70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öle yiyip kiloları alırsak acı biber sürürüler ağzımıza

yok ağzıma koyamıyorum bir türlü kokusu bile beni perişan ediyor.biliyorum balık daha kötü kokuyo ama et bir başka benim için küçükken sakatat çok yedirilermiş.sonra tiksinince o gün bu gündür yiyemiyorum.

Zor bir durum. Disarda falan yemek yemek çok zor oluyordur...

sabah:form mısır gevreyi yarım yağlı süt ile

ara:2 kuru kayısı

öğlen :1 küçük tabak kadar keten tohumlu yoğurt 1 sarma eşim gözümün önünde yiyordu canım çok çekti

ara:2 tane sarma

akşam:s.zeytin yağlı pirinçsiz 1 porsiyondan az 8 ymk kaşığı kadar pırasa ....çok küçük derisiz haşlanmış but yarım kaseden az keten tohumlu yoğurt

ara: kahve latte

biliyorum cnm vermek istediğini amaç birbirimizi gaza getirmek
:öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
benımde cnm çekti nolcak şimdi

mineeeee
ehliyete ne kadar ödüyosun :26:
burda kursa 600 devlete 540 toplam 1140 dedi kadın bana
türkiyenin her yerinde böyle diyo :26:
doğru mu??

61'lere kadar indim diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum :26:
bi süre sonra sıkılıyor insan gerçi diyet yapmaktan.. ilk azmi olmuyor ki
babiş de bugün fiyatı öğrenince caydı resmen yaa..
yıllardır yalvarıyorum sonunda izin verdi diye sevindiydim bende..
biraz da anneme yalvarma vaktidir.
dedim senet yapalım işe başlayınca ben öderim dedim de kabul etmedi

bende bizamanlar köyde falan sürüyordum ama unuttum gitti
sıfır durumdayım şuan
öğreneceğiz inşallah

öğreniriz canım nolcak
heyecan yapma herkes sürüyor biz mi süremicez

geçmiş olsun canım ya :26:
cıs yicen bari öğlenleri ye..
su içmemişsin ya ödemde olmuştur hepsi ondan değildir..
ben de 63.4 çıkmıştım ya kongreden sonra
suyu artırdım 62'lere indim yine. kendimi daha iyi hissediyorum şimdi
sen de arttır bak nasıl gidiyor

kizlar bebislerim sekerlerim esimin 7sinde dogum günü var 1 dilim dogum günü pastasi yiyivereyim gari yiyimmi

sanki biz yeme desek yemicen
tam da tartı günü öncesi..

bugün ki menüm

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, nane, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay, bir çay kasığı kayısı reçeli

Ara: yarım yeşil elma

Öğle:4 yemek sebze yemği, bir yemek kasıgı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, turşu,domates

Ara: yeşil çay, bir elma

Aksam: 2 kasık sebze yemeği,3 dilim patates kızartması,bir kasık bulgur, yoğurt, turşu,domates
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay

Ek: 30dk yürüyüş, 40dk pilates,3 litre su

ben de geldim 70 kiloyum ama acilen 60 olmam lazım bu sabah sütlü çay içtim bir dilim ekmek ile sonra öğlen işte olduğum için ki kahvaltımı 10 gibi yaptığımdan acıkmamıştım öğleni atladım genelde öle yapıyorum. dersim bitti beş gibi eve geldim 5.30 gibi bol yeşilllikli peynirli bi miktar cevizli salatamı yedim ama su içmedim :2: spor yapmıyorum ama yapmam lazım sevmiyorum ki

selam canım hoşgeldin ben 1 hafta 2.5 litre su içtim 2.5 kilo gitti diğer hafta atlatım 1 kilo zor verdim bence suyun çok etkisi oluyor yediklerimiz midemizde daha çabuk ayrışıyor

mineeeee
ehliyete ne kadar ödüyosun :26:
burda kursa 600 devlete 540 toplam 1140 dedi kadın bana
türkiyenin her yerinde böyle diyo :26:
doğru mu??

off bende gidecem kursa ehliyeti erteledik arabayı aldık araba sürmeyi öğrendik daha ben ehliyet alacam çok pahalı ya sen küçük bir yerdemisin canım büyük şehirlerde daha ucuzmuş kurslar

Bende spor yapmayi sevmeyenlerdenim. Hele fitnes falan çok sıkılıyorum. Koşu bandinda yürümek bana çok apatalca geliyor ve kafamdan bi ton bişe düşünüp ay ben gidip şunlari yapayim burda napiyorum falan oluyorum. Ama spor yapmdan bu işin olmayacağın anladım ve hepsiin denedim. önce fitnesi denedim. sonra yüzmeyi. sonra wingsun, falan denedim. yok hiç biri beni açmadı ve en sonuda buldum step. Çok hizl harekteleri öğrenmeye kafa yorarken baska bir sey düsünemiyor ve konuya konstre oluyor ve zamanin nasil geçtiğini artik bilemiyorum.

selam canım hoşgeldin ben 1 hafta 2.5 litre su içtim 2.5 kilo gitti diğer hafta atlatım 1 kilo zor verdim bence suyun çok etkisi oluyor yediklerimiz midemizde daha çabuk ayrışıyor

ya aklıma gelmio hiç su içmek keşke içebilsem peki sana da sorayım kilo çizelgesi nası yapıcam yapmak istiyorum soruyorum şu konu diyorlar yönlendiriyorlar orda da o msjı ara ki bulasın anlatır mısın

off bende gidecem kursa ehliyeti erteledik arabayı aldık araba sürmeyi öğrendik daha ben ehliyet alacam çok pahalı ya sen küçük bir yerdemisin canım büyük şehirlerde daha ucuzmuş kurslar

boludayım ben. arkadaşım ankarada 250'ye anlaşmış kurs parasını
600 de fazla geldi tabii bizimkilere

ya aklıma gelmio hiç su içmek keşke içebilsem peki sana da sorayım kilo çizelgesi nası yapıcam yapmak istiyorum soruyorum şu konu diyorlar yönlendiriyorlar orda da o msjı ara ki bulasın anlatır mısın
Weight Loss - Diet Ticker burdan ayarladınmı canım
boludayım ben. arkadaşım ankarada 250'ye anlaşmış kurs parasını
600 de fazla geldi tabii bizimkilere

off ya fazla tabi bir yerde yeri fiyatına diğer yerde 2 katını vermek istemiyoruz

zumba mı denesek o da çok keyifli geliyor aslında du bakalım veririz inşallah :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…