70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende kullandım arkadaşımda ama şimdi daha fazla aldık ve zor veriyoruz bir arkadaştan duymuştuk kullanıyordu fazla kilosu da yoktu ama onda o kadar sorun olmadı bizim bünyeler sapıttı
o zayıflamahapları yüzünden tansiyonumdengesiz kaldı son bir yıldır aniden düşüyo.aniden yükseliyo.benimde az kilom vardı.çevremdekiler ver ver diye baskı yaptı onun için kullandım.şimdi o yüzden veremiyorum heralde.onun yüzünden genç yaşta selülit oldum ya.bi dahamı asla.

kızlarrrr herkese merhaba 1 haftadır yazamıyordum dersler yüzünden iki gündür televizyonda ender saraçın 21 günde göbek eritme diyeti dönüyor denemeyi düşünen yada başlayanınız var mı :)

birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.

memnun oldum cnm.güzel gidiyosun az yolun kalmş

memnun oldum canım senin boyun uzunmuş ne güzel benimki 1.55 kilom 72. bencede sakın kilolu hamile kalma cok feci oluyo kendimden biliyom valla en kısa zamanda verirsin inş.
bencede oyüzden istemedim ya canım.bel fıtığı var bide bende

kızlar sınav haftamdı giremedim.artık düzenli gelebilcemde.bildirim hangi gün yapıorsunz kızlar biraz bilgi verseniz???

yeni karışık bi bitki çayına başladım kızlar.arkadaşımın annesi 6 kilo verdi 1 ayda onunla umarım bende verebilirim ya çok inanmıyorm bitki çaylarına ama yinede denemeye değer

geçen hafta 78.9 dum yarın 1 hafta oluyo çaya başlıyalı kaç kilo gelcm.diyet yapmadm bu hafta sadece onu içtim.yememi içmemi kısıtlayamdm sınawdı okuldu yedim içtim cipsinden kolasına sonucu merak ediyorum açıkcası

birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.

bir yazıda okumuştum aktardan bitkileri yaprak halinde almak daha iyiymiş.çünkü poşet çayları toz karışım oldugu için yaprak yerine saplarınıda kullanabiliyorlarmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…