- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
valla 2 yıllık tekstil mezunuyum ama 4 yıl kadar mağazalarda çalıştım.şimdi daha düzgün biiş arıyorum hastane falan mağazalarda biz kadınların tripleri çekilmiyorzamanla olur cnm çevren üzülme.nasıl bi iş arıyosn
öle yiyip kiloları alırsak acı biber sürürüler ağzımızaYETTİM KIZLARR :)
--- PİŞMANLIK ÇAYI ----
1 tatlı kaşığı acı pul biber
Taze zencefil ( iri bi parçayı ufalayın elinizde)
yasemin 10 adet ( aktarda var)
Barut ağacı kabuğu (4yaprak)
Avokado yaprağı (4 yaprak)
kızlar bi demliğe bunları koyuyorsunuz üzerinede kaynar su 5-6 dk demliyorsunuz içiyorsunuz ama unutmayıun 5-6 dakika ne fazla ne az.. bide çok acımış tadı ama ağır yemeğin üstüne bu çayı içerseniz tuvalete çıkıyormuşsumuz direk .. yemeğin yağıydı falanıydı filanıydı kötü şeyleri vucut emmeden dışarı atıyormuşuz
yok ağzıma koyamıyorum bir türlü kokusu bile beni perişan ediyor.biliyorum balık daha kötü kokuyo ama et bir başka benim için küçükken sakatat çok yedirilermiş.sonra tiksinince o gün bu gündür yiyemiyorum.merhaba,
yogun bir gündü,
merak ettim hayvanlari sevdigin içinmi? yemekleri sevmedigin için mi? yemiyorsun?
bende 3, 3.5 litre içiyorum ve çoğu zamanda içine limon dilimleri atıyorum.
çaykurun, organik diye satilan teneke kutsunu alıp çay gibi demliyorum. günde 2 il a5 fincan arasinda içiyorum. ve hep içine limon dilimi atiyorum..
günde 1 kez içsek zararı olurmu ki hergün içmenin
yok ağzıma koyamıyorum bir türlü kokusu bile beni perişan ediyor.biliyorum balık daha kötü kokuyo ama et bir başka benim için küçükken sakatat çok yedirilermiş.sonra tiksinince o gün bu gündür yiyemiyorum.
biliyorum cnm vermek istediğini amaç birbirimizi gaza getirmek
kilo vermek istiyorum tabiki canım
ama bazen bu şekilde kaçırmalarımız oluyor sanırım
1 günde gelen tabiki kilo değildir dün su içemye vakit bulamamıştım çünkü
ama motivasyonumu düşürdü tabiii
desteğin için teşekkürler
canım tırnağım kanadı ayağımı bastıkçada acıyor ayağımdada babet var baskı uyguluyor
öyle işte :26:
evet canım o gelen kilo değil çabuk gider ama insanın motivasyonu yerle bir oluyor tabiki
inşallah toparlancaz canım
bence 1 kilo verirsem diye ödül ver
yani seni bilmiyorum ama ben daha hiç 2 kilo vermedim
zamanla gramlara seviniyor insan
onun için 1 kilo bile süper bence
benımde cnm çekti nolcak şimdi: öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Betülcüm babalar kızlarını çok sever hem senin için çok gerekli olucak o araba
zamanı geldiğinde mecbursun bir bakıma canım kullanmaya anlıyormusun tatlım
bilemedimki canım geçen sene çok iyi veriyordum ama 65de takılmıştım geçen senede
bu kadarda değildi azda olsa veriyordum yinede
bende bizamanlar köyde falan sürüyordum ama unuttum gitti
sıfır durumdayım şuan
öğreneceğiz inşallah
selam kızlar
dün kötü beslendim menü yazmıyorum
akşam yoğurtlu makarna falan yedim çikolata falan
sabahta düne göre +800dü
1 hafta uğraşıp biyerimi yırtarak verdiğim kiloyu 1 günde geri alabiliyorum
çok sinirliyim kendime
dün akşam sürgülü kapıyı ayağıma çarptım
yürümekte zorlanıyorum kendimi çok hantal hissediyorum
buaralar yürüyemedimde
hepsi üstüste geldi
kizlar bebislerim sekerlerimesimin 7sinde dogum günü var 1 dilim dogum günü pastasi yiyivereyim gari yiyimmi
ben de geldim70 kiloyum ama acilen 60 olmam lazım bu sabah sütlü çay içtim bir dilim ekmek ile sonra öğlen işte olduğum için ki kahvaltımı 10 gibi yaptığımdan acıkmamıştım öğleni atladım genelde öle yapıyorum. dersim bitti beş gibi eve geldim 5.30 gibi bol yeşilllikli peynirli bi miktar cevizli salatamı yedim ama su içmedim :2: spor yapmıyorum ama yapmam lazım sevmiyorum ki
mineeeee
ehliyete ne kadar ödüyosun :26:
burda kursa 600 devlete 540 toplam 1140 dedi kadın bana
türkiyenin her yerinde böyle diyo :26:
doğru mu??
ben de geldim70 kiloyum ama acilen 60 olmam lazım bu sabah sütlü çay içtim bir dilim ekmek ile sonra öğlen işte olduğum için ki kahvaltımı 10 gibi yaptığımdan acıkmamıştım öğleni atladım genelde öle yapıyorum. dersim bitti beş gibi eve geldim 5.30 gibi bol yeşilllikli peynirli bi miktar cevizli salatamı yedim ama su içmedim :2: spor yapmıyorum ama yapmam lazım sevmiyorum ki
selam canım hoşgeldin ben 1 hafta 2.5 litre su içtim 2.5 kilo gitti diğer hafta atlatım 1 kilo zor verdim bence suyun çok etkisi oluyor yediklerimiz midemizde daha çabuk ayrışıyor
off bende gidecem kursa ehliyeti erteledik arabayı aldık araba sürmeyi öğrendik daha ben ehliyet alacam çok pahalı ya sen küçük bir yerdemisin canım büyük şehirlerde daha ucuzmuş kurslar
Weight Loss - Diet Ticker burdan ayarladınmı canımya aklıma gelmio hiç su içmek keşke içebilsempeki sana da sorayım kilo çizelgesi nası yapıcam yapmak istiyorum soruyorum şu konu diyorlar yönlendiriyorlar orda da o msjı ara ki bulasın anlatır mısın
boludayım ben. arkadaşım ankarada 250'ye anlaşmış kurs parasını
600 de fazla geldi tabii bizimkilere
off ya fazla tabi bir yerde yeri fiyatına diğer yerde 2 katını vermek istemiyoruz
Zor bir durum. Disarda falan yemek yemek çok zor oluyordur...
Bende spor yapmayi sevmeyenlerdenim. Hele fitnes falan çok sıkılıyorum. Koşu bandinda yürümek bana çok apatalca geliyor ve kafamdan bi ton bişe düşünüp ay ben gidip şunlari yapayim burda napiyorum falan oluyorum. Ama spor yapmdan bu işin olmayacağın anladım ve hepsiin denedim. önce fitnesi denedim. sonra yüzmeyi. sonra wingsun, falan denedim. yok hiç biri beni açmadı ve en sonuda buldum step. Çok hizl harekteleri öğrenmeye kafa yorarken baska bir sey düsünemiyor ve konuya konstre oluyor ve zamanin nasil geçtiğini artik bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?