- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
: öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
o zayıflamahapları yüzünden tansiyonumdengesiz kaldı son bir yıldır aniden düşüyo.aniden yükseliyo.benimde az kilom vardı.çevremdekiler ver ver diye baskı yaptı onun için kullandım.şimdi o yüzden veremiyorum heralde.onun yüzünden genç yaşta selülit oldum ya.bi dahamı asla.evet bende kullandım arkadaşımda ama şimdi daha fazla aldık ve zor veriyoruz bir arkadaştan duymuştuk kullanıyordu fazla kilosu da yoktu ama onda o kadar sorun olmadı bizim bünyeler sapıttı
: öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
yorumsuz..................
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız pazartesiye az kaldı
bunları yiyerek kilo verebiliyosan sırrını bizede söyle deriz
İvana Sert her gün 3 lt limonlu su içiyormuş
bide ender saraç pişmanlık çayı tarifi verdi aşırı öğün yiyenlerin kalori almaması için :)
memnun oldum cnm.güzel gidiyosun az yolun kalmşdoğuma gıttığım kılom 93'tü.. bebek dogduktan 2 hafta sonra 78.6 oldum, bebek 3 aylık oldugunda 83.9'dum :S kılo veremedım yanı.. hemen dıyetısyene gıttım ve sonucum bu.. bn unıversıtede sosyoloji bölümünde ogretım elemanıyım canım,28'e basmış bulunmaktayım.. derslerle bogusmanın yanı sıra 5 gun evde bebegımle kafayı tırtlatmaktayımtek sporum da emzırme, belim agrıyor epidural yuzunden henuz de gecmedı.. daha başlamadım spora..
olur canım bir kaç arkadaş daha var hep beraber yarışırız
yarışalımmmm
senindemi epidural dan sonra bel ağrın oldu canım bende norma doğum yaptım ama epidural istemiştim ilaç verildi ama etkisini göremeden doğurdum geç kaldılar malesef sadece bel ağrım kaldı
bencede oyüzden istemedim ya canım.bel fıtığı var bide bendememnun oldum canım senin boyun uzunmuş ne güzel benimki 1.55kilom 72. bencede sakın kilolu hamile kalma cok feci oluyo kendimden biliyom valla en kısa zamanda verirsin inş.
birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
bide ender saraç pişmanlık çayı tarifi verdi aşırı öğün yiyenlerin kalori almaması için :)
kız merakllandırdın gittin ha ne çayı nasıl oluveriyor anlatı verseydinbide ender saraç pişmanlık çayı tarifi verdi aşırı öğün yiyenlerin kalori almaması için :)
bizee ver tarifinide bizde yiyip o çaydan içelim en azından ben süreklipişmanım
birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
İvana Sert her gün 3 lt limonlu su içiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?