70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,
Geçmişe çok fazla göz atamadım ama ben çok kiloluyum kızlar hamileligimde tam 27 kilo aldim,dogumdan sonra sadece 13 kilo verdim,iki aydir 79 kiloya sabitlenmis durumdayim..gecen yil kk'de zayiflama gruplarina katılmıştım 8. Gruba ve kendimi cok disipline etmiştim,motivasyonum artmisti ve guzel arkadasliklar edinmistim.
Şimdi bu topikte siz de benzer şeyler yapiyosaniz beni de araniza alir misiniz
sizinle beraber vereyim kiloları

günaydin sekerler hayirli cumalar dün hop oturdum hop kalkdim fenerin macinda ama 2-0 yendik italyanlari

dinlenirken her şey iyiydi tabii... işe başladın yük bindi yine bacaklarına
zayıflıcaksın bebeğim başka çaren yok gibi duruyor :26:

resmi bende merak ettiimm
iyi eğlenceler
offf
yaziklar olsun bana tuuhhh dayanamadim 4 parca eti hosbes yedim hemide aksam yemegimden sonraaa aglamak istiorumm bana biri bisey olmaz 4 haftada oyle kacamaklar olabilir felan desin
arada olur öyle canim iyi dayanmissin 4hafta cis yemeden ödül olsun bugün dikkat edersen birakmazsan devam yemezsen düzeltirsin üzülme
uyy sarmayi bende cok severim ama tadini unuttum herhalde :26: canim canin birseyi cok cekerse öglen yemege calis ozaman okda da zarari olmuyor aksam vucut depoliyor :18: gecenlerde yine okudum arastirma yapmislar 2 grupa ayni yemekleri vermisler ama bir gruba öglen vermisler yemeleri icin öbürüne aksam aksam hafif yiyen daha güzel kilo vermis diye yaziyordun :26:
sari leblebi cubuk kraker makarna göze batiyor canim :26:
canim biz vucuta karbonhydratli yiycekler verdikce daha fazlasini istiyor ne dogru düzgün doyuruyor üstüne yedikce yiyesi geliyor o yüzden dikkat etmeliyiz ama bugün düzelt birsey olmaz kacamakdan say
kızlaar son ni kaç gündür diyetimi bozdum üstelik sporada gitmiyorum korkudan tartıya çıkamıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var..
salarsan öyle gider canim geri toparlanmaya calis
oda öyle yapiyor demek ama benimde kafama takilan bazi seyler oldu mesela türk kahvesi sucuk salam pastirma gibi :26:
kızlar bu hafta çok kötü geçti kaçamaklarım oldu hiç adapte olamadım 2 kg değil 1 kg versem şükür edeceğim
insallah canim oda yeter tabiiki

hayirli cumalar tatlim cok sagol neslim o senin güzel düsüncelerin cok tesekkür ederim
yola yola adam edecen sen beni
günaydınn

hayırlı cumalar
hayirli cumalar günaydin canim

merhaba canim hosgeldin ayni beni anlatin sanki 96kilo ile sezeryana girdim 7li rakamlarda takili kaldim insallah beraber verecegiz fazlaliklarimizi

dünkü menümüde paylasayim
sabah: yogurt yulaf ezmesi ile
öglen: döner salata zero cola
aksam: et kavurma domates biber ile yanina yogurt

öglenki döner coktun tika basa yedim doydugum halde yedim acikmim diye ara yapcakdim unuttum bademi almayi bugün alcam cekirdek vardin isyerinde ama yemedim ara yapmam daha iyi dedim kendi kendime
aksamda 1 tabak et kavurma sebze yogurt gayet doyurucuydun aksama da yapmadim arami
ara eksik biliyorum sekerler ama tam düzeltemedim daha kendimi :26:

dediklerin dikkatimi çekmemişti doğrusu ama doyurucu ve tok tutucu bir diyetti 1 hafta denemiştim ya:) bir kere gittim 1 daha ki aya randevu vermişti gidemedim.Duruma göre değişiklikler yapacaktı.Bence bu diyet masrafa sokmadan evde olanlarla yapılan, günlük herkesin yemek menüsünden ölçülü bir şekilde hazırlanmış diyet gibi.Türk kahvesi konusunda bir bilgim yok açıkçası:44: Teşekkürler...

Son düzenleme:
Bensuzi:salam,sosis,sucuk işlenmiş gıda işlenmiş gıda olduğu için tavsiye etmiyorlar.Bir de şöyle bir şey okudum.
sucuk, salam, sosis nedir? - Dyt.Işın SAYIN

sagol canim paylasimin icin hele sucuk linkini okudum migdem bulandi yazilardan :120:ama söyle dedim simdi icimden bunu yeme sunu icme diyorlar napcaz ozaman biri öyle diyor bu böyle diyor

Son düzenleme:
hadıı ordann beee, hep boyle dıoonn şimdik sen haftaıcı zaten kacırdıgın ıcındır kı haftasonu kacamak yapmaya ıznın yok şikirim!!!

evet canım bugün haftanın son günü malum kaçamak filan yok malesef pazartesiye az kaldı işin kötüsü canımın çektiğini hala yiyemedim kocişe getirme pasta filan dedim bu 2.5 kilo gitmeden yemicem dedim adam da şaşırdı getirsem mi getirmesem mi diye

sagol canim paylasimin icin hele sucuk linkini okudum migdem bulandi yazilardan :120:ama söyle dedim simdi icimden bunu yeme sunu icme diyorlar napcaz ozaman biri öyle diyor bu böyle diyor

Artık şartlar gelişti her şeye hemen ulaşabiliyoruz,çeşit bollaştı bir yandan da katkı maddeleri arttı.Obezite diye bir şey çıktı ortaya.Ama eskiden böyle şey yoktu çünkü daha doğal besleniyorduk imkanlar azdı evde yapıyorduk ya da kilo aldırıcı bu kadar şey yoktu.Ivır zıvırları tamamen hayatımızdan çıkarmak, doğal beslenmek tek çare yoksa hem bedenen hem ruhen çok mutsuz oluruz.Ben kilomla mutluyum diyende olabilir ama ben zihnimde hazırladığım kıyafeti üstüme giyip aynaya bakınca hiçte mutlu olamıyorum ki ben daha çocuk yapmadım evlendim 10 kilo aldım bünyem eskisi gibi değil çabuk kilo da veremiyorum artık.O yüzden bahane yok, yılmak yok,kaçamak yapıp pişman olmak yok,pes etmek hiç yok.Başta hemen kilo veremesekte (diyetin başında beden yemeği kısınca kendini savunmaya alıyor) düzene alışınca kilolar gidiyor.Ah bir de polikistim ve kullandığım hap olmasa benim durumumu zorlaştırıyor.

şekersiz laight neskafe
biben alışamadım şekersiz kahveye
biaz aralar çok gb ama genel olarak iyi
evet ben aralarda fazla kaçırıyorum
hosbulduk minem ay insallah dün cok dikkat ettim makarna vardin cips vardin yemedim birazdan menümüde yazarim

vuy ehliyeti mi yapiyorsunuz hayirlisiyla insallah hemencik ilk sinavda alirsiniz mineyle betülüm
yeme canım yeme
en azından alışana kadar
sonra az az yemeye başlarsın canım
ara ara o bırakma isteği geliyor
ama bırakırsan ne olacak
iyice kilo olacaksın mutsuz olacaksın kendini hiç beğenmeyeceksin
onun için durmak yok yola devam
canım menün güzel ama sabahki o yediğin yerine düzgün kahvaltı yapsan daha iyi
sanırım o milföylü bişey ve milföy sırf yağdır
bende bizamanlar köyde falan sürüyordum ama unuttum gitti
sıfır durumdayım şuan
öğreneceğiz inşallah
off ya benim eşim pırasa ıspanak filan sevmiyor karnıbahar ayrı ayrı yemek yapmakta bebekle çok zor
benimkide sevmiyor ve ben hep ayrı yemek yapıyorum
hani foto yüklememişsin heyecanla bekliyoruz
kızlar bu hafta çok kötü geçti kaçamaklarım oldu hiç adapte olamadım 2 kg değil 1 kg versem şükür edeceğim
1 kilo versen şükürmü edeceksin
biz diyeti falan bırakalım ozaman

öğretcem canım 1-2 hafta geçsin buralar çok soğudu tekrar
kış geri geldi
mevsimlikleri çıkarmıştım geri kışlıklara döndük
canım 6 kaşık falan yemeye çalış
menün güzel
böyle şeyler ye işte sebze yemeği yap 5-6 kaşık yanında salata yoğurt
böyle beslenirsen kilo verirsin

Son düzenleme:
selam kızlar
dün kötü beslendim menü yazmıyorum
akşam yoğurtlu makarna falan yedim çikolata falan
sabahta düne göre +800dü
1 hafta uğraşıp biyerimi yırtarak verdiğim kiloyu 1 günde geri alabiliyorum
çok sinirliyim kendime

dün akşam sürgülü kapıyı ayağıma çarptım
yürümekte zorlanıyorum kendimi çok hantal hissediyorum
buaralar yürüyemedimde
hepsi üstüste geldi

ne güzel işte cnm 1 haftada öğrenecek inş.bende burda cok şeyler öğreniyorum
az emiyomuş o zaman cnm yınede bıraktırdıgın iyi olmuş
o pikoda olmasaymış süpermiş
yaz gelıyoya herkesın etegı tutustu cnm
çok begendım çok güzel tebrkler

cnm sende tam güzel besleniosun oldu bu iş diyorum 1 günde emeğin boşa gidiyo dünkü yediklerinin tadı ağzındamı şimdi yada karnını tok tutuyomu yemeseydınde aynı şeyleri hissedeceksin bide üstüne kalorı almayacaktın bence sen kılo vermek istemiyorsun kıloda almak istemiyorsun bi sallan kendıne gel hadı 2 ay sabret zaten fazla kılon yok 2 ay sonra kaçamaklı beslenıp korumaya gecebılırsın sen yaparsın bunu yediğimiz herşeyin tadını bılıyoruz bıraz irademizi tuttukmu oldu bu iş

ewet canm az olmuş sanki
betül bebegim doktor doktor civanim

ben 2-3 hafta evdeydim istratda ayrildim bacaklarimda ne agri vardin ne sizi dün ise basladim yine basladi yanma deli olacam
neden oluyo canm ?
kızlar meksika fasulyyesi salatasını denemediyeseniz tavsiye ederim hem çok lezzetli hemde doyurucu ve mineraller açısından zengin.
dereotu, taze soğan, nane ile çeşniyelebilirsiniz. ben çok beğendim.
maaş fasulyesi değil dimi bu
ben maş fasulyeyi markette aradım yoktu buda yokmudur nerelerde bulunur:26:
güzel menü olmuş
yaziklar olsun bana tuuhhh dayanamadim 4 parca eti hosbes yedim hemide aksam yemegimden sonraaa aglamak istiorumm bana biri bisey olmaz 4 haftada oyle kacamaklar olabilir felan desin
olur olur devam etki onlar yok olsun etkisini görme
kızlaar son ni kaç gündür diyetimi bozdum üstelik sporada gitmiyorum korkudan tartıya çıkamıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var..
devam edin kızlar bende arada bir tökezliyorum ama devammlılık önemli
canm güzel menü ama arkadaşın dedği gb tavuk yok et yok .........
menülerini yanlışmı hatırlıyorum iyiydi sankim:26:
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar
sabah + kg geçmiştim umarım pazartesi bu sonuç değişir cuma günleri tartılmak bence daha güzeldi şimdi pazartesiye daha var düşüncesi oluyor
daha pztesiye var canm biaz dikkat et eksiye girersin inş.
korkmakmı
ben iiiiç bişiyden korkmam ki
belki azcık olabilir:18::18:

cıss mı cıssn alasıydı benimmkiler
yabişi sorcam diyet bitip kilo verince tatli ısmarlıcakmıyız birbirimize
tuzlu çubuk neki:26:güzel olu menü canm afiyet olsun

hoşgeldin canm
8.grupta neler yapıyodunuz bilmiyorum ama bizde kendi çapımızda bişiler yapıyoruz
her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz mesela ababaya günlük te birbirimizin yediğine içtiğine karışıyoruz felan
şaka biyana menülere yorum yapıyoruz .
arkadaşlarda çok sıcak güzel bi topiğimiz var ben iyiki katılmışım diorum

evet ben aralarda fazla kaçırıyorum

ara ara o bırakma isteği geliyor
ama bırakırsan ne olacak
iyice kilo olacaksın mutsuz olacaksın kendini hiç beğenmeyeceksin
onun için durmak yok yola devam

[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
ewet kendimi beğenmiyorum hatırlattığın iyi oldu aynaya bakacak yüzüm olmalı

geçmiş olsun bişey oldumu ayağına şuankendi ayağimi çarpmış gb hissettim

tutmayın beni kızlar + lardayım

sabah:form mısır gevreyi yarım yağlı süt ile

ara:2 kuru kayısı

öğlen :1 küçük tabak kadar keten tohumlu yoğurt 1 sarma eşim gözümün önünde yiyordu canım çok çekti

ara:sade kahve 3 kuru kayısı

akşam:5 kaşık pirinçsiz pırasa yarım kase keten tohumlu yoğurt

ara?:44:

öyle canim ya zaman degisti hayat sartlarida sanada gecmis olsun canim insallah tez zamanda sagligina kavusursun
tesekker ederim minem sagol sizin yorumlari okutukca düzeltecem git gide insallah

uyy kiyamam sana gecmis olsun tatlim ben oturur aglardim herhalde sinirden dikkat etmeyince geliyor minem hatirliyormussun bi ara sadece haftasonu 2 günde 3 kilo almisdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…