- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
ıım çok sewindim gidip 7otlu çayımı içimsinirlenip yemege vurma sakin
yok tatlim kizlarda bi sabir var hayretkovulma olsaydin ilk ben giderdim herhalde okadar dil dökdüler dövdüler sevdiler benden birsey olmadi ya ben bu ortami cok seviyorum cok cana yakinlar her biri allah razi olsun ve sende ailedensin artik bu senin icinde gecerli gitmek yok
Polikistik Over= Çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demek .şişmanlık ve adet düzensizliği gebe kalamama tüylenme yapıyor bende tüylenme olmadı çok şükür
sabah :yok geç kaldım
ara:form 5i biryerde çay beraber demlendim
öğlen:3 derisiz küçük but 3 kaşık kara lahana yemeği yarım küçük kase yoğurt
ara :sade sütlü kahve 2 kuru kayısı
akşam: keten tohumlu yoğurt 1 kase
ara:
cafe latte 3 kuru kayısı
sabah :yok geç kaldım
ara:form 5i biryerde çay beraber demlendim
öğlen:3 derisiz küçük but 3 kaşık kara lahana yemeği yarım küçük kase yoğurt
ara :sade sütlü kahve 2 kuru kayısı
akşam: keten tohumlu yoğurt 1 kase
ara:
cafe latte 3 kuru kayısı
evde bu abur cuburları bulundurma bencee9nisana randevu aldım diyetisyene gitcem daha erken randevu bulamadım herkes göbişini eritmekle meşgul sanırsam
bu sabahta yarım dilim börek yedim
bide kakaaolu top yidim
bugün kendimi düzeltme niyetindeyim
akşamda misafirim var yine kayınpedergil ailesi geliyomuş malesef bakalım bugün gelip ne saçmalayacaklar
inşallah sorunsuz birgün olur zaten sustum sustum bi açılırsam çok fena olur
canım akşam menemen yerıne söğüş olarak yesen olmaz mı..menümü yazayim kizlar
dün :
sabah ac karnina 1 armut
kahvalti: Eki Görüntüle 676233 ismini bilmedigimden resim yükledim
öglen: döner salata yanina ayran pilavsiz dürümsüz ekmeksiz
aksam: 1 tabak yogurt corbasi haslanmis et yanina domates biber melemen yumurtasiz 1dilim kara ekmek
ara: 1 yesil elma
güzel degil ama yinede düzene yaz a yaz a girerim insallah
kesınlıkle kahvaltı öncesı yapmalısın..merhaba aarkadaşlar.herkesi takip etsemde bi arada alıntı yapmayı beceremediğim için toplu cvp veremiyorum.biraz teknoloji gerisiyimben diyete başlayalı 1 hafta 2 günoldu ama kilo veremiyorum ne olduysa.regl 4 gün gecikti.ona bağlıyorum ama birde sorumolucak hepinize.tvden videolarla fitness başladım.acep ben bunları kahvaltıdan öncemi yapsam yoksam sonramı bilemedim hamlık var her yanımda acayip ağrıyor.yolda dün kaldırıma bile zor çıktım
kızlar benim kociş bunalıma girdi sözde oda rejim yapıyor doğru düzgün kilo veremedi ve yemeklerimizin şekli değişti söylenmeye başladı siz neler yapıyorsun akşama aklıma bişeyde gelmiyor
yemeklerın şekli derken neyı kastettınn
Günaydınlarrr herkese,
Dünkü cısslı menümden sonra buradayım, herkes menü yazacak dedim kendim yazmadım biliyorum suçluyum, cezam neyse razıyım, öğlen işyerinde bişi yaptık(affınıza sığınarak) 4 tanecik yemişim de
Neyse sizin de dediğiniz gibi bugün yeni bir gün, güne 1 kase içerisine 1 kaşık yulaz ezmesi+corn flakes li süt'le başladım+1 ceviz.
Gün içinde bakalım artık kısmet.
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Ababa ehliyet işine sevindim, tez elden Mine de sen de alırsınız umarım.
bebeğim çok sevindim ehliyet almana
hayırlı kazasız belasız olsun inşalah tatlım
selam cancağızlarımmmmmnaparsınız bakem
yemiyorsunuz değil mi görüyorum ordan birşeyler tırtıkladığınızı
kimsecikler yok
dilommmm neredesin bugün çiko görmeyeceğim menünde ona göre yavru
seni zorla kampa sokuyorum
2 aylık neskuikle başbaşa kampı korkma acıtmıcam yıaaaaa
ben gene aynıyım okadar dikkat ediyorum ki
çiko yememek için 3 haftadır ağzıma toplasam 2 kare belki olmuştur
oda oğluşun yemediklerini
bugün gene elbiseli 65.8dim
700 gr elbise gelse gene aynıyım peef
27 nisanda düğünde var
ben hala 65den kurtulamadım ya
bende polikistik over var doğum kontrol hapı kullanıyorum kilo veremiyorum
ayy ben direksiyon derslerinden feciii tırsıyorum :18::18::18:
bende az yemeye karşıyım canım
sonuçta bu menü bile benim için az daha azını düşünemiyorum
ölür kalırım herhalde
bide yakacak bişeyler yemek lazım demi ama
Dün ki menü:
08:10
Sade Türk Kahvesi
08:45
2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış sandvic ( domates, peynir,maydanozlu )
Bitki çayı
11:00
3 kuru kayısı,
Ihlamur
13:00
Tavuk suyu çorba,
Yoğurtlu ıspanak yemeği,
Yarım muzlu puding
15:30
1 piko,
Sütlü şekersiz nescafe
18:00
1 galeta
19:10
Mercimek çorbası,
Pırasa yemeği,
Yoğurt
20:30Şekersiz light sütlü nescafe
vuy ehliyeti mi yapiyorsunuzhayirlisiyla insallah hemencik ilk sinavda alirsiniz mineyle betülüm
babani sevisine bayildim benim babamda canim benim benden kücük boyu yirim ben onu
menümü yazayim kizlar
dün :
sabah ac karnina 1 armut
kahvalti: Eki Görüntüle 676233 ismini bilmedigimden resim yükledim
öglen: döner salata yanina ayran pilavsiz dürümsüz ekmeksiz
aksam: 1 tabak yogurt corbasi haslanmis et yanina domates biber melemen yumurtasiz 1dilim kara ekmek
ara: 1 yesil elma
güzel degil ama yinede düzene yaz a yaz a girerim insallah
yemekten sonra olursa hemen sonrası zaralı die biliyorummerhaba aarkadaşlar.herkesi takip etsemde bi arada alıntı yapmayı beceremediğim için toplu cvp veremiyorum.biraz teknoloji gerisiyimben diyete başlayalı 1 hafta 2 günoldu ama kilo veremiyorum ne olduysa.regl 4 gün gecikti.ona bağlıyorum ama birde sorumolucak hepinize.tvden videolarla fitness başladım.acep ben bunları kahvaltıdan öncemi yapsam yoksam sonramı bilemedim hamlık var her yanımda acayip ağrıyor.yolda dün kaldırıma bile zor çıktım
kesin dövceksiniz yani :18::18:Tabi ki canımm bu hımbıllıktan çok sıkıldım...
O yüzden bırakmam gibi gelior..
Özellikle aksamları bi şekilde halletmem gerek yoksa canım tatlı istior çok..
Bugunden başla o zaman yazmaya?
Bakalım neler yemişsin....
Nesli de seni dövsün ayrıca vekaletim onda
En güzeli canım ara ögünlerde az az beslenmek yoksa direkt yemege yumuluyıorz.
Yemekten önce muhakkak su iç
Yaz geldi yaa herkes spor salonuna ve diyetisyenlere koşmuştır
Güzel canım sabahları daha düzelmeye calıs
kızlar benim kociş bunalıma girdi sözde oda rejim yapıyor doğru düzgün kilo veremedi ve yemeklerimizin şekli değişti söylenmeye başladı siz neler yapıyorsun akşama aklıma bişeyde gelmiyor
eskiden bol kalorili türk yemekleri yapıyordum sarmalar dolmalar pilavlar artık yapmıyorum yapınca dayanamıyorum çünki eşimde sözde yemicekti ama karar değiştirdi heralde
evde bu abur cuburları bulundurma bencee
canım akşam menemen yerıne söğüş olarak yesen olmaz mı..
kesınlıkle kahvaltı öncesı yapmalısın..
bu aburcuburlar misafirlerimin mamalarıydı çoktabeğendiler ama bende eksik kalamadımm yidim
düngece baktımdaha tıkınıcam aldım börekleri buzluğa attım akşamki misafirimede bişiler yapcam ama bugün koricam kendimi
dün biaz da sıkıntılıydım dertliydim
çok beğendim canım
araya çiko sıkıştırmadan da olmuyor
eskiden bol kalorili türk yemekleri yapıyordum sarmalar dolmalar pilavlar artık yapmıyorum yapınca dayanamıyorum çünki eşimde sözde yemicekti ama karar değiştirdi heralde
evet canım akşam yemeklerinizde neler yapıyorsunuzyemekten sonra olursa hemen sonrası zaralı die biliyorum
kesin dövceksiniz yani :18::18:
neyse sizin kaçamaklarda görişcez
yemek olarkmı canm
canım ben hala aynı yemekleri yapıyorum ancak salça ve yag koymuyorum.. yanı yağı kılo başına 1 yemek kaşığı olarak koyuyorum.. ama sen soyle yapabılırsın.. bugun dıyetısyenımden ogrendım.. yemegını normal yap salcalı soganlı yaglı (ama cok da abartma) ancak yanına bol yeşil salata yapacaksın ve kendıne ayıracaksın onu yagsız olarak yıyeceksın, bol ekşili olacak.. olmaz mı, bu en guzelı olcak ıkınız ıcın de.. benım eşim yazık yagsız tuzsuz yıyor oylehatta artık annelerının yemegı yaglı gelıo
Annemin suçu daha anne karnında yollamış tatlıları bana
Bana hamileyken hiç tatlı bulamazsa evde oturur toz şeker yermiş.
sarmalar =bulgurla yapılıp 4-5tane yiyilebilir demişti doktorum
pilav =bulgur pilavına çevirebilirsin ama hep değil çok canın çekti diyelim öle hatta kepekli olanlarıda var
taze fasulye ıspanaklı yemekler pırasa
sulu yemekler yoğurtlu yemekler balık (ızgara veya fırın)
dahada bir çok yemek var yağına dikkat ettiğinde lezzeti oluyo bence
karnıbaharın şekliyle ben çok oynuyorum mesela fırına koyuyorum başamel soslu ama başamel sosunu birebir yapmıyorum light hale getiriyorum
off ya benim eşim pırasa ıspanak filan sevmiyor karnıbahar ayrı ayrı yemek yapmakta bebekle çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?