70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım akşam yemeklerinizde neler yapıyorsunuz

evet canım salça ve yağı az kullanmaya başladım ama akşam yemek yememeliyim yarıyor bana
akşama zeytınygı baklam var yanına yogurt ve salata, ama kayınvalıdeme gıtceyık; orda her sey yaglıca oldugundan 8 kaşık yıyeceksem 5 kaşık alıorum..
off ya benim eşim pırasa ıspanak filan sevmiyor karnıbahar ayrı ayrı yemek yapmakta bebekle çok zor

Sinem Paker Beslenme Koçluğu ve Danışmanlığı canm şu sitedekı vıdeolarda ne yesem yarıyor yanlışı dıye bır vıdeo var ona bır bak ıstersen; dıyetısyenım bunun kesınlıkle yanlış olduguunnu söyluyor.. bır de benım esım de kıs sebzelerını yemez o yuzden ben onları corba olarak kendısıne sunuyorum, anlamıyor garıbım kremalı mantar deyıp gecıyorum, yapabıldıgım yemekler cok kısıtlı artık orasını kendı dusunsun canım..

kızlar aöf ye gidip kitaplarımı almam lazm
akşamda misafirime hazırlık yapcm ben kaçıyorum öptüm sizi

evet canım akşam yemeklerinizde neler yapıyorsunuz

evet canım salça ve yağı az kullanmaya başladım ama akşam yemek yememeliyim yarıyor bana

ben yemek yaparken ocağın altını iyice kısıyorum soğana 1 yemek kaşığı yağ koyup öle kavuruyorum.Soğan suyunu salıyor yanmadan kavruluyor.1 yemek kaşığı da salça koyuyorum.

#abababa
bende de var ve ilaçla kilo aldım, ilaç kullanmayı bırakınca 10 kilo verdim..
polikistik over kilo yapmaz da ilaçlar yapıyor
o yüzden ilaç kullandığın süre boyunca diyetini sakın bırakma derim
kilo almazsın en azından,versen de kar olur...
aslında kilonun %10 kadarını verince bulgular azalıyor..
ilacı bırakıp kilo versen de aynı etki oluyor diye düşünüyorum

bende ilaçla 10 kilo aldım.D. kontrol hapında başka ilaç vermiyorlar ki mecburi kullanıyorum.Zaten yeni evlendim çocuk düşünmüyoruz korunma amaçlı da kullanıyorum başka yolu var mı ki:44:

Son düzenleme:
bende ilaçla 10 kilo aldım.D. kontrol hapında başka ilaç vermiyorlar ki mecburi kullanıyorum.Zaten yeni evlendim çocuk düşünmüyoruz korunma amaçlı da kullanıyorum başka yolu var mı ki:44:

yok canım doğum kontrol hapları veriliyor..
korunma amaçlı da kullanıyorsan bırakman saçma olur tabii..
benim arkadaşım da kullanırken diyet yapmış. kilo vermemiş ama en azından kilo da almamış..
ama dediğim gibi ben bıraktıktan sonra zayıfladım. ilaçların kilo aldırma etkisi var maalesef..

12de yaptıgım turk kahvemı ancak bıtırebıldım hıc anlamadım nasıl bır keyıf oldu
bugunku menumu yazııcıım amma velakın hıc yıyesım yok..

sabah 11 gec kahvaltı, 2 dlm peynır, salatalık domates bıber maydonoz, 5 zeytın, 2 dılım esmer ekmek, 1 tatlı kaşığı ahududu recelı ve bal ve baş tacım yumurta

ara 12den bu yana sekersız turk kahvesı

öğlen 15'te 4 adet havuc yirim

ara bıtkı caylarından bırı

aksam kayınvalıdede ne varsa azcık onlardan pılavsız.. bugun cok duzensız hıc beeenmedım kendımı peehh

3 dür alinti alip cikmak sorunda kaliyorum bi daha deniycem

bence güzel kaçamağin kahvaltıda olması iyi
tesekkür ederim
sagol fistik öyle yapcam bi ara kutuya koyup yani kaba koyup evden getiriyordum kahvaltiliklarimi ama 2 gündür gec kalkiyorum aceleyle cocukla kendimi atiyorum disariya düzeltmem lazim
ıım çok sewindim gidip 7otlu çayımı içim
sizede veriyimibirer bardak

inşa.llah düzene girer canm .Allah şifa versin hepimizin türlü türlü problemlrine
bende yesil cay iciyorum
ben de gecen cafe latte ictim cok da severim ama kalorisine bakinca sok oldum 300 küsür kalorisi vardin
evde bu abur cuburları bulundurma bencee

canım akşam menemen yerıne söğüş olarak yesen olmaz mı..

kesınlıkle kahvaltı öncesı yapmalısın..
sögüs ne canim :26:
kizlarina gelince yumusak yumusak oluyorlar babalar dikkat etcem betülüm sagol
Annemin suçu daha anne karnında yollamış tatlıları bana
Bana hamileyken hiç tatlı bulamazsa evde oturur toz şeker yermiş.
sarelle reklami aklima geldi cocuk karninda annesinden sarelle istiyor
kızlar aöf ye gidip kitaplarımı almam lazm
akşamda misafirime hazırlık yapcm ben kaçıyorum öptüm sizi
görüsürüz canim

betül bebegim doktor doktor civanim

ben 2-3 hafta evdeydim istratda ayrildim bacaklarimda ne agri vardin ne sizi dün ise basladim yine basladi yanma deli olacam

kızlar meksika fasulyyesi salatasını denemediyeseniz tavsiye ederim hem çok lezzetli hemde doyurucu ve mineraller açısından zengin.
dereotu, taze soğan, nane ile çeşniyelebilirsiniz. ben çok beğendim.

burda herkesi görüyorum ne kadar güzel kilo vermiş bende istiyorumki çabuk çabuk vereyim.ama 1 haftadır ne zman tartılsam aynı.neden böyle oldum anlamıyorum.geçmiş yıllarda zayıflama ilaçları kullandımo yüzden tansiyon baki kaldı.o zman az kilom vardı saflık ettim.şimdibide evlenince üstüne bindikçebindi.düzende bozuldu tabi of of belkide ondan kilo veremiyom

Kızlar yarın yokum, otelde toplantımız var, tüm Türkiye muhasebeciler gelecekmiş, bugün gittim kıyafet aldım kendime, dönünce foto koyarım, kendinize iyi bakın, fazla kaçamak yapmayın.
Öptüm herkesi

canim menülerini paylas bakalim neler yiyorsun
görüsürüz fadimecim kolay gelsin canim fotoyuda merak ettim

bende cikiyorum sekerler öptüm cok

bugün ki menüm

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli

Ara: yarım yeşil elma

Öğle:4 yemek kasıgı sebze yemeği, 2 tane sarma, bir kase yoğurt, turşu,domates

Ara: yeşil çay, bir portakal,yarım muz

Aksam: 5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, salata

Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay

Ek: 40dk yürüyüş, 40dk pilates,3 litre su

betül bebegim doktor doktor civanim

ben 2-3 hafta evdeydim istratda ayrildim bacaklarimda ne agri vardin ne sizi dün ise basladim yine basladi yanma deli olacam

dinlenirken her şey iyiydi tabii... işe başladın yük bindi yine bacaklarına
zayıflıcaksın bebeğim başka çaren yok gibi duruyor :26:

resmi bende merak ettiimm
iyi eğlenceler

yaziklar olsun bana tuuhhh dayanamadim 4 parca eti hosbes yedim hemide aksam yemegimden sonraaa aglamak istiorumm bana biri bisey olmaz 4 haftada oyle kacamaklar olabilir felan desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…