70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıım çok sewindim gidip 7otlu çayımı içim
sizede veriyimibirer bardak
Polikistik Over= Çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demek .şişmanlık ve adet düzensizliği gebe kalamama tüylenme yapıyor bende tüylenme olmadı çok şükür

inşa.llah düzene girer canm .Allah şifa versin hepimizin türlü türlü problemlrine

sabah :yok geç kaldım
ara:form 5i biryerde çay beraber demlendim

öğlen:3 derisiz küçük but 3 kaşık kara lahana yemeği yarım küçük kase yoğurt

ara :sade sütlü kahve 2 kuru kayısı

akşam: keten tohumlu yoğurt 1 kase

ara:
cafe latte 3 kuru kayısı

canım çok az değilmi

Çok az değil mi?
Böyle yaparak vücudun dengesini şaşırtabilirsin :26:
Az yersen metabolizman yavaşlayabilir. :26:

kızlar benim kociş bunalıma girdi sözde oda rejim yapıyor doğru düzgün kilo veremedi ve yemeklerimizin şekli değişti söylenmeye başladı siz neler yapıyorsun akşama aklıma bişeyde gelmiyor

evde bu abur cuburları bulundurma bencee
canım akşam menemen yerıne söğüş olarak yesen olmaz mı..
kesınlıkle kahvaltı öncesı yapmalısın..

sağol tatlım alırız inşallah

bebeğim çok sevindim ehliyet almana
hayırlı kazasız belasız olsun inşalah tatlım

amin canım benim
ben de anlamadım babam nasıl izin verdi

sen çok iyi veriyordun canım ya noldu :26:
duraklamaya mı girdin ki..
dileğin dediği gibi ödem attırıcı bişeyler içsen :26:

bende polikistik over var doğum kontrol hapı kullanıyorum kilo veremiyorum

bende de var ve ilaçla kilo aldım, ilaç kullanmayı bırakınca 10 kilo verdim..
polikistik over kilo yapmaz da ilaçlar yapıyor
o yüzden ilaç kullandığın süre boyunca diyetini sakın bırakma derim
kilo almazsın en azından,versen de kar olur...
aslında kilonun %10 kadarını verince bulgular azalıyor..
ilacı bırakıp kilo versen de aynı etki oluyor diye düşünüyorum

babamla abim öğretmişlerdi bana. yani öyle çok pratik yapmadım ama az biraz sürebiliyorum, köyde filan veriyor babam..
o yüzden çok istiyodum zaten de babiş almıyordu işte..
senin şansına mıdır nedir bu sefer izin verdi
menünde de bence diyet yapıyoruz diye abartmaya gerek yok
sonuçta bi ömür diyet yapmıcaz düzgün şekilde azaltmak lazım
seninki de gayet iyi olmuş

çok beğendim canım
araya çiko sıkıştırmadan da olmuyor

vuy ehliyeti mi yapiyorsunuz hayirlisiyla insallah hemencik ilk sinavda alirsiniz mineyle betülüm

babani sevisine bayildim benim babamda canim benim benden kücük boyu yirim ben onu

sağol tatlım
ben babamı hep öyle severim
adam artık diyo kızım yeter sen misin ebeveyn ben miyim belli değil
yanaklarını filan sıkıyorum

gayet iyi canım.. normalde sen diyetteyken aşırı aşırı az yiyosun sonra da dayanamayıp bozuyosun diyeti
bu iyi olmuş.. kahvaltıda daha besleyici şeyler yersen daha da iyi olur

çok sağolun.bu sabah kahvaltı etti.artık azcık geçsin üzerinden.azda olsa hakeret edeyim yine bu günü boş geçmiyeyim :)

yemekten sonra olursa hemen sonrası zaralı die biliyorum
kesin dövceksiniz yani :18::18:
neyse sizin kaçamaklarda görişcez
kızlar benim kociş bunalıma girdi sözde oda rejim yapıyor doğru düzgün kilo veremedi ve yemeklerimizin şekli değişti söylenmeye başladı siz neler yapıyorsun akşama aklıma bişeyde gelmiyor

yemek olarkmı canm

eskiden bol kalorili türk yemekleri yapıyordum sarmalar dolmalar pilavlar artık yapmıyorum yapınca dayanamıyorum çünki eşimde sözde yemicekti ama karar değiştirdi heralde

canım ben hala aynı yemekleri yapıyorum ancak salça ve yag koymuyorum.. yanı yağı kılo başına 1 yemek kaşığı olarak koyuyorum.. ama sen soyle yapabılırsın.. bugun dıyetısyenımden ogrendım.. yemegını normal yap salcalı soganlı yaglı (ama cok da abartma) ancak yanına bol yeşil salata yapacaksın ve kendıne ayıracaksın onu yagsız olarak yıyeceksın, bol ekşili olacak.. olmaz mı, bu en guzelı olcak ıkınız ıcın de.. benım eşim yazık yagsız tuzsuz yıyor oyle hatta artık annelerının yemegı yaglı gelıo

evde bu abur cuburları bulundurma bencee

canım akşam menemen yerıne söğüş olarak yesen olmaz mı..

kesınlıkle kahvaltı öncesı yapmalısın..

bu aburcuburlar misafirlerimin mamalarıydı çoktabeğendiler ama bende eksik kalamadımm yidim
düngece baktımdaha tıkınıcam aldım börekleri buzluğa attım akşamki misafirimede bişiler yapcam ama bugün koricam kendimi
dün biaz da sıkıntılıydım dertliydim

bu kadınlar hep dertten yıyıor zaten.. umarım ıyısındır bugun..

eskiden bol kalorili türk yemekleri yapıyordum sarmalar dolmalar pilavlar artık yapmıyorum yapınca dayanamıyorum çünki eşimde sözde yemicekti ama karar değiştirdi heralde

sarmalar =bulgurla yapılıp 4-5tane yiyilebilir demişti doktorum
pilav =bulgur pilavına çevirebilirsin ama hep değil çok canın çekti diyelim öle hatta kepekli olanlarıda var
taze fasulye ıspanaklı yemekler pırasa
sulu yemekler yoğurtlu yemekler balık (ızgara veya fırın)
dahada bir çok yemek var yağına dikkat ettiğinde lezzeti oluyo bence
karnıbaharın şekliyle ben çok oynuyorum mesela fırına koyuyorum başamel soslu ama başamel sosunu birebir yapmıyorum light hale getiriyorum

yemekten sonra olursa hemen sonrası zaralı die biliyorum

kesin dövceksiniz yani :18::18:
neyse sizin kaçamaklarda görişcez

yemek olarkmı canm
evet canım akşam yemeklerinizde neler yapıyorsunuz

evet canım salça ve yağı az kullanmaya başladım ama akşam yemek yememeliyim yarıyor bana

off ya benim eşim pırasa ıspanak filan sevmiyor karnıbahar ayrı ayrı yemek yapmakta bebekle çok zor

Son düzenleme:
off ya benim eşim pırasa ıspanak filan sevmiyor karnıbahar ayrı ayrı yemek yapmakta bebekle çok zor

ıspanaklı et köfte yapıyorum az yağla tavada süper oluyo kocişte ıspanak yemiş oluyo oğlumda tabiii
tavsiye ederim karnıbaharıda çorbaya koyuyorum azcana farketmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…