70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaziklar olsun bana tuuhhh dayanamadim 4 parca eti hosbes yedim hemide aksam yemegimden sonraaa aglamak istiorumm bana biri bisey olmaz 4 haftada oyle kacamaklar olabilir felan desin

olabilir bence canım bırakma kendini arada bende kaçırıyorum

kızlar kendime inanamadım bugün hala aklım tencerede sarma yaptım bugün ama sadece 6 tane kadar yedim size fazla gelebilir ama ben hiç dayanamam sarmaya eşime diyorum tutmasalar 1 tabak dolusu yerim dedim eşimde kim tutuyor git ye dedi siz aklıma geldiniz eve t 6 tane filan sarma üzerine yarım kase yoğurt ve 2 kaşık yulaf ezmesi koydum yedim karnım çok acıkmıştı

kaç gündür paylaşımyapıyorum ama bişeyleride yanlış yapıyorum sanki.hadiönceden spor yapamıyorum dedimama 3 gündür yapıyorum.regl gecikti ona bağlıyorum ama canımda baya sıkkın.
bugunkü menüm:
sabah:1 su bardağı su birazcıkpenir,1 dilim ekmek,maydonoz 4 siyah zeytin 3 fincan çay ( son fincan 2 şekerli en sevdiğim şey o )
ara:7 sarı leblebi,3 beyaz leblebi,1 ceviz
öğle:bir paket çubukkraker ve 3 kaşık yoğurt
ara:bir kırmızı elma
akşam:4 kaşık zeytinyağlı pırasa,3 kaşıkmakarna ve 3 dilim biber turşusu
bunun yanında bol su içiyorum.3 gündür de evde yarım saat fitnes yapıyorum.
ne yanlış var bunda anlam veremiyorum.

Cnm bunun zarari yok afiyet olsun..

Şöyle yap sen biraz tuzunu kes..leblebi yeme suyunu atamazsin.. 1 ceviz ve elma ye. Hic meyven yok dengesiz menun..tursu falan bunlar su tutar vucutta. Oglen yemegin yoksa yumurta hasla ye.. ben bir menu yayinlamistim diyetisyenimin verdiği onu yaparsan sonuc alirsin.. bn her hafta veriyorum cunku

ben bugun ck saldim yaa ne oldu bana bilmiom moralim 0 ne yedigimi size yazim siz ck ymismiyim yememismiyim bana soyleyin
kahvalti 2 dilim kepekli ekmek domatez labne peynir surmustum ekmeyin ustune
aralarda kuru incir ve kuru kayisi gun icinde aksama kadar toplam 2 tane felan ve 5 6 tane findik
aksam yemegimde 1 tatli kasigi zeytin yagigla yapilmis bulgurlu sebzeli yemek ustune sarimsakli yogurt 1 porsion ama
2.5 tan fazla su ve 4 bardak sekersiz acik elmali tarcinli cay
vee gelelim benim bugunki sucumaa 4 parca eti hosbes ve birazcik cips kucuk bir kase kadar sizce ben yolyakinken bosver diyip durimmi yoksa yarin tam gaz devamii beni motive edin neolur agliycam gercektn

Canum cipsle hosbes haric ii bnce cozma hicc..labne yeme ama beyaz peynir yarim yagli ya da keci ye

Canum cipsle hosbes haric ii bnce cozma hicc..labne yeme ama beyaz peynir yarim yagli ya da keci ye

tskr ettim cnm yarin toparlarim insllh havalarda duzelio artik yuruyusede baslarim yani pes edersem yazin pisman olucm oyuzden devam etmeliyim 15 dk kadar mezdeke yapmistim bide egzersiz yaptim bugun o cipselrle eti hosbes araya kaynamistir umarim 18 gun kaldi tartilmaya umarim acisini cikarmis olurum

ben öğle canım ne çekerse öğün yerine onu koyuyorum.meyveyide pek sevmiyorum.lebleiyide burdan duymuştum.

kızlar bugün bende size katıldım.kilom 77 bir hafta önce 78.5 falandım hergün yürüyüş yapıyorum ve 9lu bitki çayı içiyorum bazende yogurt kürü yiyorum hedefim 65 kilo olmak

kızlaar son ni kaç gündür diyetimi bozdum üstelik sporada gitmiyorum korkudan tartıya çıkamıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var..

Doktorun bana verdiği 1650+58 kalorilik SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENME DİYETİ

Sabah(08:00)=
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir veya 1 yumurta
5 adet siyah zeytin, 2 çay kaşığı bal veya reçel veya pekmez
çeyrek ekmek, mevsimine göre söğüş sebze
şekersiz kuşburnu, ıhlamur veya 1-2 çay bardağı açık çay

Ara öğün(10:00)= 1 porsiyon meyve... 1 küçük elma yada portakal ya da yarım ayva

Öğle(12:00)=
6 yemek kaşığı etli sebze veya kuru fasulye...
1 çay bardağı yoğurt veya yarım kase cacık veya 1 su bardağı ayran
az yağlı salata, çeyrek ekmek

Ara öğün(16:00)=
1 porsiyon meyve... 1 küçük elma yada portakal ya da yarım ayva

Akşam(18:00)=
6 yemek kaşığı etli sebze veya kuru fasulye...
1 çay bardağı yoğurt veya yarım kase cacık veya 1 su bardağı ayran
az yağlı salata, çeyrek ekmek
Ara öğün(20:00)= 1 porsiyon meyve... 1 küçük elma yada portakal ya da yarım ayva
Yatmadan en geç 1.5-2 saat önce

ÖNERİLER:
-7 yemek kaşığı pilav yada makarna yerseniz ekmek yemeyiniz
-3.5
yemek kaşığı pilav yada makarna yerseniz verilen ekmeğin yarısını yeyiniz
-öğün atlamamaya dikkat ediniz
-1 porsiyon salataya 1 tatlı kaşığı yağ ekleyiniz
-Öğle yemeğinde sebze yada bakliyat yemeği olmazsa 2 tabak çorba+1 büyük porsiyon az yağlı salata yeyiniz
-Bol posalı yiyecekler bağırsakları düzenli çalıştırır, kan şekerinizi düzenler.(kırmızı mercimek,nohut,bulgur,kuru fasulye,yeşil mercimek)
-Kansızlık yoksa gün aşırı kepekli ekmek tüketin
-Mevsimindeki sebze ve meyveler yenmeli

-YENİLMEMESİ GEREKENLER-
*Şeker ve şekerli tatlılar
*Yağda kızarmış hamur işleri, yağda kızarmış sebzeler
*Çikolata,şekerli bisküviler,kaymak,krema,yağlı et suları
*Hazır meyve suları,gazlı içecekler light bile olsa
*Türk kahvesi ve nescafe
*İçeriği bilinmeyen hazır gıdalar
*Salam,sucuk,pastırma
*Zayıflama hapları geçici zayıflatıyor fazlasıyla geri alıyorsunuz üstelik kilo vermenizde zorlaşıyor bu yüzden

NOT: Günde 2 bardak yeşil çay,bol su içmeye çalışıyorum.Hiç kasmadan yapılan bir diyet hatta yaşam tarzı,doğru beslenme şeklidir.İlk bir hafta denemiştim düzenli kilo vermeye başlıyorum yılbaşı geldi aileme gittik bıraktım şimdi yeniden başladım. Sporda ekledim.Yeme isteği oluşunca kendinizi zayıf biriyle kıyaslayın işe yarıyor.En önemlisi irade. Güzel güzel giyinip gezindiğinizi düşünün yani bir şeyle motive edin kendinizi...

kızlar bu hafta çok kötü geçti kaçamaklarım oldu hiç adapte olamadım 2 kg değil 1 kg versem şükür edeceğim

çubuk krakerden öğün olmaz canım
düzgün şekilde çorba-yemek-salata-yoğurt yiyebilirsin
öğünlerin birinde et birinde sebze yemeği tercih edersen daha dengeli olabilir
araların bence iyi
turşu su tutar ödem yapar o yüzden mümkün olduğu kadar yemesen iyi olur

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar
sabah + kg geçmiştim umarım pazartesi bu sonuç değişir cuma günleri tartılmak bence daha güzeldi şimdi pazartesiye daha var düşüncesi oluyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

diyerek fasulyenin faydalarına geçelim
dileğim okadar alıntı yaptım pc donuyor arada tekrar resetleyip açmam gerekiyor
alıntılarımın hepsi gitti neden olabilir canım

Rosecim ayrılmakda ne kelime sen korkakmısın kilolarından korkuyormusun
başarısız insanlar ve iadesiz insanlar kaçar sakın bir daha duymayım
cıslarında gözümee çarptı senin o saçlarını tutar sürürüm yerde ona göre
dilom vekaleti bana verdi

Dilekcim bilmiyorum canım var bişeyler inan hiç cıs yapmıyorum
bol su içiyorum ama dikkat ettim içtiğim sular çok az çıkıyor
önceden çok sık wc giderdim şimdi okadar ddeğil
dediğin gibi ödem attırıcı bişeyler yapmam lazım

Fadimecim resimlerini bana da gönder yavrum, ay kuzum sen böyle yazınca bir anda mesleğimi özlediğim
aklıma geldi öperim biçok

Betülcüm babalar kızlarını çok sever hem senin için çok gerekli olucak o araba
zamanı geldiğinde mecbursun bir bakıma canım kullanmaya anlıyormusun tatlım
bilemedimki canım geçen sene çok iyi veriyordum ama 65de takılmıştım geçen senede
bu kadarda değildi azda olsa veriyordum yinede

Minecim başla artık şu çişeeee bi alıştıramadık seni hala altını ıslatıyorsun
bizimki dün wcdeydim çocuk geldi kapıyı vuruyor anne anne diye bende anlamadım
korktuda yanıma geldi sanıyorum açmadım kapıyı
meğer yavrum tuvaleti gelmiş altına yapmış kakasını
ondan korkuyor başladı ağlamaya ben anladım artık düşünün beni nasıl çıktığımı wcden

Suzicim canım benim yirim sini iyiki varsın bu topikde iyi kalpli melek
ayrıca bu demek değil o saçlarını yolmucam menünde gördüm o böreği ne olki o
hani sözün bak fururum seni görmiyim bir daha bir ay sana börek çörek çiko yok

Ballım nasıl gidiyor diyet sakın bozma tamam mı

bu kadar kızlar cevap yazanları alıntılamaya çalıştım
gözden kaçırdığım varsa affola öperim biçok

canım güzel bir liste fakat dikkatimi çeken bazı yanlışlıklar var..mesela öğle yemeği 12.00 demişler ara öğüne 16.00..ara öğünle öğle yemeğinin arasında maks.2.5-3 saat olmalı..ve hatta akşam yemeğine kadar 2 kez ara öğün yapılması bence daha sağlıklı...bide türk kahvesi neden yenilmemesi gerekenlerin içinde??sade türk kahvesi zayıflamaya bile yardımcı oluyor..
ayrıca neden hiç ızgara et,balık veya tavuk yok..en önemli besinlerden birisi balık...

nacizane benim düşüncelerim bunlar

kızlar bu hafta çok kötü geçti kaçamaklarım oldu hiç adapte olamadım 2 kg değil 1 kg versem şükür edeceğim

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar
sabah + kg geçmiştim umarım pazartesi bu sonuç değişir cuma günleri tartılmak bence daha güzeldi şimdi pazartesiye daha var düşüncesi oluyor

hadıı ordann beee, hep boyle dıoonn şimdik sen haftaıcı zaten kacırdıgın ıcındır kı haftasonu kacamak yapmaya ıznın yok şikirim!!!

dünkü menümü yazmak istiyorum ;

sabah:2 dilim tam buğday ekmeğine sürülmüş 1 üçgen peynir,yeşillik,şekersiz çay(pınarın yeni zeytinli ve kekikli krem peyniri,tavsiye ederim)

ara:1 yeşil elma

öğle:8 kaşık etli kuru fasulye,1 tane zeytinyağlı enginar,cacık,2dilim kepek ekmeği..

ara:1porsiyon çilek,4tane tuzlu çubuk,sütlü türk kahvesi

akşam;1 kase paça çorbası,haşlanmış 3 parça tavuk,1 dilim tam buğday,bol salata ve 3 kaşık yoğurt

yatarken:yarım havuç

dip not:2.5 lt su,50 tane mekik
diyete başlayalı 1 ay oldu..tam 5 kg verdim ve hiç yeşil çay içmedim..yeşil çay içsem belki daha fazla verirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…