slm kızlar herkese günaydın bugün keten tohumuna başladım biraz araştırdım herkes olumlu şeyler söylüyorlar aranızda içen oldumu ? etkisi nasıl acaba çok merak ediyorum umarım faydasını görürüm gelişmeleri yazarım size... a.s.
günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı cumalar herkese :)
bende haptan sonra iştahımda açılma olunca kilo almaya başlamıştım 61 kg olarak çıktım yediklerime dikkat etmeye çalışıom ama arada götürüom bakalım spor yapmayada çalışıom şimdilik böle sonra görüşürzzz
bu arada listeye talip olan kimse yokmu yoksa bana kalıcak bende ne zaman hazırlarım bilmiorum :)))))
bugün müdürlerim geliyor pek giremem heralde :)
günaydın kızlarr.günün 2. sonucuda benden gelsin. 70.8 dim geçen hafta. 70.7 olmuşum. haftasonu temizlik sırasında dikkat etmemiştim. salıda hamburger yemiştim. olsun yinede korumuşum sayılır kilomu. bida 74 lere çıkmayayımda.
0,1 kg vermek sayılırsa benide yazın...
herkese kolay gelsin
kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar, günün ilk kilo sonucu benden olsun yine yerimseniben geçen hafta 69,4 tüm. Bu hafta 69,1 :sinifsinif: malum dönem fazla veremedim kilo, olsun ama 300 gr. da olsa vermişim önemli olan bu değil mi? kaydirigubbakcemile5 Bu arada kilo çizelgemi bir türlü koymayı beceremedim :kedi:
canım uzun süredir aynı kilodasın demekki bişiler yapman lazım tam direnç noktasındasın bir kırsan teker teker vericen kiloları bence şu zor günleri geç ondan sonra bişiler yapmaya çalış spor falan gibi :) almadığına dua et bence :)özgeciğim canım benim yine aynıııııııı sinir oluyorum artık yaaaaa...........kötükedihüsokötükedihüso aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor malum yaratık nasılsa veremiyosun bu güzel damak tatlarından niye yoksun kalıyosun ki diyor bana inceden inceden.......
bence kilo almandan iyidir canım ödem olur regl döneminde hem de 3 kiloya ya kadar bittikten sonra bakarsın duruma sıkma canını :)71,9 dan 72,4 e fırlamısım 1 haftada.regl dönemindeyim ve vücudum feci su topkuyor.yapıcak bir sey yok mafoldumben
ben bi dönem içmiştim eğer paket halinde eğilde aktardan aldıysan eve gelince teflon tavayı kızdırıp altını kapatıyorsun keten tohumlarını içine atıp kapağını kapatıyorsun çevirerek kavrulmasını sağlıyorsun böle yaparak kullanırsann daha iyi fayda veryor sonrasındaysa yoğurda karıştırarak yiyordum ama uzun süre devam edemediğimden pek fayda görmedim umarım senin için iyi olur:)))
canım benim dikkat et yediklerinize az kalori bol hareket :)))
ben hazırlayabilirim bu haftalık ama ancak yarın öğleden sonra evde netim yok çünkü c.tesi sabahlarım çok yoğun oluyor o yüzden anca öğleden sonra......
uyar derseniz ben hallederim kızlar.........
:lepi::dance::lepi:tebrikler kızlar bende bu hafta 65kg çıktım tartıda regli olacağım bu hafta sanırım tartı o yüzden pek oynamadı yerinden çok dikkatli gitmiştim çünkümafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet dün yediklerim :
sabah.....................çavdar ekmekli tost,zeytin,portakl suyu
ara.........................yarım muz
öğlen......................az yağlı omlet,1dilim kepek ekmeği
ara.........................kırmıızı meyveli nesfit(lıght süt ile)
akşam....................1k. çorba,brokoli,1k. (susuz)taze fasülye,1kase cacık(ekmek yok)
işte bu bu sefer olacak kızlar çok azimliyim:)))))))))
canım uzun süredir aynı kilodasın demekki bişiler yapman lazım tam direnç noktasındasın bir kırsan teker teker vericen kiloları bence şu zor günleri geç ondan sonra bişiler yapmaya çalış spor falan gibi :) almadığına dua et bence :)
bence kilo almandan iyidir canım ödem olur regl döneminde hem de 3 kiloya ya kadar bittikten sonra bakarsın duruma sıkma canını :)
kalori bazen kaçıyor işte canım gene bunada şükür diorum normalde kilo almaya meyilli ama vermeye niyetsiz bir yapım var heheh sporumu yapıyorum bir dün atlamak zorunda kalkdım çok üzgünüm bir gün ara vermiş oldum zorunluluktan bu akşam devam edicem pazar günkü ara yalan oldu böylelikle neyse bakalım nasıl işe yarıcakmı :)
bu arada bu liste işini devralmak isteyen müsait olan bi arkadaş varsa süper olur seninde işin yoğunmuş canım gerçi artık liste işi kolay kimse kalmadı :)
ne güzel demişsin canım ya almaya meyilli vermeye niyetsiz bi bünye aynen ben opuyorumnanaktan ne olurdu yiyip yiyip kilo almasak yada hemencecik veriversek
aynı dönemde doğum yaptık arkadaşımla 55 kiloyla hamile kaldı 85kiloyla doğuma girdi yani tam 30 kilo aldı ben hepi topu 14kilo aldım ama şu an o 57kilo ben 65 ve inanılmaz yor diyet miyet hakgetire ben spordu diyetti derken onun kadar düşemiyorum ya sinir oluyorum bazen düşünüyorumda çok mu takılıyorum acaba zayıflamaya diye ama mübarek vucut su içsem yarıyo durumunda takmayıpta napcamkafamçokkarıştı
liste işine senle benden başka kimse talip olmayack anlaşılan ben bu gece annemlere uğrayabilirsem yaparım listeyi ama uğrayamazsam yarına allah kerim artık müsait olan biri hazırlar şimdilika.s:uhm:a.s
Sıkma canını yaa napalım bizim bünyede böyle metabolizmam mı yavaş bağırsaklarmı tembel ama yok bağırsaklar tembel olsa kilo da almazdım anca sindirene kadar hehehe neyse çözücez canım biz bu işi sıkma canını önce az kalorili beslenmeye çalışıcaz düzene sokucaz bol meyve sebze bide spor olayını düzene soktukmu biizm için ideal kilomuzu dönücez inşallah herkesin ideal bi kilosu var bu yüzden o kiloya bu kiloya düşücem die yormamak lazım mesela benim bence 60 çünkü aşağı inmek imkansız napsam inmio meret yaww ama bana göre en fazla 58 kg olmalıyım yane 5li rakamlara geçeyim sonra sporla vücudu şekillendireyim başka bişi istemiyorum valla sağlıklı bir bünye düzgün bir vücut (manken gibi değil ama düzgün sadece göbek basen fırtlamasın bel 38 basen 40 olmasın):roflol::roflol::roflol: amma konuştum yawww herkesin isteği böledir sanırım lisetey gelince ben bi ayar çekicem canım bu hafta işlerimi toparladım biraz evde net var benim bu akşam hazırlarım olmazsa yarın sabah :) sen sıkma o kadar iş arasında kendini :)
buarada kızlar ben tartıya çıkamıyrm pantolanlarımdan anlıyrm kilo aldığımı.ben yarından itibaran akşam yemeklerime ve sporuma dikkat etsem haftaya pazar tartılsam sizler bana destek olurmusunuz çok ihtiyacım var sizlere
kızlar merhabalar ben eskiden bu gruptaydım çokta güzel kilo vermiştim ramazan bebek tedavisi derken yeniden kilo aldım.vermeliyim ne olur bana destek olun.(
magrenta sen varken vardın çok azimlisin maşallah bırakmamışsın diyeti tebrik ederim seni canım
benide tekrar listeye alırmısınız?tarılma günleriniz cuma mı pazar mı kızlar?
HOŞGELDİN CANIM TEKRAR ARAMIZA büyük harfle yazdım listeye başladımda boşken gördüm seni aşağıda ama yazamadım ben bişiler yaptım canım hap kullandım o yüzden verdim :))) hoşgeldin tekrar sende tekrar vericeksin bizimle birlikte kiloları moralini bozma rahat ol canım bu arada kilonu anlayamadım kaç kilosun cumaları bildirim yapğıozbuarada kızlar ben tartıya çıkamıyrm pantolanlarımdan anlıyrm kilo aldığımı.ben yarından itibaran akşam yemeklerime ve sporuma dikkat etsem haftaya pazar tartılsam sizler bana destek olurmusunuz çok ihtiyacım var sizlere
tamam tatlım saolasın liste işini halledeceğin içinopuyorumnanaktan
diyet işine gelince nede güzel özetlemişsin içinde bulunduğumuz durumu tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sıkma canını yaa napalım bizim bünyede böyle metabolizmam mı yavaş bağırsaklarmı tembel ama yok bağırsaklar tembel olsa kilo da almazdım anca sindirene kadar hehehe neyse çözücez canım biz bu işi sıkma canını önce az kalorili beslenmeye çalışıcaz düzene sokucaz bol meyve sebze bide spor olayını düzene soktukmu biizm için ideal kilomuzu dönücez inşallah herkesin ideal bi kilosu var bu yüzden o kiloya bu kiloya düşücem die yormamak lazım mesela benim bence 60 çünkü aşağı inmek imkansız napsam inmio meret yaww ama bana göre en fazla 58 kg olmalıyım yane 5li rakamlara geçeyim sonra sporla vücudu şekillendireyim başka bişi istemiyorum valla sağlıklı bir bünye düzgün bir vücut (manken gibi değil ama düzgün sadece göbek basen fırtlamasın bel 38 basen 40 olmasın):roflol::roflol::roflol: amma konuştum yawww herkesin isteği böledir sanırım lisetey gelince ben bi ayar çekicem canım bu hafta işlerimi toparladım biraz evde net var benim bu akşam hazırlarım olmazsa yarın sabah :) sen sıkma o kadar iş arasında kendini :)
ben bi dönem içmiştim eğer paket halinde eğilde aktardan aldıysan eve gelince teflon tavayı kızdırıp altını kapatıyorsun keten tohumlarını içine atıp kapağını kapatıyorsun çevirerek kavrulmasını sağlıyorsun böle yaparak kullanırsann daha iyi fayda veryor sonrasındaysa yoğurda karıştırarak yiyordum ama uzun süre devam edemediğimden pek fayda görmedim umarım senin için iyi olur:)))
canım benim dikkat et yediklerinize az kalori bol hareket :)))
ben hazırlayabilirim bu haftalık ama ancak yarın öğleden sonra evde netim yok çünkü c.tesi sabahlarım çok yoğun oluyor o yüzden anca öğleden sonra......
uyar derseniz ben hallederim kızlar.........
lepi::dance::lepi:tebrikler kızlar bende bu hafta 65kg çıktım tartıda regli olacağım bu hafta sanırım tartı o yüzden pek oynamadı yerinden çok dikkatli gitmiştim çünkümafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet dün yediklerim :
sabah.....................çavdar ekmekli tost,zeytin,portakl suyu
ara.........................yarım muz
öğlen......................az yağlı omlet,1dilim kepek ekmeği
ara.........................kırmıızı meyveli nesfit(lıght süt ile)
akşam....................1k. çorba,brokoli,1k. (susuz)taze fasülye,1kase cacık(ekmek yok)
işte bu bu sefer olacak kızlar çok azimliyim:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?