sürüklesin
ilk verdiginden cok az fazlan olmus ama biraz daha verirsen fistik gibi citipiti kiz olcen
hergün yediklerini yaz bakalim canim :26:
yavas verirsen almasin cabucakcana hizli giden hizli gelir dikkat et canim :26:
baktim cizelgene ben seni halen 5lilerde biliyordum ama yaparsin sIksan sen ben biliyorum
bildirimleri nezman yapiyoruz pazartesi ise pazartesinden sonra bende BaLLiya diyorum varim yarisa

kizlar biraz isarkadasiyla fikir tartismasi yaptim simdide hizli gectim saatim geldi cok öpüyorum sizi insallah bidaha bukadar arayi acmiycam sizleri seviyorum kocamancana öpüyorum

hormonlar normal, herhangi bir hastalığımda yok. işyerim aşırı yoğun hergün 15-20 kere merdiven inip çıkıyorum evrak bırakmaya eve 15 dk. giderken yürüyorum. sabah işe gelirken 15 dk yürüyorum. eve koşu bandı ve bisiklet aldım ama o kadar yorgun oluyorum ki yapacak vakit kalmıyor. sanırm yapsam iyi olacak.

diyetimin 2. haftası ve gayet huzurluyum arada sırada ufak kaçamaklar yapıyorum ama sonrasında bir pişmanlık yaşamıyorum çünkü duydum ki sürekli diyet yapmak metabolizmanın yavaşlamasına neden olabiliyormuş :/ şöyle düşünebilirsiniz az öğünle beslenmek yerine sık ve az porsiyonlu öğünlerle beslenmek nasıl daha aktif bir metabolizma sağlıyorsa, uzun süre mahrum bıraktığınız bedeninize haftada bir bir gofret hediye etmek aslında metabolizmanın şaşırmasına ve hızlanmasına katkı sağlıyormuş. bunu kendimi kandırmak için söylemiyorum çoğu profesyonel sporcu bile bunu yapıyor. Bir hafta boyunca diyetine sadık kalan biriyseniz hafta sonu ödül olarak dilediğiniz bir öğünde farklı biraz daha kalorili birşeyler tüketebilirsiniz. özellikle uzun süre diyet yapıp belli bir kiloda takılanların denemesi lazım derim.

Benım yaptıgım hatayı sen yapma kuzum..
Sonrası cok kötü olıuyo toparlanamıosun..
Verirken bi gazla gidior ama sonrası aynı şeyler sil baştan

evet ben de ondan korkuyorum.. sen de şimdi toparlanamıyorsun tekrar eski azmin yok mesela..
bende de olmaz eminim.. o yüzden hiç geri almamam lazım..

benim gözüme batan bi üst bacağın oldu tatlım ya..
sen zaten bacaktan iyi veriyorsun
2 ay sonra onun içinde tam bir fıstık olabilir inanıyorum

Pazartesi canım, hadi bakalım yarış başlasın
Suziiiiiiii-Balkaymak
varmı başka yarışmak isteyen
isteyenler varsa isim yazdırsın, 15 nisana kadar hadi bakalım kim daha fazla verecek hodri meydan

anammm canlandı topik
maşallahhhh

yok canım sakın bırakma
bırakmadığımız halde çıktıkça çıkıyor kilolar
bide bıraksak neoluruz bilmem
zamanın var bence
biara bende yaşamıştım senin durumu
canim cislar yanmismidir bilmem ama masallah ne güzel devam ediyorsun yürüyüsüne
hergün yürüyemiyorum
haftaiçi fırsat buldukça işte
yürümüşsün cıss yok olup gıtmıştır bence.. dun bozunca bugun de bozmayınız luffen reca edıcıım..
ben kaldığım yerden devam ediyorum hergün
yemeyeydin iyiydi
evet tatlım iyiydi ama yedim pişmanım ben daha çok akşama üzüldüm bu hafta artı çıkçam büyük ihtimal oysaki ne güzel 69,1 dim 68 e ramak kalmıştı
bir kereyle artı çıkılmazki hemen
şaşırttın vücudunu
yarın kaldığın yerden devam et canım
he heee benim kocamda zor aldı
benimki gibi birine denk gelirsen yandın
Çok güzel canım, tebrik ederim.

daha sık gelirsin ozaman aramıza
geçmiş olsun canım
ben de gorsem şu 69'u eskıden 69dum ama boyle tombık durmuodu sımdı 71 tombık duruo.. dogumdan sonra vucut aslaaaa eskısı gıbı olmuoooo
ben şuanki kilomla hamile kalmıştım
ama kesinlikle ozamanki gibi değilim
daha şişko görünüyorum
bugündemi maç var
hoşgeldin canım
lütfen ara verme kardeşin gibi azimle sarıl bu işe
leslie diye bigaci var onu indirsene netten güzel oluyor ve bence sıkılaştırıyorda
tolga_dyg canım sende çatlak oldumu doğumdan sonra ve göbüş yumuşaması beboşunu nasıl uyutuyorsun canım ben sallıyordum dün öğlen kendi uyudu çok sevindik ama akşam uyumadı
2,5 yaşında kızım hala sallıyoruz
ama dün gece devrim yaptık
hem emiziği kestik hemde sallamayı
1 tabak bile değil 6 kaşık ayırsa sana yeter canım evinde salatanı yoğurdunu yaparsın tamamdır
ben hep eşime ayrı kendime ayrı yapıyorum
yıkyaaaaaa erimemiştir ooooooo

bugün yarın başlayalım derken gittik bez aldık
bipaket bez var accık yarılayalım öyle başlıycam

he heee benim kocamda zor aldı
benimki gibi birine denk gelirsen yandın

daha sık gelirsin ozaman aramıza

işe başlayınca hiç alamam bi de kursa devamlılık olayı çıkmış ya
bize yazın maaş başlancak 300 tl civarı
babama dicem o parayla gideyim diye
araba sürebiliyorum yine de işte bi ehliyet alcak onu da almıyor

İşte böyle canlanır topik, heheyttttt, yarış bile var görmedin mi
Suziiiiiiii
Balkaymak
yarışıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…