70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet maç var canım maşallah 2 sini birden kesmek çok güzel bizimki daha küçük teyzesi 3 ay sonra 1 yaşına girecek

sabah:3 çtl beyaz peynir 1 büyük bardak yarım yağlı süt 3 dal maydanoz 1 tane yumurta sarısının yarısını kızıma yedirdim

öğlen:1 küçük tabak bezelye yemeği 2 köfte 1i nin yarısını kuzuş yedi 3 kaşık yoğurt küçük 1 bardak zero kola

ara:3 gün kurusu kayısı

akşam:form mısır gevreği yerine kara lahana yemeği yaptım 1 küçük tabak az bulgurlu 1 elma dilimi kadar soğan yarım kase yoğurt yedim valla canım çekti soğanda kuzuşa süt yapar inşallah

ara:sade kahve 2 kuru kayısı

amaneeeeen yakalandık

Dikkat ettiğimde 4-5 arası gidior canım :26:
Problem çikolara dayanabilmek tabiiii
İnşaallahh gider de bende bu elbise de güzel dururumm
canım fotolarına baktım hiçte içler acısı değil durumun
bende senin gibi görünüyorum valla
biraz basen bacak çalışacaksın canım göbekte gider zamanla elbisen çok güzel
3-4 kilo bile versen elbise süper durur
1 dılım kek yedım hayırlı olsun akşama ekmek yok na dayak banaaa... dun sıcacık yaptıydı anam dayandım bugun dayanamadım, bayılırım beklemıs keke
canım mevsimlerdenmoda diye biblog var
orda öğleden sonraki arada 1 dilim ev yapımı kek serbestti
bencede mantıklı
böyle şeyleri hayatımızdan çıkarmamız imkansız az yemek yeterli
canım 29 haziranda sınav var
ona yetişmeye çalış
öyle herzaman sınavda olmuyor
ülke genelinde yapılıyor ya sınavlar
orda nasıldır bilmiyorum ama ehliyet 900e yakın tutuyor ama ilk etapta kursa verilcek para 300lira
kartı sonrada alsan olur babanı ikna et bence canım
İşte böyle canlanır topik, heheyttttt, yarış bile var görmedin mi
Suziiiiiiii
Balkaymak
yarışıyolar.
önceki alıntılarım okulda okumuştum şimdi devam ettim ve gördüm yarışı
inşallah ikiside kazanır
evet maç var canım maşallah 2 sini birden kesmek çok güzel bizimki daha küçük teyzesi 3 ay sonra 1 yaşına girecek

maç olmasına canım sıkıldı şimdi
merhameti izleyecektim
maşallah annesi allah bağışlasın

d smart da canım açıksa sizde sende pc izle dizini kk da dizide izleniyor artık

Kızlar merhaba nasılsınız
Ben biraz rahatsızlandım bademciklerimden bayadır gelemiyordum burayada.
Duraklama dönemine girmiştim ve 72.5 kiloda çakılıp kalmış ve motivemde çok düşmüştü.
Bende yaklaşık bir hafta kadar diyeti bozdum istediğimi yedim,içtim ki metebolizmamı şaşırtayım.
Bir hafta sonra tekrar kaldığım yerden devam ettim ve bugün 70.5 kiloyu tartıda gördüm mutluyum
bugünkü menümüde yazayım
sabah:
kk kadar peynir
domates,salatalık
4 zeytin
2 uno denge light
1 büyük kupa yeşil çay
ara:
1 portakal
öğlen:
1 kayısı
4 küçük grissini
ara:
1 büyük kupa yeşil çay ve bol su
akşam ise menümde:
4 kaşık pırasa yemeği
1 uno denge light
2 kaşık peynirli makarna
2 kaşık yoğurt var.

29 haziran mı.. aslında çok mantıklı evde olcam o zaman :44:
du ben bi babişle konuşayım

ya ben bu adamı yerim yaa
bi insan bu hayatta bu kadar tatlı olmamalı...
ikna ettim gibi bişey
dedim sen kurs parasını ver ben devamını hallederim dedim
araştırıp ona haber vercem
eğer kursa gidlen yer ile sınava girilen yer farklı olabiliyorsa yazılırım inşallah
çünkü o tarihte manisada oluyorum..
ama sonra direksiyon için sınav olduğunda burda olcam
ben bi araştırayım :44:

kızlar bırsürü alıntı yapmıştım ama hepsi gıttı ne cok konşmşsnz ben yokken
öncelikle ababa ellerıne saglık
tebrık eden arkadasların hepsine tesk ederım
nesküikcim çişe alıştırmana sevindim tatlım erkek olnca şişeye yaptrmak iyi fikir bizim öyle sansımz yok her gıtmıgz yerde yana yana wc arıoz valla bıde olmadık yerde çişi gelio hep
tolga dyg menülerini çok begendm tebrkler
yenı gelen kızlar hoşgeldınız
puccacım daha 2 ayın varmıs 1 ayda 4 kılo versen 2 ayda 8 kılo süper olur ama çıkoları kesmen lazım her menunde cıko var gercekten zayıflamak için çıkoya hayır çorbaya yogurta tavuk et ve sebzeye evet
umaycım emzıgı kesmen ıyı olmus 2.5 yasında demıssın sonra diş bozuklugu yapabılır

Son düzenleme:
kızlar bugun abıye denedım hep 40 beden ben 38 olmak istiyorum
ayrıca göz alerjısı olmusum dr 4 tane damla verdı

knor hazir çorbayi, eti formu kesebilirsen kilo verebilirsin. ve gün içinda sadece sabah kahvaltisinda 2 dilim ekmek sonra yok. bi dene istersen.

Horman dedigi T4 ve THE değerleri olabilir yani troid problemi.. Hormonları üreten organımız. Daha önce bu kan tahlillerini yaptirdin mi?

ben bugun neler yedim,
elam sirkesi ilik su
Kahvaltı
Kayisi haslanmıs yumurta,
bolca beyaz peynir
2 fincan sekersiz limonlu yesil çay
dukan ekmeğim
4 tane zeytin

Ogleyin
4 tane derisiz kemiksiz yağ koymadan teflonda pişirilmis but
7 küp pancar turşusu
1ad. kornison

ikindin
sekersiz türk kahvesi
2 fincan sekersiz çay
üç tane çubuk karaker (günün kaçamağı)
yarım salatalık
yarım domates
az beyaz peynir

aksam
somon
çig lahana, yarım sataalık yarım kuru soğanlı balzamik sirkeli yağsız salata

birazdan 2 fncan daha yesil çay içerim...

3.5 litre kadar su...

Son düzenleme:
kizlaar dun tvde ck harika bir diyet yemek tarifi gordum kabagi kup kup dograyip icine taze biber ve dereotu birazda maydanoz az tuz diyer baharatlar istege gore 1 yemek kasigi zeytin yagda hafif kavurup icine birazcik su pismeye birakip daha sonra ustune sarimsakli yoghurt ile afiyetle yenebilir 2 porsuyonunda 300 kalorie felan oluyo yani hem tika basa yemis oluyormussunuz hemde az kalorie aliormussun tvde oyle dedi tadi ck gzl kabak sevmiyenler baska bisey yapabilir mesela 1 tabak manti yerine iki tabak bundan yenir :)

canım biraz açar mısın bu sirkeli su mevzusunu? ne yapıyorsun tam olarak ve ne sirkesi?

canım biraz açar mısın bu sirkeli su mevzusunu? ne yapıyorsun tam olarak ve ne sirkesi?

manolya yazar ama hazir ben burayken ben napiyorum onu yazayim...

ev yapimi elma sirkesi, yapmasını ben bilmiyorum. annem bu konuda çok becerikli .. internete nasil yapildigina dair bolca bilgi var.

sabah gözümü açar açamaz... bir çorba kaşiği elma sirkesini yutuyorum. üzerine sicak su ile ılıtılmis 400ml kadar vardır. büyük bardak su içiyorum.
tadi tuhaf oldugu için yutmak sorun olabilir. ben zorlanmiyorum. Siz yutamiyorsanız küçük bir bardak su ile karıstırıp içebilirsiniz..

Son düzenleme:

teşekkür ederim nuhan cığım... illa ev yapımı sirke mi olacak yani hazır kullansam ?

teşekkür ederim nuhan cığım... illa ev yapımı sirke mi olacak yani hazır kullansam ?

yok olmaz... çünküo işlenmis gidaya giriyor. Raf ömrü uzasin diye içine siğir jelatini ve emulgator hatta glukoz katilabiliyor...Ve gerçekten elma sirkesimi bilemiyiz. Belkide içine sadece asit ve elma aromasi katiyorlar, tata ve koku yakanayiorsa bu is okeydir. ...Benim yerli yabanci bütün markalara güvenim yok... onlar daha çok kar için marka güvenirlikleri kullanarak daha çok hile yapiyorlar...

offf canım çok tatlı çekti dolapta ne varsa şekerli olan sildim süpürdüm 1 haftam boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…