70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben yarı vejeteryanım balık hariç et tüketmiyorum.yumurtada kokusundan dolayı bi türlü yiyemiyorum.o yüzden yediklerim.hep kısıtlı.

çok geçmiş olsun canım... 1 kg çok iyi ama ben 2 kg verirsem pasta yemeyi düşünüyordum hayal oldu

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızçeleeeeeer
bol sporlu diyetli gün olur inş.
bol bitkili çaylı gün olur inş.

dünkü menüm
2bardak su
yeşil çay
yarım fırında boru böreği
1tane kakalou top

ara
7otlu çay
10 kavrulmamış badem
bi avuç beyaz leblebi
yeşil çay

öğlen
1kase çorba
7 nugget
bolcana yağsız salata
1.5 dilim çavdar ekmeği

ara
kakolu top
şekersiz neskafe

akşam
yarım kase çorba
çeyrek dilim çavdar ekmeği
bir fırında boru böreği
2köfte kadar tavuk

ara
3kuru üzüm
5badem kavrulmamış

1 lt su malesef
sporda yok malesef misafirim vardı çünkü

güzel olmuş menün tatlım üzme kendini pazartesiye kadar diyete devam edersen bence güzel sonuç alırsın

canim belden dedi doktorlar en az 5 kilo ver rahatlarsin dediler
keten tohumu iyimi :26:nasil birseydin dur bi sorayim google amcaya :44:

olmamis bebegim

bu sabah spor yapamadım.polen alerjim var ve spor yaptıkça nefesim daraldı bende 15inci dakikada bıraktım.ama yürüyerek süt almaya gitmeyi planlıyorumen azından hareket etmiş olurum.en yoğurdu yemiyordum.diyette faydalı olacağını düşündüğümiçin eve yogurt yapmaya karar verdim.izmirde hava çok güzel.kendimi koşup koşup otlara çimenlere atasım gelio.
Herkese hayırlı cumalar.

canim belden dedi doktorlar en az 5 kilo ver rahatlarsin dediler

keten tohumu iyimi :26:nasil birseydin dur bi sorayim google amcaya :44:

olmamis bebegim

valla ablamda yoğurtla karıştırırdı hep yağ yakıcı ve omega kaynağı diye aklımda kalmış

belkide ben ondan kilo veremiyorum.bende bi dönem zayıflama ilacı kullandım 3kutu

kilo vermek istiyorum tabiki canım
ama bazen bu şekilde kaçırmalarımız oluyor sanırım
1 günde gelen tabiki kilo değildir dün su içemye vakit bulamamıştım çünkü
ama motivasyonumu düşürdü tabiii
desteğin için teşekkürler
ewet kendimi beğenmiyorum hatırlattığın iyi oldu aynaya bakacak yüzüm olmalı

geçmiş olsun bişey oldumu ayağına şuankendi ayağimi çarpmış gb hissettim

canım tırnağım kanadı ayağımı bastıkçada acıyor ayağımdada babet var baskı uyguluyor
öyle işte :26:
evet canım o gelen kilo değil çabuk gider ama insanın motivasyonu yerle bir oluyor tabiki
inşallah toparlancaz canım
çok geçmiş olsun canım... 1 kg çok iyi ama ben 2 kg verirsem pasta yemeyi düşünüyordum hayal oldu
bence 1 kilo verirsem diye ödül ver
yani seni bilmiyorum ama ben daha hiç 2 kilo vermedim
zamanla gramlara seviniyor insan
onun için 1 kilo bile süper bence

hımm ben her akşam menumu yazcam sizin menuleri takip edip yorum yapcam ve pazartesileri tartilcam degil mi?Allahimm umarim zayiflarim,eski elbiselere girebilirim,yazin asabim bozulmadan denize girebilirim

gecmis olsun canim hayirli cumalar keske hava burdada güzel olsada bende atsam kendimi otlara
valla ablamda yoğurtla karıştırırdı hep yağ yakıcı ve omega kaynağı diye aklımda kalmış
bende deneyeyim sagol canim
nasil kilo verince seviniyorsak arti görüncede morelimiz bozuluyor ama bugün dikkat edersen belki yarin yine gitmis olur minem

kizlar bebislerim sekerlerim esimin 7sinde dogum günü var 1 dilim dogum günü pastasi yiyivereyim gari yiyimmi

merhaba canim hosgeldin ayni beni anlatin sanki 96kilo ile sezeryana girdim 7li rakamlarda takili kaldim insallah beraber verecegiz fazlaliklarimizi

Yaaa cok sevindim kendim gibi biri olduguna,burda herkes birbirinin halinden anliyor sanirim..dogum kilolariyla basim dertte iste,insallah hep birlikte zAyiflariz.benim coddi bi motivasyona ihtiyacim var.
Peki sen ne kadr oldu dogum yapali?

canım bende doğumdan sonra kilo filan olduğundan verebilirim ama 60 kusurlere düşsem benim içinde çok zor olur mesela 100 kiloluk biri daha kolay kilo verir ideal kilona yaklaşınca daha zor oluyormuş

hımm ben her akşam menumu yazcam sizin menuleri takip edip yorum yapcam ve pazartesileri tartilcam degil mi?Allahimm umarim zayiflarim,eski elbiselere girebilirim,yazin asabim bozulmadan denize girebilirim
evet canim insallah zayifliycaz
Yaaa cok sevindim kendim gibi biri olduguna,burda herkes birbirinin halinden anliyor sanirim..dogum kilolariyla basim dertte iste,insallah hep birlikte zAyiflariz.benim coddi bi motivasyona ihtiyacim var.
Peki sen ne kadr oldu dogum yapali?
oglum 6 yasina girecek canim ya yani su bogazimi tutabilsem olacak birseyler ama hep yeniden yeniden basliyorum insallah bu sene hepimiz hedeflerimize ulasmis oluruz :13:
elinden geldigince hergün menü paylasmaya bak canim buraya yazcagini bildikce kacamak yapmakdan kaciniyorsun cok faydali oluyor

teşekkür ederim:124:

belkide ben ondan kilo veremiyorum.bende bi dönem zayıflama ilacı kullandım 3kutu

evet bende kullandım arkadaşımda ama şimdi daha fazla aldık ve zor veriyoruz bir arkadaştan duymuştuk kullanıyordu fazla kilosu da yoktu ama onda o kadar sorun olmadı bizim bünyeler sapıttı

bazı arkadaşlar menün de et,balık yok diyor o liste 3-4 ay önce diyetisyen yazmıştı 1-2 hafta uydum bıraktım şimdi yeniden listeye başladım. Çünkü faydasını gördüm ama diyetisyene gitmiyorum.Yemeklere az da olsa kıyma koyuyorum,bir öğünde balık-salata-çeyrek ekmek olarak değiştiriyorum, etli yemeklerde oluyor ama ölçülü yiyorum.en önemlisi abur cuburu bıraktım.Tam çikolata delisiyim bim de buona çikolata kaplı badem keyfi var çok isteyince 1 tane yiyorum kesiyor.Gündüz pek yemiyordum ama akşam eşim çayın yayında tatlı birşeyler istiyordu yiyordum,üstüne bir kase çekirdek,çikolata,jelibon dur dedim artık kendime pazartesi başladım diyete spor olarak twist&stepper aletini kullanıyorum 5er dakika dün 10 dakikaya çıkardım 50 kalori yaktırdı.Burada Callanetics diye birşey duydum ama hangisi doğru video bilemedim zaten çok zor bulunuyor onun faydası varsa bende yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…